Typhone

Gebruikers over webshop Typhone

Ben al jarenlang tevreden klant bij Typhone, dit maal totaal niet tevreden.
Bestelde een abbonement (verlenging) met telefoon en bijbehorende screenprotector.
Het plaatsen van de bestelling ging eenvoudig als altijd.
Pas twee dagen na de bestelling werd de het contract bij Vodafone aangemeld (uitgaande van de mail van Vodafone dat ik die dag in een winkel een contract zou hebben afgesloten).
De volgende dag een mail dat mijn bestelling niet op voorraad is. 10 dagen later stuur ik mail naar de klantenservice over een update. De volgende dag een reactie dat de vraag is doorgezet een reactie is nooit meer gekomen.
Gelukkig was het product weer 2 dagen later op voorraad op de website en de daaropvolgende dag werd het verzonden.
Zelf heb ik de afspraak met de koerier 1 dag moeten verzetten, waardoor 20 dagen na de bestelling de telefoon met een nieuwe SIM geleverd is.
Op dat moment blijkt dat er geen screen protector bij zit. Er is op geen manier aangegeven waarom deze ontbreekt, dus weer mail naar de klantenservice. Deze geven aan dat ze het assortiment aan het wijzigen zijn en geen idee hebben of ze kunnen leveren, maar verwachten aan het eind van de maand duidelijkheid te hebben en dat ik bericht zou krijgen. Op het moment van schrijven was het overigens bijna het eind van de maand. Een week later, nieuwe maand weer een mail gestuurd en wat blijkt, ze weten nog niets.
Op dat moment verzocht de aankoop van de screenprotector te annulerern. De reactie daarop geeft aan dat binnen 14 dagen het reeds betaalde bedrag teruggestort zal worden en na anderhalve week is dit inderdaad gedaan.

De gebruikte koeriersdienst werkte goed, maar de onduidelijkheid over te laat levereren en volledige afwezigheid van enige melding over het niet leveren van een deel van de bestelling maken dat ik over de verzending niet tevreden kan zijn.

Het is mijn keuze geweest om via mail te communiceren, waardoor ik niet de snelste reactie mag verwachten. Toch ben ik niet onder de indruk van een reactietijd van een paar dagen.
De vervolg acties die de klantenservice aangaf kwamen in twee van de drie gevallen niet en dat waren de gevallen waarin het communicatie betreft.

Vorig jaar heeft mijn vriendin een toestel gekocht. Dat hield er vorige week ineens mee op. Vervelend en we zagen al horroscenarios over 'vocht' etc opdoemen.

keurig verpakt in een stevige kartonnene dooes met luchtzakjes retour gehad.

ontvangstbericht gehad na het terugsturen (via website aanmelden, wel goed opletten wat je invult)
daarna geen bericht buiten: uw telefoon wordt teruggestuurd. wij in de zenuwen, had leuk geweesst alsz e er even bij zouden zeggen dat hij het weer deed. bij ontvangst een bijlage: Er was iets stuk en het was gerepareerd...
Dus weinig comunicatief, el heel snel (binnen 4 dagen) klacht opgelost binnen garantie = kosteloos.

Was vroeger beter. Nu apetraaaaag...
Doen 10 dagen om je aanvraag in behandeling te nemen. ( 1 kerstdag af getrokken).
Zeer teleurgesteld. Na dikke week dus aanvraag pas bij tele2 neergelegd.
Duurt nu dus nog zeker een week. Drie weken voor een aanvraag compleet te krijgen. Gewoon ergens anders doen mensen.

Eerst kon abonnement wat ik geselecteerd Had niet...5 dagen later blijkt zgn sim niet te kloppen. Doen dus een week om 1 A4 te verwerken. Bagger

Wilde 22-8 een iPhone 5C bestellen, maar de kleur wit bleek niet leverbaar, maar pas nadat ik het formulier voor nummerbehoud had ingestuurd. Bestelling geannuleerd, kwam 2 dagen later de melding dat de bestelling onderweg zou zijn. Bestelling aan de deur geweigerd, zoals afgesproken met klantenservice.
Nu duurt het al van 23-8 tot 27-10 om het nummerbehoud af te laten zeggen door Typhone.

Levering was afgezegd, maar kwam toch na 3 dagen wachten aan.

1 telefoontje, 1 mail, 2 telefoontjes, maar 1 reactie terug, nl. dat het in behandeling was, niet dat het gelukt was om het nummerbehoud los te laten, zodat we het ergens anders kunnen activeren.
Ik verwacht dat het opzeggen 2 weken of hooguit 1 maand duurt, niet 2 maanden.

Eergisteren (Zaterdag) Iphone 6S 64 gb grijs besteld en vandaag (maandag) ontvangen. Bij coolblue was ik 10 dagen mee bezig en ivm vertrek naar buitenland heb ik me bestelling bij Coolblue geannuleerd.

Meteen geholpen door klantenservice en uitgeleged dat ik besteling voor 23 okt moet ontvangen en had bestelling op 19 oktober al binnen .

De site zit perfect in elkaar , bestellen gaat soepel, maar eenmaal besteld en betaald ben je niet meer van belang

Verzending duurt een eeuwigheid ookal is het contract al afgesloten en heb je al een klantnummer bij de provider. Dit staat haaks tegenover wat op hun website staat, namelijk "snelle levering"

Zeer bedroevend, op mails geen reactie en telefonisch kan je lang wachten, 2 x gebeld en 2x langer dan een half uur in de wacht.

Het bestellen van producten lijkt snel en makkelijk te gaan, maar het in behandeling nemen van je aanvraag duurt minimaal drie werkdagen. Dat wordt alleen niet vermeld.

Levering laat lang op zich wachten. Je krijgt geen informatie over de exacte leverdatum n

Totaal geen gevoel bij deze mensen. Wachttijden aan de telefoon van een half uur.

Iphone besteld die op voorraad was en na 2 dagen een belletje dat hij niet meer leverbaar was. Ze hadden het contract al afgesloten maar konden wel de S versie leveren als ik 100 euro bij wou betalen.

Ze zeggen dat ze alles op voorraad hebben maar in 9 van de 10 gevallen is dit niet het geval en is het gewoon een sneaky iets om je halen.

Na bijna een half uur wachten eindelijk iemand aan de lijn maar vind het maar een vaag bedrijf! Dus mensen wees alert voor deze mensen.

Prima site heb me Samsung Galaxy Core Prime omdat ze de laagste prijs aanboden. Was wel de eerste keer maar gelukkig ging alles goed zou zo weer hier iets kopen als ze de laagste prijs weer aanbieden

Verzending ging prima, alleen jammer dat PostNL mijn pakket in de verkeerde bus hadden ingeladen waardoor hij 2 dagen later kwam maarja daar kan Typhone niks aandoen. Kreeg zoals altijd code waarmee ik me pakket kon volgen.

Werd gebeld door mijn moeder dat haar mobiel het had begeven. snel even hier via pricewatch gezocht en by Typhone geslaagd.

Tel. gekocht en direct betaald. netjes de volgende dag ontvangen.

Volgende dag geleverd

Een losse toestel besteld, nog geen 2 uur later verzonden en de volgende dag ontvangen. Prima verpakt en geen rare dingen. Zoals gehoopt, dus! Alleen zit je wel meteen in hun email-SPAM-molen (kun je wel van afmelden, zag ik).

Netjes en goed verpakt.

Ik had een toestel aangeschaft. De verzendtijd zou rond de 2 dagen liggen. Evnt: voor half 5 besteld, de volgende dag in huis. Helaas pas op 5 uur besteld, dus zou hij na 2 dagen moeten komen. Kwam er op de tweede dag dat het niet meer leverbaar was. Binnen 3 dagen zou het opgelost moeten worden... Daarnaast deed de track service het niet. Los het op!

Dra-ma. Telefoon gezien/uitgezocht, verlenging abonnement uitgezocht. Volgens de website met 0 euro bijbetaling.

Ja, mooi he?! Tótdat je het toestel in je winkelwagentje doet. Typhone.nl zegt dan dat je 79 euro voor je toestel moet bijbetalen..........

Gadverdegadverdegadver, zoals gezegd... als ik als ondernemer mijn klanten zo (een oor aan)naai, zal ik ze snel kwijtraken. Dan hebben ze nog gelijk ook!

Zo ver komt het dus niet eens, als je zo je potentiële klanten een loer draait.

Wat een waardeloze organisatie. Heb je een mooie aanbieding gezien bij deze webshop? Bespaar jezelf een hoop frustratie en bestel m bij een echte webshop als Coolblue of Belsimpel. Het zou mij niets verbazen als Typhone binnen afzienbare tijd failliet is.

Ik zag op dinsdag 20 januari een mooie aanbieding op hun website onder het kopje "Meest besteld". Geklikt, besteld, betaald. Tot zo ver geen probleem. Aangezien ik geen specificaties zag staan van het Vodafone Red abonnement even een mailtje gestuurd ter bevestiging hiervan. Reactie: "Bedankt voor uw mail. Het Red abonnement is inderdaad het volgende: 2GB tot 75Mb/s + onb. bellen & SMS".

Na twee weken aan het lijntje gehouden te zijn (met een gratis hoesje dat je makkelijk kunt beloven omdat je toch niet gaat leveren), krijg ik nu te horen dat de bestelling "onmogelijk" is. Een HTC One voor €200 met een abonnement van €25 is scherp, maar zeker niet 'onmogelijk'.

+ scherpe aanbiedingen (die helaas niet worden geleverd)
+ acceptabele reactietijd van de klantenservice (helaas gevuld met onderstaande)
- loze beloften
- standaard excuses als "Het is op dit moment erg druk". Jammer genoeg zie ik dit excuus al een jaar voorbij komen op jullie twitter, facebook, etc.
- onprofessionele houding. Als je door een fout op de website een 'onmogelijke' bestelling binnen krijgt, bijt je door de zure appel, lever je het product en zorg je dat je je processen onder controle krijgt.

Voor mij nooit meer deze prutsclub!

Bestellen gaat prima, geeft toch altijd wat meer werk met een abo+toestel verlenging, maar dat is bij andere shops niet anders.
Voor betaling achteraf gekozen i.v.m. een aantal negatieve ervaringen en dat gaat prima.

Helaas wordt op de website niet duidelijk vermeld dat levering met abo verlenging wat langer duurt en dat het niet zo snel gaat als bij coolblue bijvoorbeeld. Scheelt wel weer meer dan 125 euro met coolblue, dus dat was niet zo heel erg;-)

E-mail binnen 1 dag beantwoord, dus netjes binnen de door hun gestelde termijn van 2 dagen. Helaas gaf de orderstatus een rare foutmelding en de klantenservice kon daar geen direct antwoord op geven, maar wel de status aan mij doorgegeven. Na het goedkeuren van de verlenging werkte het wel.

Net zoals de personen hieronder heb ik een paar dagen geleden de Sony MDR-1R bij deze winkel besteld. Eerst stond de voorraadindicatie op "ruim op voorraad" en later, na wat informatie/reviews te hebben opgezocht, op "2-3 dagen levertijd". Toch maar besteld en betaald in de hoop dat deze nog geleverd werd zoals aangegeven.

Helaas kreeg ik twee dagen later het bericht dat het product niet geleverd kon worden en werd een alternatief (Sony MDR-10RC, in mijn ogen niet echt vergelijkbaar) of geld terug aangeboden. Heb dus jammer genoeg het product niet ontvangen, wel heb ik snel het geld terug gekregen (binnen 5 dagen) en reageerde men snel op e-mails.

Net als de tweaker boven (onder?) mij aan de hand van een mooie tip een leuke aanbieding gekocht bij Typhone. Het was inmiddels laat, en kort na mijn bestelling sprong het product van "op vooraad" naar "in bestelling", en vervolgens naar "uitverkocht".

Iets nerveus een mailtje gestuurd, het was tenslotte mijn eerste ervaring met Typhone, maar de volgende ochtend toch ongeduldig gebeld. Een vriendelijke dame aan de telefoon na hooguit een minuutje of 2 wachten, en die vertelde mij dat het product daadwerkelijk was gereserveerd en mijn kant op zou komen. Later op die dag werd de mail ook nog beantwoord (Binnen de beloofde 24u dus), maar inmiddels had ik de track&trace al ontvangen.

Tot dusver een prettige ervaring met deze shop

Product zat keurig ingepakt met voldoende padding, geen opmerkingen over.

Ik heb hier met een actie een Sony MDR-1R besteld. Deze kwam netjes op tijd binnen. De website is vrij overzichtelijk.

Verzending ging snel, ik had het product 1 dag later binnen. Product was goed verpakt met "lucht in een zakje".

Ik heb ze gebeld om te vragen hoe het zat met het product, en of het wel echt geleverd zou worden. Mij werd verteld dat ze bij de leverancier moeten vragen wat de status is. Blijkbaar kunnen ze dus niet de status vanuit hun computers in zien.

De Sony MDR-1R besteld bij deze winkel tegen een erg lage prijs. Het pakketje is snel geleverd en het zat erg goed verpakt. Alles is naar wens verlopen zonder rare fratsen.

Snelle verzending en erg netjes verpakt met sterk tape en luchtzakjes.

De bestelling was makkelijk te plaatsen en makkelijk verder af te handelen. Ik kon ook direct de gevraagde documenten weer mailen. Waardoor de bestelling lekker vlot verliep.

De bestelling kwam sneller dan ik zelf dacht dit omdat ik een telefoon had besteld in combinatie met een abonement. Telefoon was netjes ingepakt en de verpakking was verder niet beschadigd.

Omdat ik dacht dat er iets mis ging had ik even een gebeld met Typhone. Echter had ik iets over het hoofd gezien en was er niks aan de hand. De dame aan de telefoon heeft mij netjes en vriendelijk te woord gestaan. Aan het eind van het gesprek was ik blij dat ik toch even gebeld had.

Scorekaart voor Typhone