Gebruikers over webshop Hardware-Experts
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenThrustmaster T300RS GT besteld, na 3 dagen kreeg ik vreemde geluiden te horen. Dus ik heb dit opgestuurd voor reparatie en kreeg gelijk een nieuw stuur opgestuurd. Top winkel en top Service!
VerzendingBesteld overdag en volgende avond bezorgd, na reparatie ook nog zelfde dag verzonden. Top service!
KlantenserviceProduct was defect, gestuurd voor reparatie en ik kreeg gelijk een nieuwe!
AlgemeenPrima site, uitgebreide info en de beste prijs op dat moment. Duidelijk aangegeven hoeveel producten in voorraad zijn. Sommige delen van de website verschenen bij mij in het Engels.
VerzendingNormaal volgende dag geleverd, maar het heeft uiteindelijk nog een dag geduurd, maar daar heb ik geen probleem mee. Netjes verpakt en leuke attentie in de doos.
AlgemeenPrijs was de goedkoopste, bestelling was eenvoudig en levering ging prima. De betaling is een langer proces dan bij vergelijkbare websites, maar niet ongemakkelijk. (Bestelling van een rapoo mt750s)
VerzendingLevering via trunkrs. Prima levering. Binnen de tijdspanne die van te voren is aangegeven. Enige gekke was het mailtje /smsje dat extra info vraagt om je levering nog beter te kunnen afleveren. Wat achteraf heel logische vragen waren. (Zoals wil je een sms en op welke Telefoon. Welke buren mogen het pakketje aannemen etc)
AlgemeenToen ik op zoek ging naar een monitor sprong er 1 gelijk uit, dus ik gelijk bestellen.
VerzendingOp de bol.com site stond: voor 23:59 besteld is morgen in huis. Ik heb hem twee dagen geleden besteld en deze ochtend pas geleverd. Doe geen beloftes als je ze niet na kan komen!!!!
KlantenserviceIk werd goed op de hoogte gehouden tijdens de bestelling, doormiddel van mailtjes en een track en trace code. Dit vond ik een prettige ervaring.
Geachte heer Zwaan,
Wat vervelend dat uw bestelling niet de volgende dag is geleverd.
Normaal gesproken sturen wij alle particulieren bestellingen via Trunkrs en die leveren deze de zelfde dag nog uit tussen 18:00 en 22:00.
Omdat er als bedrijf besteld is en daar meestal na 18:00 niemand meer aanwezig zijn is uw bestelling automatisch omgezet naar PostNL en die leveren die volgde dag tijdens werktijden.
Helaas krijgen wij vanuit BOL.com geen telefoonnummer door anders hadden we hierover contact genomen.
Mocht ik u toch nog ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dit graag.
Mijn email is vincent@hardware-expert.nl.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Vincent
Hardware-Expert
AlgemeenGeen optie voor paypal en/of klarna, wat tegenwoordig toch heel gebruikelijk is, desalniettemin prima website en duidelijke taal.
VerzendingMeerdere (boven een bepaald bedrag) gratis opties, met doordeweeks dezelfde avond bezorgd, met goede tracking.
AlgemeenIk bestel in m'n onkunde een laptop voor m'n dochter. Blijkt er geen Teams en Zoom op te kunnen draaien, dan met horten en stoten. Ondanks ik buiten de retour termijn vroeg hem te kunnen ruilen, waar dit geen probleem en heb ik alsnog een laptop met wel de juiste specificaties kunnen kopen. Top service!! De andere dag ben ik er gewoon om gegaan in Almere, zodat maandags m'n dochter haar lessen mijn volgen thuis. Werkt fantastisch, iedereen blijππ»ππ»
VerzendingKeurig op tijd geleverd en netjes beschermend verpakt!
KlantenserviceZie boven. Super meegedacht en opgelost, terwijl ik zelf in m'n onkunde verkeerde product had besteld, hulde! ππ»ππ»
AlgemeenHet bestelproces verliep soepel, evenals het betalen en het ontvangen van de factuur. Niets op aan te merken.
VerzendingNetjes een track & trace link ontvangen. Gratis bezorging (boven de β¬45) via Trunkrs top!
AlgemeenSnelle betaling via Bol.Com en snelle levering. Goed op de hoogte gebracht. Kortom gewoon uitstekend.
VerzendingHebben een printer besteld. Makkelijk te bestellen, snelle levering, prima beschrijving, makkelijk te installeren.
KlantenserviceNiet van toepassing
AlgemeenIk had een nieuwe laptop nodig, een dit werkte perfect, de laptop is van goede kwaliteit en ik houd er nu al van
VerzendingWas snel binnen, en kon de laptop ook snel gebruiken
AlgemeenGoed assortiment. En top dat de actuele voorraad op de site is vermeld. Ook super klantvriendelijk. Ik werd na het plaatsen van mijn bestelling gemaild met de melding dat als ze het met een andere vervoerder zouden sturen ik mijn pakket een dag eerder zou ontvangen en of ik daar bezwaar tegen heb. Uiteraard niet, lekker meegedacht!
AlgemeenWeinig op voorraad. Toxh kunnen bestellen. Voorraad indicatie correct. Besteld en had dezelfde dag nog in huis, niet verwacht.
VerzendingLevering was sneller dan verwacht. Dezelfde dag nog in huis
AlgemeenZeer prettig geholpen, sneller dan alle andere aanbieders. Ging over een pre order product en ze zaten er boven op voor mij. Professioneel informeel aan de telefoon, duidelijk liefde voor de tak van sport! Ik weet wel waar ik nog eens ga bestellen.
VerzendingKon gelijk via expres levering gebracht worden, zie je niet meer bij grote ketens tegenwoordig.
KlantenserviceOngekend goed, telefonisch en per mail uitstekend geholpen.
AlgemeenGeleverde laptop een dag eerder bezorgd. Snelle en correcte service. Ik ga er zeker nog iets bestellen.
AlgemeenLaptop hier gekocht, voldoet aan de eisen. Ga hier zeker nog eens een keer wat bestellen!
VerzendingStond dat de levertijd 2 dagen was, kwam de volgende ochtend al binnen.
AlgemeenInfo is duidelijk. Voorraad info klopt. Volgende dag geleverd. Telefonisch contact met vraagje verliep snel en vriendelijk.
KlantenserviceHelaas had ik een probleem met activeren van Windows op de laptop. Via Microsoft en Hardware expert bij Acer uitgekomen. Acer kwam maar niet met een oplossing en alleen maar meer vragen. Bram van Hardware-Expert heeft mij via e-mail en telefonisch geholpen met een nieuwe code. HE heeft de kosten op zich genomen die eigenlijk voor Acer zijn. Kortom TOP service!
AlgemeenSnel zoeken en vinden, bestellen, geinformeerd blijven en geleverd krijgen van de beste hardware. Top, dank.
AlgemeenIk heb de laptop 's morgens besteld en kreeg het apparaat dezelfde dag al binnen. Prima service
VerzendingVerzending was diezelfde dag al in de vooravond. Perfect
KlantenserviceVrij snel de bevestiging van bestellen en netjes op de hoogte gehouden over de dag en tijdstip van afleveren.
AlgemeenVoor de aanschaf van een gaming laptop voor mijn zoon (MSI GF75) voor de beste prijs uiteindelijk uitgekomen bij Hardware expert en besteld bij hen via Bol.com.
VerzendingDe laptop is een goede aankoop en de levering was zelfs nog dezelfde dag!
AlgemeenKocht een laptop. Mooi apparaat, heel blij mee. Levering ging via Hardware-experts. Snel, goede track & tracΓ©. Erg tevreden dus.
VerzendingSnel en inzichtelijk dus.
AlgemeenGoede Kwaliteit, uitstekend! Goede kwaliteit in product! Ben er helemaal blij mee. echt een aanrader.
VerzendingEen doos met daarin de monitor die ik heb besteld! Het is uitstekend aangekomen, niets kapot of zoiets. Maar je moet wel opletten om de facturen te vinden want die zitten aan de doos maar voor de rest is het een goed product. Ben er blij mee!