Gebruikers over webshop 4Launch
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct dat ik zocht was op voorraad voor een mooie prijs, meteen besteld.
Ik kom echter niet terug bij 4Launch. Ze leveren niet tijdig, wat ze wel beloven. De klantenservice weet van niets.
Vandaag (voor 16:30) besteld, morgen in huis. Niet dus!
Gisteren ruim op tijd besteld bij 4Launch, in de hoop vandaag mijn product te ontvangen. De verzendkosten bedragen €5,-.
Zojuist pas is de bestelling aangemeld bij DHL, maar nog niet aan hen overgedragen. Hij wordt dus sowieso 1 dag later geleverd dan beloofd. Klantenservice houdt zich voor de domme, zie hieronder.
Meneer van de online chat reageerde niet inhoudelijk op mijn vragen omtrent de trage verzending. Hij reageerde alleen met een track & trace link, welke ik natuurlijk al had ontvangen per e-mail. Waardeloos.
Beste heer/mevrouw,
Wij vinden het erg vervelend dat uw ervaring bij ons op de manier is verlopen, en bieden dan ook graag onze excuses aan voor het ongemak.
Zou u uw informatie, waaronder bestelnummer, willen doorsturen naar info@4launch.nl?
Wij zouden namelijk graag het ongemak willen compenseren met een tegemoetkoming.
4Launch
AlgemeenGeheugen en een zware voeding besteld, de voorraad indicatie was correct, keurige prijzen en snel geleverd.
VerzendingLevering was in twee delen van verschillende afzenders. Geen probleem, dan blijft bestelling van meerdere componenten ook niet hangen op iets dat niet direct leverbaar was.
AlgemeenOver het algemeen een prima webshop voor computer componenten. Alleen wel een beetje jammer dat precies bij de onderdelen waar ik naar op zoek was geen afbeeldingen beschikbaar waren en de product gegevens ondermaats waren vergeleken met andere webshops. Daarin tegen was het product wel het juiste product en nergens anders goedkoper.
VerzendingHet product was goed verpakt en kwam in goede staat aan, en net zoals op de website stond aangegeven "Voor 21:00 besteld, morgen in huis".
AlgemeenOndanks de vele negatieve reviews toch maar gewaagd hier een Dell gaming monitor voor een goede prijs te bestellen (ik dacht: ik geef ze een kans). Ruim op voorraad stond er op de site en ook zou je het product als je nu zou bestellen de volgende dag in huis hebben. Top deal dacht ik en ik bestelde om 11:55. De volgende dag had ik nog steeds geen verzendbevestiging gekregen en ik vond dit vreemd dus had ik contact opgenomen met 4Launch. Die gaven aan dat het product niet meer te verkrijgen is nu. Ik vind het schandalig dat ze je lokken met een goede prijs en een ruime voorraad en dan vervolgens de belofte niet nakomen. En ook dat ik door zelf te mailen hier achter moest komen.
KlantenserviceIk moest zelf achterhalen wat er aan de hand was. Geen communicatie vanuit hen.
Beste heer/mevrouw,
Het is natuurlijk zeer fijn dat u ons een kans wilde geven, en we vinden het dan ook vervelend dat uw ervaring op deze manier is verlopen.
Zou u uw informatie willen doorsturen naar info@4launch.nl? Dan kijken wij graag naar een passende tegemoetkoming in de hoop uw ervaring bij ons dan toch nog op een fijne manier af te sluiten.
4Launch
AlgemeenMoeilijk zaken doen met 4launch.
Op maandag een bestelling geplaatst maar bij betaling ging iets fout. Direct contact opgenomen met de helpdesk om te vragen wat ik best doe: geld overboeken of bestelling cancelen & opnieuw proberen. Conclusie was om het geld over te boeken. Dat nog dezelfde dag gedaan.
Dinsdag boodschap gekregen dat de order gecanceled is... Terug contact opgenomen; men ging het regelen. Betalingsbewijs werd gevraagd, heb ik doorgestuurd. Totaal geen opvolging.
Donderdag gebeld, men zou me contacteren met een oplossing.
Vrijdag opnieuw gebeld, men wist me te vertellen dat ik de order alsnog opnieuw moet plaatsen... De reden om het product bij 4launch te kopen was omdat men het in voorraad had, maar ben dan toch nog een week verloren.
Een in-stock item (opnieuw) besteld op vrijdagvoormiddag. Maandag gechecked of het verzonden is; bericht gekregen dat de leverdatum dinsdag zou zijn.
Woensdag was het echter nog steeds niet verzonden...
Kan weinig positief zeggen over de klantenservice, behalve dat ze beleefd en bereikbaar zijn. Dat is een begin.
Maar zoals boven beschreven werden enkel meer problemen aangereikt in plaats van oplossingen.
Bedankt voor uw review!
Wij vinden het vervelend te vernemen dat u een bestelling op deze manier bij ons heeft ervaren.
Zou u misschien uw informatie willen toesturen naar info@4launch.nl? Dan kunnen wij kijken naar een passende tegemoetkoming.
Pien van Bezouw
AlgemeenZie toelichting bij klantenservice, levering was in 1e instantie prima, maar klachtafhandeling is 1 groot drama!
VerzendingWerd naar behoren geleverd (in 1e instantie dan he)
KlantenserviceEnige tijd geleden een AOC monitor gekocht. Binnen 1 jaar verkleuren de hoeken, dus serviceverzoek ingeschoten. Ik zal het kort houden: na veel mailen om ze wakker te houden heb ik na maanden(!) een nieuwe ontvangen. Deze heeft een dode pixel. En wat denk je....het begint weer van meet af aan: veel mailen en extreem lang wachten! Dramatische klachtafhandeling, laatste keer bij 4Launch!
Bedankt voor uw review!
Wij vinden het vervelend te vernemen dat u een garantiecase, die u heeft aangemeld, op deze manier heeft ervaren.
Zou u misschien uw informatie willen toesturen naar info@4launch.nl? Dan kunnen wij kijken naar een passende oplossing/tegemoetkoming.
Pien van Bezouw
AlgemeenHier een videokaart besteld omdat deze scherp geprijsd was en omdat ik er in het verre verleden probleemloos componenten heb besteld. Product was "Direct leverbaar", want ik ga geen product bestellen als het niet op voorraad is. De term Direct leverbaar betekent bij 4Launch niet meer dat je het de volgende dag in huis hebt, zo blijkt.
Alle automatische mails, als ook de site zelf lijken in geen 20 jaar een update gehad te hebben.
Betaling gaat uiteraard makkelijk en snel.
Na de bestelling een copy-paste-mail ontvangen dat de levering "in een van onze externe magazijnen vertraging is opgelopen". Het werd dus niet Vrijdag, ook niet Zaterdag, wel zaterdag avond een verzend mail van UPS, Track&Trace zegt Dinsdag... en plotseling Maandag middag UPS voor de deur, mazzel dus dat er iemand thuis was.
Ik heb naar 4Launch mijn beklag gedaan hierover, maar zoals wel te verwachten was, GEEN REACTIE VAN 4LAUNCH. Ik had de reviews op deze site beter moeten lezen natuurlijk.
Er zijn sites waarvan ik wist dat dit normaal was, maar van 4Launch wist ik het nog niet. En ja, in de reviews op Tweakers lees ik dat er ergere gevallen zijn, maar ik bestel hier in elk geval NOOIT meer wat.
Dus :
-Product was scherp geprijsd (hierom 2 sterren ipv 1)
-Betaling vlot (logisch)
-Site en auto emails hopeloos gedateerde layout, niveau zolderkamer webshop
-Als er staat "Direct leverbaar" dan betekent dit blijkbaar niet meer dat je het snel hebt, zoals bij de betere webshops wel het geval is.
-Levertijd wordt vertraagd door "extern magazijn", m.a.w. niet bij ons komen zeiken
-Product komt uit buitenland en vervoerder UPS geeft een T&T link die meer dan een dag afwijkt van daadwerkelijke levering
-Klantenservice reageert voor het gemak NIET
Veel later geleverd dan gesuggereerd werd, product moest uit Keulen komen met UPS, de Track en Trace van UPS geeft een andere dag aan dan de daadwerkelijke levering, dus zie maar wanneer het product binnen is...
KlantenserviceNaast dat de site en de automatische emails er hopeloos gedateerd uitzien, geeft de klantenservice GEEN REACTIE, zoals wel vaker op Tweakers te lezen valt. Ik bestel er nooit meer wat.
Pien van Bezouw
AlgemeenLevertijden (bewust?) niet correct.
Ik bestel al sinds jaren af en toe bij 4 Launch. Helaas is dit voorlopig de laatste bestelling daar.
Iets klopt hier niet aan dit bedrijf. Er wordt geschermd met “direct leverbaar!” uit eigen magazijn.
Maar dit magazijn is zo te zien extern en er wordt pas verstuurd als je meerdere keren hebt gebeld.
Meerdere mensen hebben dit probleem en ik zelf zou niet iets duurs bestellen en vooruit betalen bij ze... Vertrouwen is weg
Geen status updates of wat dan ook. In ieder geval worden de levertijden niet waargemaakt.
Pien van Bezouw
AlgemeenOp donderdag een monitor besteld die de volgende dag bezorgd zou worden. Vrijdagmiddag nog geen verzendbevestiging ontvangen. Via de chat contact gezocht waarna bleek dat de monitor nog niet was verzonden (prima als je iets later bent maar laat het dan ook even weten...). Op de website van 4Launch stond dat de monitor een USB-C aansluiting had terwijl dit op de website van de fabrikant niet stond. Direct even in de chat gevraagd. De helpdeskmedewerker wist het ook niet en gaf aan dat ik het bij de leverancier na moest vragen. Omdat de monitor nog niet was verzonden heb ik de bestelling geannuleerd. Hierna heeft 4Launch de bestelling alsnog verzonden.
In het verleden heb ik geen problemen met 4Launch gehad maar de volgende betaal ik liever iets meer bij een concurrent die wel even controleerd of de productinfo op de website juist is en de afspraken wat betreft levering nakomt.
Verzending was enorm slecht met DPD, ze kwamen pas drie werkdagen later langs dan gepland. Track en trace bevatte geen tijdvak of opties voor levering op een andere dag/plaats. Enige retouroptie was het pakket weigeren aan de deur. Achteraf bleek dat DPD de monitor tijdens vervoer ook nog beschadigd heeft, gelukkig heb ik het scherm niet aangenomen.
KlantenserviceUiteindelijk was de RMA redelijk snel behandeld en heb ik het hele aankoopbedrag teruggekregen. Reactietijden per mail duren wel 1 of 2 dagen en de chat is vaak overbezet. Uiteindelijk heeft het toch veel tijd gekost.
Pien van Bezouw
AlgemeenSlechte webshop gewoon niet bestellen hier. Klantenservice is slecht en informatie op website klopt vaak niet.
VerzendingGenoemde levertijd bij bestellen product klopt. Ze doen er 2x zo lang over dan wat er op de website staat.
KlantenserviceHeel slecht. Mijn product was defect en ik had hem opgestuurd ter garantie. Ik krijg een paar weken niks te horen. Vervolgens besloot ik contact te leggen met de klantenservice en krijg ik te horen dat ze na al die tijd nu pas het product naar de ''reparateur'' opgestuurd hebben. Nu moet ik volgens hen weer een paar weken wachten totdat ik mijn product heb. Ze konden ook gewoon een vervangend product sturen dat was veel sneller en makkelijker geweest.
Bedankt voor uw review!
Wij vinden het erg vervelend te vernemen dat de garantiecase, die u heeft aangemeld, op deze manier verloopt.
Zou u misschien uw informatie willen sturen naar info@4launch.nl? Dan kunnen wij het direct nakijken en u een passende oplossing bieden.
Pien van Bezouw
AlgemeenDe website en bestelproces zijn gewoon prima, enkel vind ik dat de website wat misleidend is qua informatie over beschikbaarheid. Als ik op maandag zie staan "Direct leverbaar; Ruim voorradig; Vandaag besteld, op donderdag 17-09 in huis", dan ga ik er van uit dat het daadwerkelijk aanwezig is bij 4Launch en de leverdatum een pessimistische inschatting is.
Gezien dat het onderdeel daadwerkelijk die levertijd nodig had, is 'direct leverbaar' en 'ruim voorradig' waarschijnlijk iets wat op de leverancier van 4Launch slaat - dus dat het eerst van de importeur naar 4Launch moet.
Zeg dan gewoon dat je het spul van een leverancier moet krijgen.
Toen het eenmaal verzonden werd, was het daadwerkelijk de volgende dag in huis.
Gezien de grote statements "Direct leverbaar" en "Ruim voorradig" ga ik drie dagen levertijd toch aanmerken als "te laat geleverd".
Bedankt voor uw review!
Bij sommige producten op onze website is de levertijd inderdaad iets langer dan normaal, echter zijn deze producten wel op voorraad. Vandaar dat er dan bij het product een vermelding van de levertijd te staan, zodat u kunt verwachten dat het ook die datum geleverd wordt.
Onze excuses voor eventuele verwarring die is ontstaan.
Pien van Bezouw
AlgemeenWebshop toont artikel voorradig en voor 16h besteld, morgen in huis.
Verdere verloop, zie klantenservice.
Er is geen verzending gebeurd.
zie klantenservice voor het volledige verhaal.
Op zondag 6/9/2020 geheugen besteld.
497310 Crucial DDR4 SDRAM BL2K16G32C16S4B.
Artikel is voorradig volgens de website en voor 16h besteld, morgen geleverd.
Mailtje gestuurd omdat ik geen tracking ofzo had gekregen.
Kreeg ik dinsdagmorgen antwoord dat het pakket geleverd zou zijn ik de tracking zou ontvangen. (was uiteraard niet geleverd).
Vandaag 09/09/2020 via live chat contact opgenomen.
gesprek:
Remco: Heeft u de tracking al ontvangen?
ik: nee, nog niet
Remco:U kunt het pakketje morgen verwachten
Ik: Heeft u toevallig een tracking voor mij?
Remco: die ontvangt u per mail
Ik:Gisteren deelde men mij mee, dat ik het al zo gehad moet hebben, wat niet het geval is ...
Remco: Ik ga het intern navragen
ik: danku, het is blijkbaar ingewikkeld?
10 min stilte
Remco:even nagevraagd. Het pakket moest eerst naar ons komen en wij verzenden het dan naar u. Wij verzenden hem vandaag.
ik: Oh, het was dus niet voorradig?
Remco: Onze excuses. er is iets fout gegaan bij onze toeleverancier en bij ups. Zij hebben de order verkeerd verwerkt. Als u niet wil wachten op het product, kunnen we het voor u crediteren.
ik: Als ik zeker weet dat het vandaag verzonden wordt, is dat voor mii nog ok.
Remco: Die aanname was onjuist van mij. Sorry daarvoor
iik: Dus jullie hebben het product niet?
Remco: Nee. er is iets mis gegaan met de zending naar ons toe vanuit onze leverancier.
ik: Wanneer kan ik het dan ten vroegste hebben?
Remco: Daar kan ik u nog geen indicatie voor geven.
ik: Dan staat er maw verkeerde info op de webshop? Dan graag crediteren ja.
ik: Ik mag zo dadelijk een creditnota en terugstorting verwachten?
Remco: Ik zal het doorsturen naar de financiele afdeling.
ik: dankuwel
Remco: graag gedaan. heeft u verder nog vragen?
ik: nee
Dit is me toch wel een onsamenhangend verhaal. Voor mij nooit meer. Ik ben eens nieuwsgierig, wanneer ik mijn geld ga terug zien.
Bedankt voor uw review!
Dit is inderdaad een onduidelijk verhaal. Ikzelf kan mij deze situatie nog herinneren. Heeft u toevallig de dag erna met een andere medewerker gesproken (Pien van Bezouw) die u via de chat een duidelijkere uitleg heeft gegeven over de situatie? Graag ontvangen wij via info@4launch.nl uw gegevens, zodat wij kunnen kijken naar een passende oplossing.
Pien van Bezouw
AlgemeenTijdens universiteitsexamen, ging mijn PC voeding kapot.... Ik heb mijn lot in handen van 4Launch laten staan, en nieuwe voeding besteld van hetzelfde merk als kapotte (Silverstone Gold S Series 850W)/ Die was goedkoper en op voorraad ook bij 4 Launch. Geschatte levertijd was maandag (besteld op donderdag), maar voeding was al in mijn PC op vrijdag! Snelle levering, product op voorraad, beste prijs ook, niets te klagen over. Werk op tijd ingeleverd ook.
VerzendingProduct besteld op donderdag, met bezorging inschatting van 4Launch gesteld op maandag. Product is al op vrijdag aangekomen. Uitstekend!
AlgemeenOp woensdag 3 schijven besteld. Van te voren via chat gevraagd of het op voorraad echt was (op site stond eigen voorraad). Het was op voorraad alsdus medewerker. Wat jammer dat 't niet zelfde dag verzonden is. Volgende dag nog in behandeling. Nagevraagd: het was toch niet op voorraad maar bij andere leverancier kwam het alsnog en zou ik in avond tracking krijgen. Zaterdag zat het bij de postNL bezorging. Ik had geen trackingnummer gekregen. Afijn, het is binnen. Prijs was voordeliger dan anderen in pricewatch maar voorraad info niet in orde. Mocht je haast hebben met je materiaal, misschien andere shop proberen. Kan je (iets) langer wachten, 4launch is prima.
VerzendingGeen trackingnummer van te voren gedeeld. Was prettig geweest.
KlantenserviceInformatie van klantenservice: vriendelijke medewerker. Informatie was niet altijd helemaal up to date. Uiteindelijk goed gekomen.
AlgemeenMeerdere producten aangeschaft bij 4Launch tegen erg scherpe prijzen. betaald en snelle levering. Tot dusver dus geen probleem. Wat minder positief was dat bleek dat alle producten gebruikt waren terwijl dit nergens stond vermeld bij aanschaf in de product omschrijvingen. Op het eerste zicht zag alles aan de buitenkant er nog goed uit maar in de doos bleken aangebroken en afgescheurde plastic zakjes te zitten met kabeltjes etc. Ook de schroefjes bleken al gebruikt, de zwarte verf was er in de kruiskop al vanaf.
Al met al toch nog gemiddeld voldoende omdat het erg scherpe prijzen waren.
Alleen erg slordig om er niet bij te vertellen dat het spul tweedehands was..!
Gewoon goed en snel.
Beste heer/mevrouw,
Wij vinden het zeer vervelend te vernemen dat je een bestelling bij ons op deze manier hebt mogen ervaren. Wij doen ons uiterste best onze klanten op een positieve manier te helpen.
Graag ontvangen wij van u, uw bestelnummer en/of andere gegevens waar u de bestelling mee heeft geplaatst, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Deze gegevens kunt u samen met uw klacht doorzetten naar info@4launch.nl.
AlgemeenEen log:
- Dinsdag 2 augustus plaats ik een bestelling voor 2 producten die 'op voorraad zijn' (monitor + voeding) aldus de website.
- Dinsdag 4 augustus wordt alleen de monitor geleverd. Ik ontvang keurig een mail dat de voeding wat langer duurt en 'eind deze week' verzonden wordt. Vreemd, hij was toch op voorraad?
- Vrijdag 7 augustus, nog geen bericht over de voeding gehad. Dus ik bel zelf de klantenservice. Er wordt verteld dat de voeding pas op maandag 10 augustus verstuurd kan worden. Vreemd, dat is niet 'eind deze week'? Ik vond het niet acceptabel en heb daardoor gekozen voor een andere voeding. Dit was mogelijk en heb het verschil in euro's direct overgemaakt. Fijn dat de order kon worden omgezet! Ik vraag expliciet: 'wordt het vandaag verzonden zodat ik het morgen heb'. Hier wordt met 'Ja' op geantwoord en ik zou die dag nog track-trace link krijgen.
- Zaterdag 8 augustus. Geen track-trace link gekregen, geen pakket binnen.
- Maandag 10 augustus. Ik bel weer met de klantenservice. Krijg een track-trace link doorgemaild. Ik vraag waarom het niet zaterdag is gekomen: 'het kan aan onze externe leverancier liggen, kan ik niet echt zeggen waar het aan ligt'.
- Dinsdag 11 augustus, voeding wordt geleverd.
Conclusie:
1. De website info mbt 'op voorraad' bij 4Launch blijkt niet gebaseerd te zijn op waarheid.
2. De klantenservice doet toezeggingen die ze niet waarmaken.
3. Ik ben teleurgesteld dat ik ruim een week extra moet wachten op mijn levering.
Zie hierboven de uitgebreide toelichting die ik verwoord heb in de log.
KlantenserviceOp 14 augustus heb ik nav onderstaande reactie van 4Launch een mailtje gestuurd naar 4Launch met de door hen gevraagde informatie.
Het is nu de 28 augustus. Nog steeds geen reactie. Het ziet ernaar uit dat ze nog niet echt geleerd hebben.
Beste heer/mevrouw,
Wij vinden het vervelend te vernemen dat u nog geen reactie heeft ontvangen op de e-mail die u heeft gestuurd. Dit is erg vreemd aangezien onze klantenservice een groot deel van onze e-mails altijd binnen 2 werkdagen oppakt.
Zou u mij willen aangeven met welk onderwerp u gemaild heeft, dan kan ik opzoeken wat hiermee is gebeurd.
Pien van Bezouw
AlgemeenHeb iets proberen te bestellen, alles verliep initieel vlot. Ik krijg iets later een email dat mijn betaling mislukt is omdat deze met een ip buiten België verricht is en het voorstel om over te schrijven.
Ik heb geen idee waarom dit iets zou uitmaken, maar de bestelling en betaling was wel gewoon vanuit België verricht.
Ik ga akkoord om over te schrijven en een bewijs van betaling voor te leggen als de bestelling alvast opstuurd kan worden, maar ook dat is onmogelijk.
Ik heb dan maar geannuleerd.
Update: Ondanks de "mislukte" betaling is het geld toch van mijn rekening gegaan
Ook was het al niet mogelijk om een zakelijke bestelling te doen zonder 'kvk' nummer, een btw nummer is niet meer voldoende ?
Zels geen klein beetje flexibiliteit, zelfs niet om hun eigen problemen recht te zetten.
Wij horen graag van u!
AlgemeenIn de pricewatch had ik een goedkope 2TB ssd gevonden die o.a. bij 4launch te koop was. De website zelf is duidelijk, maar de navigatie en productlijsten zijn vrij onoverzichtelijk en lastig te goed te filteren. Het bestellen gaat wel prima.
VerzendingNaast de SSD's had ik ook een PC kast gekocht. Beide zijn vlot verzonden en waren goed ingepakt. De kast zat in een doos met meer dan voldoende verpakkingsmateriaal.
KlantenserviceDe SSD's bleken geen SSD's te zijn maar afscheur...dingen voor labelprinters. Waarschijnlijk ergens een verkeerde productkoppeling. Op vrijdag RMA aangemaakt via de website, maar hier kreeg ik geen reactie op. Op woensdag week maar contact opgegenomen met de klantenservice en daarna werd de RMA snel goedgekeurd. De afhandeling daarna ging ook goed.
Beste,
Wij vinden het zeer vervelend te vernemen dat je een RMA aanvraag bij ons op deze manier hebt mogen ervaren. Wij doen ons uiterste best onze klanten op een positieve manier te helpen.
Wij horen graag van u!
Algemeen'Voor 21u besteld, morgen in huis' heeft 4 dagen in beslag genomen.
De bestelling an sich verliep verder zoals je mag verwachten.
Kreeg mailtje dat er wat vertraging was en dat mijn bestelling vandaag nog verzonden zou worden. Dat bleek pas weer een dag later te zijn.
Wij horen graag van u!
Algemeen4Launch bood DDR4 geheugen aan voor 48 euro / 16GB reepje. M393A2K40CB2-CTD. Ook bij een andere webshop was hij voor deze prijs te vinden. Andere webshops hadden hem staan voor ~100 euro. Ik had 4 reepjes besteld.
VerzendingDe bestelde producten zijn nooit geleverd. Zie de ervaring met de klantenservice.
KlantenserviceDe dag van de bestelling krijg ik een mailtje dat ze 3 reepjes voor deze prijs geleverd kunnen worden, de 4e zou met een bijbetaling geleverd kunnen worden.. OK... raar maar vooruit.. Ik vraag om details, en als antwoord krijg ik de volgende dag dat ze ondertussen nog maar 1 reepje voor deze prijs kunnen leveren omdat ze de andere 2 die op voorraad waren al verkocht hadden. Dat vond ik niet zo netjes.
Op de website stond nog netjes 3 stuks in voorraad. Dit heb ik gemeld en ik kreeg te horen dat ze niet verkocht waren, maar dat er onjuiste voorraad informatie van hun leverancier op de website stond. En, dat er helemaal niet geleverd ging worden. Die dag ging de voorraad op 0 op de website. Een dag later stonden ze er wel weer op en heb ik weer gemaild dat ik ze wilde hebben. Dat wat alsnog niet mogelijk. Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd.
Het voelt alsof ze een product zó goedkoop hadden aangeboden dat ze gewoon niet wilden leveren.