Gebruikers over webshop Hardware-Experts
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWebshop is goed de prijs/kwaliteitverhouding idem en de service is prima.
Ik ga hier zeker meer gebruik van maken.
Gebruik gemaakt van 'Voor 10 uur besteld, dezelfde dag bezorgd'. Perfect bezorgd door Instabox (voorheen Red je Pakketje)
KlantenserviceHeldere en snelle reactie.
AlgemeenMijn eerste kennismaking met Hardware-Expert. Van eerste contact > bestelling > levering is alles prima verlopen. Voor herhaling vatbaar.
VerzendingVoor 10 uur besteld en dezelfde dag bezorgd. Ik had mijn bedenkingen in deze drukke tijden, maar waarachtig, om 19 uur stond de bezorger met mijn mooie nieuwe laptop voor de deur.
KlantenserviceVooraf wat vragen gesteld en op zeer acceptabele termijn een antwoord gekregen.
AlgemeenHeel tevreden over mijn keuze voor Hardware-Experts. Ik ben echt een twijfelkont als het gaat om een grotere investering maken in bijvoorbeeld een laptop. Maar na wat uitzoekwerk en andere goede reviews over het product/bedrijf te hebben gelezen, had ik de keuze voor Hardware-Experts gemaakt en daar ben ik heel blij mee! Fijne partij die duidelijk is over de producten die ze levert.
VerzendingSuper snelle levering, in het weekend op zondag de laptop besteld en dinsdag al geleverd. Daarnaast keurig verpakt en vriendelijke bezorger
Niet echt contact gehad met de klantenservice, maar ik werd per mail goed op de hoogte gehouden omtrent mijn bestelling. Fijne partij om je hardware producten te bestellen!
AlgemeenNiks over te klagen. Het product kwam snel binnen en over het algemeen verder geen opmerkingen of problemen.
VerzendingDe verzending kwam snel en en is goed geregeld. Pakket was makkelijk te tracken.
AlgemeenIk heb voor de eerste keer besteld bij Hardware Expert, super snel geleverd, product uitstekend, aanrader!!!
VerzendingSuper snel!!
KlantenserviceSnel antwoord bij vragen
AlgemeenHet product is precies zoals op de site weergegeven word. Se prijzen zijn duidelijk weergegeven en zijn ook redelijk voor het product. De betaling ging via internetbankieren en ging gewoon goed!
VerzendingSnelle levering! Het product was goed verpakt, er kon niets mee gebeuren. En erg snel geleverd, heel fijn.
KlantenserviceWe hebben wat vragen gesteld over een paar producten en daar zijn we heel goed, uitgebreid en vriendelijk mee geholpen!
AlgemeenToetsenbord besteld. In goede staat en mooi. Verder een zeer goede prijs en contact via mail was ook goed
VerzendingGoede levering. Netjes op tijd
KlantenserviceAlleen contact via mail een dat was goed geregeld. Top
AlgemeenLaptop gekocht. Werd snel geleverd. Was helaas al een open doos.
Zegel verbroken en laptop was al eerder gebruikt.
De windows installatie gaf een foutmelding en installeerde daarna in het Engels, ipv het Nederlands wat ik gekozen had. Error OOBELANGUAGE.
Hierdoor heb ik een herinstallatie heb moeten doen (was ik toch al van plan, dus niet zo erg)
Allemaal niet zo erg, alleen het stond niet op de website dat het om een open doos model ging.
AlgemeenPrima winkel, veel producten met goedkopen prijzen. Alles goed aangekomen. Website heeft alleen een verouderd design.
VerzendingVolgende dag levering, ook fijn dat het in de avond geleverd werd
AlgemeenIk had een nieuwe kast nodig en was bij Hardware-Expert scherp geprijsd. Nog niet eerder besteld bij ze maar website zit er prima uit aankoop proces verliep erg soepel. Zeker aan aanrader ook mede door goede reviews van mede tweakers
VerzendingKan niet zo veel mis mee gaan maar de Doos van de kast zelf is ook gebruikt als pakket om te verzenden. zeer snel bezorgt voor postNL
AlgemeenIk twijfelde aan de kwaliteit van de wheelstands en heb daarom telefonisch contact opgenomen. Ik werd goed en eerlijk geadviseerd. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wheelstand is helemaal naar verwachting!
VerzendingIn de ochtend besteld en s’avonds al in huis! Track en trace was top van ‘Red je pakket’. Nog nooit zo’n strakke bezorging gehad!
KlantenserviceZie hierboven.
AlgemeenAllereerst is vind dat jullie wedsite goed duidelijk is. De bezorging gaat ook super snel. Al de volgende dag geleverd. Daarnaast zijn mijn spullen nooit beschadigd. Ik vind het fijn om hier klant van te zijn
Groeten, Djayden
Ik vond get super fijn met jullie zaken te doen. Super fijn!
KlantenserviceHet gesprek wat je doet is hell erg fijn en duidelijk. Ik vond het fijn om met de klantenservice te bellen.
AlgemeenGoede info op de besteldite, makkelijk bestellen via internet, snelle levering op goed tijdstip en precies wat ik besteld heb.
VerzendingPrecies wat ik besteld heb, snelle levering en goed verpakt
AlgemeenProduct was dezelfde dag nog verzonden. Baas en ik waren onder de indruk van de snelle response tijd. Product was ook goed en veilig verpakt, erg fijne ervaring!
VerzendingGoed verpakt en snel verzonden. 1 dag later al in huis.
AlgemeenDuidelijke site, bieden veel aan! De persoon die ik aan de telefoon had was erg vriendelijk!
VerzendingOok snel! Met red je pakketje een avondlevering. Niet dezelfde avond, maar in deze tind met corona absoluut geen probleem als er wat vertraging op zit.
KlantenserviceVriendelijke man aan de lijn gehad! Zorgde ervoor dat mijn pakketke klaargelegd werd!
AlgemeenBetaling en bestelling ging erg makkelijk met veel verschillende betaal opties om je bestelling te plaatsen
VerzendingWerd goed op de hoogte gehouden van de verzending en deze was binnen de beloofde tijd binnen
KlantenserviceHad een vraag over specifieke eigenschappen van een produkt ivm de compabiliteit en die vraag is perfect beantwoord. Dit heeft mij ertoe besloten om het produkt te bestellen ondanks dat het ietsjes duurder was dan enkele andere shops
AlgemeenPositieve ervaring gehad met het bestellen van een muis en dat in combinatie met een leuke actie meld ik dat ik tevreden ben!
VerzendingPositieve ervaring gehad met het bestellen van een muis en dat in combinatie met een leuke actie meld ik dat ik tevreden ben en het snel ging!
KlantenserviceNog nooit problemen gehad dat is de beste klanten service als je het aan mij vraagt
AlgemeenWe hebben een printer gekocht bij Hardware expert. De informatie en prijzen waren duidelijk te vinden en we konden snel bestellen. Handige website!
VerzendingPrinter was netjes verpakt, snel verzonden en in huis.
AlgemeenLenovo IdeaPad 5 via Bol.com besteld bij Hardware Expert. Goede deal op de laptop en een uitstekende bestel ervaring. Goed op de hoogte gehouden door Hardware Expert en tijdige verzending.
VerzendingLevering ging via redjepakketje en was een avondlevering. De laptop zoals beloofd de eerstvolgende werkdag in huis en alle prima verpakt in een stevige doos met voldoende beschermend verpakkingsmateriaal.
Algemeenhet bestellen en ontvangen van mijn laptop was goed gegaan, ik had geen problemen en ik ben erg blij met mijn nieuwe laptop.
Verzendingmijn laptop kwam optijd, netjes en kompleet aan op de afgesproken dag en tijd.