4Launch

Gebruikers over webshop 4Launch

Bestelproces was weer goed en snel verlopen zoals verwacht van 4Launch. Helaas ontvang ik geen statusupdates via de e-mail, omdat hotmail dit beschouwd als spam. (Zulke erge spam dat het niet eens in de spambox terecht komt). Bij na vraag bij de 4Launch was het antwoord dat ik maar Gmail moest gebruiken. Helaas niet de gewenste oplossing.

"Vandaag besteld, morgen in huis". Hebben ze weer waargemaakt. Gisteren besteld en vandaag netjes door PostNL bezorgd. Super dus!

Website is mooi en prijzen zijn ok. Helaas liegen ze gewoon waar je bijstaat! Wees gewaarschuwd

Organisatie die liegt om de producten die zij adverteren. Ik wilde de nieuwe S6 kopen, vervolgens zegt de medewerker dat zij niet meedoen aan deze actie. Ik vroeg om enige onderbouwing die kreeg ik niet en de medewerker vond dat ik hem slecht behandelde. De onderbouwing wilde hij niet geven, want de ean nummer die op hun website staat voor alle S6 toestellen komt wel in aanmerking voor deze actie. De medewerker zegt dat zij hier gewoon niet aan meedoen en er geen discussie mogelijk is. Ik heb duidelijk laten merken dat ik iemand anders wens te spreken, zijn manager. Toen kreeg ik weer te horen dat zijn manager niet aanwezig was en ik niemand anders kan spreken. Kortom ze bieden waardeloze service en gaan zelf onbeschoft om met klanten, totaal klantonvriendelijk. Ik snap niet dat zo iemand klanten tewoord mag en kan staan.. Ze houden het geld gewoon zelf achter en je word genaait waar je bij staat!

Vervolgens zegt hij “Dit EAN nummer verschilt per leverancier en Samsung heeft dit met bepaalde winkels afgestemd, maar niet met ons, wij doen dus niet mee met de cashback actie, We kunnen nog uren discussieren over of wij wel of niet mee doen met deze actie, maar wij doen hier niet aan mee meneer.”

Waardeloze toko waar ik zeker ook niets ga kopen ondanks hun mooie website en mooie beloftes.

Geachte klant,

Zover wij kunnen nagaan heeft u gechat met een van onze medewerkers. In deze chat bent u te word gestaan over de actie van Samsung welke inmiddels verlopen is. Hierbij is u aangegeven dat wij niet door Samsung zijn geselecteerd voor een dergelijke actie en dat om deze reden de bij ons aangeschafte S6 toestellen niet in aanmerking komen voor deze actie.

U leek in deze geen genoegen te nemen met het antwoord van onze collega, wat wij uiteraard betreuren. Wij proberen in alle gevallen u zo goed mogelijk te informeren. Gezien onze collega u momenteel niet in contact kon brengen met een leidinggevende is u aangegeven om contact op te nemen met 4Launch Customer Support om een eventuele klacht of vraag verder af te handelen. U heeft in deze zelf besloten dit niet te doen, mocht u dit wensen te doen dan kunt u vooralsnog contact met ons opnemen via: customersupport@4launch.nl.

4Launch - Customer Support

Zondag een Nexus 4 besteld en donderdag er op netjes verpakt zodat schade niet mogelijk was aan de telefoon.

Was de eerste keer bij deze shop, maar een perfect gevoel over deze shop

Kom hier zeker weer!

Gewoon goed!

Ik heb hier een headset besteld, wat eenvoudig en snel ging. Geen onnodige handelingen en zeer betaalbare prijzen. Ik ga hier zeker meer bestellen.

De bestelling was de volgende dag al in huis. Geen enkel probleem hiermee gehad en zeer snel.

beloven wat ze zeggen en vandaag voor 15.00 besteld de ander dag in huis geweldig toch

zoals was er was afgesproken 20 minuten voor k=levering een belletje van de chaauffeur

kreeg een zeer vriendeljk mijnhaar aan de telefoon die mij voldende informatie verschafte en ik daardoor besloot over te gaan tot de aanschaf van het artikel

Meerdere keren tot tevredenheid klant geweest, gelukkig nooit problemen met de producten gehad tot deze keer.

- 30nov2015 waardering aangepast, zie onder.

Tijdens RMA procedure is de processor zoek geraakt, moederbord wel ontvangen, maar waarschijnlijk niet verder gezocht naar processor in zelfde doos (processor zat in het intel doosje verpakt).

En in eerste instantie mailen ze dat de processor is opgestuurd naar de fabrikant voor verder onderzoek.
Uiteindelijk kreeg ik bericht dat een product vervangen was en opgestuurd zou worden. Groot was mijn verbazing dat ik alleen een nieuw moederbord terugkreeg, en vroeg wanneer de processor zou komen die ik opgestuurd had.

Antwoord was dat uit beelden die ze daar maken alleen een moederbord te zien is. Deze beelden kun je zelf niet bekijken. Verder is er nooit vermeld dat ze de processor niet ontvangen hadden.
Op (specifieke) vragen krijg je zowiezo weinig medewerking/worden niet beantwoord, alleen zelfde verhaaltje word herhaald "ons beeld zegt nee".

Conclusie: Ervaring rijker en laatste keer dat ze mij als klant zien.

-30nov2015, diverse keren contact gehad met 4launch, nu een beter beeld hoe de ontvangst plaats heeft gevonden. Omdat het uiteindelijk niet te zeggen was of de CPU wel of niet in de doos heeft gezeten heeft 4launch uit coulance aangeboden een nieuwe CPU op te sturen. Doordat ik deze inmiddels niet meer kon gebruiken gekozen voor andere onderdelen.

Nieuwe conclusie: Heeft wel even geduurd maar uiteindelijk zeer netjes afgehandeld. Waarderingen daarop aangepast en deze extra info toegevoegd.

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat uw RMA afhandeling zo gelopen is. Om beter inzicht te krijgen in uw case willen wij u vragen om contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl, zodat we nader naar uw case kunnen kijken en een intern onderzoek hierover kunnen uitzetten. Graag uw reactie.

4Launch - Customer Support

Het bestellen van mijn product ging prima. Recht toe, recht aan. De website ziet er zelfs na de facelift uit alsof ze het jaar 2000 niet ontstegen zijn, en de zoekfunctie werkt niet. Maar de directe link in de pricewatch gelukkig wel.

De klantenservice van deze partij is waardeloos. Ik zou dat woord eigenlijk met hoofdletters moeten schrijven.

Ik had een laptop besteld, die na een aantal maanden vlekken begon te tonen. Ik stuurde een e-mail naar de klantenservice, die mij aangaven dat ik rechtstreeks contact op moest nemen met de fabrikant. Hierop reageerde ik uiteraard dat zij mijn leverancier waren en dat ik het probleem ook bij hun wilde voorleggen.

4Launch vertelde mij dat als ik direct contact op zou nemen met de fabrikant dat de afhandeling sneller zou gaan. Dit bleek niet het geval. Tot mijn enorme woede kreeg ik van de fabrikant een bericht dat ik voor €160 het defect kon laten onderzoeken. Als er onderdelen vervangen zouden moeten worden, dan moest ik dat zelf betalen. Dit voor een laptop die 2 maanden oud was.

Ik heb mijn onvrede geuit bij 4Launch, die daarna hebben besloten de laptop zelf aan te bieden. Hierbij gaf medewerker {-verwijderd-} mij aan dat het twee tot vier weken zou duren.

Week 5 had ik geen status update. Week 6 ook niet, waarna ik om een update heb gevraagd, die ze niet konden geven. Week 7 was hetzelfde verhaal. Week 8 had ik mijn laptop nog niet terug, waarna ik mijn onvrede per aangetekende brief heb laten weten.

Eén dag nadat ze voor ontvangst hadden getekend kreeg ik plotseling de melding dat mijn laptop terug onderweg was naar mij.

Intussen heb ik de laptop weer terug, maar met een scheef gemonteerd scherm. Dat voor een laptop van +1000 euro.

Ik heb geen enkele vorm van vertrouwen meer in deze partij en dit was dan ook absoluut mijn laatste aankoop.

In de omgeving heb ik mijn ervaringen al gedeeld en laten weten voorzichtig te zijn met bestellingen bij 4Launch. Maar ik voelde me genoodzaakt deze dramatische ervaring met de klantenservice hier ook te delen.

Geachte klant,

Zoals wij kunnen nagaan heeft de reparatie langer geduurd dan ook wij normaal gewend zijn. Gezien ook u aanvankelijk te horen kreeg dat de reparatie niet kosteloos kon plaatsvinden, hebben wij getracht middels onze contacten bij HP dit aan te kaarten en hebben wij uiteindelijk kunnen regelen dat de reparatie kosteloos heeft kunnen plaatsgevonden. Aanvankelijk werd er verondersteld dat er sprake was van gebruikersschade. De bemiddeling en het coulanceverzoek heeft geresulteerd dat de afhandeling meer tijd in beslag nam. Gezien de complexiteit van de case was het voor ons lastig om u in alle gevallen te voorzien van de laatste updates, waarvoor onze welgemeende excuses.

Ons is niet bekend dat het scherm niet goed gemonteerd zou zijn. Vanuit onze Technische Dienst waren na reparatie van de laptop geen dusdanige afwijkingen geconstateerd. Mocht het scherm wel zodanig scheef zitten, dan willen wij u vragen contact met ons op te nemen, zodat wij dit op gepaste wijze kunnen afhandelen.

4Launch - Customer Support

Niet eerder bij 4Launch besteld, en heb wel altijd gezien dat ze hier op Tweakers goed beoordeeld worden. Echter: ondanks dat op de website stond dat het product in voorraad was bleek dat niet zo te zijn.

Wel kudo's voor de klantenservice, die waren er snel bij en raadden ons een alternatief aan.

De klantenservice doet z'n best. Een snelle reactie, en netjes te woord gestaan. Ook het bieden van een alternatief product dat wel leverbaar is vind ik goed.

Altijd snelle levering, goede communicatie over je orderstatus. Over het algemeen ook een van de goedkopere shops met een zeer ruim assortiment. A+ would order again :)

zeer goede site met een uitstekende betaal koppeling vertraagd per mail en dan je betaling

zeer goede producten en prijs

Geen ervaring mee ga er van uit dat die net zo goed is.

Bestelprocedure helder op de website, netjes en snel afgeleverd en toch maar net voor negen uur savonds besteld.

Eenvoudig weer een bestelling geplaatst. Prijs was doorslaggevend. Ze hebben ook een soort spaaractie "Vriendenvan" maar dat boeit mij niet zo.

Enige verwarring bij mij over de levertijd. Ik had op zaterdag besteld en verwachtte bij 48 uurs levering het dinsdag te mogen ontvangen. Redcoon zegt dat dit alleen voor werkdagen geld, dus in het weekend of maandag besteld woensdag in huis. En dat is ook netjes waargemaakt.

Mijn vraag over de verwarring rond de levertijd werd netjes beantwoord. I

Transcend StoreJet en Logitech G Muis G402 besteld. volgens de site de volgende dag leverbaar, en inderdaad de volgende dag in huis.

goed ingepakt verzonden

Maakte een fout bij mijn bestelling welke door vriendelijke medewerker van 4Launch direct werd hersteld en ontving mijn bestelling keurig de volgende dag.

Levering door PostNL precies volgens afspraak.... Goed verpakt...

Goeie klantensevice met excellente comunicatie, snelle levering van bestelling en wijd aanbod. Ook vaak aanbiedingen wat erg leuk is.

Er was iets niet geleverd dus ik stuurde een email. Nog geen 4 uur later had ik antwoord en de volgende dag had ik het onderdeel dat niet verzonden was.

Was opzoek naar een UH2515H en ben bij 4 launch uitgekomen.
Heb al baker wat bij deze webwinkel besteld.
Product op maandag 2 november besteld tegen 20.00 en betaald via CC.
Kreeg netjes email updates met de status van mijn bestelling.
Dinsdag 3 november heb ik het pakket mogen ontvangen!
Een minpuntje namelijk: Het is verzonden in de originele doos en er is geen extra doos om heen gedaan om zo de inhoud verborgen te houden.

Zou zo weer mijn bestelling bij 4 launch doen!

Prima! Bestellen, betalen, leveren.... alles in 2 dagen geregeld!
Snap alleen de 15 woorden op Tweakers niet!?!? Zo, nu heb ik er genoeg!!

Geen service nodig gehad. Duidelijke site, duidelijke instructies!

Ik ben al een aantal jaren klant bij 4Launch. Over het algemeen erg goede ervaringen. Uitgebreid assortiment tegen een veelal standaard prijs. De website heeft recentelijk een kleine facelift gekregen maar is nog altijd niet de meest overzichtelijke t.o.v. concurrenten.

Helaas heeft 4Launch geen 'vandaag besteld morgen in huis' service. Ondanks het feit dat producten op voorraad zijn gaan er toch vaak 2 werkdagen overheen voordat een product überhaupt verzonden wordt, erg jammer! Verder is de verpakking, verzending en notificatie van het proces erg netjes.

Ik heb twee maal te maken gehad met de aftersales van 4Launch. Beide keren netjes geholpen door de RMA afdeling en bij defect een vervangend product gekregen. Afhandeling van de RMA duurde in mijn ogen wel wat lang.

Het was erg simpel om de bestelling te plaatsen, duurt geen 2 minuten. Ben er tevreden over de service. Geen verzendkosten, snelle levering, alles is top!

Het pakket was erg snel geleverd, heb het besteld om 22:30, dag daarna om 14:00 al aan de deur. Perfect!

Mijn met zorg verpakte beeldscherm is ondanks enige ophoud bij PostNL snel en veilig aangekomen. Omdat het beeldscherm met rembours verzonden had, zorgde dat voor geen stress. Ik ben zeer tevreden met mijn Acer XB270HU en zou zaken met 4Launch in de toekomst zeker niet uitsluiten!

Scorekaart voor 4Launch