Gebruikers over webshop Extrasoft
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVlotte gebruikerservaring, afrekenen met Bancontact, en makkelijk zakelijke aankopen doen. Het product was echter uitverkocht wegens foute inventaris bij leverancier, maar er werd me goed te woord gestaan en snel geantwoord.
KlantenserviceMijn gekozen product was helaas uitverkocht, maar de klantendienst stond me goed te woord en stortte het bedrag onmiddellijk terug. Ze stelden voor om me te laten weten als het product terug in stock komt tegen een vergelijkbare prijs.
AlgemeenExterne harde schijf gekocht (WD Elements 12TB). Prijs was uitstekend in vergelijking met andere shops, en beloofde levertermijn werd goed nageleefd.
Extrasoft heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen.
Bestelling geplaatst op 4 mei, ontvangen op 5 mei. Goed verpakt met luchtzakjes als bescherming. Zeer vlotte levering via GLS.
AlgemeenWebsite ziet er niet zo flitsend uit, maar bevat wel voldoende productinformatie. De producten lijken ook goed gecategoriseerd. Productfilters zijn eerder beperkt: je kan enkel op fabrikant selecteren.
VerzendingMijn bestelling is iets later geleverd, maar dat was gezien de omstandigheden (Covid-19 maatregelen) niet zo'n probleem
KlantenserviceIk werd door de winkel goed op de hoogte gehouden na de bestelling over de status van mijn bestelling. Een medewerker van de winkel heeft zelfs zelf de levering gedaan, mogelijk ook omdat ik niet zo veraf woon.
AlgemeenIk was nog een kabeltje vergeten te bestellen. Het was geen probleem om dit toe te voegen.
VerzendingCorrecte levering in de drukke eindejaarsperiode.
gemakkelijk bestelling te plaatsen, zelfs zonder account aan te maken. Zeer gemakkelijk online te betalen
Verzendingzeer snel en transparant, goed verpakt
Klantenservicezeer snel en transparant
heb bij deze winkel een pc samengesteld met onderdelen uit hun assortiment, aangezien het samensteken gratis was dacht ik, tuurlijk doe maar (dan hoef ik dat niet meer te doen).
Meeste onderdelen waren op voorraad behalve de videokaart, die kaart was op dat moment moeilijk leverbaar volgens hen en hun voorstel was om een andere kaart te nemen, dit was een kaart die ze voor de eerste keer binnen kregen en zelf al eens getest hebben in een PC, kreeg deze kaart dan ook aangeboden voor een lagere prijs (pluspunt). dus voor mij was het goed.
Kwestie van de samengestelde PC.
Slordigheid allom,
-kabels in de pc lagen en hingen overal, heel slordig
-de koeler op de cpu : na een maand begon de pc alarm te geven voor de cpu temp (75gr). Zelf de koeler eraf om te kijken wat het probleem zou zijn, bleek dat er geen hoop maar een berg (mount everest) koelpasta opzat die in dikke klonters naast de cpu uitpuilde (eigenlijk iets onvergeeflijk). na zelf het hele boeltje opgekuisd te hebben en een normale laag koelpasta op de cpu te hebben gedaan was het temperatuur probleem van de baan.
wel vriendelijke mensen in de winkel maar zou men pc daar niet laten samenstellen, doe het dan liever zelf