Komplett.nl

Gebruikers over webshop Komplett.nl

Positief over deze shop. Verzending gaat goed en snel. Ook fijn dat bestellingen bij Kiala-punten kunnen worden afgehaald. After-sales ook positief.

Product was goed verpakt en is goed en snel geleverd. Ook Kiala is fijn, zoals net al aangegeven.

Aftersales waren goed. Na een halfjaar ging product defect, product was niet meer op voorraad. Het duurde even voordat alternatieven geboden worden (iets meer dan een weekje). Eenmaal geboden, is het vervangend product geleverd. Deze bleek echter ook defect, of werkte niet goed, ook toen werd niet moeilijk gedaan en werd weer een nieuwe (dit keer een ander merk router) verstuurd. Op e-mail wordt snel geantwoord.

De verkoop van onze laptop verliep goed, levering niet handig maar prijs was goed. Bij aankomst was de laptop defect daar gaat het mis. Komplett legt dat risico volledig bij de klant. Eerst moet de laptop via een kiala punt (alleen open tijdens kantoortijden) retour en daarna heeft komplett minimaal 5 dagen nodig voor de beoordeling van een overduidelijk defect. Zeer klantonvriendelijk.

verzending onhandig. er wordt geen leverafspraak gemaakt. bij ons kwamen ze op dinsdag wij waren er niet. briefje in de brievenbus we komen woensdag of maak een afspraak met ons. hoe laat ze kwamen weet je niet dus ik maak een afspraak. donderdag was het hemelvaart, bezorging op vrijdag ging niet gebeuren. gelukkig kon ik mijn laptop die woensdag na 1600 wel afhalen op het postkantoor.

zoals aangegeven bij algemeen. het toppunt was de reactie van de medewerker op mijn vraag waarom ik zo lang moest wachten op mijn nieuwe laptop. u had de laptop eerder moeten retourneren! kialapunten hanteren geen lange openingstijden en als je een baan hebt dan kan je niet gelijk de volgende dag met je grote doos bij een kialapunt staan. ik vind het schandelijk dat komplett het leveren van een defect product bij de klant neerlegt. Geen excuses wat vervelend helemaal niets!

In eerste instantie een prima webshop, maar zodra je service nodig hebt in de vorm van het retourneren van een defect apparaat is dit de slechtste webshop waar ik tot nu toe heb besteld. Weken doen over een vervangend apparaat sturen, smoesjes van medewerkers met verschillende onzin redenen, elkaar tegenspreken en zelfs bij een klacht is het 'bedankt, gaan proberen te verbeteren, doei'

Hier bestel ik nooit, nooit, nooit meer.

Er stond 'vandaag besteld, morgen in huis'. Daarmee wilde ze blijkbaar puur de aankoop hebben, want de levering werd pas overmorgen gedaan. Houden zich dus niet aan eigen verkoop belofte.

De levering zal was goed, de router was netjes en goed verpakt met bon en al.

De router raakte defect en moest het dus terugsturen. De RMA werd vooraf goedgekeurd en ik stuurde de doos netjes terug. Na een week begon ik contact op te nemen hoe het ermee stond. Eerst was de zending compleet zoek, dag later werd deze gevonden. Het duurde vervolgens een halve week voordat het in de systemen stond, dat er een nieuwe teruggestuurd moest worden. Constant werd er beloofd 'we sturen morgen een nieuwe router toe'. Dat werd 3 keer uitgesteld. Uiteindelijk heb ik 4 weken op een vervangend exemplaar moeten wachten. Erg frustrerend als je de router nodig hebt en hun service eigenlijk het alleen maar erger maakt. Te slecht voor woorden.

Op de site stond duidelijk aangegeven dat het product prima leverbaar was, en dat het binnen 24u geleverd zou worden wanneer het op tijd besteld zou worden, overal is netjes aan voldaan.

Op vrijdagmiddag besteld, zaterdag eind van de ochtend had ik 'm netjes binnen, zoals aangegeven op de site. Totaal niets op aan te merken, netjes ingepakt, geen beschadigingen.

Had een toetsenbord + touchpad nodig voor mijn htcp. was opzoek naar een webwinkel die er 1 had met een mooie prijs. Na wat reviews koos ik voor de logitech TK820. Komplett had deze voor een mooie prijs.

Verzending is erg snel gegaan. Op koningsdag (zaterdag middag) een toetsenbord besteld en op maandag in de middag al binnen. Ben er zeer tevreden over de snelle levering

Ik ken komplett.nl al een tijdje en heb altijd met plezier bij hun gekocht. De prijzen zijn concurrerend, met creditcard betalen is geen probleem en kost ook niets extra. Ook is het mogelijk om je bestelling op te halen in bijvoorbeeld A'dam, wat voor mij erg gunstig is.

Bij afgelopen bestellingen geen gebruik van gemaakt, gezien ik tegenwoordig in Amstelveen werk en het ophaalpunt in A'dam op de route ligt.

Tot op heden nog geen gebruik van gemaakt.

Ben tevreden over de het gebruik van de website, de voorraad notificatie, de levertijd. En de mogelijkheid tot het gebruik van een CC

Goed verpakt, en snel

Goed advies omtrent een mogelijk kapotte X700. Als ik `m ga opsturen, hoop ik ook dat het zo snel gaat als ze zeggen dat het gaat. (binnen een week terug) Mocht het probleem hardwarematig bij de kaart liggen, dan krijg ik direct een nieuwe retour (die zijn voorradig namelijk)

Scorekaart voor Komplett.nl

Webshop Keurmerk