NoRRoD.nl

Gebruikers over webshop NoRRoD.nl

Zeer overzichtelijke website, snelle levering, goede service, uitstekend! Product is keurig verpakt geleverd. Alles werkt naar behoren.

Levering was op afgesproken tijd, dus toppie!

Geen ervaring gehad met klantenservice aangezien ik geen ervaring hiermee heb en hierop ook geen beroep hoefde te doen omdat alles goed is verlopen.

Snelle verzending. Zaterdag besteld, dinsdag al in huis. Ik kon meteen beginnen met het bouwen van mijn eerste pc. Bedankt norrod!

Zaterdag besteld, dinsdag al in huis! Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en goede kwaliteit van het product

Erg overzichtelijke website, waardoor ik precies de specificaties kon invoeren in de zoekmachine. erg handig!

Levering van de PC-behuizing (die daar het goedkoopst was) ging erg snel (op de aangegeven volgende dag). Overzichtelijke site, heldere communicatie over levering. Toen ik nog in Groningen woonde al veel positieve ervaringen met deze winkel.

Prima te bestellen en goede producten, ik vond dat de website steken liet vallen bij de bestel status. Bestelling was snel binnen!

Gemaild met klantenservice binnen een half uur reactie

Afgelopen vrijdag een CPU koeler besteld die op voorraad zou zijn en dus de volgende dag geleverd zou worden. Bestellen ging prima, vlot en netjes.

[Update] Inmiddels had ik een nieuwe koeler bij de PC boer om de hoek gehaald want kreeg deze pas na 4 werkdagen binnen... Dus besloot ik hem terug te sturen, al wel... Nu kreeg ik vannacht een mailtje dat er weer een pakketje naar mij onderweg was... HOEZO? Ik heb netjes via het retour formulier aangegeven dat ik hem terug wil sturen en mijn geld terug... Nu krijg ik hetzelfde product weer opnieuw opgestuurd... Zie update onder Klantenservice.

Voor 23.30 besteld morgen in huis? Inmiddels is het 2 werkdagen later en nog steeds niks in huis of een indicatie wanneer het gaat komen...

Geen reactie op support mails... Dit ben ik niet gewend van NoRRoD die bij mij wel bekend stond als een betrouwbaar bedrijf heb vroeger veel ben hen gekocht namelijk...

Ik hoop dat ze snel reageren en ik de koeler snel mag ontvangen.

[Update] Na gebeld te hebben met NoRRoD duidelijke informatie gekregen over het opnieuw toegestuurde pakket. Er was een foutje gemaakt... Wel jammer dat ik zelf er achteraan moet om aan te geven dat het om een creditering gaat en niet het product opnieuw opgestuurd wil krijgen. Ben verder netjes te woord gestaan met duidelijke informatie door de medewerker.

Bestellen ging makkelijk en de levertijd was ook snel.
Helaas kun je niet op de garantie vertrouwen van Norrod.

De laptop was na drie dagen beschikbaar in de winkel van Norrod en kon opgehaald worden. Dit ging prima na mijzelf netjes gelegitimeerd te hebben.

De reden dat ik de klantenservice slecht vind is omdat hun niet meedenken over oplossingen.

De laptop die ik gekocht had was na 1 jaar en 7 maanden stuk. Dit kwam omdat de harde schijf het begeven had.
Norrod geeft nu niet thuis omdat de garantie van 1 jaar verlopen is.
Echter heb ik in het verleden harde schijven gehad die 10 jaar mee gingen en intensiever gebruikt werden dan ik met deze harde schijf gedaan heb.

Norrod is hier kortaf over en denkt niet mee over oplossingen.
Goedkoop is duurkoop bij Norrod is mijn conclusie tot nu toe.

Enige minpunt: bij de bestelde ex-demo Surface Pro 4 staat de garantietermijn niet vermeld. Je moet gaan zoeken in de algemene voorwaarden en daar staat dat voor koopjeshoekartikelen de garantie 6 of 12 maanden is en dat dit bij het artikel vermeld staat, niet dus..

Levertijd was geheel volgens planning, echter het proces is niet te volgen, er staat slechts een onbegrijpelijke code op de site, Track and Trace berichten worden niet verstuurd.

Had een afgeprijsde (ex-demo) Surface Pro 4 gekocht. Het apparaat zag er 100% als nieuw uit, en was teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Echter bleek al gauw dat dit niet helemaal gelukt was, want de windows installatie was grotendeels corrupt. Omdat ik geen zin had in de rompslomp van retourneren en wachten tot het hersteld was, heb ik zelf een herstelbestand van de site van Microsoft gebruikt. Dit ging gelukkig prima.

Ik heb dit voorval wel gemeld bij Norrod en ze wilden het ook wel voor me oplossen als ik het niet zelf voor elkaar kreeg.

De bestelling plaatsen was prima maar als je in de winkel aankomt omdat je denkt ik haal het gewoon even in de winkel hebben ze niks in huis en laten ze je leterlijk voor de deur buiten een bestelong doen waardeloos waar is de klant vriendelijkheid

0 maar dan ook echt 0 klantvriendelijkheid heb de besteling buiten moeten doen

Shop ziet er prima uit. Alles werkt ook naar behoren, voor zover ik heb kunnen beoordelen.

Op de website staan voorraden vermeld (voor 16.30 besteld volgende dag in huis), dit slaat helemaal nergens op. Bestelling word de volgende dag niet bezorgd, ook niet de dag daarna. Gebeld met de klantenservice, deze geeft ook aan dat de voorraden niet kloppen. Bestellingen worden via een extern magazijn / leverancier geleverd, en het voorraad beheer communiceert niet helemaal met de webshop. Levertijden kloppen dus niet.

Klantenservice daarintegen is prima, telefoon word snel opgenomen, word vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Maar hier heb je natuurlijk niks aan als je artikel niet geleverd word. Voor mij geen firma Norrod meer. Tenzij het absoluut geen haast heeft.

Product prima te vinden op de website, ook geen problemen met de bestelling of betaling.

Stond dat op voorraad was en "volgende dag" in huis. Gebeurde niet. Ook geen verzendbevestiging of tracking code gehad. Status op norrod.nl bleef staan op doorgezet naar magazijn. Drie dagen later pas briefje in de bus dat ze mijn dure bestelling bij de buren hadden afgegeven... blij dat ik goede buren heb.

Gebeld dat ik geen verzendbevestiging had en geen pakje had ontvangen. Zouden ze nakijken. Kreeg mail met "uw product komt morgen". Hele dag thuis geweest maar kwam alsnog niets. Over geklaagd in vervolgmail maar geen reactie meer gehad.

Website is niet heel gebruiksvriendelijk, en een aantal zaken zijn niet heel duidelijk wanneer je gaat bestellen.

Meerdere keren wat besteld bij Norrod, en elke keer fout gegaan. Elke keer weer, staat bij dat het product op voorraad is, dat als je op tijd besteld hij de volgende dag in huis is - en elke keer is hij er de volgende dag niet. De IVR op het klantenservice telefoonnummer zegt heel grappig "ja je kunt je status checken op norrod.nl" maar vervolgens staat er bij de status altijd een nietszeggende "VO45G" en word er niks geleverd.

Het lijkt erop dat Norrod's ordersysteem een grote chaos is, want elke keer is het excuus "ja lijkt erop dat er een error in het systeem was" "ja het had verzonden moeten worden, geen idee waarom dat niet is gebeurd". Voorraadmanagement en orderverwerking niet heel goed op orde, dus.

Vrij botte medewerkers die weigeren aan de telefoon iets te doen, en boos worden als je daar uberhaupt om vraagt. Word afgescheept met een "ja we sturen je een e-mailtje" waar vervolgens het zelfde niets zeggende antwoord in staat.

Prima website, bestellen en betalen ging makkelijk. De webwinkel heeft ook een fysieke winkel heeft waar ik in het verleden goede ervaringen mee heb gehad.

Product kwam twee dagen na het bestellen binnen, hoewel een levertijd van één dag werd geclaimd. De avond voor levering kreeg ik een track & trace code toegestuurd.

De verpakking was gewoon de verpakking van het product, die voldoende was.

Raspberry Pi 2 Model B bundel gekocht voor concurrerende prijs. De micro-usb adapter op de site van Norrod past niet bij de Pi2 (1.2A vs 18/2.0A) dus voor bestelling met Klantenservice gebeld. Daar werd mij verzekerd dat de informatie over de adapter in de bundel wel degelijk voor de Pi2 geschikt was.

De zelfde dag besteld, volgende dag pakket binnen. Netjes te tracken via PostNL.

Bij levering bleek er toch een Pi(1) 1.2A adapter bij de bundel te zitten. Direct met klantenservice gemaild. Bijgeleverde voeding voldoet niet aan minimale eisen van Raspbeerry en USB schijf krijgt onvoldoende power (blijft tikken). Wacht nog op een passende oplossing.

Enkel een algemene reactie gehad om de gehele bundel retour te zenden. Aangezien deze reeds in gebruik is m.g.v. een andere adapter is dat geen optie. Wacht nog op een passende oplossing.

Edit: na wat mailwisseling is er alsnog een juiste adapter verstuurd. Nette afhandeling.

Dell server gekocht.
Server staat in subgroep "zakelijke pc's" en niet in subgroep "servers"
Had deze server gevonden in de pricewatch.

Kon de verzending niet volgen want had geen track en trace of iets dergelijks gekregen. Is bezorgd door dhl op de volgende dag.

In outlet "zo goed als nieuwe" computer gekocht. Vol krassen op scherm, vlekken op behuizing en kapotte wifi. Kom er al sinds ze in de kelder begonnen , nu ernstig teleurgesteld.

Aflevering was prima.

Gebeld om te ruilen in winkel. Ze bellen met filiaal en is mogelijk. Bij aankomst toch niet in voorraad. Dus voor niets gekomen. Wel geld terug, gelukkig. Voorlopig even pauze bij aankopen Norrod.

Videokaart laten testen omdat ik zelf geen alternatieve testmethode had thuis. Kaart kwam niet bij Norrod weg en toch werd ik goed geholpen. Hoefde niks te betalen en werd allemaal supersnel geregeld.

Geen kosten, snel geholpen

Ik heb in de winkel het CM Storm Quickfire XT toetsenbord besteld, dit was binnen één dag in de winkel en ik kreeg direct een mail waarna ik het af kon halen in de winkel, de prijs was netjes en de service was uitstekend.

Ga al jaren naar de Norrod, prima toko, prettig om door 'dezelfde gezichten' geholpen te worden, voldoende kennis bij de verkopers en practisch advies over de harde waren. 'joh, die is te duur, neem deze, dat voldoet ook'

Kwam in de winkel voor wat geheugen voor mij oude PC, oud geheugen hadden ze niet meer. Toen als impuls maar een 4690k setje gekocht. Prima advies, vriendelijke verkoper. Ik wist al wel wat ik eventueel zou willen maar heb het hem eerst laten vertellen om zodoende te bepalen of ik het hem zou 'gunnen' of bij de goedkoopste webshop zou bestellen.
Heb het bij de norrod gekocht, heb uiteindelijk 19 euro meer betaald op een bedrag van 700 euro. Maar voor die 19 euro krijg je wel de service van een echte winkel, als er iets is kan je het gewoon langsbrengen ipv opsturen naar een postadres.

Alles is prima daar, het enige wat ik wel mis is een bak koffie in de winkel. Soms is het ietsjes drukker en moet je even wachten, prima uiteraard, maar een bakkie koffie om dan even te kwijlen op alle mooie hardware zou mij wel passen.

Scorekaart voor NoRRoD.nl