Gebruikers over webshop Dustin Nederland | Zakelijk
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGroot assortiment en makkelijk te bestellen. Bestel hier zakelijk en wordt snel en goed geholpen. Bestellingen meestal volgende dag al binnen.
VerzendingVerzending zoals het hoort. Goed verpakt en vaak volgende dag al binnen.
Algemeenquick delivery of a hard to find accessory at a good price with reasonable delivery cost
Verzendingquick delivery and a good choice of courier service
AlgemeenEen goede webshop zonder al te veel gedoe. Zoeken gaat snel, en bestellen op rekening gaat met 1 klik.
Veel aanbod en veel opvoorraad evt. via dropshipping.
Vaak de volgende dag geleverd.
AlgemeenPrima webshop als je eenmaal als bedrijf geregistreerd staat en een kredietlimiet toegewezen hebt gekregen. Website werkt vlot, en het aanbod is ruim. Prijzen zijn niet de aller scherpste, maar kunnen wel vaak sneller leveren dan andere. Ook de telefonische verkoop afdeling is ook goed georganiseerd, bij vragen wordt je snel geholpen, en grotere offertes worden vaak snel toegezonden.
Doen ook minder moeilijk over retouren dan andere ict leveranciers.
Wisselende ervaringen, soms goed, soms drama. Centralpoint levert vaak vanaf de leverancier direct, daardoor bij grotere bestellingen soms wel het hele rijtje koeriers voor de deur, van DHL tot aan PostNL
AlgemeenDe website is goed overzichtelijk en biedt ruime mogelijkheden om te filteren op productkenmerken en om producten onderling te vergelijken.
VerzendingProduct werd binnen een dag geleverd. De standaard verpakking van de laptop was al behoorlijk sterk en gebouwd op verzending. Netjes in orde dus.
KlantenserviceMet mijn laptop heb ik wat problemen. Er is deze week een monteur langsgekomen om naar het euvel te kijken. Probleem kan niet worden opgelost en ik wacht nu op een voorstel voor vervanging van mijn laptop.
AlgemeenFijne afhandeling van geplaatste order. De producten snel geleverd en de informatie voorziening was volledig.
AlgemeenWebsite ziet er keurig uit, bestellen verliep soepel. Product zou op voorraad zijn toen ik hem bestelde alleen zoals de meeste reviews al doen vermoeden was dit niet het geval. Ze werken met een leverancier waar meerdere bedrijven bij inkopen, hierdoor is hun voorraad op de website absoluut niet up-to-date. Uiteindelijk de boel laten annuleren omdat de levertijd onbekend was, nu maar hopen dat ik snel mijn geld terug heb.
VerzendingNiks verzonden, het zou op voorraad zijn en de volgende dag binnen zijn maar helaas hebben ze niks verstuurd.
KlantenserviceMijn ervaring met de klantenservice daarentegen is wel positief, ik werd netjes en vriendelijk te woord gestaan door Michael. Hij begreep mijn frustratie en heeft mij duidelijk uitgelegd waardoor Central Point.... Central Point is. Jammer dat zo’n groot bedrijf met een goede website en vriendelijke cs medewerkers het toch zo slecht doet.
AlgemeenIk neem niet vaak de moeite om een review te schrijven, maar maak voor CentralPoint graag een uitzondering. Dit bedrijf heeft geen magazijn én geen inzicht in de voorraden van hun leveranciers. Met andere woorden: jij betaalt en moet dan maar wachten totdat je spullen een keer komen. TV besteld op 14 oktober, zou binnen 2 dagen geleverd worden en nu - na zelf bellen en mailen - vertelt men doodleuk dat de levertijd geheel onbekend is. Als je de bestelling dan annulleert mag je nog 14 dagen wachten op restitutie. Thuiswinkel waarborg onwaardig als je het mij vraagt.
KlantenserviceGeen enkele pro-activiteit over orderstatus, leverdatum, etc. Wel geld incasseren, maar vervolgens moet je als klant overal zelf achteraan.
AlgemeenOp zaterdag 31 oktober een monitor besteld bij Centralpoint (was een op=op aanbieding). Op maandag 2 november de bevestiging gekregen dat de monitor verzonden is maar zonder track en trace code in de mail. Contact opgenomen met de klantenservice en die zeiden dat ik een mailtje zou krijgen met de track en trace code. Op donderdag 5 november ontvang ik vervolgens een mailtje dat de monitor niet op voorraad is.
Had dit niet eerder doorgegeven dan wel voorspeld kunnen worden door de juiste voorraad aan te geven in het systeem?
Daarnaast, waarom krijg ik een verzendbevestiging als er niets verstuurd is?
AlgemeenDe hele situatie is uitgelegd bij klantenservice. Gaat om late annulering van bestelling. Slechte klanteservice. Ik zou afraden bij centralpoint te bestellen tenzij je een hele goede aanbieding kunt krijgen.
KlantenserviceIk had een monitor besteld die eerder was terug gestuurd, dus beschadigde verpakking en een redelijke korting. Was een kleine kans dat het model niet leverbaar was voor de prijs, wat logisch is, maar wel na een tijdje een order bevestiging, dus ik ging er vanuit dat het goed zat. Na drie werkdagen werd de order alsnog geannuleerd.
Als er 1 dag vertraging tussen de bestelling en annulering zit heb ik daar begrip voor, maar 3 dagen is wel ronduit slecht.
AlgemeenBeloven de volgende dag te leveren, klantenservice is slecht bereikbaar. Maar als het puntje bij paaltje komt leveren ze 4 werkdagen later nog steeds niet en annuleren ze de order.
KlantenserviceBeloven de volgende dag te leveren, klantenservice is slecht bereikbaar. Maar als het puntje bij paaltje komt leveren ze 4 werkdagen later nog steeds niet en annuleren ze de order.
AlgemeenMonitor besteld maar na 2 dagen nog steeds order op wordt verwerkt. Blijkt dat deze al is geleverd aan een andere klant. Wel je geld aannemen maar niets leveren. zelf achteraan om je geld te krijgen.
Waardeloze webshop
geen sorry geen alternatief geen oplossing. helemaal niks van klanttevredenheid.
AlgemeenMonitor besteld en deze verdween ook netjes na de bestelling van de site omdat er maar 1 exemplaar was. na een paar dagen maar eens geïnformeerd want de site gaf aan op voorraad dus de volgende dag geleverd. Helaas blijkt na navraag dat hij dus niet op voorraad was en ze niet kunnen leveren. Ze kunnen dus wel iets verkopen wat ze niet hebben maar niet leveren wat ze niet hebben??? opties die geboden werden was wachten tot nooit of annuleren. Andere reviews die hier staan kloppen helaas dus ook echt. Waardeloze toko
KlantenserviceIk denk dat ze daar wat moe zijn van alle klanten die wachten op een bestelling die ze nooit gaan krijgen. Er zit in ieder geval iemand die overkomt alsof hij niks anders doet dan bestellingen annuleren.
AlgemeenVreselijk slechte service, en ze annuleren ook zomaar onwettelijk je bestelling als het product ietsjes goedkoper was dan bij de concurrenten. 'Prijsfout', maar nee Centralpoint dat mag niet zomaar.
KlantenserviceZe gaan niet inhoudelijk op je argumenten in en houden zich niet aan wetgeving betreft levering/prijsfout. Ook reageren ze slechts op e-mails waar ze zin in hebben.
AlgemeenEen product dat nergens voorradig is, is ook hier niet voorradig. Waar alle andere leveranciers niet weten wanneer het product beschikbaar is en dat ook netjes aangeven wordt hier aangegeven dat het product op datum x verwacht wordt. Deze datum x is standaard 10 dagen in de toekomst en veranderd dagelijks, effectief weet Centralpoint | zakelijk dus ook niet wanneer het geleverd zal worden, dat wordt echter verborgen. Ik zal het geen oplichting noemen, maar het komt heel dicht in de buurt.
AlgemeenOver het algemeen ziet de website er netjes uit en is het product goed te bestellen, bij het bestellen van mijn product waren en geen berichten dat het product niet op voorraad was of niet tijdig geleverd kon worden.
VerzendingNa de bestelling en de betaling de bevestiging gekregen dat alles in order was en dat men aan de slag ging met mijn bestelling.
Na twee weken niks vernomen te hebben contact opgenomen met de klantenservice. Deze reageerde binnen een aantal uur dus dat was netjes, echter bleek mijn bestelling niet op voorraad en was het überhaupt onbekend wanneer de leverancier het product weer kon leveren.
Naar mijn mening had dit op de website aangegeven moeten worden en sowieso direct per mail naar mij gecommuniceerd moeten worden. Nu moest ik zelf de status van mijn bestelling achterhalen.
Algemeen2 Cisco routers willen kopen, offerte gekregen en betaald. Na 1 week geen levering, bleek dat er een fout was gemaakt in de offerte. 'Ging de prijs factor drie omhoog. daarna geen coullance niks. Zoals eerder vermeld in de reviews: schijnbaar lokken ze veel klanten met goedkope 'deals' die dan geen deals blijven te zijn. niet intrappen dus.
KlantenserviceGeen reactie per mail, terugbel verzoeken (2x) niet nagekomen. Wilde ze me de prijs van een 3-pack geven terwijl ik 2 produkten had gekocht. Pas een reactie gekregen toen ik via Thuiswinkel-zakelijk een klacht indiende, ik vrees dat ik anders uberhaupt geen reactie had gehad.
AlgemeenZe lokken je met een product dat direct leverbaar is en vervolgens na de betaling is er niets meer leverbaar. Ook als je in de pricewatch kijkt zijn sommige producten soms 400 euro of zelfs duurder dan andere webshops.
VerzendingProduct besteld daarna niet leverbaar. Op de site is alles beschikbaar en op voorraad. Waardeloos bedrijf dit. Liegen om klanten te lokken.
KlantenserviceTijd wachten om je geld terug te krijgen. Na enige tijd toch gekregen.
Waardeloos bedrijf dit. Van mij mag dit bedrijf niet eens in de pricewatch genoemd worden. Schande.
AlgemeenBestelling gedaan en het artikel verdween daarna uit de shop. Lijkt op een werkend voorraad systeem. Was midden in de nacht dus zal geautomatiseerd zijn. Na 3 dagen bleek er toch geen voorraad. Waardeloos maar kan gebeuren.... Vreemde is wel dat ze de bestelling annuleren en in die mail aangeven dat je zelf actie moet ondernemen om je geld terug te krijgen en dat vind ik belachelijk.
KlantenserviceNa lang telefonisch aandringen kreeg ik mijn geld terug... Wacht wel nog steeds.
AlgemeenNa bestelling heb ik zelf moeten bellen om het artikel te laten versturen, moeten bellen voor een trackingcode, meermaals mogen bellen omdat het pakket na 4 weken nog steeds niet geleverd is en momenteel heb ik nog steeds geen pakket en wil centralpoint mijn order ook niet crediteren. Verder is de klantenservice ook beneden peil.
VerzendingPakket is pas verzonden nadat ik zelf gebeld had dat deze in stock was al een aantal dagen en met de vraag of ze hem dan ook naar mij konden versturen. Ik heb een mailtje gehad dat mijn pakket was verzonden maar zonder tracking code. Hiervoor heb ik zelf na een aantal dagen dat ik niks ontvangen heb moeten vragen. Volgens de trackingcode is het pakket in een UPS parcel shop ver bij mij vandaan geleverd die hem retour zouden hebben gestuurd. Sinsdien, 4 weken later is er nog niks aangekomen en Centralpoints enigste reactie op de vraag dat ik mijn bestelling gecrediteerd wil wegens het niet nakomen van de koop overeenkomst is dat ze op de vervoerder wachten.
KlantenserviceKlantenservice heb ik meermaals mogen bellen en appen. Komen beloftes als we mailen U vandaag of morgen niet na en inmiddels heeft de klantenservice op whatsapp besloten om maar helemaal niet meer te antwoorden. Verder mijn order laten crediteren die nooit geleverd is en wat zei ook kunnen zijn lijkt niet mogelijk. Lijkt erop dat ik mijn bestelde product en geld kan vergeten, Doe met centralpoint geen zaken.
Beste Robin,
dank voor de review en feedback. Zoals telefonisch besproken is de afhandeling en informatievoorziening rondom je manco zending onvoldoende. De vervoerder heeft het niet kunnen afleveren/niet afgeleverd en het product is onderweg retour. We hebben de creditering alvast in gang gezet en de terugbetaling zal z.s.m. volgen. Uit coulance hebben we een tegoed op je account geplaatst voor een eventuele volgende bestelling.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Centralpoint