Gebruikers over webshop Hardware-Experts
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima informatie, vlotte afwikkeling. En omdat Tweakers meer woorden wil nog wat extra woorden. Maar dat is niet nodig, gewoon een prima bestelproces.
VerzendingDe scanner die ik heb besteld kwam keurig de volgende dag, goed verpakt in een neutrale doos aan.
AlgemeenPositieve eerste ervaring met Hardware-Expert. Goeie intentie, meedenken bij een issue en coulant met afhandeling bij het retourneren van een product wat niet aan mijn verwachting voldeed. Duidelijk oog voor de klant en dat is fijn. Duidelijk en open in de communicatie. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.
Algemeensnel geholpen, godkoopste aanbieding daar te vinden. Nog maar net besteld dus nog popelend aan het wachten tot mijn pakket geleverd word.
AlgemeenEen Fractal Design Meshify S2 case bij Hardware-Expert gekocht omdat deze niet alleen bij Hardware-Expert het goedkoopste was maar ze beloofden ook de case de volgende dag te leveren. Bovendien rekende Hardware-Expert geen extra kosten voor de verzending van zo'n grote en zware case.
VerzendingDe case werd inderdaad keurig de volgende dag bezorgt door PostNL en kwam goed verpakt en zonder beschadigingen aan.
Ik heb nog nooit eerder iets bij Hardware-Expert besteld maar dit is een goede eerste indruk.
AlgemeenBest place for your gaming passion. Either in Lelystad or Almere, if you need some new parts for your pc, repair and cleaning, or just some tips, you can pass by and the team there are really happy to help. Got my gaming laptop for a dust off there, got parts for a new system and they have a variety of gaming related ,,goodies". Price wise I can say you could find a bit more cheaper searching online but they do discounts too so in the end is a win win for both. Very satisfied!!!
AlgemeenVooral heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid en hulp die ze aanbieden. Na aankoop ook uitstekend geholpen.
KlantenserviceZeer vriendelijke en goede klantenservice. Liep tegen een probleem aan en ze hebben boven verwachting geholpen.
AlgemeenVandaag een garantie reparatie ingebracht, deze werd direct opgepakt en ingeboekt. Na een uurtje kon de pc weer opgehaald worden. de defecte voeding (powersupply) is vervangen en getest. de pc werkt weer prima.
ik ben blij met de vlotte en goede service.
snelle reparatie zonder gezeur. het systeem stond in de computer en werd probleemloos geaccepteerd en gerepareerd.
Algemeensuper geholpen door Norbert en Fan beetje onzeker waren ze maar dat komt ook door mij naar huis gegaan met en eigen merk ps shaarkoon
Klantenservicesuper winkel er zijn er weinig meer van alles gaat tegenwoordig via internet
dit is nog een echte winkel
AlgemeenZeer fijne winkel met personeel dat ook echt goede kennis heeft van de producten. Heb al een paar keer erg goed advies gehad en ze denken echt mee als je een vraag hebt.
KlantenserviceTerugbrengen gaat zonder problemen.
AlgemeenBen zelf niet gauw iemand die ergens een review of comment achter laat.
Maar voor dit bedrijf maak ik graag een uitzondering, zij hebben mij echt positief verrast hoe ze mijn bestelling hebben afgehandeld.
's Avonds bestelling gedaan via internet en de volgende ochtend al telefonisch contact hoe en wat ivm pallet levering.
Pallet zending precies gegaan zoals afgesproken.
KlantenserviceIn 1 woord, uitstekend.
AlgemeenDuidelijke website, bestellen ging vlot en zonder problemen. Voorraad was duidelijk aangegeven, dus ik wist dat mijn monitor snel geleverd zou worden.
VerzendingDe verzending was snel, op 26 december besteld, 28 december geleverd. Van ge voren keurig een mailtje met T&T code ontvangen. Daar geen opmerkingen over. Wel was ik verbaasd dat de monitor in zijn eigen doos verstuurd was. Zo is dus duidelijk te zien wat er in zit. Aangezien er toch wel eens wat pakketjes "verdwijnen", en het de postbezorger niets aan gaat wat ik bestel, zou verpakken in zwarte krimpfolie mijn voorkeur hebben.
AlgemeenPrima. Dit was mijn tweede bestelling en wederom snel geleverd en uitstekend verpakt. Betrouwbare winkel.
VerzendingEen laptophoes dik ingepakt in luchtkussens en in een stevige doos. Misschien wat overkill maar hij is in uitstekende staat aangekomen hoor!
PS. Als het mogelijk is, zou ik het fijn vinden als jullie in de toekomst direct naar een PostNL / PakjeGemak punt zouden kunnen versturen.
AlgemeenUitstekende service na een door mijzelf verkeerd besteld moederbord (voor alles is een 1e keer, DUH..). Goed gehoor gekregen, advies van technische dienst, redelijk snelle reacties op emails.. niets op aan te merken.
Verzending1 product was niet echt goed verpakt en had daardoor kleine (cosmetische) schade opgelopen tijdens transport.
KlantenserviceUitstekende communicatie via email en telefoon, coulance bij het veranderen van mijn geretourneerde order. Ik ben heel tevreden met de geboden service.
AlgemeenVia tweakers link naar deze site. Prettige geprijsde laptop gekocht. Voorraad werd aangegeven. Black friday korting. Alles naar wens
VerzendingBinnen een dag geleverd, ondanks black friday
KlantenserviceVoor verzending gebeld over de te verzenden laptop met een toelichting. Perfecte service.
AlgemeenZeer snelle en goede service.
VerzendingSnelle en correcte levering.
KlantenserviceGoede hulp en aardig personeel.
AlgemeenHier een RTX 2080 gekocht omdat die bij paradigit en coolblue was uitverkocht. Beetje sceptisch maar toch gedaan. Bestellin goed verpakt en snel aangekomen.
Algemeenwebsite is not quite working as it should but after a call all was solved fast and good
Klantenservicegeweldig geholpen over telefoon.. !
AlgemeenZeer snelle en correcte levering. En op dit moment de laagste prijs voor mijn nieuwe monitor.
VerzendingVerzending werd verzorgd door PostNL, die mijn nieuwe monitor netjes had behandeld. (Andere bezorgdiensten kunnen hier nog wat van leren.)
AlgemeenLaatst eigen pc in elkaar gezet maar BIOS firmware upgrade was verreist om Ryzen CPU te ondersteunen. Even langs gereden en kon gelijk worden geholpen.
KlantenserviceWaren heel geïnteresseerd en stonden me netjes te woord.
AlgemeenWas blij verrast door een extra 3,daagse korting
TIP: Mis wel op de site het bijbehorende e-an.nr.
Had aangegeven het product af te halen maar het werd toch thuis bezorgt.
KlantenserviceHad mijn huisnr. niet ingevuld en werd meteen gebeld.