Gebruikers over webshop Dustin Nederland | Zakelijk
Review toevoegenProduct snel gevonden, bestellings proces was vrij simpel (zoals je zou verwachten) en er werd veel en duidelijk gecommuniceerd over de status van mijn bestelling. Helaas werd ik, hoewel ik aangegeven had dit niet te willen, alsnog op een nieuwsbrief gezet waar ik mij dubbel van moest uitschrijven.
VerzendingLevering was snel en op tijd, verpakking was het product zelf, bij voorkeur heb ik daar nog een verpakking omheen zodat niet te zien is wat het product zelf is.
Duidelijke website, makkelijk te vinden producten en het betalingsproces was zoals je kan verwachten van een webshop.
VerzendingHelaas maken ze gebruik van UPS welke niet in het weekend leveren. Dus ondanks dat Centralpoint.nl hun bestelling eerder de deur uit hebben gedaan dan mijn bestelling ergens anders, kreeg ik deze bestelling pas na het weekend en de rest in het weekend.
VerzendingSnel. Goed verpakt.
KlantenservicePrinter gekocht. Snel geleverd, maar na 1 dag helaas defect. Gebeld met Centralpoint en direct goed geholpen. Uiteindelijk 3 dagen later een nieuwe printer op de stoep. Deze werkt prima. Service zoals het hoort en dat bij een zakelijke bestelling.
Een extra breed beeldscherm gekocht. Na het openen van de doos tot de conclusie gekomen dat deze niet werk met een MacBook Pro (late 2014). Klantenservice gevraagd om het product te mogen retourneren dit mocht niet omdat ik de verpakking had geopend. Mijn andere winkelmandje (met rond de 2K aan zakelijke bestellingen) maar leeggehaald en bij een ander besteld.
VerzendingMijn bestelling werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden.
KlantenserviceZie het punt bij korte toelichting. Denkt niet mee met de klant, de WhatsApp ondersteuning was wel fijn.
Op een 27 januari een bestelling gedaan. Een tijd hoor je niks meer over je order. Ik inloggen op de site om te kijken of daar een order status staat en ja hoor bestelling geannuleerd zonder enige communicatie. Tot nu toe het geld ook nog niet terug gekregen en daar moet je nu zelf achter aan. Waardeloze winkel!
KlantenserviceWaardeloos! Helemaal geen contact of iets over mijn bestelling. Zonder enige communicatie is mijn order geannuleerd.
2 geheugenbankjes besteld. Werden apart verzonden. Dus 2 keer alle mailtjes, 2x de pakketbezorger aan de deur voor steeds 1 geheugenbankje. Later weer het e.e.a. besteld, weer in deelzendingen aangekomen. In 1 doos 2 kleine kabeltjes. Daarna 3 losse doosjes. Verder geen aanmerkingen.
Afgelopen maandag voor de eerste keer bij Centralpoint een bestelling geplaatst voor een klant. Dit omdat de de de Lenovo S500 voor een mooie prijs aanboden in de pricewatch. Op de website stond maandag dat dit type voorzien was van een 4e generatie i3 processor. Ik heb hier zelfs een screenshot van gemaakt voor de klant welke ik nog in bezit had. De dag er na hebben ze opeens de sit aangepast en is het een langzame Intel G3620 processor.
VerzendingDoos werd op tijd geleverd wel pas laat de track en trace code ontvangen per mail. Tevens geen factuur bij de pc geleverd enkel per mail.
KlantenserviceTotaal geen klantvriendelijkheid verhaal uitgelegd, zelfs screenshots toegestuurd volgens hun kon dit niet kloppen. Gevraagd voor een pc met wel een i3 voor dezelfde prijs die hadden ze niet. Kon wel het geld terug krijgen hier moest ik echter 5 werkdagen op wachten. Kon ik helaas niet op wachten de klant had al betaald en moest met spoed een pc krijgen. Uiteindelijk toch de S500 laten afkomen aangezien hij al verstuurd was. Voor mij de eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb!
Geachte heer Scheer,
Bedankt dat u op uw 1e dag als lid van de Tweakers community meteen de tijd neemt om een review te plaatsen. Ik heb uw case even goed bekeken daar ik het een nogal vreemde melding vond. Producten kunnen inderdaad soms duurder worden, maar dat is hier niet het geval. Bovendien zullen we bij een consumentenaankoop dit nooit doorberekenen als dit wel het geval was. We hebben ook niet stiekem een ander product toegevoegd. Het product dat u heeft besteld staat inclusief een korte samenvatting van de juiste specificaties in de order, in de orderbevestiging (welke direct na plaatsing is opgemaakt en verstuurd) en op de factuur. Dat betekent dat het product ook met deze deze exacte specificaties op de website heeft gestaan.
Wat betreft financiële compensatie die u heeft geëist, moet ik u helaas teleurstellen. De prijs voor dit model is volledig correct en zelfs een paar euro lager dan de prijzen van andere winkels voor dit model. U heeft dus niets teveel betaald en zoals eerder uitgelegd ook echt geen goedkoper model gekregen.
Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om als consument binnen 14 dagen gebruik te maken van uw retourrecht. Zodra het product binnen is staat binnen enkele dagen het aankoopbedrag dan weer op uw rekening.
Manager Inside Sales
Het bestellingsproces was makkelijk te doorlopen. Het bestelde product was erg vlot in huis. Binnen 24 uur.
VerzendingHet pakket was sneller in huis dan de e-mail, dat het product was verzonden, in mijn mailbox zat.
Bestelling geplaatst van een NAS, was in de aanbieding voor 40 euro. Bestelling bevestigd door de verkoper, bestelling werd echter later zomaar geannuleerd.
KlantenserviceKorte email dat de order werd geannulleerd, geen compensatie, geen aanbod voor een soortgelijk product. Al met al slecht en klantonvriendelijk.
Geachte heer,
De aanbieding van de NAS betrof een Prijsfout. Daar het verschil met de normale prijs dermate groot was, was er overduidelijk sprake van een kennelijke vergissing. Helaas konden we voor die prijs dan ook niet leveren. We hebben dit ook snel na de order per email gecommuniceerd. Van "zomaar" annuleren was dus zeer zeker geen sprake.
Blijft staan dat het natuurlijk vervelend is als prijsinformatie niet klopt, waarvoor dan ook excuses.
Centralpoint.nl
Ik heb hier een Lumia 550 besteld. Op de site is alles keurig netjes te vinden. Navigatie is kinderlijk eenvoudig en je kan met een medewerker chatten als je vragen hebt.
VerzendingLevering is gedaan in een goede doos met luchtkussens als bescherming. Prima! Wel was levering een dag later dan waar ik van uit was gegaan maar dat kan eraan liggen dat ik om half 10 's avonds heb besteld.
KlantenserviceOmdat ik zag dat de leverdatum 1 dag was opgeschoven, heb ik via de chat contact gezocht. Ik werd keurig geholpen door Remco die voor mij uitzocht hoe het zat met de levering. Ik kreeg daarna nog weer netjes een mail met de inhoud van de chat en later nog een met uitleg over de leverdatum.
Makkelijk bestellen en vrijwel altijd een goede prijs bij Centralpoint. Deze iMac was bijna €100 goedkoper.
VerzendingLevertijd op de iMac zou 5 werkdagen zijn wegens custom order (USB toetsenbord ipv BT), maar kwam na 2 werkdagen al binnen. Super!
Besteld via werkgever en direct de volgende dag al bezorgd op kantoor. Levering in de normale verpakking, die is erg stevig en goed beschermend.
Onze vaste iT leverancier. Eigenlijk altijd tevreden. Snelle levering. Meestal voorraad en een vaste contactpersoon.
VerzendingMeestal 1 dag, soms wat langer. Altijd goed verpakt.
KlantenserviceNooit issues met retour sturen. Stel je je netjes op, dan kan er veel. Geven en nemen. 1 puntje is wellicht backordermanagement.
Geheugen module besteld en zo te zien was het al gebruikt want de seal open!!
Geachte heer,
Een gebroken seal kan alleen als u een "open box" product bij ons heeft besteld. Is dat het geval, dan is dat helaas de consequentie van het principe van de "open doos" en kunnen we er niets aan veranderen. Heeft u een "nieuw" product gekocht, dan mag dat vanzelfsprekend nooit voorkomen. We zullen in zon geval altijd omruilen. U kunt voor een omruiling contact opnemen met onze klantenservice.
Centralpoint.nl
Ondanks de eindejaarsdrukte prima geholpen. Waren de goedkoopste aanbieder voor een MacBook. Besteld betaald en geleverd. Had nog een vraag over een Dock en werd door een duidelijke Apple specialist geholpen via de chat. Top.
VerzendingOp tijd en goed verpakt.
KlantenserviceTop. Een toets op het keyboard zat soms vast. Had binnen 2 dagen een nieuwe laptop in huis. Service zoals het hoort.
De genoemde voorraad is misleidend. Bij mijn bestelling waren er drie monitors op voorraad. Ik bestel er twee en betaal via iDeal. Enkele dagen later ontvang ik een e-mail dat slechts 1 monitor verzonden is. De andere komt zoals het er nu uitziet pas op 21 januari, aldus CentralPoint. Jammer, want ik had CentralPoint nou juist gekozen vanwege de voorraad in de eerste plaats en daarna de prijs. Tip voor de toekomst: order telefonisch plaatsen of elders bestellen (Cool Blue 4 life).
Verzending1 monitor is netjes verpakt, na twee dagen, bij de buren afgeleverd door DHL. Netjes dus.
Klantenservice"Dan is iemand je net voor geweest" was het antwoord van de medewerker bij CentralPoint. En daarmee was de kous af. Dus geen voorstellen om de situatie op te lossen, zoals het leveren van twee andere monitoren die wel op voorraad zijn. Gemiste kans.
Slechte klantenservice en geen afspraken nagekomen!
Op de website heb ik een Macbook Pro (op voorraad) MJLT2N/A van bijna besteld waarbij duidelijk stond aangegeven "vandaag besteld is morgen in huis".
Jammer genoeg was hij de volgende dag niet binnen en heb ik contact met hun opgenomen. Ik vond het erg onprofessioneel dat ik zelf niet benaderd ben (zij hadden dit moeten signaleren!), daarnaast moest ik meerdere malen contact opnemen omdat zij dit gingen uitzoeken maar niets terug lieten horen.
Wat bleek; Door een systeemfout stond dus op voorraad, maar achter de schermen bleek dit niet zo te zijn. Er werd doodleuk verteld dat ik een halve maand mocht wachten op een nieuwe voorraad.
Geen excuus kwam er vanaf, zij zeiden dat het de schuld was van hun leverancier. So what! Niet mijn probleem! Totaal geen inleving, geen tegemoetkoming en mondelinge afspraken niet nagekomen. Als het ging om een klein bedrag lag ik er niet wakker van, echter ging dit om €2491,-, wat een behoorlijk bedrag is voor een particulier! Uiteindelijk na anderhalve week alsnog ontvangen, maar de volgende keer geen Centralpoint meer voor mij!
Je wordt snel telefonisch geholpen en ik krijg altijd gelijk onze accountmanager aan de telefoon.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceGeen klachten
-Ik heb een veho 360 z8 gehaalt.
-Je kan dus niet alles retouren, jammer dat het niet is vermeld.
-Retouren kost geld, dus weet 100% zeker dat je het wilt.
-Het is was wel de goedkoopste.
-Er staat de datum van morgen dat het in huis is. Dat is niet zo.
-Maar je krijgt wel een berichtje als het is verstuurd. Dat vind ik wel goed.
-Contact via mail is waardeloos. Er staat: Indien u vragen heeft, dan kunt u altijd reageren op deze e-mail. nooit antwoord terug gekregen.
-moest zelf dus zoeken naar mijn antwoorden.
De geplaatste bestelling was de volgende dag al binnen. Uitstekend verpakt en mooi op tijd. Prima service dus en het product was ook nog eens eenvoudig te vinden op de website. Daarnaast was de productinformatie helder en heeft me tot koop besloten.
VerzendingLevering naar verwachting.