ReplaceDirect.nl

Gebruikers over webshop ReplaceDirect.nl

Een 10 met een griffel. Wordt keurig op de hoogte gehouden over de verzend status

Diverse malen cntact gehad voor een kabel van de brother printer. Direct antwoord en goede expertise.

Volgende dag geleverd en gratis.

Hele goede ervaring. Reageren direct en correct

goede prijs voor deze accu's. en mijn sterling XS elite gaat 60 km en dan zijn de batterijen net de 3/4 gepasserd. mijn verwachting is dat ik meer dan 80 km range heb.

volgende dag geleverd

Overzichtelijke site, goede search waardoor ik het product snel gevonden had. Ook erg duidelijk voor welke producten het artikel geschikt is, dus geeft je als koper vertrouwen.

Klein verbeterpuntje:
Het ging om de CPU koeler van een Synology, zoals gezegd: de search werkt goed, maar het artikel staat bij de Desktop ventilatoren en was niet te vinden via de "Voor welk apparaat zoek je een onderdeel" functie op de site als je zocht op de DS411+ II

De CPU koeler van mijn Synology was gesneuveld na een stroomstoring, dus mijn NAS was "down". De nieuwe fan besteld om 22:30, de volgende dag om 13:00 in huis. Da's nog eerder dan de T&T aangaf (na 16:00), dus ik ben minder dan 24 uur offline geweest :)

MOGELIJK NAMAAK PRODUCTEN! Ik heb een toetsenbord besteld voor een oud model laptop (thinkpad T520). Deze is na 2 dagen geleverd. Na openen vermoede ik meteen dat het om een namaak product ging. Het viel meteen op dat het materiaal waarmee de toetsen zijn gemaakt anders is dat het origineel. Na beter kijken zag ik ook slordige lijmranden. De veerkracht van de toetsen voelt ook anders. Dit bij elkaar verwacht ik niet van IBM/Lenovo. Na aansluiting bleek het toetsenbord niet te werken. Ik heb het terug gestuurd, en de afhandeling is prima gegaan. Ik heb hetzelfde toetsenbord ergens anders besteld, welke er wel uit zag en voelde zoals ik zou verwachten.

Na 2 dagen geleverd en terugzending na 4 dagen afgehandeld, dus prima

prima, 4 dagen was mijn terug zending afgehandeld. Het zou sneller kunnen maar dit is niet slecht.

Lekker overzichtelijke site, overal staan extra artikelnummers bij zodat je zeker weet dat een onderdeel ook werkelijk gaat passen. Kabeltje wat ik besteld had kwam op moment binnen wat aangegeven was.

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen
Kon het product snel vinden
Prijzen worden volledig en goed getoond
Kon makkelijk betalen.

Via een stappenplan vind je de onderdelen voor jou Laptop, zodat je zeker weet dat het past. Dan is er snelle bestelling en snelle levering (in mijn geval om 19:00 uur bestellen en volgende dag om 14:30 binnen). Wat kun je nog meer verlangen?

Hele snelle levering

Ik heb een Trust draadloze muis gekocht, bij ReplaceDirect was hij de goedkoopste van het web, inclusief gratis (snelle) verzending.

Verzending was perfect, de 8e besteld en de 9e in huis, prima!

Product was prima te vinden op de site. Bestellen ging soepel. Handig dat je eenvoudig op rekening (digitale factuur) kan bestellen.

Verzending vanuit replacedirect is niks mis mee. Minpunten zijn voor PostNL die niet heeft geprobeerd het pakket af te leveren maar het gewoon bij het afhaalpunt heeft gedropt. Dit tevens gemeld bij replacedirect. Daar dit echter niet door replacedirect komt, toch 5 sterren.

Na het betalen is er netjes een bericht gestuurd dat het in behandeling is genomen.

Meer dan 2 weken geleden de producten besteld, maar tot op heden nog niets ontvangen terwijl er (op het moment van bestellen) een levertijd van 4 tot 5 werkdagen bij stond vermeld.

Na 2 weken (na vakantie) gebeld voor een status: kreeg te horen dat de producten toevallig die dag binnen zijn gekomen, dat ze moeten worden verwerkt en ze deze week worden geleverd.

3 dagen later (vandaag) gebeld voor de status: kreeg te horen dat het ene product nog moet worden verwerkt en het andere product nog niet binnen is gekomen. Verwachting is dat het volgende week binnenkomt...

Bel je voor de status, krijg je te horen dat het zsm wordt verzonden zodra het is verwerkt. Vervolgens bel je na 3 dagen weer op voor de status, krijg je te horen dat het ene product nog (steeds) moet worden verwerkt, het andere product nog niet binnen is en dat het (naar verwachting) volgende week pas binnen komt...

Site voelt een beetje karig aan. Doorverwijzen vanuit Tweakers werkt prima. Betalen met iDeal werkt prima.

Product zou uit voorraad geleverd worden. Na navragen blijkt dit niet het geval. Levertijd nu bijna 2 weken in plaats van 4 werkdagen.

Geen excuusvoor de verlengde levertijd, zelf moeten navragen wat de status van de bestelling is. En een klantenservice die erg kortaf is.

Zeer snelle levering van een nieuwe batterij voor mijn hamony one afstandsbediening. In de avond besteld en de volgende dag zat het al bij de post. Erg tevreden.

Zeer snelle levering.

Redelijk overzichtelijke website met een zeer groot assortiment. Gewenste product snel gevonden. Bestel- en betaalwijze eenvoudig.

Besteld rond 3 uur 's middags en de volgende dag voor 11 uur 's morgens afgeleverd. Sneller kan haast niet.

Goed snel en het juiste geleverd ! goede website wat meer moet er gezegd worden

zondag besteld maandag binnen

Snel gevonden op internet, duidelijke website en gemakkelijke bestel - en betaalprocedure. Prijstechnisch zeer concurrerend voor het product waarnaar ik op zoek was.

Snel en correct !

de 26ste een scherm besteld de 28ste nog niks ontvangen blijkt dat ze niet weten waar mijn pakketje is ik kan geen 2de scherm toegestuurd krijgen zolang er onderzoek loopt enkel als ik dit betaal als postnl laat weten dat mijn scherm verloren gegaan betalen ze terug ondertussen zit ik hier met mijn handen in mijn haar of een nieuwe laptop kopen om vakantie foto,s op te zetten of hopen dat ze leveren voor wij op vakantie gaan en achter af de bestelling te annuleren en dan natuurlijk maar af te wachten wanneer wij ons geld terug gaan krijgen

slecht postnl beweert het tegenover gesteld van dit bedrijf ze weten nog niet eens of het pakket is verstuurd door direct replacement

onbeschoft ik moet leren luisteren wat er gezegd word door redelijk arrogante mensen deze hebben niet door dat ze zo geen klanten bij winnen want ik ga dit bedrijf aan geen van mijn kennissen aanraden

Goedkoopste met DVD's en supersnelle levering. Heb gegoogeld en zij kwamer er al goedkoopste uit

Supersnel

product was snel gevonden, bestelling gaf wat problemen (kon niet verder met afrekenen ) later nogmaals geprobeerd en dat ging prima. (kan niet zeggen of dat aan de website of aan mijn pc heeft gelegen ) aflevering duurde een dag langer als werd aangegeven, maar desalniettemin toch vrij vlot.

levering duurde een dag langer als werd aangegeven.

Heb een keer gebeld voor informatie en dat contact was prima. je krijgt een open en eerlijk antwoord, ook als ze het niet weten.

Product was snel te vinden. Duidelijke uitleg. Vaste prijs. Duidelijke betaling. Eigenlijk geen enkel probleem en een foutloze procedure. Snelle service. Bij Sony gaven ze aan geen nieuwe batterijen meer te plaatsen maar via ReplaceDirect erg gemakkelijk te verkrijgen.

Bestelling was erg snel. Goed verpakt en voorzien van de juiste gegevens.

Scorekaart voor ReplaceDirect.nl