Gebruikers over webshop 4Launch
Review toevoegenWaardeloos! Afspraken niet nakomen en leugens aan klanten geven, erg jammer! Had beter verwacht van deze shop.
VerzendingProduct zou op voorraad zijn maar is uiteindelijk nooit geleverd.
KlantenserviceHeb hier een speciale editie van het spel Watch Dogs 2 voor de PS4 besteld. Product zou bij leverancier voldoende op voorraad zijn. Contact met chat gaf aan dat product uiterlijk vandaag geleverd zou worden. Einde van de dag krijg ik echter een mail waarin ze aangeven dat het product niet meer leverbaar is bij de leverancier en ook nergens anders meer te bestellen is. Iets wat gewoon niet waar is. Als alternatief bieden ze de gewone versie van het spel. Dat is echter nog duurder dan waarvoor ik de special edition hier heb besteld en bovendien 2 keer zo duur als de prijs bij andere shops. Dit noemt men bij 4launch blijkbaar 'service'
Geachte klant,
Wij betreuren het verloop van uw bestelling. waarvoor onze oprechte excuses. In tegenstelling tot wat we aanvankelijk vanuit onze leverancier doorkregen bleek op de Special Edition een enorme vraag te zijn dan het aanbod was, waardoor onze leverancier ons hierin niet kunnen voorzien. Hierdoor was het niet mogelijk gebleken het gewenste product te leveren, ook niet via andere inkoopkanalen van ons. Enkel andere versies zou nog verkregen kunnen worden, wat begrijpelijkerwijs u niet wenst. In dergelijke situaties zijn wij ook mede afhankelijk van derden.
4Launch - Customer Support
4Launch is vele malen goedkoper dan bij de internetshop van de fabrikant. Registreren is zo gedaan, je moet alleen wel je registratie bevestigen anders kan je niet verder.
VerzendingIk kon mijn bestelling aan de andere kant van het dorp ophalen. Postnl kiest niet altijd voor het dichtstbijzijnde ophaalpunt.
Al diverse keren besteld, als alles goed gaat is er niets aan de hand. Bij een defect moet je soms geduld hebben maar ja ze zijn ook goedkoop.
VerzendingVerpakking is goed.
KlantenserviceGoed bereikbaar en er is altijd wel vrij snel iemand die je te woord staat.
Bestel al vele jaren hier producten naar tevredenheid.
Goede website, altijd 1 van de goedkoopste en snelle levering. Nog geen problemen ervaren en heb nog geen beroep op de klantenservice hoeven doen.
Altijd snelle levering indien op voorraad.
Zeer overzichtelijke website. De betaling en de factuur binnen enkele minuten via de email bevestigd. Kortom zeer goed.
VerzendingSupersnelle service. Bestelling binnen 16 uur (!) in huis. Goed verpakt.
Ik bestel eigenlijk altijd bij één van de goedkoopste aanbieders. 4Launch staat vaak in de top 5 van goedkoopste aanbieders daarom deze keer gekozen voor 4Launch.
In het weekend (zondagochtend) een Logitech M325 muis besteld, deze is op maandag bezorgd.(geen bezorgkosten)
De muis was verpakt in een grote omdoos.
4Launch is een site met een van de beste prijsstrategieen, altijd in de top 5. Daarnaast bieden ze een zeer divers assortiment en daarom blijf ik hier jaar op jaar bestellen. De service is me nog nooit tegengevallen. Wat mij betreft bestel ik liever hier dan weer een nieuwe (onbekende) webshop voor een paar euro verschil.
VerzendingVerzendingen lopen niet alleen perfect volgens plan, ook bij status navraag wordt ik correct en snel geholpen. Geen idee hoe dit beter zou kunnen.
Goede service, alles netjes op tijd binnen. Prijzen zijn gewoon normaal.
Ook als je iets moet ophalen kan je dat gewoon doen.
Mijn producten waren de volgende dag netjes op tijd binnen, geen problemen met het product ik gebruik het nu nog steeds.
KlantenserviceIk moest een keer eerst even iets vragen aan de klantenservice online over het product dat ik wilde, ik kreeg binnen 1 minuut iemand om iets te vragen en kreeg duidelijke antwoorden.
Snelle service. Erg vriendelijke medewerker. Snel besteld via het internet en het product lag in no-time klaar.
Bij 4launch een Intel NUC besteld. Voor deze zaak gekozen omdat ik er al vaker naar tevredenheid producten gekocht heb en omdat de NUC daar voor een prima prijs op voorraad was.
Bestelproces ging vlot; gekozen voor ophalen omdat 4launch niet gek ver bij mij vandaan is en ik de NUC snel wilde hebben. Al vrij snel kwam het mailtje dat de bestelling opgehaald kon worden. Bij het ophalen ook weer snel en prima geholpen.
Thuis de NUC aangevuld met RAM en een SSD, geïnstalleerd en in gebruik genomen. Binnen een dag gaf de unit echter al geen teken van leven meer dus RMA procedure moeten starten. Daarover meer bij het kopje "klantenservice".
Rondom de RMA procedure heb ik diverse keren contact gehad met 4launch via de chatmogelijkheid die op de site beschikbaar is. Men reageert snel en de tijden waarop deze actief is, is zeer ruim.
Advies gekregen om nog wat kleine dingen te testen en als dit zonder resultaat zou zijn, de NUC terug te brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Het testen bracht geen verandering en de dag nadat ik de NUC opgehaald heb al weer teruggebracht. Helaas was er geen vervangende unit op voorraad en moest er eentje besteld worden. Het is ondertussen woensdag.
Tot mij blijde verbazing zag ik op mijn klantenpagina dat de volgende dag er al weer een exemplaar binnen was gekomen. Op donderdagavond via de chat gevraagd of ik op vrijdag de nieuwe NUC kon ophalen. Daar konden ze me geen toezegging over doen. De RMA moest verder afgewerkt worden en ik zou vanzelf bericht krijgen wanneer alles weer klaar stond.
Op vrijdag uiteindelijk niets gehoord, net als zaterdag en maandag. Op dinsdag kwam dan toch het bericht dat de nieuwe NUC opgehaald kan worden.
De klantenservice is ruim bereikbaar, reageert snel en over het omruilen van de NUC werd niet moeilijk gedaan. Maar ondanks hoe snel het systeem aangaf dat er een nieuwe unit binnen was, duurde de afhandeling van de RMA voor mijn gevoel onnodig lang.
Geachte klant,
Wij danken u voor uw feedback. Naar aanleiding van uw review hebben wij uw case bekeken. Wij zien inderdaad dat in deze de NUC sneller geleverd had kunnen worden. Deze had de vrijdag voor u klaar kunnen staan maar is helaas over het weekend heen getild. De reden hiervoor is vooralsnog onduidelijk. Wij zullen dit intern meenemen en willen onze excuses aanbieden voor de vertraging.
4Launch – Customer Support
Bestelling netjes geleverd gekregen, goed beschermd in de doos. De dag ervoor om 5 voor 11 besteld, maar 'voor 11 uur', dus de volgende dag had ik het in huis. Geen schade oid. dus erg tevreden!
Ik schrijf deze review met me nieuwe toetsenbord die ik besteld heb bij 4launch.nl. Bij mijn tweede zoektocht naar het toetsenbord muiscombinatie was dit duidelijk de beste prijs. Hoewel hun website niet alle gewenste informatie weergeeft was de direct chat helpdesk beleefd, snel en heeft me met deze vragen kunnen helpen. Verzending op tijd en goed verpakt. Tevreden klant hier, voor hun prijzen en aanbod ga ik zeker terug komen.
Dinsdag een Monitor besteld merk Dell en vandaag Woensdag geleverd.
Prima verpakt.
En vriendelijk contact.
Beter kan niet.
Jean Marie van de Watering
zeer snel
Klantenservicegeen klacht alleen maar goede waardering
Ik heb Bij 4Launch een Netgear R7000 gekocht, Betaling was snel geregeld en website was mooi en makkelijk te navigeren.
VerzendingPaketje volgende middag mogen ontvangen, alles was zeer goed verpakt en zonder schade binnengekomen.
Heb een bestelling geplaatst voor een kleine pc. Alles was snel leverbaar en voorradig, behalve het moederbord. Hiervoor via chat een keer gevraagd wat de levertijd was en kreeg netjes en snel antwoord hierop.
Desondanks wilde ik enkele dagen later niet nog langer wachten en heb wederom via de chat functie op de site contact opgenomen. Inmiddels had ik zelf al een goed alternatief mobo gevonden welke op voorraad was. Zonder enig probleem is de bestelling meteen aangepast en kon ik het een uurtje later al ophalen (vandaar geen ervaring met de verzending). Super!
2,5 jaar geleden bij 4Launch een microSD kaart aangeschaft, merk Kingston. Inmiddels weinig van verpakking meer over en factuur ook alleen als PDF. RMA aangevraagd en deze werd meteen geaccepteerd. Na het langsbrengen duurde het enkele dagen voordat ik bericht kreeg dat de kaart niet meer te repareren was en dit model niet meer geleverd werd. Kon voor een tegoed een nieuwe uitzoeken. Geen gedoe over leeftijd of missende verpakking!
Heb mijn contact met de klantenservice via email en chat als zeer vlot en positief ervaren.
Goede website! Gemakkelijk te betalen en werd de volgende dag geleverd. Dus ik raad deze website zeker aan!
VerzendingGewoon goed geleverd, de vogende dag. Ook goed verpakt.
In de afgelopen jaren 4 bestellingen bij 4launch geplaatst. Dat is altijd prima verlopen. Ze hebben genoeg manieren om te contact te leggen buiten enkel maar e-mail, wat ik erg belangrijk vind.
De website is in orde, hoewel het zoeken naar producten op losse termen wel eens onverwachts geen resultaten oplevert. Je moet heel nauwkeurige steekworden gebruiken om te vinden wat je wil. Maar via tweakers pricewatch kom je er vaak ook.
Prijs en voorraad technisch zit het ook wel goed. Ze hebben de meest gangbare producten op voorraad en zijn vaak ook niet heel duur.
Altijd netjes afgeleverde bestellingen gehad met voldoende opvul materiaal.
De laatste bestelling die ik heb gedaan vroeg ik expliciet om een apart aflever moment & dag. Daar werd ook netjes gehoor aan gegeven. Bij veel andere webshops vragen ze daar nog extra opslag op. Top geregeld!
Ik heb 2 keer met de klanten service helaas een RMA afhandeling moeten opstarten. 1 keer vanwege een kapote schijf, die is toen netjes omgeruild.
De andere keer vanwege een moederbord BIOS die incompatible bleek te zijn met de rest van mijn systeem. Dat moederbord heb ik toen retour kunnen sturen en vervolgens (met bijbetaling) een ander bord uit kunnen zoeken.
Het is dus altijd netjes afgehandeld. Reacties op RMA's worden over het algemeen redelijk vlot terug gestuurd.
VerzendingTelefoon is wel snel geleverd
KlantenserviceIk heb een S7 gekocht en in de kleine letters staat dat ze niet deelnemen aan de samsung promotie actie Fit Gear gratis. Kost me 200 EUR. Als ze dit in de winkelwagen hadden laten zien, had ik de telefoon nooit bij ze gekocht. Ik heb met ze gechat. Weinig begrip en toen gingen ze ook nog onwaarheden vertellen. Ze gaven aan dat hun prijs 200 EUR onder de verkoopprijs zat bij andere webshops en dat is complete onzin. Belsimpel is 1 EUR goedkoper en Coolblue 60 EUR duurder. Erg jammer!
Geachte heer Peters,
Wij begrijpen uiteraard dat u graag van de promotie van Samsung gebruik maakt. Deze werken echter met geselecteerd partijen voor een dergelijke actie. Helaas zijn wij niet geselecteerd voor deze actie door Samsung. Gezien wij weten dat klanten graag van de actie gebruik maken en wij geen geselecteerd partij zijn hebben wij expliciet bij de specificaties van het product dat wij niet geselecteerd zijn voor dergelijke acties. Hierbij is het binnen 30 dagen mogelijk een product te retourneren mocht u dit vooralsnog wensen.
4Launch – Customer Support
Verkeerde order geplaatst en dankzij de zeer amicale chat , zelfs zondagavond is het toch nog perfect geregeld zonder moeilijke trucs uit te halen. CHAPEAU met hoofdletters, dat zie je niet vaak of bijna nooit!
KlantenserviceZie bovenstaande toelichting.
Heldere site; Veel keuze: Prima product; Lage prijzen: Veel pos. reviews; Snelle verzending; Uitstekende berichtgeving na bestellen; heel duurzame verpakking.
VerzendingSnel met heel degelijke, beschermende verpakking.
KlantenserviceVriendelijk en heel deskundig.