ReplaceDirect.nl

Gebruikers over webshop ReplaceDirect.nl

Ik had een onderdeel voor mijn PC besteld. de levertijd was 8-02-2017 na 2 weken had ik niks gehoord van de bestelling. Ik ging bellen: 'ja, de leverancier had niks opgestuurd dit dat".

Replace direct hing ook een keer op toen ik met ze in gesprek was. En geen antwoord via de e-mail.

Op 7/02/2017 kocht ik een Intel Wireless-AC 7260 netwerkkaart bij ReplaceDirect.be ter vervanging van mijn oude netwerkkaart. Via Tweakers vond ik dat dit het goedkoopst was bij hen (€ 31). Op de website stond bij het product: "Wordt verwacht: 8/02". Dat wilde dus zeggen dat ik de netwerkkaart op 9/02 zou ontvangen, dat kwam me goed uit. Uiteindelijk zou ik het pakketje pas op 10/02 ontvangen (zie hieronder). Verder werd alles correct afgehandeld en hielp de klantendienst me erg adequaat. Ik kom zeker nog eens terug en raad deze webshop dan ook aan!

Oorspronkelijk had ik gekozen om het pakketje op een Kiala-punt te laten leveren. Via de klantendienst vernam ik echter dat het enkele dagen (!) zou duren vooraleer het pakketje uiteindelijk in het Kiala-punt zou geraken. Men deed niet moeilijk en veranderde de verzendingswijze naar PostNL. Zoals altijd bij PostNL werd het pakketje de dag na ontvangst van ReplaceDirect geleverd, zijnde 10/02.

Toen ik op 8/02 naar de website surfte, stond bij het product "Wordt verwacht: 10/02". Ik zou het item dus pas op 11/02 kunnen ontvangen, maar bij het plaatsen van de bestelling was de verwachte leverdatum 9/02, zoals ik het wenste. Ik belde dus op 8/02 naar de klantendienst. Ik hoefde niet lang te wachten voor ik een Hollandse dame aan de telefoon kreeg die mij heel correct en eerlijk geholpen heeft. Ze verzekerde mij dat ze de netwerkkaart op voorraad hadden en dat ze het pakketje ten laatste op 09/02 zouden kunnen versturen. Na haar uitleg over het Kiala-punt (zie "Verzending") veranderde ze de verzendingswijze naar PostNL. Een erg positieve ervaring dus!

Goed om te horen dat de ervaringen louter positief zijn, en bedankt dat je ze met de rest van het WereldWeideWeb hebt willen delen!

We willen er natuurlijk wel op toezien dat je met de nieuwe netwerkkaart onze website kunt blijven bezoeken ;)

Prima en vlotte afhandeling. Geen bijzonderheden. Gewoon een verwerking zoals het hoort. Heldere communicatie over de status van orderverwerking.

Product is prima. Vertrouwen was groot, omdat er langer gezocht en vergeleken is tussen produkten en merken

Bedankt voor het bericht, altijd fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Perfect geregeld van begin tot einde kevering. Product zorgvuldig verpakt en behandeld, en in goede staat aangeleverd.

Dan heeft ons magazijn goed werk geleverd! Fijn dat alles naar wens is.

Ik heb een beschermtas voor een Samsung Notebook besteld bij ReplaceDirect.
Binnen één werkdag werd die bezorgd en volledig naar wens. De tas is precies wat ik zocht

Zie boven

Zo horen wij het graag! Veel plezier van uw aankoop.

Via de Whats App meteen antwoord gekregen, dus wij zijn weer dik tevreden! Hartstikke bedankt!

De volgende dag had ik het al in huis!

Kreeg keurig een handleiding via de APP/ Alles werkte prima/ Wij weer blij!

Goed om te horen! Graag gedaan en tot de volgende keer.

Wlan kaartje wat ik net nodig had was mooi op voorraad, en
terwijl ik toch laat in de avond had besteld , netjes dag later bezorgd.
Gewoon top,

Ik ben in het bezit van AC router, en de N wireless kaartje in mijn laptop, kon niet de gewenste snelheid leveren, vandaar de intel AC wireles lan kaartje aangeschaft, en ik krijg mijn maximale snleheid draadloos op de laptop yessss

Goed om te horen!

We moeten je natuurlijk wel in staat stellen om te blijven surfen op onze website ;) Veel plezier ervan!

Snelle duidelijke service waarbij het de volgende dag binnen was. De nieuwe accu voor mijn nexus 6 werkt uitstekend, een echte aanrader ipv refurbished bagger accu's van ebay.

Het was de volgende dag al binnen :D

Klinkt zoals we het beiden graag zien, top!

Mijn bestellingInformatie was to the point en de levering op de toegezegde tijd. Mijn PC is weer prima in orde.

Nieuwe accu voor mn laptop bestel, volgende dag in huis. Heeft het echter maar 3 dagen uitgehouden. Maar kon gratis teruggestuurd, en een vervanger was binnen een dag onderweg. Hopen dat die wel goed is.

Heel snel

Persoonlijk (e-mail) contact, heeft direct gezorgd voor versturen van een vervangend product

Producten die ze leveren zijn gewoon normaal maar het is erg duur dus daarom een onvoldoende.

Gewoon, gemiddeld, niet snel ofzo.

Gewoon gemiddeld/.

Smartphone met barst in het scherm opgestuurd, reparatie zou 3 werkdagen duren en €100 kosten. Maar na verzending werd eerst al gezegd dat de reparatie € 120 zou kosten en niet €100. Ik moest akkoord geven maar had voor mijn gevoel geen echte keuze. Mijn toestel was immers net aangetekend verstuurd. En als ik het toestel alsnog ergens anders heen zou sturen was ik die € 20 aan verzendkosten kwijt geweest, dus maar akkoord gegaan. Vervolgens hoorde ik niks en pas nadat ik zelf gemaild had kreeg ik te horen dat de reparatie in totaal meer dan 14 dagen zou duren. Uiteindelijk heb ik meerdere malen gemaild en een keer gebeld met de vraag voor compensatie voor de lange reparatieduur. Dan zou ik alsnog een positieve beoordeling kunnen achterlaten. Maar daar was Replacedirect niet in geinteresseerd. € 120 betalen anders krijg je het toestel niet terug. Oké maar dan krijgen jullie ook een 1 als beoordeling.

Zie bovenstaande; hogere kosten dan vooraf gemeld en veel langere reparatieduur.

Ontvang nu helaas een phishing e-mail op het e-mail alias adres wat uitsluitend bij replacedirect.nl heb opgegeven. Hiermee is het duidelijk dat hun mailing systeem is gehacked. Jammer.

In februari vorig jaar een vervangend onderdeel bestelt, keyboard voor een laptop. Dat werd toen prima geleverd.

Update:
Beste Frank,

Bedankt voor uw melding.
We hebben in april 2016 een datalek gehad, uw e-mail adres was toen al bekend en helaas is deze destijds buit gemaakt.
Meer informatie vindt u via onderstaande link:

Uiteraard zal ik deze mail doorsturen naar onze IT afdeling voor het dossier.

Excuses voor het ongemak. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Derek
Teamleider Klantenservice
Replacedirect

Beste!
Dit horen we natuurlijk nooit graag, en zodoende gaan de alarmbellen rinkelen. Het zou wat ons betreft niet moeten kunnen gebeuren, en zodoende zijn we des te benieuwd. Zou je ons eventueel de door je beoogde phising-mail willen forwarden/doorsturen? Indien mogelijk, graag op info@replacedirect.nl

Bij voorbaat dank voor je medewerking! ^JTS

Volgens de site van Tweakers is er voorraad terwijl op de site staat dat de levertijd 5 dagen is. Het products is nog niet beschikbaar in NL, dus waarom geven ze dan al aan dat er een voorraad is? Het is bij het doorklikken wel direct zichtbaar, daarom een voldoende.

Heel eenvoudig om de dingen te vinden die ik zocht. Bestellen was heel eenvoudig. Alles naar wens verlopen ! Zeker een aanrader !

Spullen waren op voorraad. Bestelling was de volgende dag al in huis.

Alles was perfect verlopen, dus geen gebruik hoeven maken van de klantenservice.

Top product echt zoals het was beschreven en voldeed helemaal aan de verwachtingen echt een aanrader

Super snel de avond ervoor besteld en smorgens al in huis

geen aanleiding voor geweest dus alles goed verlopen

Het item was makkelijk te vinden en te bestellen.
De levering was super snel en ondersteund door mail verkeer.
Prima levering

Het item was deugelijk ingepakt.

Onderdeel snel te vinden door uitgebreid zoekmenu.
Merk en type van de computer ingevoerd en voila daar staat welk onderdeel je moet bestellen

Kwart voor 5 op een zondag besteld, volgende dag om half elf bezorgd; Super!

Heb een nieuwe accu besteld voor en al bijna 10 jaar oude laptop. De keuze was niet groot, maar het feit dat ze nog met één dag konden leveren was fantastisch.

De accu doet wat die moet doen ;-).

Exact onze insteek! Je oude, vertrouwde en geliefde apparatuur zo een lang mogelijk leven in te blazen!

Op 18 november heb ik bij deze winkel een externe harde schijf behuizing besteld. Aangegeven werd dat deze binnen 4-5 werkdagen zou worden bezorgd. Uiteindelijk heb ik op 13 december mijn bestelling geannuleerd omdat de levering al voor de derde keer werd uitgesteld.

De klantenservice gaf snel antwoord via WhatsApp, maar toonde geen greintje medeleven. Hun antwoord was: "Je bent helaas niet de enige die op artikelen wachten." Dit is feitelijk gezien natuurlijk geheel juist, maar het straalt niet veel klantgerichtheid uit.

Beste!

Bedankt voor je eerlijke review, spijtig genoeg voor ons in negatieve toonaard.
Vooral het feit dat meldingen niet serieus genomen leken te worden is iets wat we absoluut niet willen uitstralen.

Moest je eventueel kunnen/willen reageren met contact- of bestel gegevens, wil ik graag kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Bedankt!

Scorekaart voor ReplaceDirect.nl