4Launch

Gebruikers over webshop 4Launch

Bij 4launch ben ik erg te spreken over de correcte afhandeling van de bestelling. Ik werd goed op de hoogte gehouden door diverse statusveranderingen via de e-mail. Je hebt een bestelling gedaan > In behandeling > Betaald > verzonden binnen 1.5u. Ik zet altijd bij een besteling "alleen verzonden indien daadwerkelijkop voorraad", de voorraad indicatie bij 4launch was 1 stuk(s). Het product was binnen 1.5u verzonden. Kijk, daar hou ik van :)

Ik had gehoopt dat PostNL in de ochtend zou komen, maar werd in de avond. Hierdoor pakket gemist maar kon doorgeven dat ik hem na het weekend wou ophalen bij een PostNL afhaalpunt (meer een PostNL dingetje).

Zoals gewend een goede levering.

De service van de medewerkers was zeer goed.
Een processor wijziging die achteraf wilde werd vlekkeloos uitgevoert

De bestelde onderdelen zijn dezelfde dag, na mijn betaling, naar postnl gegaan.

De telefoon opnemen duurde te lang, verder was de gevraagde benodigde informatie goed overgekomen.

Voor mijn zoon zocht ik nog een goede headset om te gamen. Vorige week zag ik een mooie aanbieding bij 4Launch van een draadloze Corsair voor de helft van de prijs.

De headset was op voorraad dus meteen besteld en de volgende dag in huis. Super!

Het was alweer een tijdje geleden dat ik een bestelling bij 4Launch had gedaan, Maar nog steeds is de afhandeling goed. De prijs was niet de voordeligste maar voor een paar euro (4€) koop ik liever bij een vertrouwd/bekend bedrijf voor mij

Besteld en de volgende dag netjes geleverd door post NL.HD zat goed verpakt in de doos.

Ik bestel regelmatig wat bij 4Launch, ze hebben een groot aanbod, snelle levertijden en de prijs is vaak concurrerend. Via de Pricewatch vind je het heus wel ergens goedkoper dat scheelt vaak een paar dubbeltjes.

Ik ken 4Launch al heel lang, maar heb er tot op heden nooit iets besteld. Waarom weet ik niet precies, maar zeer onterecht. De prijs voor de Samsung S7 is zeer concurrerend - weliswaar niet de allergoedkoopste - en voor die prijs geen enkel probleem tegen gekomen. Petje af!

Ik kocht er gisteren een Samsung S7 en hij werd vandaag geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling: van besteld, betaald, verzonden tot zelfs afgeleverd. Via PostNL kon ik goed het pakketje volgen. Netjes!

Makkelijk te bestellen. Levering niet supersnel (30/12 besteld en vandaag, 5/1 geleverd). Helpdesk gebeld om te kijken wat eraan de hand was (90 cent per gesprek). Ik werd goed geholpen. Levering via PostNL prima. Verpakking ok.
Het was niet helemaal duidelijk voor mij dat het product niet uit voorraad verzonden werd. Had misschien beter moeten lezen. Maar voor de rest: Dikke prima.

Duidelijke website en aantrekkelijke prijzen. Bestellen is een fluitje van een cent. Overzichtelijk emailsysteem dat je goed op de hoogte houdt hoe het met de bestelling er voor staat.

Producten goed verpakt met voldoende "beschermend materiaal"

Men wordt goed geholpen, ze zouden echter iets sneller kunnen reageren.

de headset was heel makkelijk te vinden, het afrekenen was makkelijk en iedereen kan het doen

de verzending is geweldig, gratis en binnen 1 dag geleverd. meer kun je niet vragen

Na prijsalert tweakers moederbord direct gekocht!
Ben al jaren bekend met 4Launch nooit klachten, sterker nog zij waren de eerste die artikelen snel en goed verpakt verstuurde. Een vertrouwd gevoel is voor essentieel bij een aankoop. Website is zeer overzichtelijk en specificaties worden altijd vermeld en ze zijn scherp met hun prijzen.

Je wordt via mail van A tot Z op de hoogte gehouden tijdens dit proces.
Producten zijn altijd zeer goed verpakt ik denk zelf het beste van alle webshops!
Hier bedoel ik mee, niet alleen luchtkussens maar ook een luchtbed op de bodem van de doos. Nu bestel ik aardig wat bij diverse webshops maar 4Launch onderscheid zich hier duidelijk in.
Tijdens de kerstdagen werd duidelijk aangeven wanneer het pakket verzonden zou worden, dus geen verassingen of zorgen.

Wie chat contact gezocht, en binnen 1m had ik een antwoord waar ik iets mee kon. Dat is aangenaam.

4Launch heeft een nette website waar ik goed wegwijs ben gemaakt en makkelijk mijn product kon bestellen. Ook tijdens de bestelling werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status en verzending van de bestelling. Klantenservice heb ik niet gesproken, dus geen mening. Goed bezig 4Launch :)

Switch besteld voor 23:00 uur en de volgende dag geleverd, goed verpakt zelfs de laatste firmware al geïnstalleerd ( waarschijnlijk al vanaf de fabriek ).
Web site heeft ruime keuze, maar had via tweakers al een product gekozen. :-)

Website is overzichtelijk ingedeeld. Gewenste is eenvoudig te vinden door goede categorisering. Vanaf moment van bestelling tot aan de levering van het bestelde product wordt de klant continue goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Product is geleverd zoals op de site is vermeld. Voor 23.00 uur besteld, dan volgende dag geleverd. Product was uitstekend verpakt.

Het zoeken op de website gaat eenvoudig. Website vind ik zeer overzichtelijk. Ook de bestelprocedure wijst zich vanzelf. Altijd snel een status update via de mail. Reeds vaker gekocht bij 4Launch, nog geen slechte ervaringen gehad.

Supersnelle levering. Deze keer gekozen om het product af te halen. 's morgens de bestelling geplaatst en na 30 minuten reeds bericht dat de bestelling klaar stond.

Zeer overzichtelijke website. Alles snel te vinden tegen een goede prijs. Snelle en actuele status van je bestelling per mail en ook nog een snelle levering. Heb hier reeds vaker besteld, altijd correcte afhandeling

Met de feestdagen besteld, eerste werkdag meteen 's-ochtends een status overzicht. Dag erna geleverd. Product is degelijk verpakt.

Bestelling werd de volgende dag geleverd in een nette verpakking met voldoende bescherming. Gratis verzending met track en trace.

Duidelijke en overzichtelijke website. Ik zou graag wel willen zien dat er meer aandacht in de de productomschrijving gestopt zou worden. De taal is engels en het ziet er uit alsof het rechtstreeks van de site van de fabrikant gekopieerd is. Waardoor het een reclametekst is en niet verduidelijkt wat het product precies kan.

Prima levering via postNL

Product was lastig te vinden op de site, maar verder prima. Daarnaast trekt het design van de site niet direct aan tot betrouwbaar, terwijl er niks mankeert aan dit bedrijf.

Levering gewoon prima, besteld en later ontvangen maar dit in verband met de kerstdagen. Doos was overdreven groot, maar m'n product werd erg goed beschermd en dus ook goed verpakt. Prima webshop.

Live chat, handig om even snel een vraag te stellen

Good luck
Ze hebben een uitstekende kwaliteit
En de snelheid van levering
Dank u wil

Stuur via de Post nl
good job
uitstekende Packaging

Bestelling geplaatst op zaterdag voor de kerstdagen, door deze feestdagen uiteraard iets later dan normaal maar dat is logisch. Ontvangen op Woensdag 28-12-2016

Netjes ontvangen, correcte mailtjes met duidelijke globale tijdstip van aflevering. Ik koos specifiek voor 4Launch.nl vanwege de goede ervaringen in het verleden en de scherpe prijzen! Echt een aanrader.

Scorekaart voor 4Launch