Gsmweb.nl

Gebruikers over webshop Gsmweb.nl

Ze hebben een scherpe prijs, maar wel een slechtere service. Vriendelijke mensen aan de telefoon maar een week geleden een toestel met abonnement besteld. Moest er zelf achteraan bellen om een probleem met de nummerportatie op te lossen en wacht al een week op het toestel dat gewoon op voorraad is.
Ook het contract werd niet automatisch toegezonden maar moest daarvoor bellen.

16-4: Tot op heden het toestel nog niet ontvangen. Wel al 2 keer beloofd dat ik het toestel uiterlijk het weekend zou moeten hebben maar nog niets ontvangen, ook nog geen track&trace.

17-4: Zojuist weer gebeld en na een halfuur in de wacht blijkt dat er "op voorraad" staat op de website terwijl er geen voorraad is. Ik krijg mijn toestel "ergens deze week" als er een levering binnenkomt.
18-4: Telefoon is daar overbelast. Uiteindelijk iemand gesproken die het ging regelen en mij om 18uur zou terugbellen. Helaas niet gebeurd.
Update: krijg via postnl nu wel een bericht dat er een pakket onderweg is. Even afwachten dus.
19-4 Alsnog gebeld met excuses dat ik niet was gebeld gister. De telefoon is ontvangen!

Al met al erg moeizaam met de overbelaste lijnen en slechte voorraad meldingen op de website. Als dat wat strakker is ingeregeld scheelt dat een hoop telefoontjes en klagende klanten als je weet waar je aan toe bent.

In 2004 heb ik eens een Nokia 2650 gekocht bij GSMWeb, samen met een iPod Mini 4GB. Dat ging destijds goed.

En nog steeds: Het plaatsen van een bestelling bij GSMWeb gaat gesmeerd. Binnen een minuut heb je een cent betaald en een machtiging afgegeven.
Ook geven ze je direct een contract. Maar danwel zonder daarin het nieuw aangemaakte klantnummer bij de uiteindelijke provider te vermelden, zodat je niet zonder hun tussenkomst zelf kunt opzeggen.
Binnen 24 uur heb je een simkaart in huis (in dit geval van KPN), en een vodje met contractvoorwaarden - zonder daarin enige informatie betreft mogelijke wens tot annuleren te vermelden.

Hoewel er werd beloofd dat de door mij bestelde telefoon "op voorraad" zou zijn, en "morgen in huis" zou zijn, werd er niets verzonden.
Inmiddels ruime tijd later, geen antwoord op e-mail en geen enkele update ontvangen.

Per e-mail duidelijk aangegeven het contract te willen ontbinden, te herroepen, en geen zaken meer met GSMWeb te willen doen. Ook het ontbinden van het contract duurt lang - namelijk: Na een week nog doodleuk geen enkel antwoord ontvangen. Zolang GSMWeb dit niet doorgeeft aan de uiteindelijke provider, KPN, wordt mijn nummer straks geporteerd naar een contract en abonnement dat ik niet langer wil hebben. Dan zit ik er aan vast, vanaf het moment mijn huidige abonnement bij T-Mobile is stopgezet. T-Mobile kan niet helpen. Gijzelname van mijn telefoonnummer, dat ik reeds 24 jaar heb.

Mijn telefoonnummer wordt nu door GSMWeb in gijzeling gehouden, aangezien ik nu niet met een andere partij in zee kan gaan om mijn nummer naar KPN te brengen.

Ik wil iedereen zeer sterk op het hart drukken absoluut geen zaken te doen met GSMWeb. Dit groepje verdient een chapter 11.

TLTR: Ik waarschuw iedereen; Blijf weg bij GSMWeb.

Na lange tijd wachten geen levering alhoewel de ingangsdatum van het contract (met nummerportering, na een maand) al ingaat.

Hierover valt niets anders te zeggen dan het feit er simpelweg niet wordt gereageerd op berichten, en, uiteindelijk ook niet op herhaaldelijk verzoek tot annuleren van de order.

1 dec besloten om bij mijn vroeger vertrouwd adresje weer een abo af te sluiten. Ook omdat op de site stond dat t toestel wat ik graag wilde (iPhone 14 Pro Max 128GB) op voorraad bleek. Er stond bij dat t bij akkoord de volgende dag in huis zou zijn. Natuurlijk toch even contact opgenomen met de (toen nog) vriendelijke klantenservice (KC). En ja hoor hij was op voorraad. Kon 1 a 2 werkdagen duren. Nou mooi. Gelijk in de ochtend geregeld en binnen no-time had ik akkoord voor mn verlenging icm toestel. Alles was in de ochtend al geregeld dus ik verwachtte nog die dag of de volgende dag een verzendbewijs. Het werd vrijdag 2 dec weer niks. Het werd maandag nog niks en dinsdag de 6e dec besloot ik maar es te bellen. De KC vertelde: de levertijd is een week!! Wat? Maar op moment dat ik m bestelde niet, toen was t op voorraad? Ja nu niet meer. Ok dus volgende week dinsdag is t toestel in huis? Ja hoor zei de KC. Nog een week gewacht en in tussentijd ging ik Googlen. Had ik dat maar eerder gedaan… man man man… het regent van de klachten en hoe meer ik reviews las hoe zenuwachtiger ik werd. Dit is gewoon een spel wat ze spelen. En niet een paar maanden of een periode. Nee dit loopt al jaren. Wat is er ooit gebeurd met GSMWEB? Vroeger bestelde ik elk jaar mn abo hier en toen ging alles goed. Ik heb daarom niet vooraf dit nagekeken. De week was voorbij en we zaten op 13 dec en ik belde nogmaals met de KC. De steeds minder vriendelijke en botte medewerkster Cathlyn vertelde dat ik weer een week moest wachten. Ik zei dat ik geen zin meer had in spelletjes en ik direct wilde annuleren. Dat kon met een formulier wat ik per mail had ontvangen. Ik heb direct de annulering doorgemaild en erachteraan gebeld of ze t hadden ontvangen. Want op de mail een antwoord wachten is hetzelfde als tegen een muur praten en antwoord terugverwachten. Het zou 2-5 werkdagen duren. De week erop dinsdag 20 dec weer gebeld. De annulering was nog niet rond. Het was druk. Ja dat snap ik. Als je abo wilt afsluiten is alles binnen 15 min geregeld en krijg je gelijk alles binnen en is t rond. Maar als je wilt annuleren moet je geduld hebben. Heel veel geduld. Ook kreeg ik een keer te horen dat ze t al hadden doorgegeven aan Vodafone (VF) en dat t bij hen zo traag ging. Ik heb VF gebeld maar die konden geen annulering ontdekken en verwezen mij weer terug naar GSMWEB. De dagen na die 20 dec heb ik bijna elke dag gebeld maar ik kreeg telkens die Cathlyn aan de lijn en de mededeling dat t druk was en of ik nog andere vragen had en daarna werd de hoorn er gewoon keihard opgegooid. Hoe kunnen zulke mensen elke dag in de spiegel kijken en dit werk doen? Wat voor eer en geweten heb je dan? Ze wisten op t moment van bestellen al dat die 1-2 werkdagen nooit worden behaald. En wat ze er aan hebben weet ik ook niet. De volgende dagen heb ik mijn rechtsbijstand gebeld en die adviseerden bij een brief te sturen en ze in gebreke te stellen. Dat heb ik gedaan. Vervolgens kreeg ik op 29 dec een mail van GSMWEB dat ze de annulering door hadden gestuurd naar VF en dat het nu aan VF ligt of ze de verlenging gaan annuleren of niet. Ik heb daarop gebeld op 29 en 30 dec met VF. Meerdere afdelingen aan de lijn gehad. Niemand kon me helpen maar uiteindelijk kreeg ik een afdeling (Status Order) aan de lijn waar een mevrouw mij volledig begreep en wist van de wanpraktijken van GSMWEB. Ze zei dat ze t eigenlijk niet mocht doen maar dat ze t toch gaat doen. Ze heeft mijn abonnement geannuleerd waar ik superblij mee was. Uiteindelijk belde ik direct weer met GSMWEB want mijn aankoopbedrag had ik nog niet terug van 336 euro. Ik kreeg daarop even later een mail dat de abo geannuleerd was bij VF en dat ik t bedrag kon laten storneren???! Dat kon niet uiteraard omdat ik t zelf heb moeten overmaken. Anders had ik t allang zelf gestorneerd uiteraard. Toen ik weer de KC aan de lijn had kreeg ik te horen dat weer 10 werkdagen kon duren tot ik t geld zou ontvangen. Na herhaaldelijk spammen en mailen en bellen heb ik vandaag 2 januari eindelijk t geld terug. Ik ben precies 1 maand kwijtgeraakt en een hoop gedoe en stress gehad aan dit hele verhaal. Ik ben zoals velen 1 van de mensen die annuleert en totaal niet tevreden is. Dit zijn gewoon oplichtingspraktijken van GSMWEB. Maar ik vraag me af: wat hebben ze eraan gehad? Wat hebben ze eraan verdient? Of was dit gewoon om te proberen? En nog iets: waarom is er geen enkele instantie of tv programma die hen tot een halt doet roepen? Waarom? Ze presteren zo slecht en liegen alles bij elkaar. De KC is bot en er werken alleen mensen die het handje boven t hoofd van dit bedrijf houden. Wat is hier gaande? Ongelooflijk maar het is wel de realiteit. Nooit maar dan ook nooit meer GSMWEB en ik zal alles doen om mensen te waarschuwen.

Nooit geleverd, ze liegen continu over de levering en schuiven alles continu met 5 werkdagen of 10 werkdagen op

Dit zijn de mensen die elke dag maar weer daar het vuil opruimen met eigen wil om dit bedrijf voort te laten bestaan

Begin november abonnement afgesloten via gsmweb bij T-Mobile. Halverwege november kreeg ik uit het niets een mail dat ik mijn nummerbehoud had geannuleerd. Bij navraag bij T-Mobile en Gsmweb bleek dat ze de recycle deal waren vergeten en dat ze het abonnement geannuleerd hadden om een nieuwe aanvraag te gaan doen. 2 weken verder en verwoede pogingen om dit te regelen ben ik er helemaal klaar mee. Gsmweb regelt niks en T-Mobile kan en wilt niks doen.

Lang in de wachtrij, niemand weet ergens van en terugbellen is bij hun een onbekend woord. Nieuwe aanvraag via andere dealer lukt niet vanwege het nog steeds bestaande abonnement.

Tevens is die info mailbox een zwart gat. Totaal geen reactie.

Wat een K.U.T.bedrijf eerst 45 minuten in de wacht staan voordat je iemand aan de lijn krijgt. Dan hebben ze Blackfriday deals die ze dus niet kunnen waarmaken dus trap niet in als ze zeggen we hebben ze op voorraad want dat is niet zo. Zodra ze het contract hebben dan gaan ze je vertellen dat ze morgen leveren uiteindelijk na meerdere malen bellen en natuurlijk wachten kreeg ik te horen afgelopen vrijdag dat ze helemaal geen I-phone14pro op voorraad hebben en dat ik gewoon op de wachtlijst sta. Dan wil ik annuleren en dan geven ze aan dat het minimaal 2-5 werkdagen duurt omdat ze het druk hebben met de Blackfriday deals ja snap ik als je iedereen aan het lijntje houdt. de belofte om slechte recensies te schrijven ga ik waarmaken totdat ze mijn aanvraag annuleren. Het interesseert ze ook niet dat is het ergste. Ze zijn onwillig en lichten de boel op.

je krijgt niets en annuleren van je aanvraag dat duurt eeuwen het antwoord we hebben het druk met de Blackfriday deals ja snap ik als je iedereen oplicht

Ze zijn niet geïnteresseerd, ze zijn bot en kortaf. en totaal niet klantvriendelijk.

Abonnement afgesloten maar wacht al ruim een week op toestel . Wel betaald, maar niet leveren. Zit nu vast aan Abonnement maar kan er geen gebruik van maken. Ze beloven veel maar leveren niks. OPLICHTERS !!!

Op website staat uit voorraad leverbaar, maar ze leveren niks.
Ze bedonderen de klant en verkopen alleen maar gebakken lucht.

Klantenservice zegt uw toestel gaat vandaag op de post u krijgt zo een track en trace. 4 dagen later nog niks

Ondanks de vele negatieve ervaringen die hier gedeeld worden, is bij mijn bestelling gelukkig alles goed gegaan.

Het hele bestelproces voelt erg ouderwets aan en je zou beter geïnformeerd willen worden over de status van de bestelling, maar buiten dit geen klachten. Ik heb geen contact met de klantenservice gehad en kan hier dan ook niks over zeggen.

Voor de verlenging van mijn contract was GSMWEB was de goedkoopste aanbieder icm een nieuwe telefoon en heeft geleverd zoals afgesproken.

Ik had mijn bestelling na 15:00 geplaatst en dus ook niet verwacht dat het toestel de volgende dag in huis zou zijn (zoals ook aangegeven op de website). Telefoon netjes via PostNL ontvangen.

Ik heb per ongeluk een bestelling voor verlenging van mijn zakelijk abonnement als persoonlijk verlenging geplaatst.
Ik heb een email gekregen dat niet alle benodigde informaties ingevuld zijn. Ik heb daarna niets verder gedaan, in eens krijg ik een email dat het abonnement verlengd was met een hogere abonnementskosten dan wat op de website staat.
Ik heb hun gebeld, maar ze zeggen dat in de algemene voorwaarden staat dat ik niet mag annuleren omdat mijn bedrijfsnaam op de contract stond.

Nu zit ik vast met een contract voor twee jaar die 15 euro hoger dan wat op de website stond.

Op hun website is een verlenging van hetzelfde zakelijk abonnement met Samsung S22 5G voor 39,- ex btw

Ook staan verschillen in de bedragen tussen het contract die aan mij gestuurd was en die van Vodafone.

Ze zijn heel erg brutaal, onvriendelijk en ze probeert niet eens te luisteren naar wat je zicht

Wilde mijn abonnement verlengen met telefoon en Wilde bijbetalen op de telefoon, ik belde klantenservice waar de link bleef van ideal en toen bleek dat het helemaal niet zeker was dat ze alles rond zouden krijgen.
Dus niks vandaag besteld morgen in huis, wel een onbeschofte telefoniste die de telefoon erop gooit als de excuses op zijn.
Ik heb mijn gehele bestelling geannuleerd, daar nemen ze rustig 3 werkdagen de tijd voor voordat ze je telefoonnummer weer vrijgeven bij de provider.
Werkelijk een vreselijke luie onbeschofte klantenservice en zeker een ervaring rijker!

Onbetrouwbare partij! Je wordt geacht te betalen voor iets wat je niet krijgt!
Geachte,

Wij hebben de betaling in goede orde ontvangen. In het systeem is te zien dat het toestel vandaag verstuurd wordt. U zult tussen 18:00 en 20:00 een track en trace code ontvangen.

Vertouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Nathalie

------------------

Uiteraard vandaag wederom weer meerdere malen contact gehad met de klantenservice en zwart op wit toegezegd gekregen dat het toestel gisteren verstuurd zou worden uiteraard GEEN track and trace ontvangen zoals bovenstaand is toegezegd! Dus na alle waarschijnlijkheid is de mobiel weer niet verzonden?! Hoe vaak wil een partij zijn klanten voorliegen?

Wel betaalverzoeken sturen maar NIEMAND van de klantenservice durft met zekerheid te zeggen dat er een mobiel klaar ligt om verzonden te worden. NIEMAND kan je vertellen dat deze daadwerkelijk wordt opgestuurd en dat je deze in een aanzienlijke tijd kunt verwachten. Niemand durft dit toe te zeggen?! Wat klopt hier niet aan? Als niemand je kan vertellen wat die 'korte termijn is?!

Ik wacht nu meer dan 2 maande op mijn toestel maar ze hebben de Samsung 22 plus nog steeds niet kunnen leveren! Maar wel al twee keer beloven dat je bestelling er tussen zit. En dan weer met een smoes komen dat er niet geleverd is. Vindt je het gek al klanten achterdochtig worden?!

Ze hebben mij nu al twee keer toegezegd dat deze bezorgd zou worden maar nog steeds niks! En het abbonement is al ingegaan.

Prima dat er problemen zijn met leveringen maar wees dan wel eerlijk en lieg geen klanten voor!!!

Geen fijne en betrouwbare partij! Beloven dingen in hun communicatie maar kunnen ze niet waar maken. Nooit weer!!! Alles behalve betrouwbaar en de klantenservice is heeeeel erg moeilijk te bereiken.

Ze kunnen wel optijd de rekeningen versturen terwijl je het product nog niet hebt ontvangen! Schandalig! Vreemde manier van zaken doen!

Verzending? Welke verzending?! Tot op heden nog steeds geen track and trace ontvangen zoals te lezen is toegezegd.

Nog steeds niks ontvangen. Inmiddels nu 3x toegezegd! Houden zich vast aan dat Samsung niks levert maar zeg dan niks toe en beloof niks. Geef geen expliciete datums door tot 3x toe als je het niet kunt waarmaken. Dit gooit de naam van Samsung en de provider ook te grabbel.

Bij deze shop een iPhone mini 128 GB gekocht, inclusief abonnement bij Vodafone. Goedkoopste wat ik kon vinden. Beetje ouderwetse website, maar uiteindelijk kunnen samenstellen wat ik wilde hebben.

Na mijn bestelling en betaling las ik pas de reviews hier. Ik schrok me een hoedje! Maar bij mij is alles vlekkeloos verlopen.

Veel mail over de voortgang van mijn bestelling, dikke prima.

Na het lezen van de reviews met hartslag op 180, zag ik dat het pakketje al was aangemeld op Postnl! Netjes en goed ingepakt, helaas ontbrak er nog een hoesje en een screenprotector in de zending.

Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, bleek dat dit klopte en zou de rest nagezonden worden. Vandaag ook al ontvangen.

Was telefonisch erg druk merkte ik, maar uiteindelijk goed te woord gestaan.

Dit is een super slecht bedrijf. De klanten service is niet bereikbaar. En mijn telefoon is niet geleverd. Ik reken het mezelf aan dat ik niet naar de reviews heb gekeken. omdat mijn huidige telefoon stuk is gegaan had ik snel een nieuwe nodig. Op de site stond een levertijd van een dag. Nu vier dagen verder wordt er op mijn mail niet gereageerd en zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Ik voel me opgelicht.

Geen levering. Zou binnen een dag geleverd worden maar tot op heden niets ontvangen.

Er bestaat geen klantenservice bij GSMWEB as je belt wordt er gelijk opgehangen.

Samsung Galaxy S21 gekocht bij GSMweb.nl in november 2021. Zowel model telefoon als GSMweb.nl deden mee aan €100 cashback van Samsung. Echter, pas na invullen formulier website Samsung blijkt dat zgn. EAN nummer niet op de lijst stond. Absurd natuurlijk dat je belooft iets te betalen en dan als puntje bij paaltje komt, je verschuilt achter een nummer dat je pas weet nadat je aankoop gedaan hebt. Dat EAN nummer staat namelijk nergens op de advertentie, het staat alleen op de doos. Ik bel met GSMweb en die zijn onvermurwbaar, zelfs als ik voorstel om het dan op €50 te houden. Ze stellen zonder bewijs dat het bij de advertentie zou hebben gestaan (oncontroleerbaar want inmiddels was de actie al niet meer gaande) maar ik weet zeker dat het niet zo was, ik lees altijd goed. Bovendien, ik zou menen dat een dergelijk beding in de promotievoorwaarden op de grijze lijst van onredelijk bezwarende algemene voorwaarden hoort (art. 6:237 BW). In wezen suggereert Samsung/GSMweb immers een korting die pas nadat je de koop gesloten hebt, weer wordt ingetrokken. Het is voorts misleidende reclame. GSMweb loog vervolgens over dat mijn 14 dagen retourtermijn al verlopen zou zijn geweest en suggereerde voorts, ook ten onrechte, dat als je toestel aanzet je het al niet meer kunt retourneren. Dat durfde ik niet meer aan omdat ik het toestel al in gebruik had genomen, het een duur toestel is en je het op eigen kosten verzekerd moet terugsturen.

Product was goed maar de bijbehorende cashback dus nooit ontvangen.

Zie hierboven, niet te bewegen tot een oplossing en vertellen onwaarheden en doen onjuiste suggesties

Onlangs een iPhone 13 Pro Sierra Blue gekocht i.c.m. een T-Mobile @ Work Zakelijk abbo. Bestelling verliep makkelijk, alleen mogen ze op de website duidelijk erbij vermelden dat de telefoonprijzen exclusief btw zijn. Op dit moment staat er: De toestelkosten zijn in de btw en de abonnementskosten exclusief de btw.

Verder was de telefoon hier het allergoedkoopste, tot wel €300,00 verschil met de goedkoopste op Tweakers Pricewatch.

Levering ging vrij snel; een week ongeveer samen met het simkaartje.

Klantenservice mag wel stuk beter. Qua vriendelijkheid scoren ze wel een stuk beter op de zakelijke afdeling. Terugreageren (in de zin van mail/bellen) mag ook sneller.

Waardeloze webwinkel. Sluiten heel snel je abonnement af maar leveren vervolgens niet. Pas op mensen met deze webwinkel. Komen absoluut hun belofte niet na en reageren ook niet op mails.

Nooit verzonden. Beloven heel veel maar komen hun afspraken niet na

Reageren niet mails gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd.

Samsung telefoon met abonnement besteld, kwa deal was gsmweb het voordeligst. Achteraf veel slechte reviews gelezen over gsmweb, maar alles was binnen 1 werkdag geleverd. Contract was ook snel geregeld.

Website is wel aan vernieuwing toe

Telefoon was netjes verpakt en was binnen 1 werkdag geleverd.

Zelf bestel ik graag via internet, dus bij ’n webshop. Mijn telefoonabonnement liep af en kwam Gsmweb.nl met de gunstigste aanbieding. Vodafone ben Ziggo klant onbeperkt bellen en wat MB’s vrij simpel en makkelijk te vergelijken.
Alvorens ik een bestelling plaats kijk ik ook naar de reviews (oplichting?) en op deze site met grote verbazing!!
Mijn ervaringen zijn uitstekend, netjes en correct.
Vandaag wederom een bestelling geplaatst, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB burgundy (met gratis Galaxy Buds Pro) dat is een grotere test, die ervaring zal ik (binnen kort) op dit platvorm delen.
Tot nu toe vijf(5) sterren.

Contract binnen enkele minuten ontvangen!

Vandaag de klantenservice een mail gestuurd (dinsdag 1 maart 2022 12:04) en een antwoord (di 1-3-2022 12:17) dat de levertijd 2 weken is! Dan zal ik rond 15 maart weer met een update komen.
Tot nu toe vijf(5) sterren.

Klantenservice weigert uitschrijving spam (reclame/retentie mails) door te voeren, de link in mails werkt niet om je hier voor uit te schrijven.

Op meerdere locaties ook klachten ingediend, daar zeggen ze toe de uitschrijvingen door te voeren en het probleem met de mails naar IT door te zetten.
Geen een van deze dingen is ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Laatste ~8 mails over dit probleem worden genegeerd (geen grof taalgebruik oid vanuit deze kant, ze reageren gewoonweg niet omdat je 'vervelend' bent dat je een probleem hebt wat ze niet willen oplossen).

De enige reden dat ik hun email niet blokkeer is omdat ik via hen nog een lopend abonnement heb, en hier belangrijke communicatie over wil kunnen ontvangen.

Klantenservice reageert enkele malen bij klachten/problemen, negeert na enkele berichten alle communicatie - vermoedelijk omdat ze het probleem niet willen oplossen.

Spelen met voorraad, onvriendelijke klantenservice en onbetrouwbaar. Telkens wordt je kastje muur vooruitgezet en afgescheept en als je kritiek hebt of het niet accepteerd dan wordt je door een medewerkster wel even aangepakt. Misschien heb ik pech gehad met deze mevrouw x maar als zij representatief is voor de rest...

Voorraad klopt niet, je wordt op het verkeerde been gezet. Wil je verhaal halen krijg je gewoon helemaal niets zo blijkt...En grappig genoeg is het toestel gewoon ook vandaag op de website gewoon op voorraad.

elefoon besteld met verlenging bij vodafone (14 december), toestel zou op voorraad zijn en na goedkeuring de volgende dag (15 december) verzonden worden. Na belletje naar de klantenservice kreeg ik te horen dat de vooraad inmiddels op was maar dat ik maandag (20 december) dus vandaag het toestel verzonden zou krijgen.

Ik kreeg toen een klantenservicemedewerkster zoals ik nog nooit heb beleefd, de simpele vraag waarom mijn toestel andermaal niet was verzonden maar wel op de website op voorraad stond aangegeven werd afgedaan op een toon niet zeuren of kritiek dat kan mevrouw niet verdragen. De toon en houding was een die niet past bij klantenservice.

Bij enige kritiek of dreiging met annulering wordt snel afgeraffeld en krijg je een cynische fijne kerst. Ineens een e-mail dat ik zou willen annuleren. Als je terugbelt, en dezelfde medewerkster krijgt gaat haar gekibbel door heel misschien als ik nadrukkelijk wil vragen of t ongedaan kan worden gemaakt dat ik dan op vrijdag het toestel opgestuurd krijg.

Omdat mevrouw niet voor rede vatbaar is verzocht ik om een andere medewerkster. Dan moest ik maat terugbellen, gedaan daarna was de klantenservice gesloten. Ineens ontvang ik een 2e e-mail van gsmweb dat ik zogenaamd al bevestigd zou hehhen te willen opzeggen. Dat is vreemd want ik heb een e-mail met klacht gestuurd over de gang van zaken en voor annulering moet je schriftelijk toestemming geven zoals gsbwem zelf zegt.

Kortom een tombola waarin je afhankelijk bent van de grillen van een persoon welke bijna kraait van plezier om de klant zo af te schepen. Echt nog nooit zoiets meegemaakt en een zware afrader voor een ieder met enig niveau.

Nu heb ik niet alleen geen toestel, als ik niet oplet wordt mijn verlenging bij vodafone teruggedraaid kan ik niets en wordt mijn klacht niet tijdig opgepakt. Kortom niet bepaald een situatie waarin je als klant ooit denkt te kunnen geraken of wil raken..

Inmiddels is alles geanulleerd zonder feedback van gsmweb ik moet enorm veel tijd erin steken om alles weer te krijgen zoals het was bij vodafone omdat dit ook weer niet correct is teruggedraaid. Gsmweb doet of haar neus bloed.
Pas dus heel goed op met wie je een overeenkomst sluit voor verlenging en let ook op welke medewerker je spreekt. Het niveauverschil is enorm....

Gsmweb heeft inmiddels per e-mail op de klacht gereageerd en wijst alles af er wordt niet ingegaan op het gedrag van de medewerker behalve dat ik als ik wil opnieuw de cyclus kan doorlopen bij hen maar achterin de wachtrij mag aansluiten... Het is allesbehalve een klantvriendelijk bedrijf.

Helaas het bekende verhaal. Toestel besteld, niet gelevert. Contact opgenomen met gsmweb en een nieuwe leverdatuk gekregen.... nog steeds geen toestel of een bericht.

Geen bericht ontvangen over eventuele vertragingen. Ik heb uit eigen beweging contact gezocht ket gsmweb

Scorekaart voor Gsmweb.nl