Gebruikers over webshop Dustin Nederland | Zakelijk
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDe website is overzichtelijk en heeft goede zoekfunctie, juiste product snel gevonden en stond voor een scherpe prijs aangeboden.
Verzending's middags besteld en de volgende dag binnen, via de website status van verzending te controleren.
KlantenserviceIn dit geval niet nodig gehad, maar telefonisch normaal prima bereikbaar.
AlgemeenProducten zijn snel te vinden op de website aan de hand van de codes op de verpakking.
VerzendingNetjes verpakt en snel geleverd.
AlgemeenDuidelijke website met goede filter opties. De bestelling ging makkelijk en betalen ook. Heel overzichtelijk.
VerzendingDe levering was op tijd en er werd goed gecommuniceerd over het proces.
AlgemeenEen fijne webwinkel met een ruim assortiment van gangbare artikelen. Verzenden gebeurd naar mijn idee vaak rechtstreeks vanaf distributeurs, maar het voordeel hiervan is dat er vaak grotere voorraad voor handen is welke snel kan worden geleverd.
AlgemeenProduct op voorraad, website prima en duidelijk. . Snel en netjes geleverd. Updates over levertijden en bezorgtijden netjes via e-mail gegeven.
AlgemeenZeer slecht bedrijf. Voorraad en levertijd op de website kloppen niet, dit wordt automatisch aangepast en is totaal onbetrouwbare informatie. Communicatie met klantenservice is moeizaam en afspraken worden niet nageleefd.
KlantenserviceCommunicatie met klantenservice is zeer gebrekkig en de informatievoorziening rondom leveringen is het bedrijf totaal niet transparant.
Gemaakte afspraken zijn niet nageleefd, ondanks veelvuldig contact via mail en telefoon en schriftelijke bevestiging van afspraken.
De interne communicatie is onvoldoende, verantwoordelijkheden worden door medewerkers op elkaar afgeschoven en interne afdelingen werken slecht samen, waar de klant uiteindelijk de dupe van is. Medewerkers van Central Point verschuilen zich achter hun functie en nemen geen verantwoordelijkheid om de klant echt te helpen.
Algemeenwat je besteld blijkt niet op voorraad. dus de belofte van de volgende dag leveren is niet na te komen. duurde 1 1/2 week. heb toen de order maar gecanceld.
Waardeloos bedrijf!
Je krijgt de mogelijkheid om te chatten, en dan meteen de mededeling na opening van de chat, dat ze niet of slecht bereikbaar zijn.
AlgemeenWaardeloos bedrijf, niet hier bestellen, wellicht wanneer op voorraad maar laat je niet in de maling nemen met beloftes over levertijden, zit niks achter. Misschien dat het voor de overname beter was maar daar kan ik niks over zeggen.
KlantenserviceMensen die hier werken bij de klantenservice zullen wel balen van hun baan, geen service leveren en niks kunnen bieden om service te verhogen. Je belt of chat altijd met mensen die nergens wat van weten en er niks over kunnen zeggen. Kunt net zo goed niet bellen of chatten.. Bestel hier niet!
AlgemeenCentralpoint beschikt over een ruime en diepe voorraad, als er eens wat mis gaat wordt het adequaat opgelost.
VerzendingDe bestelde TV is sneller geleverd dan verwacht, dat was super.
AlgemeenWe bestellen bijna alle IT apparatuur via Centralpoint. Ze kunnen (bijna) alles leveren wat voor ons makkelijk is. Het maakt ook niet uit of het een bestelling is van een telefoonhoesje of 5 pallets IT apparatuur. Bij vragen of problemen worden we correct geholpen.
VerzendingBestellingen worden in de regel binnen 1 dag geleverd.
KlantenserviceVooral als er iets fout gaat valt het op dat er niet moeilijk gedaan wordt en het probleem naar onze tevredenheid wordt opgelost.
AlgemeenMini-PC van Asus besteld. Product zou op voorraad zijn met levertijd "1 werkdag".
Na 3 dagen mail "Product is uit het assortiment. We annuleren de order."
Daarnaast een "bijzondere" ervaring met de klantenservice, om ons adres gewijzigd te laten krijgen (zie hieronder).
Wat kansloos dit.
Je kunt bij Centralpoint niet zelf je adresgegevens invullen. Deze worden bij het aanmaken van een account opgehaald bij KvK en klaarblijkelijk daarna nooit meer ververst. Als het daarna wijzigt moet je een mail sturen.
Wij zijn in 2015 verhuisd. Bij Centralpoint stond nog een oud adres en bovendien ontbrak een stuk van het huisnummer.
Samenvatting mailwisseling:
- Ik: Mijn factuuradres klopt niet. Hier is het nieuwe adres. Willen jullie dat aanpassen?
- Centralpoint: Kunnen we niet aanpassen voor lopende orders. Staat op onze site.
- Ik: Prima, geen probleem, maar pas het dan aan voor komende orders.
- Centralpoint: Neem contact op met onze klantenservice (zonder vermelding van adres of telefoonnummer).
- Ik: Wil ik best doen, maar je had het zelf ook door kunnen sturen naar de juiste afdeling. Op jullie site vermelden jullie dat ik administratie@ moet mailen. Dat heb ik gedaan en nu weer (in de cc).
- Centralpoint: (geen reactie meer).
Een dag later was wel ons adres aangepast.
AlgemeenProduct goed te vinden. Duidelijke website.
Enorm veel keuze aan producten.
Product wat ik nodig had was ook redelijk geprijsd.
Ga er zeker vaker bestellen.
Product goed verpakt aangekomen.
Meer dan genoeg statusupdates over de bestelling. Dit zou van mij ook wel iets minder mogen.
Nu krijg je wel heel veel mail binnen.
AlgemeenJe wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Goede website.
snelle levering. Zeer goed verpakt.
AlgemeenCentralpoint heeft een prettige en duidelijke website, de producten zijn eenvoudig te bestellen en af te rekenen.
VerzendingVerzending keurig op tijd geleverd
AlgemeenDe website maakt het heel eenvoudig om de juiste componenten te vinden bij wat je nodig hebt. Met name de brede sortering maakt het een one-stop-shop.
VerzendingDe service is prima en de leveringen zijn netjes en op tijd.
AlgemeenHet bestelproces is eenvoudig, als ondernemer kun je met je adres de onderneming vinden. Levering duurde langer dan verwacht, 2 werkdagen na de besteldatum ontving ik mijn pakket.
Deze werd door de leverancier naast de voordeur gezet. Voor een waardevol pakket is dit niet de bedoeling!
2 dagen wachten ipv. de verwachte next Day delivery.
Pakket werd naast de voordeur geplaatst overdag in een woonwijk.
AlgemeenHet is eenvoudig te bestellen bij Central Point.Ze hebben een groot assortiment. De afhandeling is verder prima.
VerzendingGeen track&trace code ontvangen, wel snel in huis.
AlgemeenSnel in huis en netjes verpakt. Hun voorraad is beter dan bij veel andere shops.
VerzendingTop kwaliteit!
AlgemeenLaptop aangeschaft Acer TravelMate TMB311R-31-C7DE Laptop - Zwart
Levering zoals belooft. Scherp geprijst! Mooie laptop en voelt zeer degelijk aan.
Levering zoals belooft
AlgemeenGoede begeleiding en advies. Eerlijke prijzen en snelle levertijden! Altijd het juiste geleverd en netjes op tijd!