Gebruikers over webshop Hardware-Experts
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeensnelle reactie bij een probleem bij de aflevering die door mij zelf veroorzaakt was. De reactie van Hardware experts vond ik zeer goed. Daardoor toch nog snel mijn monitor ontvangen
VerzendingOP de beloofde dag en conform de afgesproken bezorgtijd de monitor ontvangen door post nl
Klantenserviceik heb geen klacht of vraag gehad maar werd zelf benaderd omdat er iets misging.
Ik was positief verrast door de efficiënte en vriendelijke manier. uiteindelijk mijn monitor daarna zeer snel ontvangen.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle reactie en bezorgservice. Het is ons een genoegen u te helpen!
AlgemeenIk wilde een artikel bestellen via Tweakers, deze webshop hanteerd 50 Euro voor verzenden van een 48 inch monitor.
Ik krijg deze melding bij bestellen:
DHL Palletzending Nederland (€ 50,00)
Belachelijke prijs.
---
Ik wilde een artikel bestellen via Tweakers, deze webshop hanteerd 50 Euro voor verzenden van een 43 inch monitor.
Ik krijg deze medling bij bestellen:
DHL Palletzending Nederland (€ 50,00)
Belachelijke prijs.
_______________________________________________________________
UPDATE: Webshop heeft contact met mij opgenomen en heeft e.e.a uitgelegt dat het een fout betreft.
De verzendkosten zijn nu weer zoals omschreven in de webshop.
Beste FerOne,
We hebben u geprobeerd te bellen, maar krijgen u helaas niet te pakken.
Het klopt dat deze op een pallet zending staat vanwege het grote formaat van het scherm, maar dit zou u geen 50 euro extra moeten kosten.
Ik heb het uitgezocht en er bleek bij het aanmaken van het scherm een fout te staan in de verzendingen. Inmiddels hebben we dit aangepast en kunt u het scherm gewoon bestellen zonder extra bezorgkosten.
Jammer dat u direct een 1-sterren review geeft en niet eerst contact met ons hebt opgenomen.
We hadden dit binnen enkele minuten voor u kunnen oplossen.
Wellicht kunt u na het lezen van onze uitleg en eventuele afhandeling van uw bestelling uw review herzien.
Vincent
Hardware-Experts
AlgemeenGoede prijs, bestelling is de volgende dag afgeleverd. Helaas geen betaling achteraf of via Paypal mogelijk.
VerzendingEnvelop met Windows licentie was overdreven verpakt (in plastic) en er moest voor getekend worden, waardoor het niet door de brievenbus kon.
Bedankt voor uw positieve feedback!
Het spijt ons dat we geen betaling achteraf of via Paypal kunnen accepteren. Voor duurdere aankopen (300+) bieden we wel gratis gespreid betalen aan (3 termijnen).
We zullen uw opmerking over de verpakking van de envelop doorgeven aan het verzendteam. Er moet helaas voor getekend worden, omdat als we het door de brievenbus zouden leveren, wij geen bewijs van levering hebben.
Mvg Bram
AlgemeenLaptop uitgezocht en snel gevonden.
Goede uitleg , en alles wordt duidelijk vermeld en beschreven.
En in vergelijking met andere site,s ben ik op deze site uitgekomen omdat deze het goedkoopste was.
Het bestellen is simpel en snel gedaan.
---
Klantenservice gelukkig nog niet nodig gehad.
Maar ga er vanuit dat die ook goed is.
Snelle verzending.
Had de laptop S,avonds besteld
En had hem de volgende dag in huis
Alles was goed te volgen met T&T
Beste Esje,
Bedankt voor je positieve review!
We zijn blij dat je tevreden bent met onze website, de prijzen en de bestelprocedure. We hopen dat je net zo tevreden zult zijn met onze klantenservice mocht je die ooit nodig hebben.
Mvg Bram
AlgemeenFijne winkel, duidelijke website, snel verstuurd en reageren snel op vragen via hun email. Producten komen in goede staat aan.
VerzendingDe zending was snel verstuurd en is in goede staat aangekomen. Goed op de hoogte gehouden van de levering.
KlantenserviceIk had een vraag over mijn bestelling, binnen paar uur had ik antwoord via de mail!
AlgemeenGemakkelijk te vinden, correcte informatie, correcte prijs en snelle levering! Het product zelf (GPU van merk MSI) is ook uitstekend.
VerzendingVerzending op 2 dagen tijd, product veilig verpakt. Alles was perfect zoals het moest zijn.
AlgemeenKwam snel bij de juiste producten terecht en de omschrijving was duidelijk. Snelle levering dus al bij al top.
VerzendingAlles was snel geleverd. De schijf was goed verpakt zodat het pakket veilig aangekomen is.
AlgemeenDe gewenste laptop was zo gevonden door overzichtelijke navigatie- en filtermogelijkheid. De gevonden laptop was ook zeer aantrekkelijk geprijsd.
Daarna is het bestellen en afrekenen zo gepiept, zonder overbodige poespas. Ook het e-mailverkeer over de status van de bestelling is tot het hoognodige beperkt; Prima!
Correcte bezorging, pakket was compleet en had verder geen beschadigingen. De omdoos was goed gevuld met vulmateriaal om het pakket te beschermen.
de Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H8027RMH nu twee weken in bezit en functioneert naar volle tevredenheid. Klantenservice niet nodig gehad.
AlgemeenEasy easy easy to pay, vond dit voor de eerste keer en ging best well snel
VerzendingThis got delivered fast like 2 days
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de betalingservice gemakkelijk en snel vond.
AlgemeenOp zoek naar een 'Microsoft Xbox Wireless Controller (2020) + draadloze adapter - Zwart'. Nog ééntje op voorraad en inderdaad, na bestellen geen voorraad meer. Nu afwachten of alles klopte maar na enkele tijd al een track en trace code (PostNL) via de e-mail verkregen. Voorraad en versturen klopt dus prima wat wel eens anders kan zijn na bestellen (bij andere webshops voor de duidelijkheid).
VerzendingProduct netjes verpakt in kartonnen doos met opvulkussens. Zoals aangegeven met track en trace via NLpost. Hier is NLpost altijd een prima en goede bezorger, geen klachten.
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de voorraad en het versturen van het product.
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden en te bestellen precies wat we zochten . Heel tevreden mee
VerzendingSnel mijn product ontvangen alles zag er super netjes verpakt uit
KlantenserviceWe hebben helemaal geen klachten dus geen gebruikgemaakt van een klachten service
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met je product en de verpakking.
AlgemeenVoor mijn werk is het noodzakelijk een goed functionerende printer te hebben, mijne raakte over was defect, nieuwe besteld om 16.00 uur, handig betalen via Rabo app en de volgende dag om 10.30 uur in huis. Ga zo door!
VerzendingBinnen 12 uur in huis, vriendelijke bezorger!
Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en dat je de printer zo snel in huis had.
AlgemeenPrachtig
Werkt goed
Mooi
Top merk
Essentieel
Beste zoek resultaten
Installatie snel geregeld
Goed verpakt
Netjes verpakt zonder transport schade
Goed verzorgd product
AlgemeenIk ben zeer tevreden over mijn bestelling van een laptop. De laptop was makkelijk te bestellen, en ik kreeg hem heel snel geleverd! De prijs was top, één van de laagste die ik op heel het internet kon vinden. De laptop was precies zoals ik op het plaatje zag en kwam mooi verzorgd aan. Ik heb het product net uitgeprobeerd en het is ook nog eens een super goede kwaliteit. Betalen ging super vlot en ik ben overal super tevreden met het product!
VerzendingBij de bestelling van mijn laptop stond dat het product op een dinsdag aan zou komen. Daar hebben ze zich zeker aan gehouden. Op dinsdag ochtend kwam hij aan zonder gekras of andere beschadigingen. Hij was goed verpakt en makkelijk te openen. Er stonden duidelijke instructies bij dus ik kon hem meteen gebruiken.
AlgemeenTechnisch gezien is het product op tijd geleverd.
Alleen een beetje jammer wanneer je om 19:30 Pricewatch gebruikt en "Voor 23:59 besteld, morgen in huis" ziet staan, om vervolgens op hun site, na het selecteren van een product en je gegevens in te vullen, de tekst “Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden” tegenkomt.
Daarnaast was het wat opmerkelijk dat het bericht van verzending het onderwerp “Email” had en de tekst “LOGO PLACEHOLDER” bevatte.
AlgemeenAltijd fijn als je als gast een bestelling mag plaatsen! Website lijkt redelijk te werken. In de mails zitten af en toe nog wat placeholders.
Bij retourneren zijn de verzendkosten in ieder geval voor de koper, dus ze doen niet mee met de grote jongens. Iets om op te letten.
Beloven "Voor 23:59 besteld, morgen in huis!". Maar in werkelijkheid is donderdagmiddag bestellen pas zaterdag in huis.
AlgemeenGisteren Nuc, geheugen en opslag besteld net voor 16.00.
Vanmorgen om half 10 stond UPS al aan de deur met de Nuc en ssd vanuit Duitsland ,terwijl het geheugen vanuit Ned er pas om 12.45 was.
Ben zeer tevreden.
AlgemeenDoorgeklikt vanuit de pricewatch voor deze bestelling, dus ik heb weinig te zeggen over de website en het bestelproces in het algemeen. Hooguit dat de website enigszins gedateerd aandoet, maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.
Het plaatsen van de bestelling ging relatief eenvoudig, met vrijwel meteen de bevestiging in de mail.
Vanaf dat moment ging het echter helaas bergafwaarts, zie verder de beoordeling bij Verzending en Klantenservice.
In de pricewatch adverteert Hardware-Experts met 'Voor 23:59 besteld, morgen in huis!'. Dat maken ze niet waar. Als ik verder op hun eigen website kijk, dan lijken ze enkel op werkdagen te verzenden en alleen als je voor 17:00 uur bestelt, maar zelfs dat halen ze niet.
Ik bestelde op zondagavond, in de verwachting dat ik het product op maandag in huis zou hebben, maar de werkelijke verzending vond pas op dinsdag plaats (dus niet eens op maandag), ondanks dat het product op voorraad zou zijn.
Het product zelf was duidelijk al eerder gebruikt. Niet alleen de productverpakking was beschadigd (terwijl de verzenddoos zonder beschadigingen was), ook het product zelf was niet meer in de oorspronkelijke verpakking verpakt en was beschadigd/defect, waardoor ik het niet meer kon gebruiken.
Na mijn bevindingen heb ik eerst geprobeerd om telefonisch contact te krijgen met de webwinkel. Helaas werd er niet opgenomen, tot ik de technische dienst probeerde. Deze was het met mij eens dat het product door het defect niet meer bruikbaar was, en verzocht mij een mail te sturen om de product terug te sturen.
Daar werd positief snel op gereageerd met een verzendlabel voor het retourneren en na ontvangst door hen kreeg ik de volgende werkdag al een creditfactuur.
Helaas bleef het echter bij enkel de creditfactuur.
Ik heb na twee weken een mail gestuurd met de vraag wanneer ik het geld terug kon verwachten, waarop ik de reactie kreeg dat er iets mis was gegaan, maar dat ik het echt binnen enkele dagen op mijn rekening zou moeten hebben.
Die paar dagen werden eveneens niet waargemaakt. Na een week heb ik opnieuw en mail gestuurd en opnieuw zou er iets zijn misgegaan.
Pas na die tweede keer aandringen stond het geld de dag erna op de rekening.
Uiteindelijk heb ik daarmee exact een maand na de oorspronkelijke bestelling mijn geld terug ontvangen. Dat is gewoon te lang.
Beste,
Bedankt voor uw terechte review.
Met schaamrood op mijn gezicht las ik uw bericht.
Uiteraard mijn excuses, voor deze vervelende ervaring.
Ik zie dat gelukkig 1 dag voor de review door mijn collega al wel geld is overgemaakt (ik lees uw review net nl).
Ik begrijp ook niet hoe probleem, op probleem, op probleem heeft kunnen plaatsvinden.
Enige wat ik kan verklaren is dat wij sinds paar weken een nieuw ERP systeem + nieuwe website + administratie pakket hebben.
Hierdoor wordt het in de toekomst allemaal veel mooier en sneller.
Helaas is dit voor iedereen hier nog nieuw en blijken uitzonderingen lastig te zijn.
Dit is geen excuus, maar wel de oorzaak, ondanks dat had dit allemaal niet mogen gebeuren. En als het dan gebeurt moeten wij dat snel en zo klantvriendelijk oplossen.
Ik weet niet of er nog iets is wat ik kan doen om het goed te maken, ofwel in de toekomst…
Gelukkig weet u uit eerdere ervaringen dat wij allemaal ons best doen voor onze klanten.
Ik hoop dus op een nieuwe kans in de toekomst.
PS Uiteraard gaan we uw ervaring bespreken met het team, zodat dit niet weer op deze manier gebeurt.
Mvg Bram
AlgemeenMet 1 klik besteld, gemakkelijker kan niet. Zeer overzichtelijke website met alle nodige vermeldingen perfect uitgelegd. Perfecte snelle verzending en goed verzorgd ingepakt. En, zeer belangrijk, de beste prijs te vinden op het internet. Voor mij 10 sterren waard, maar je kan helaas maximum maar 5 sterren geven. TOP !!!!
VerzendingZeer snelle verzending. Zeer verzorgd en goed verpakt zodat tijdens het transport niets beschadigd kan worden. Maw perfect en kan niet beter.
KlantenserviceIk heb onmiddellijk alle gegevens van bestelling toegezonden gekregen na de bestelling met bijhorende factuur. Zover zo goed en geen enkele klachten.
AlgemeenHet product (een 34 inch curved monitor) werd snel geleverd, het was goed verpakt en alles werkte naar behoren!
VerzendingProduct (34 inch beeldscherm) was goed verpakt en kwam aan zonder enige problemen