Gebruikers over webshop 4Launch
Review toevoegenOp zondag 22:00 uur besteld en op mandag 12:00 uur binnen
Super dik tevreden ....
Ik bestel al jaren bij 4Launch (laptops, muizen, laptop-tassen, USB-sticks etc.) en ben altijd ontzettend tevreden. Er staat veel informatie op de website en de levering is bizar snel. Zo heb ik bijvoorbeeld afgelopen zondag avond een muis besteld en deze is maandag ochtend bezorgd. Ook qua prijs kom ik hier vaak het beste uit. Kortom, echt een aanrader!
VerzendingVerzending is uitmuntend. Altijd goed verpakt en soms zelfs binnen 12 uur in huis.
KlantenserviceDe klantenservice is erg goed, zo had ik tijdens het bestellen van mijn laptop een aantal vragen over de extra bijgekochte garantieperiode (ik kon het niet registreren op de officiële website van de fabrikant). Ik werd snel en goed geholpen.
Ook ben ik gewaarschuwd toen ik incompatibel apparatuur aangeschaft had waardoor mij een hoop gedoe met terugzenden bespaard is gebleven.
Zeer overzichtelijk en alles makkelijk te vinden, Duidelijk en snel een bestelling plaatsen en laten bezorgen. Alles inderdaad de volgende dag geleverd
Site is prima... gebruiksvriendelijk en werkt uitstekend. Zeer tevreden!!! Zowel de keuzes als de uiteindelijke selectie werken erg makkelijk.
VerzendingBinnen een dag geleverd....prima!!!
Zeer slechte service bij een defect. Na weken wachten wordt mijn defecte tablet terug gestuurd, Wat ik ontving was een lege doos, De tablet is spoorloos
VerzendingLenovo tablet gekocht en er werden er zelfs twee geleverd, kan gebeuren dus na een week ging de telefoon en ik heb de tweede tablet netjes terug gestuurd, achteraf erg dom.
Mijn defecte tablet is nu spoorloos. Ben het hele 4launch gebeuren meer dan spuugzat. Wat een waardeloos bedrijf. (lege) dozen schuivers zijn het en ook dat doen ze slecht.
Er is nauwelijks contact tenzij je zelf aandringt. Er volgen standaard bullshit mailtjes. Inmiddels de moed opgegeven en me erbij neergelegd maar ik wil wel mijn defecte tablet terug. Tot nu toe alleen nog maar een lege doos ontvangen.
Ik hoop mijn defecte tablet toch nog terug te krijgen (puur uit principe) maar ben alle hoop verloren.
Geachte klant,
Wij hebben uw case nader uitgezocht. Zover wij kunnen nagaan is er door een administratieve fout het product niet direct meegestuurd en zijn alleen de accessoires van uw Lenovo tablet in eerste instantie naar u toegezonden en zaterdag gearriveerd. Bij interne controle zijn wij er achter gekomen en is de maandag daarop direct de tablet vooralsnog aan opgestuurd en hebben wij u hierover geïnformeerd. Wij willen u bij deze nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor de mogelijke verwarring en de verlate verzending van de tablet.
4Launch - Customer Support
Nou erg bedankt voor de goede service achteraf, De kapotte, niet onderzochte, tablet heb ik terug en zelfs na een week kwam er nog een grote doos binnen. Na openen zat er een geweldige mooie pot drop in. Die heb ik dus met pot en al de vuilnisbak in gedonderd.
Service is niet af te kopen met een pot snoep, ik ben geen debiel!
Een bestelling geplaatst bij 4Launch voor een Edifier S760D, aangezien zij een van de weinige winkels waren die deze set op voorraad hadden.
Aangegeven dat ik de set zelf op kwam halen in Eindhoven, en zou afrekenen met pin betaling. Heb verder geen voorschot of aanbetaling hoeven te doen. Kon de set vanmiddag (zaterdag) op gaan halen. Eventjes moeten wachten op mijn beurt , daarna netjes geholpen door de verkoper. Daarna alles ingeladen en weer terug naar huis.
Alles bij elkaar genomen alles netjes en snel verlopen.
Heb even contact gehad via de chatfunctie op de website. Dit werkte eigenlijk best goed, duidelijk antwoord op mijn vragen gekregen, en een paar minuten later de set besteld.
Ik bestel al jaren al mijn producten bij 4Launch en ben nog nooit teleurgesteld. De service is altijd top geweest, bij vragen kan er altijd een Live Chat gestart worden, garantie is gratis verzenden gratis retour en vlot. Mijn webwinkel voor ál mijn elektronica!
VerzendingLevertijd zoals vermeld. Ik had nog een vraag over de specifieke dag, die kon met behulp van Live Chat snel beantwoord worden.
KlantenserviceDe Live Chat is een zeer nuttige functie. Ik werd snel geholpen, zoals altijd bij 4Launch.
Bij 4Launch gaat alles altijd snel & efficient, dus nu ook weer. Prijs goed, artikel op voorraad, efficiente informatievoorziening voortgang bestelling, efficiente afhaling & betaling en een lieve glimlach bij het verlaten...
Buitenom dat je verplicht moet registreren verliep het plaatsen van de order prima. 4Launch bood op dat moment de laagste prijs en voor andere webshops rond die prijskoers moest ik ook registreren.
Er was ruimte voor een eigen notitie en de betaling verliep zoals je van een goede webshop mag verwachten.
Zoals vermeld in de notitie, had ik gevraagd om niet op zondag/maandag te leveren. Daar heeft men zich uitstekend aan gehouden.
Men heeft netjes een track & trace mail gestuurd zodra ze het pakket hadden verzonden.
Product was zorgvuldig verpakt in een grote doos met vulling. Als je bedenkt dat ik een brievenbus formaat externe harde schijf heb besteld, was er praktisch geen mogelijkheid voor transportschade.
Ook het juiste artikel, dus daarom een uitstekende beoordeling.
Gemakkelijk op zijn Nederlands online bestellen gaat prima bij 4Launch. Informatie over het gekochte product wordt volledig gemeld zelfs met een doorverwijzing naar meer informatie over het merk zelf en mogelijke accessoires.
VerzendingHet product zou gratis geleverd worden een dag na de bestelling tussen 11:30 en 13:30. Dit is gebeurd. Gratis, snel en betrouwbaar met PostNL. Uitstekend dus.
Duidelijke website met makkelijke interface. Bestellen in een paar stappen snel betaald. Meerder mails ter bevestiging voor de status. Handig!
VerzendingVolgende middag al thuis zoals beloofd! Ruim op tijd!
Gebeld met de webshop. Duurde heel lang voor we iemand te pakken kregen. Gevraagd wat de levertijd was, en we zouden het binnen 4 tot 5 werkdagen binnen krijgen. We konden ook zonder problemen op rekening bestellen.
Wij de benodigde documenten ingevuld en order geplaatst. Na twee dagen toch maar is gaan vragen want we hadden niks vernomen. Toen bleek er nog niks gebeurt te zijn. Want het op rekening bestellen kon niet zo maar. Omdat ze nog wel binnen de periode konden leveren met creditcard de order gedaan. Gelijk er achteraan gebeled en alles was goed. Dag erna gebeld en er was iets vertraging maar we zouden het op de orginele dag 5 nog steeds krijgen. Wij gebeld op dag 5 waar het bleef en het bleek nog niet eens geleverd te zijn aan de shop zelf. En van onze afspraken was ook niks meer zichtbaar. Ze zouden het op dag 5 binnen krijgen. Afgesproken dat ze zouden bellen die dag zodra ze het binnen kregen dan zouden we ander aflever adres geven. Niet gebeurd. Dit was op vrijdag. Wij hadden andere oplossingen getroffen en eigenlijk de order vergeten. Op donderdag (anderhalve week na de order) nog eens gebeld. Ja het product is onderweg naar de shop hoorde we. Denk dat ze het lopend deden.
Order maar geannuleerd. En alle afspraken en belletjes zagen ze niks meer van. Ze snapte niet waarom we annuleerde
Advies doe geen zaken met deze partij.
Noteren niks van gemaakte afspraken en service gerichtheid is ook ver te zoeken.
Geachte klant,
Het is vervelend te vernemen dat uw bestelling niet vlekkeloos is verlopen. Graag zouden wij naar aanleiding van uw verhaal uw case nader wensen te bekijken. Helaas hebben wij uw bestelling niet kunnen achterhalen en zouden u dan ook vriendelijk willen verzoeken contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl.
4Launch – Customer Support
voeding opgezocht via hardware.info, 4launch was het goedkoopst en kennelijk ook heel erg snel. 10 uur besteld volgende dag was het in huis. gegevens hoef ik niet in te vullen omdat ik gewoon inlog. 5 minuten klaar
Verzendingsnelle levering en goed op de hoogte gehouden van de status
Twee SDD's besteld op dinsdag en woensdag geleverd. Duidelijke site, groot assortiment en lage prijzen.
VerzendingNetjes verpakt.
Eenvoudige bestelling, en daarnaast duidelijke en goede informatievoorziening. Volgende dag mijn bestelling binnen, dus ik ben helemaal tevreden.
Via webshop besteld en de volgende dag al geleverd. Was niet de goedkoopste, maar stond wel hoger in de reviews vandaar dat ik mijn bestelling bij 4Launch heb gedaan
VerzendingGewoon netjes verpakt en via de PostNL app goed te volgen.
Altijd goede voorlichting en je wordt perfect op de hoogte gehouden van het doorlopen van diverse stadia in bestelproces. Dat ze ook een afhaalpunt hebben is op sommige momenten ook een groot pre.
KlantenserviceAfbeelding van het product op website van Tweakers was afwijkend van de afbeelding op website van leverancier. Hierdoor was het onduidelijk of het product voor mij bruikbaar was. Medewerker aan de servicebalie heeft mijn vraag goed begrepen en kon mijn probleem begrijpen. In zo'n geval heeft een service-balie net iets meer als een telefonisch contact.
Ik koop al jaren bij 4Launch, vanwege de goede service en de lage prijzen.
Verder heb ik ook een aantal gevallen gehad waarbij ik graag een product wilde die vrijwel geen webshop op voorraad had, maar 4Launch had deze wel.
Recentelijk op een zondag bijvoorbeeld nog een aantal PC componenten besteld, en zonder problemen en voor de laagste prijs had ik deze de volgende dag al binnen, aangezien 4Launch nu ook op zondag orders verwerkt!
Kudos aan 4Launch!
4Launch was de goedkoopste in wat ik nodig had, snel bezorgd, allemaal prima. Niets op af te dingen en niets aan toe te voegen
De website van 4Launch ziet er prima uit en producten kunnen makkelijk besteld worden. Prijzen van sommige producten zijn echter vrij hoog, maar er zitten ook hele aantrekkelijke deals tussen.
VerzendingDe verzending was uitstekend: de laptop was verpakt in een stevige omdoos en was op tijd bezorgd. Helaas was de doos van de laptop zelf licht beschadigd.
KlantenserviceHelaas was ik niet tevreden met mijn aankoop. Eerst besloot ik om te kijken of de laptop snel en stabiel functioneerde en dat was niet het geval. Er verscheen een melding dat er een update vereist was en ik ging ermee akkoord in de veronderstelling dat de laptop dan beter zou werken (de melding kwam van Asus en Microsoft zelf). Achteraf bleek het dus dat het in mijn geval om de update naar Windows 10 ging (die door Asus zelf op hun website aanbevolen wordt). Maar zelfs met Windows 10 was deze computer langzaam en instabiel en ik stuurde hem terug naar 4Launch en deed beroep op de Wet Kopen op afstand.
Een week nadat de laptop door 4Launch ontvangen was, krijg ik een email dat mijn bestelling aan mij geretourneerd wordt omdat er Windows 10 op geïnstalleerd is. Hier kan ik natuurlijk niet akkoord mee gaan. De laptop werd door mij maar 15-20 minuten lang gebruikt (alleen in Windows zelf zonder dat er andere programma's geïnstalleerd werden), er zijn zijn geen gebruikssporen/schade en alle dozen, stickers, handleidingen en accessoires werden door mij meegestuurd.
Een medewerker van de klantenservice gaf aan dat de herstelpartitie van Windows 8 op de laptop niet aanwezig was: ik heb hier echter helemaal niets aan gedaan. De partitie schijnt tijdens het upgrade-/updateproces automatisch verwijderd te zijn. Er werden twee opties aan mij voorgelegd om deze zaak af te handelen: de laptop kon naar mij gratis teruggestuurd worden (maar die wilde ik helemaal niet hebben) of ik moest 59 euro betalen (om de laptop in nieuw staat te brengen) en de rest van het door mij betaalde aankoopbedrag zou teruggestort worden. Ik koos voor de tweede optie en heb een paar dagen later het bedrag in kwestie teruggekregen.
Al met al heeft 4Launch deze zaak redelijk goed afgehandeld. Er is echter een aantal aspecten dat nog voor verbetering vatbaar is: de klantenservice moet de klant op de hoogte van een retourproces houden (ik moest steeds zelf contact met hen opnemen om erachter te komen hoe de situatie was en wat ik mocht verwachten) en sneller en efficiënter te werk gaan. Je verwacht als klant dat 4Launch veel actiever in het hele proces zou zijn en dat je hier niet steeds achteraan zou hoeven te lopen.
Één tip voor diegenen die van plan zijn om een laptop met Windows 8 aan te schaffen en er niet zeker van zijn of ze deze willen houden: negeer alle meldingen en waarschuwingen van WIndows 8 om een update/upgrade naar Windows 10 uit te voeren, ook al word je hier letterlijk mee gespamd. In geval van een mogelijke retourzending zal het je veel moeite/kosten besparen.