Gebruikers over webshop ReplaceDirect.nl
Review toevoegenLaat je GSM-scherm NIET vervangen bij ReplaceDirect. Bedenkelijke kwaliteit van het gebruikte materiaal, vervanging duurt lang, en onverwachte kosten.
Hele ervaring stelde enorm teleur. Dit ligt echt niet in lijn met wat je van een hedendaagse webshop mag verwachten qua leveringssnelheid en retourbeleid.
1 dag nadat ik mijn herstelde gsm ontving ontstond er spontaan een barst in het scherm; ter hoogte van de (door de hersteller) slecht gesloten achterzijde van mijn toestel.
Ik werd uitgenodigd om het toestel opnieuw op te sturen (alweer op mijn eigen kosten, net zoals de eerste keer) om na te gaan of dit onder garantie zou vallen. Vele dagen en verschillende contactpersonen later krijg ik antwoord van niet. En ze rekenen €35 'inspectiekosten' aan, zonder daar iets van op voorhand gezegd te hebben.
Resultaat: 4 weken lang geen GSM, vele euro's lichter, met nog steeds een gebarsten scherm
Opgepast; je draait wel zelf op voor de verzendingskosten wanneer je je toestel naar hen opstuurt.
KlantenserviceMeerdere contactpersonen, naar elkaar doorverwijzend, hersteller die een fout maakte, verstopte zich achter de klantendienst die ontwijkend antwoord gaf.
Nieuwe accu's boormachine opgezocht en besteld. Volgende dag bezorgd. De boormachine werkt weer als nieuw!
VerzendingDe volgende dag bezorgd.
Was op zoek naar een scherm voor een Nexus 5. Op de site van RD aan de linkerkant een handig dropdown menu waar je, je product kan selecteren, aan de rechterkant verschijnen de beschikbare onderdelen die voor het gekozen product beschikbaar zijn. Scherm is op voorraad, in de winkelwagen gegooid, geregistreerd en betaald via Ideal...
VerzendingHet scherm was goed en degelijk verpakt vertoonde geen sporen van ruige behandeling. "Voor 23:00u besteld, de volgende dag in huis" is een belofte die men zeker is nagekomen. 10 out of 10, would order again!
alles makkelijk gevonden op de site (zelfs obscure adapters voor oude laptops). Vrijdag einde middag besteld, zaterdagochtend in huis, helemaal super!
Verzendingergens zonde om zo'n grote doos te gebruiken voor iets wat niet breekbaar is en al in een veilige doos zit. Maar verder, alles perfect!
Behuizing besteld op 24-06-2016, stond toen op 3 werkdagen. Is veranderd naar 5 werkdagen zonder dat ik hiervan op de hoogte gesteld was. Na wat mail contact gecompenseerd door een 5% kortings code.
Na de beloofde tijd weer contact opgenomen, blijkt de leverancier pas te kunnen leveren vanaf 05-08-2016! Waarschijnlijk wordt dit ook niet waargemaakt aangezien Lian Li deze lijn end of life beschouwd.
Tevens staat er nog vrolijk 5 werkdagen op hun website, en in de pricewatch zelfs binnen 3 werkdagen.
Contactpersoon bij replacedirect was wel zeer vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam. Ik snap dat hij er natuurlijk niks aan kan doen maar dat het vooral afdeling inkoop en leverancier in dit geval de boosdoeners zijn.
Zeer gunstige prijs van onderdeel t.o.v. andere leveranciers. Geen verzendkosten. Goede communicatie via chat. Snelle levering.
Duidelijke site, ze hebben goede informatie over voortgang bestelling en de bestelling wordt snel geleverd.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceHeb accu voor Canon besteld, zou binnen een dag arriveren. Betaald met Paypal. Geen bevestiging van order/betaling ontvangen dus maar afgewacht. Na 4 dagen toch maar mail gestuurd en navraag gedaan over bestelling. Bleek dat product niet op voorraad was en het nog 7 werkdagen zou duren. Moet op reis voor reportage dus heb order gecancelled en gevraagd om bevestiging en refund. Die kwam niet dus maar gebeld. Bleek dat product WEL op vooraad was. Dus waarom dan niet ontvangen? Nou, dat was een 'foutje in het IT systeem'. Dus ik wilde het product wel weer hebben. Antwoord: "Dat kan, maar dan moeten we een nieuwe bestelling aanmaken." Geen probleem zeg ik. "En dan moet u nogmaals betalen". En dat weiger ik. Want heb al betaald. En refund niet ontvangen. Zeeeer slechte service dus. Links weet niet wat rechts doet. Ik koop er nooit meer.
Als ik verplicht dingen moet gaan invullen, dan plaats ik volgende keer geen review meer.
correcte en snelle behandeling. Was snel duidelijk, wat ik nodig had en de artikelen werden prompt afgeleverd.
VerzendingMet zorg verpakt en zeer snel afgeleverd
Bestel speciaal een soort batterijen, vorige model.
Zoek daar veel webshops voor af. Vind ze onder andere bij ReplaceDirect,
setje 4 penlites kost 20 euro, maar ik heb het er voor over want deze heb ik nodig.
Volgende dag bezorgd, hebben ze gewoon het nieuwe type opgestuurd die ik overal voor 9,50 kan kopen.
erg jammer
De website is goed en overzichtelijk. bestellen en betalen gaat makkelijk. De prijzen zijn goed en je word via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
VerzendingProduct werd netjes en goed verpakt en snel geleverd.
KlantenserviceOmdat ik een verkeerde batterij besteld had, heb ik contact met ze opgenomen.
De klantenservice was heel vriendelijk en begripvol. Na overleg kon ik de juiste batterij bestellen. De verkeerde batterij hoefde ik niet terug te sturen. Een betere service is er niet.
Super makkelijk bestellen. En leveren snel.
Bij foute levering . 1 mailtje en alles werd goed geregeld.
Terugbetaling binnen 1 dag!
Met veel zorg verpakt. Vrijwel geen kans op een beschadiging
KlantenserviceDeskundig personeel die echt meedenkt met de klant.
Gewoon zoals het hoort,goed dus was de service bij alle bedrijven maar zo goed ze krijgen van mij een pluim ga zo door
VerzendingHet bestelde artikel was zoals afgesproken de volgende dag in mijn bezit precies zo als iedere klant het wilt hebben afspraak is afspraak
KlantenserviceAlles maar dan ook alles was perfect en ik ben een zeikerd hoor
in 1 woord , geweldig ga zo door
Een overzichtelijke site die via Google snel gevonden is en je direct leidt naar de juiste pagina om het gewenste produkt te bestellen
VerzendingHet produkt werd sneller geleverd dan ik had verwacht. 's avonds besteld de volgende ochtend al in de bus.
Ik had het verkeerde geheugen besteld en deze weer teruggestuurd.
het team heeft via een foto die ik had genomen van het geheugen wat ik wil wisselen, het juiste geheugen erbij gezocht en dat was een schot in de roos. Zeer netjes aan de telefoon geholpen en van informatie voorzien.
Hier koop ik meer.
Zie hierboven
KlantenserviceZie hierboven
Netten site met goede uitleg en informatie over het product. De zending word zelfs op een zondag verwerkt!
VerzendingHeel snel
Bestellen ging makkelijk en betalen ging snel. De website zit goed in elkaar. Niets mis mee.
VerzendingToen ik mijn kabel bestelde stond er op de website vermeld dat hij de volgende dag werd bezorgd. Toen ik de dag erna keek zag ik dat na mijn bestelling de verzendtijd naar vijf dagen was gesprongen. Daarom belde ik maar even met de klantenservice, deze vertelde mij dat het één dagje langer zou duren en de kabel al bij hun lag, klaar voor verzending. Toen ik de dag daarna nog steeds niets binnen had heb ik weer gebeld met de klantenservice, deze vertelde mij dat de leverancier aangegeven had dat de kabel nog twee tot vijf dagen nodig zou hebben om op mijn deurmat te eindigen. Daarom heb ik mijn bestelling geannuleerd en elders de kabel besteld.
KlantenserviceZie mijn verhaal bij de verzending, dit betreft tevens de klantenservice.
Goede middag, dit is niet iemand die zijn frustratie kwijt wilt door een slecht review achter te laten.
Bij een bestelling voor een adapter van mijn laptop (
MSI GT780DXR-672NL) een zeer slechte ervaring gehad met replace direct.
De qualiteit van adapters die zij garanderen is laag, kabels die veel te stug zijn en zichtzelf ontdoen van bij de overgang van de stroomplug naar kabel verliest kort na tijd zijn bescherming. uiteindelijk een RMA uitgevoerd en een nieuw exemplaar gestuurd gekregen.
De nieuwe adapter kreeg het voor elkaar om binnen een dag kortsluiting te maken met de laptop. vervolgens naar de klantenservice gebeld en mij overtuigt dat het de schuld van mij laptop was.
De laptop is vervolgens gecontroleerd door de technische dienst van het SSC (IT opleiding te vlissingen) , zowel docenten als leerlingen concludeerde dat er niks aan de hand is met de laptop.
Terug gebeld met de klantenservice, die vervolgens het verhaal niet wilt aanhoren(al doe je er niks mee, het lijkt mij professioneel genoeg om iemand uit te laten praten)
Al met al, een leuk concept op de markt gebracht.
Slecht uitgevoerd.
Een zeer goede lever tijd en bescherming van de producten.
KlantenserviceNiet klantvriendelijk genoeg om een bedrijf te runnen naar mijn idee.
eerste keer iets besteld, uitstekend product voor een uitstekende prijs. en mooi volgens belofte geleverd.