Hardware-Experts

Gebruikers over webshop Hardware-Experts

Mooi Snel geleverd en voor een super Mooie prijs ik werd snel geholpen met veel deskundigheid

Gisteren Volgende dag in huis, zoals belooft door de medewerkers

Hier werken Vriendelijk personeel en deskundige mensen kom er al jaren

Veel keuze in laptops tegen scherpe prijzen, snelle levering en duidelijke communicatie over levering. Aanrader.

Volgende dag in huis, precies zoals beloofd op de website.

Prima shop ervaring, alleen is de tekst bij het bestellen soms een beetje klein, maar mijn laptop is ook klein dus dat kan ook daar aan liggen

Kwam gewoon optijd, verder geen op of aanmerkingen over .

Ik was op zoek naar een laptop met een goed i7 processor en 32GB RAM. Prijsalert ingesteld op Tweakers, en plotseling was de laptop 250(!) euro goedkoper bij Hardware Experts dan bij andere annbieders. Voor alle zekerheid een telefoontje gedaan, ik kon me namelijk voorstellen dat dit een "foutje, bedankt"was. Telefoon werd meteen beantwoord, en er werd bevestigd dat dit inderdaad een aanbieding was. Dus meteen besteld.

Hier kunnen we niet HE de schuld geven, maar wel PostNL. Het pakket zou vrijdagmiddag bezorgd worden, maar 's ochtend kreeg ik achtereenvolgens een mail dat het pakket bezorgd was, en direct daar achteraan een mail dat ik het de volgende dag op kon halen bij een afhaalpunt omdat ik niet thuis was.
Verwarring alom dus. Klacht ingediend bij PostNL, ik was immers gewoon thuis.
En wat schetsts mijn verbazing: 's middags precies op tijd werd het pakket bezorgd door een verbaasde bezorger die gewoon z'n ronde had gedaan...

Pakket was in de originele verpakking met een plastic hoes, prima aangezien de originele verpakking al meer dan voldoende bescherming biedt.
Vijf steren dus voor HE, maar 0 voor PostNL.

Vantevoren gebeld zoals gemeld, en de telefoon werd meteen en erg vriendelijk beantwoord.

Tevreden met de service. Via bol een msi laprop besteld. Goede levering niets op aan te merken.

Alleen een beetje onduidelijk betreft exacte verzending. Toen ik vroeg hoe laat ik het kon verwachten binnen een halfuur antwoord gekregen.

Goede klantenservice waren duidelijk en voldeden aan de verwachtingen die ik bij een bedrijf mag verwachten.

Mijn LG monitor was stuk gegaan en ik was op zoek naar een nieuwe. Kwam via Tweakers Pricewatch uit op Hardware-Experts en daar een nieuwe LG 27UP85NP-W monitor besteld.

De volgende dag ontving ik de monitor maar bij het uitpakken bleek helaas dat deze niet ongebruikt was. Er zaten veel haren, vegen en vingerafdrukken op het scherm. Nadat ik hem had schoongemaakt en aangezet zag ik ook dat hij al 8 uur had aangestaan.

Ik had een nieuwe monitor besteld en verwacht. Niet een (vermoedelijk) retour gestuurd exemplaar.

Het scherm ziet er wel goed uit maar het geluid werkt niet, aangesloten op een MacPro M1 via USB-C.

Update 04 april: Hardware Experts heeft contact met me opgenomen na het lezen van de review. Ze vertelden me dat er een fout was gemaakt en hebben me een oplossing aangeboden. Bedankt hiervoor.

De dag na bestelling zoals beloofd en verwacht op tijd en goed door PostNL geleverd.

zie mijn uitleg over de oplossing van de fout van Hardware Experts. Prima klantenservice. Fijn!

Ik kende de winkel niet, maar in mijn “wachten op een goede deal voor een laptop” popten ze ineens op. Goede reviews hier op tweakers dus vol vertrouwen bestelling geplaatst. Door een hikje tussen visa en webshop leek bestelling eerst te mislukken, maar resulteerde vervolgens na een paar uur in een dubbele bestelling 😳 Meteen gebeld met een van de nummers op de website. Telefoon werd meteen opgenomen en zeer goed geholpen. In 5 minuten 1 bestelling gecanceld, en binnen een uur het geld retour. Topservice die ons allemaal tijd en geld gescheeld heeft voor een onnodige retour. De juiste bestelling is zoals beloofd dezelfde dag verstuurd en kon ik een dag later in ontvangst nemen

Zoals beloofd de volgende dag geleverd via Post NL (die ik toch nog altijd prettiger vindt dan sommige andere pakketbezorgers)

Zie hierboven. Heel fijn dat ze telefonisch gemakkelijk te bereiken zijn en je daar ook snel en goed helpen 👍

Een van de weinig overgebleven winkels met een showroom en voorraad.

Een bezoek aan de winkel is de moeite waard, er is genoeg te zien en bij vragen is er voldoende personeel aanwezig om vragen te beantwoorden of advies te geven.
Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur

Misschien niet altijd de goedkoopste maar kennis en goed advies is ook zeer waardevol

Goed advies gekregen over de aankoop van een nieuwe videokaart en een paar dagen later ook gekocht bij Hardware Experts.

Ik heb mijn bestelling rechtstreeks via de website geplaatst na een dramatische ervaring met bol.com. Ik kon het dezelfde dag meteen ophalen. Het personeel was vriendelijk en ik werd netjes geholpen. Als ik het een 10 kon geven, had ik dat gedaan!

Ik werd netjes telefonisch geholpen nadat ik eigenlijk voor de verzendoptie had gekozen. Ik vroeg of ik het toch kon komen ophalen en werd vriendelijk geholpen.

Prima service van deze webshop maar had beter gekund. Redelijk snel geleverd maar had beter gekund bijvoorbeeld de verzendtijd. Ik zal mijn review aanpassen als ik weer iets besteld heb.

Ik heb een NZXT H6 Flow bij ze gekocht en opgehaald in Almere. Deze kast was slecht beschikbaar in andere winkels, maar bij hardware experts hadden ze er nog een staan. Ik heb nog even gebeld om te checken of hij ook klaar stond en werd vriendelijk te woord gestaan.
Leuke winkel ook en ik werd snel geholpen. Overal hele positieve ervaring.

Snel en goed geregeld.
Alleen jammer dat de monitor een stuk kleiner is dan verwacht en wat in de specificaties staat.
De monitor zou volgens tweakers 464,9mm hoog zijn, hij is echter 10cm minder hoog, Erg jammer dit.
Wat ook lastig is is dat de hdmi stekker recht naar achteren zit hier door kan hij niet plat tegen de muur maar moet hij een cm of 8 naar voren.
Beeld is overigens prima

Snel verzonden en de volgende dag geleverd op het juiste adres.
De koerier belde aan en overhandigde mij de monitor

Samsung galaxy book3 gekocht bij Hardware-Experts, omdat ze de scherpste prijs hadden. Ook werd ik vriendelijk geholpen aan de telefoon toen ik informatie over verschillende laptops nodig had.

In de doos zat een folder waarbij je kans maakt op Apple Airpods 2 door het schrijven van een review, wel benieuwd of dit soort acties echt zijn.

De laptop werd de volgende dag netjes bezorgd, dus niets op aan te merken. De verpakking was prima en stevig.

Klantenservice was vriendelijk en nam de tijd om mij telefonisch te informeren over verschillende laptops die geschikt zouden kunnen zijn.

Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en uw nieuwe Galaxy Book3.

Het bestelproces was comfortabel en snel, en het product dat ik kocht was bij deze webshop goedkoper dan bij andere webshops. De laptop die ik besteld had werd snel geleverd, ziet er goed uit en werkt goed.

Snelle levering, via postnl. Ook volledig gratis. Zeer tevreden. Rond 12 uur bezorgd. Aardige bezorger. Helemaal geweldig.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en de snelle levering. Uw positieve ervaring is belangrijk voor ons. Hartelijk dank voor uw feedback!

Ik heb in 2021 een laptop gekocht bij Hardware Expert. Ben daar altijd al tevreden over geweest. Vandaag heb ik ze opgebeld om mijn bon te vragen en ik heb nog nooit zo hard gelachen aan de telefoon. Ik moest echt janken, geweldig. Als ik je naam nog wist, had ik het genoteerd. 😂🤣

De medewerker die ik gesproken heb was echt super relax, top gozer! Ga zo door zou ik zeggen 🤣

We zijn blij om te horen dat u zowel onze producten als onze klantenservice waardeert! We streven ernaar om onze klanten altijd met een glimlach te laten ophangen. Bedankt voor uw mooie woorden! 😊🙏🏻

Voor werk een webcam aangeschaft, de Logitech C920 HD Pro, en binnen 2 dagen binnen!

Nooit eerder via Hardware-Experts iets gekocht maar van het plaatsen van het product in mijn winkelmandje tot en met de verzending ging geheel vlekkeloos.

Snel, simpel en probleemloos geshopt.

Pakketje binnen een dag verzonden, netjes track & trace code via e-mail ontvangen en product de 2e dag mogen ontvangen!

Netjes verpakt (klein doosje in een grotere doos met luchtzakjes ingepakt).

Bedankt voor uw positieve woorden over de aankoop van uw Logitech C920 HD Pro webcam. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Fijn dat u probleemloos heeft kunnen shoppen!

Het gebruik van DPDS voor drop shipments is heel erg slecht. Die communiceren niet dat er pakjes onderweg zijn en hun afhaal punten zijn niet open op de dagen dat ze open zouden moeten zijn.

Dit bedrijf maakt gebruik van DPD voor dropshipments maar dat gaat helemaal fout. Ik zou een pakket ontvangen van hardware-experts.nl.
Echter ik heb geen email ontvangen dat het zou komen en geen briefje in de bus dat er iemand geweest is en het is ook niet bij de buren afgeleverd. Toen ik ging informeren bij hardware-experts.nl bleek dat het pakket bij Paramaribo cargo service ligt en dat men het op zaterdag geprobeerd zou hebben te bezorgen. Er staat echter niets over een bezorgpoging en ik wist ook van niets dat men zou komen.
Op de website van Paramaribo cargo service staat dat zij iedere dag open zijn behalve op zon en feestdagen maar vandaag op maandag waren zij dicht.
Hardware experts zegt er niets aan te kunnen doen en nu kan ik voor de tweede keer morgen naar de Bijlmermeer rijden om mijn pakje op te halen. Wat een ontzettend slechte service

Toen ik reclameerde werd er tegen mij gezegd dat men er niets aan kon doen en dat ik het pakje maar moest gaan ophalen. Men reageerde wel aardig met excuses maar deed verder niets voor mij.

Update: inmiddels heeft hardware expert ter compensatie van het geleden ongemak een paar leuke dingen gestuurd en daarom heb ik de review score aangepast.

Het spijt ons te horen over uw slechte ervaring met de verzending. Wij betreuren het dat de communicatie in deze situatie te wensen overliet. We konden helaas uw pakket niet nog van POSTNL punt naar uw huisadres krijgen. Maar we hebben een nieuw pakket gestuurd met leuke goodies als goedmaker van onze fout!

Lenovo ideapad voor school besteld.
Bestel proces liep uitstekend. Vrijdagavond laat besteld, zaterdag verzonden en maandag binnen. Netjes mails gehad van de bestelling&verzending.

Goed verpakt, originele doos in extra doos met bescherming. Levering was vlot, had zelf dinsdag verwacht maar maandag stond PostNL voor de deur. Uiteraard netjes te volgen met track en tracé code.

Makkelijk kunnen bestelling met alle goede productinformatie aanwezig op de site en voldoende productkennis vanuit de winkel.

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en productinformatie. Uw feedback wordt gewaardeerd.

snelle reactie bij een probleem bij de aflevering die door mij zelf veroorzaakt was. De reactie van Hardware experts vond ik zeer goed. Daardoor toch nog snel mijn monitor ontvangen

OP de beloofde dag en conform de afgesproken bezorgtijd de monitor ontvangen door post nl

ik heb geen klacht of vraag gehad maar werd zelf benaderd omdat er iets misging.
Ik was positief verrast door de efficiënte en vriendelijke manier. uiteindelijk mijn monitor daarna zeer snel ontvangen.

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle reactie en bezorgservice. Het is ons een genoegen u te helpen!

Scorekaart voor Hardware-Experts