4Launch

Gebruikers over webshop 4Launch

duidelijke omschrijving, prijs niet te gek en je koopt in goed vertrouwen, ruime keuze te zien

transparant, duidelijk en snel, prijs is ok
graag volgende keer ook

De prijzen zijn gewoon goed en staan altijd bovenaan, livechat is super en ook whatsapp.

Mijn ultrabook terug ontvangen van hun garantie. Ik heb deze voor het nieuwejaar naar ze opgestuurd en gisteren ontvangen, zojuist uitgepakt en er blijkt niets aan te zijn gedaan, het scherm bevat nog steeds dezelfde storing.
Ik heb geen enkele email van ze ontvangen dat ze hem zelfs hebben ontvangen en ik krijg hem plotseling terug zonder enig tegenbericht of een briefje erbij. schandalig gewoon. Sevice is gewoon slecht ze reageren ook niet op mijn emails :S

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat uw ultrabook niet goed lijkt te zijn gerepareerd. Aangezien we niet direct aanknopingspunten hebben om welke specifieke case het gaat, willen wij u vragen contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl, zodat wij nader naar de case kunnen kijken. Excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

Geheugen vergeleken via tweakers, de goedkoopste uit de vergelijking, hoefde ook geen verzendkosten te betalen.

Ik heb geheugen aangeschaft, bestelling had ik 21:00 besteld, de volgende ( zaterdag ) dag geleverd. Dat is pas een snelle levering.

tot de volgende keer weer.

Zeer eenvoudig, de betaling met Ideal is sowieso een van de beste betaalmethoden! Wijst zich vanzelf.

's avonds besteld volgende ochtend voor 12:00 geleverd! Zeer snel dus.

Zeer toegankelijke klantenservice via de website.

Enkele artikelen besteld die allen direct leverbaar waren. Bestelling voor 18:00 uur geplaatst en 5 dagen later geleverd ipv de volgende dag. Na 2 dagen geïnformeerd waar mijn bestelling bleef, geen reactie tot drie dagen later wanneer de bestelling net was afgeleverd.
Komen hun beloftes niet na, en klantenservice is ook waardeloos.

Mijn laatste bestelling daar!

Bestelling was OK verpakt.

Zoals reeds toegelicht, reageert de klantenservice erg traag (3 dagen) op een simpele vraag waar mijn bestelling blijft.
En van enige compensatie voor het ongemak hebben ze ook nog niet gehoord. Ze hebben nog veel te leren willen ze blijven bestaan.

Geachte klant,

Door onvoorziene omstandigheden hebben wij niet eerder op uw mail kunnen reageren, waarvoor onze oprechte excuses. Momenteel zijn wij met man en macht bezig om de achterstanden weg te werken en verwachten wij begin aankomende week weer bij te zijn. Neem niet weg dat u daar weinig aan heeft.

Wij zullen nog persoonlijk contact met u opnemen en bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

2x 8G geheugen gekocht. Deze was op voorraad en de dag erna had ik het in huis. Uitstekend! Toch een 'goed' omdat het altijd nog beter kan :-) al wordt het lastig.

Vaker spullen besteld bij deze winkel en ben altijd redelijk tevreden geweest tot nu. Spullen werden soms wat later geleverd, dan op de website stond. Dit was nooit een probleem, omdat de prijs in die gevallen goed was en ik niet zoveel haast had mbt de levering.

Minpunten: Alle artikelen zijn groen, als je belt hoor je dat er verschil is tussen snel leverbaar en direct leverbaar, zij wekken verkeerde indruk hiermee want snel leverbaar kan van alles zijn. Zij hopen dat de klant besteld en dan gewoon afwacht, ofterwijl intrapt in deze onzin. Registreren is ook een ramp, werkt niet met mijn iphone, geen registreerknop?? moet enkel via desktop, beetje raar en dan zoveel stappen vragen bij het registreren, gedonder met gebruikersnaam, waarom niet gewoon email adres en klaar is kees. Veel te dure nummer 90 eurocent en het bandje is super lang met veel stappen.

Mijn samsung telefoon als rma gestuurd volgens hun instructies. Ik heb circa 5 weken lang niets gehoord van ze, niet eens dat ze het artikel hebben ontvangen en wat ermee gebeurd is. Dit kan gewoon echt niet, vandaag terug gekregen zonder beschrijving, hij is nog steeds kapot en blijft maar uitvallen. Ik heb het vermoeden dat ze er niets mee hebben gedaan en daar gewoon 5 weken heeft gelegen. Heb al meer dan 3 e-mails naar ze gestuurd, geen reactie. Neem je vervolgens contact op, sorry we hebben achterstand. Laat ook lekker maar ga hier niet teveel over schrijven zie dat vele me voor zijn geweest. 4launch is gewoon compleet verandert, ander bedrijf geworden en nieuwe procedures. Kopen bij 4launch? denk er nog goed over na zou ik zeggen! ze liegen en bedriegen en arrogantie ten top waar je gewoon bijstaat. Reageren op emails, dat kunnen ze niet en bekwaam personeel hebben ze niet.

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat u niet direct antwoord heeft ontvangen op uw emails. Door enorme drukte en andere onvoorziene omstandigheden was er enige achterstand opgelopen op het beantwoorden van de binnen gekomende mails en het verwerken van retour gekomen producten. Hierop hebben wij met man en macht gewerkt, om deze achterstanden weg te werken en verwachten wij begin aankomende week weer helemaal bij te zijn. Neem niet weg dat u zo goed mogelijk geïnformeerd dient te worden, waarvoor onze oprechte excuses.

Zoals we begrijpen uit uw verhaal heeft u ondertussen uw product retour ontvangen van RMA. Aangezien we te weinig aanknopingspunten hebben, willen wij u vragen contact op te nemen met customersupport@4launch.nl zodat wij nader naar uw case kunnen kijken. Excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

Producten zijn goed te vinden op de site, dat is voor mij belangrijk. Interfacetechnisch zijn er nog een aantal verbeterpunten te behalen.

Helaas kan ik niks anders zeggen dan slecht. Ik heb een ander verzendadres opgegeven dan mijn factuuradres - maar de bestelling werd desondanks naar mijn factuuradres verstuurd - waardoor de 'volgende dag in huis' ineens 'over drie dagen in huis wordt'

Probleem bij verzending aangekaart bij de klantenservice - echter werd hier glashard beweerd dat de order naar het opgegeven adres is verstuurd. Na een kopie van de bevestigings e-mail, waarin duidelijk een ander verzendadres stond aangegeven - werd er volgehouden dat er naar het opgegeven adres is verstuurd. De bevestigingsmail was namelijk een 'automatische mail'. Geen excuus een geen begrip voor de situatie. Jammer

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat de zending later is bezorgd dan de bedoeling is. Wat er precies is fout gegaan is ons eigenlijk ook een raadsel. Zoals wij nu kunnen nagaan zou het adres op uw account nu correct moeten staan. Voor de goede orde willen wij nog persoonlijk met u in contact treden om dit te verifiëren en kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Onze excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

De website is prima en de prijzen zijn ok. Helaas blijft het hier dan ook bij en oh ja chatten en appen is ook wel fijn zeker van deze tijd tot 11 uur in de avond, vandaar voldoende

Service is gewoon in 1 woord: Waardeloos..

Heb maandag, dinsdag en woensdag telefonisch contact mer ze gehad verschillende medewerkers en krijg iedere keer te horen dat ze achterstand hebben en niets eraan kunnen doen.

Ze reageren NIET op e-mails heb elke dag wel emails gestuurd via meerdere wegen, nog steeds geen reactie 4 dagen lang. Schandalig gewoon! Zoals ze zelf al zeggen is er inderdaad GROTE achterstand, nou ik heb het idee dat er iets niet goed gaat bij hun!

Waar is de 4Launch gebleven van vroeger die altijd klaar stond voor de klant, met de klanten meedenkt in plaats van enkel zeggen dat ze achterstand hebben en de medewerkers zijn ook nogal bot aan de lijn! Sinds ze zijn overgenomen is de service drastisch naar beneden gegaan, blijkbaar willen ze nu enkel hun rommel verkopen en de klanten opzadelen met de klachten, want service komt niet voor meer in hun woordenboek. Rma's krijg je plotseling na 6 weken terug zonder enig uitleg of wat dan ook, en dan bel je hierover en de medewerkers snappen ook niets van de rma procedures. Bel ik meerdere malen terug krijg ik weer personen aan de lijn die eigenlijk niet zoveel verstand hebben van service verlenen. Blijkbaar zitten daar nu enkel verkopers die je rommel willen aansmeren en als het fout of kapot gaat dan zoek je het lekker zelf uit.

Nou weet je wat 4launch, mij als trouwe klant zijn jullie nu kwijt voor jullie 10 andere die wel direct op zijn minst communiceren met de klanten! De laptop heb ik in de kliko gegooid en koop wel een nieuwe bij de concurent, dan maar meer betalen maar wel service krijgen in plaats van achterlijke mensen op telefoon die niets kunnen en weten. En ooh ja die stomme telefoon menu van jullie met 10 keuzes heb je ook geen flikker aan want wat je ook klikt krijg je zelfde mensen aan de lijn, jullie hebben niet eens rma personeel! Kortom ben het bedrijf kotsbeu en waarschuw iedereen dat het nu enkel agressieve verkopers zijn geworden die enkel op je portomonee jagen maar GEEN service verlenen.

Geachte klant,

Allereerst is het vervelend te vernemen dat uw vragen niet zodanig beantwoord zijn door onze klantenservice collega's, waarvoor onze oprechte excuses. Door enorme drukte en andere onvoorziene omstandigheden was er enige achterstand opgelopen op het beantwoorden van de binnen gekomende mails en het verwerken van retour gekomen producten. Hierop hebben wij met man en macht gewerkt, om deze achterstanden weg te werken en verwachten wij begin aankomende week weer helemaal bij te zijn.

Inzake uw case willen wij u vragen contact op te nemen met ons via customersupport@4launch.nl zodat wij beter hier naar kunnen kijken en mogelijkheden te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Op dit moment hebben wij te weinig aanknopingspunten. Nogmaals onze excuses voor enig ongemak.

4Launch - Customer Support

Voor onze school is dit een nieuwe leverancier, dus altijd spannend of alles goed verlopen zal. Bestelling geplaatst en alles in prima op gang gekomen nadat de betaling was ontvangen door 4launch

Switch besteld, en netjes geleverd, zeer goed verpakt.

Verzending en site zelf zijn prima. Maar hun communicatie is slecht: Als er op de site staat dat iets 1-2 dagen duurt om te bezorgen dan ga ik daarvan uit en mocht het anders zijn, dan wil ik daarvan op de hoogte gebracht worden. Nu moest ik er zelf achteraan. Product is daarbij 5 dagen later bezorgd dan aangegeven (op de site).

Zie de algemene beoordeling. Slechte service in de zin dat ik niet wordt ingelicht over het bestelde product.

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat u in deze niet goed geïnformeerd zou zijn over uw bestelling. Wij proberen binnen onze mogelijkheden zo snel mogelijk te leveren en optimaal te communiceren. Gezien wij uw bestelling niet hebben kunnen achterhalen zouden wij graag in contact met u treden, zodat wij kunnen nagaan waarom er in deze een eventuele vertraging niet aan u gecommuniceerd is. U kunt ons bereiken via customersupport@4launch.nl

4Launch – Customer Support

Ik was op zoek naar de beste leverancier voor de Desktop best buy Mainstreamgamesysteem van November. Op 4launch.nl zag ik dat zij het systeem compleet in elkaar kunnen zetten voor ca. EUR 1200. Aangezien de levertijd niet duidelijk was heb ik via de chat nagevraagd hoelang dit zou duren. Hier werd mij medegedeeld dat het geleverd zou worden binnen een week.

Na de bestelling heb ik na 6 dagen contact opgenomen (via de chat) of er al meer bekend was wanneer het product geleverd zou worden. Ik zou op vrijdag (een dag later) een email krijgen met meer informatie. Aangezien ik geen reactie heb gekregen, heb ik op zaterdag de eerste email gestuurd met de vraag of ze mij aub meer informatie kunnen geven. Op maandagavond heb ik weer een email gestuurd met de vraag of ze mij meer informatie zouden kunnen geven.

Ik vind het nogal een rare instelling van een bedrijf dat een klant, die 1200 euro heeft overgeboekt, niet eens via email (na herhaaldelijk vragen) op de hoogte kan worden gesteld. Ik heb daarop mijn bestelling vanavond geannuleerd. Het geld wordt nu teruggeboekt en ik ga op zoek naar een andere webshop.

Op de chat wordt snel gereageerd. De dingen die echter worden gezegd in de chat kloppen niet (je wordt op de hoogte gesteld via email morgen, dit product kan binnen een week worden geleverd).

Op emails wordt helemaal niet gereageerd.

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat u niet geïnformeerd bent over de levertijd van het best buy systeem. Wij zien dat de levertijd onverwacht opgeschoven is. Dit naar aanleiding van het moeilijker leverbaar zijn van enkele onderdelen van dit systeem. De communicatie is niet naar behoren gelopen, waarvoor onze oprechte excuses. U had beter en sneller geïnformeerd kunnen worden over de levertijd en actuele status van uw bestelling. Hierbij is de reactie van onze klantenservice collega’s momenteel langer dan u mag verwachten van 4Launch. Dit is door overmatige en onvoorziene drukte. Wij betreuren deze situatie en zijn dan ook met man en macht bezig om de reactie tijd terug te dringen. Gezien de situatie zullen wij u vanuit onze kant nog persoonlijk benaderen in de komende week.

4Launch – Customer Support

Vrijdagavond 23.00 een bestelling geplaatst zaterdagmorgen 11.00 ontvangen.
Dit is geweldig nog nooit zo een snelle levering mee gemaakt.
Ook voor de info petje af.
Darko dank je wel.

Bestelling ging prima, levering door PostNL. Had het product 's morgens besteld, hoopte het dezelfde dag nog te ontvangen (immers; 24 service volgens Tweakers), maar het pakket werd pas na 11 's avonds aan de Post overhandigd. Kwam dus de volgende dag. Verder gewoon prima.

Mogelijkheid via chat (via hun website) vragen te stellen. Vriendelijke en kordate service gehad.

zeer goede service ook kun je chatten of whatsapp gebruiken als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling of je wilt meer informatie op een product.

verzending is ook uitstekend goed verpakt en altijd op tijd je kan op de website goed volgen of je betaling is geaccepteerd zo makkelijk is het.

klantenservice is heel vriendelijk ook meteen een goede alternatief aangeboden gekregen als je niet zeker weet of een processor samengaat met je moederbord
super!!! ik had bijv. problemen met mijn oude pc de ram werkte niet meer dus had advies nodig welke ram ik precies nodig had en 4launch heeft me een goede oplossing gegeven :)

Ik bestel hier altijd en heb eigenlijk nooit problemen ervaren. Omruilen bij verkeerd bestellen is ook geen probleem.

Als het op voorraad is haal ik het altijd op. Als het niet op voorraad is wordt het altijd netjes op tijd verzonden vanaf hun toeleverancier. Ik word altijd op de hoogte gehouden.

Ik word altijd netjes te woord gestaan door de medewerkers. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat het een betaalnummer is. Deze nummers kan ik niet bellen met mijn zakelijke telefoon. Helaas heb ik geen andere telefoon, waardoor ik meestal even bij me ouder moet bellen.

Crucial SSD gekocht via internetside en iDeal.
Snel geleverd, duidelijke procedure en goedkoop!
Prima webshop, een echte aanrader.

Goed verpakt, geen verzendkosten.

Na de bestelling doorgestuurd naar een zeer eenvoudige betaling site met voldoende keuze mogelijkheid en natuurlijk iDEAL !

Nadat ik Ideal had geselecteerd , kwam Ideal met de melding dat er geen gegevens waren doorgegeven.
1 stap terug gegaan en nog een keer geselecteerd , daarna ging betalen zoals het hoort.

Alles was netjes ingepakt.

Een en ander gegaan zoals het hoort.

Artikel (TP-Link switch) op tijd geleverd conform zoals op de website vermeld staat. Ervaring met de Chat ook positief alleen duurde het even voordat ik "aan de beurt was".

Op tijd en netjes verpakt in een overdoos.

Via de chat prima geholpen (vraag of de nieuwste verzie geleverd werd). Duur alleen even voordat ik aan de beurt was.

Scorekaart voor 4Launch