Gebruikers over webshop Dustin Nederland | Zakelijk
Review toevoegengoedkoopste HDD gezocht via Tweakers, kwam uit bij CentralPoint, keurig site, overzichtelijk en makkelijk te bestellen.
ook voldoende betalingsmogelijkheden
Het enige wat ze kunnen is snel verzenden. De verpakking en RMA afhandeling is slecht. Tevens krijg je de tijd na je bestelling iedere week een e-mail of je nog steeds tevreden bent met je bestelling. Bij afmelden sturen ze je nóg een e-mail dat je afgemeld bent. Nooit meer bestellen hier.
VerzendingIk had 2 hardeschijven gekocht. Deze zaten wel ieder in een schuimrubber/karton verpakking, maar deze 2 verpakkingen lagen praktisch los in de doos, in plaats van goed met vulmiddel vastgezet te zijn.
KlantenserviceIk had een e-mail verzonden dat ik de verkeerde capaciteit hardeschijven had besteld, spoedig een reactie terug gehad met een RMA nummer. Na het terugsturen van de schijven een mail gehad dat ik binnen 14 werkdagen het tegoed aan een andere order kon besteden d.m.v. ordernummer retour mailen. Na 14 dagen zou het bedrag teruggestort worden. Nieuwe bestelling geplaatst, ordernummer gereplied op de betreffende mail (zaterdag), 's maandags mail terug dat het hele tegoed was teruggestort naar m'n Paypal rekening. Mail teruggestuurd dat ik zaterdag een mail gestuurd had. Mail terug, "Eerste betalingsherinnering" betreft de nieuwe order. Kortom, de meest klant onvriendelijke waardeloze webshop. Wegblijven.
Informatie/specificaties op website kloppen vaak niet of zijn onduidelijk/tegenstrijdig. Effectiviteit van de chat met een medewerker heb ik m'n twijfels over en de gemelde levertijden worden niet gehaald.
Ik had een Toshiba Satellite Pro A50-C-1NG besteld op zondag besteld. De aangegeven levertijd was 1 dag. Dinsdag binnen zou je dan denken... Niet dus, de status was tot dinsdag niet gewijzigd. Na chatcontact op dinsdagavond werd de status gewijzigd in 'in verwerking' met de belofte dat hij werd verstuurd. Woensdagmiddag... weer niets, opnieuw gechat met als resultaat de melding dat de laptop wordt verstuurd. Donderdag weer niets, 's middags weer gechat met als resultaat dat de status werd aangepast en 's avonds werd de status gewijzigd in 'verzonden'. Vrijdag heb ik 'm dus ontvangen.
Ondertussen is wel de configuratie van de laptop gewijzigd, de SSD is veranderd van een 512GB in een 128GB exemplaar (Dit lijkt overigens een fout van Toshiba zelf te zijn aangezien het daar ook is aangepast.). Ik ben nu aan het uitzoeken of ik de SSD zelf kan vervangen.
Centralpoint kan zich hIer makkelijk verbeteren m.i. Mijn vorige ervaring met Centralpoint was vrij goed, maar gebaseerd op de huidige weet ik niet of ik er nog zal terugkeren...
Levertijd werd niet gehaald, trackingnummer van DPD was niet te gebruiken...
KlantenserviceDe bereikbaarheid is o.a door de chat mogelijkheid goed, maar ik heb enigzins mijn twijfels over de effectiviteit (zie algemene beoordeling)
Printer gekocht bij centralpoint. Geen bijzonderheden. Bestellen en bezorgen is probleemloos verlopen. . . .
Bestelling geplaatst voor een LTO5 tapestreamer à 2000 euro.
"op voorraad, levertijd 1 werkdag"
Deze is op woensdag 13-04 besteld, betaald, die woensdag een mail met dat de betaling is ontvangen. en toen was het afwachten....
de Maandag erop met de Chat navraag gedaan, was de bestelling nog niet omgezet. Gingen ze gelijk doen. en zorgen dat het verzonden word. die Maandag weer een mail met dat de betaling is ontvangen. Nu Dinsdag 19-04 4 werkdagen verder nog geen tapestreamer. wel net een mail dat de bestelling is verzonden. Waardeloos, zeker als er staat levertijd 1 werkdag en een planning maakt voor vrijdag...
tja, alleen hun antwoord "Ik ga mijn best voor u doen." waarna het nog ene dag duurt voordat de bestelling word verzonden, Een flinke gemiste kans.
"Uit coulance en begrip voor de situatie hebben we zojuist een kortingscode aangemaakt, welke later vandaag per email zal worden verzonden. "
Niets ontvangen, Is zeker ook "blijven hangen"
Geachte heer Mustert, Beste Carlo,
Allereerst excuses voor het feit dat door een technische fout uw order in ons systeem is blijven hangen. We hebben dit maandag 18-4 op basis van uw feedback gecorrigeerd en de order is dinsdag 19-4 verzonden. Vandaag is de vervoerder langs geweest, maar heeft helaas niemand thuis aangetroffen. Morgen (donderdag) zal een 2e leverpoging plaatsvinden. Uit coulance en begrip voor de situatie hebben we zojuist een kortingscode aangemaakt, welke later vandaag per email zal worden verzonden. U kunt deze bij een eventuele volgende bestelling gebruiken.
Excuses voor het ongemak.
Beste Carlo,
als het goed is, heb je de kortingscode gisteren ontvangen in je email. We hebben deze voor de zekerheid nogmaals verstuurd, daar je eerder aangaf deze niet te hebben ontvangen. We wensen je veel plezier met je aankoop en een fijn weekend.
Manager Inside Sales
De kortingscode is inderdaad ongeveer een uur na mijn melding ontvangen.
Bedankt en fijn weekend
Beschrijving en afbeeldingen van product kwamen niet overeen met het geleverde. Omslachtige retour aanvraag.
In de eerste instantie kreeg ik niet veel hulp van de klantenservice. Maar na een slechte review hier op tweakers heeft Centralpoint wel adequaat gereageerd. Ik heb mijn geld teruggekregen en mocht het toetsenbord houden. Heel netjes.
Verzending gaat snel, retour aanvraag is wat omslachtig. Niet zoals bij andere grote web winkels waar je al instructies in de doos vind voor de retourzending.
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar via chat, maar was in eerste instantie niet heel veel hulp. Maar na een slechte review hier op tweakers heeft Centralpoint wel adequaat gereageerd. Ik heb mijn geld teruggekregen en mocht het toetsenbord houden. Heel netjes.
Geachte heer Sandfort,
Het kan incidenteel voorkomen dat de afbeelding bij een product afwijkt van het gekeverde. Uiteraard erg vervelend. Gelukkig kunt u erop vertrouwen dat we zon case netjes afhandelen. Uw retouraanvraag is direct opgepakt en u heeft dezelfde dag een email met een retournummer gehad. Uit coulance hebben we aangeboden dat u het toetsenbord mag houden EN dat we het bedrag crediteren. Een nette oplossing denken wij. We wachten vooralsnog op uw reactie.
Fijne avond.
Beste David,
Bedankt voor het antwoord. Ik zie nu dat de retour aanvraag in mijn spam folder terecht gekomen was.
Ik heb echter geen bericht ontvangen met uw aanbod om het bedrag te crediteren. Dit is volgens Paypal ook nog niet gebeurd. Dit lijkt mij een redelijke oplossing.
Thomas
Beste Thomas,
De order is inmiddels gecrediteerd en de stornering op je PayPal account zal binnen 2 dagen plaatsvinden.
Het toetsenbord mag je vanzelfsprekend houden.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Manager Inside Sales
Dure USB-stick besteld, welke door UPS zogenaamd afgeleverd is.
Dit is niet het geval, en als kers op de taart is op het afleverbewijs ook nog eens mijn handtekening vervalst door UPS.
Zelf was ik op genoemde dag niet eens thuis, maar aantoonbaar elders aan het werk. Inmiddels zijn we ruim 2 weken verder, en wacht ik nog altijd op mijn levering, omdat ze het eerst intern uitzoeken bij de leverancier/UPS..
tip voor centralpoint.. stuur mij waar ik recht op heb, en zoek het dan intern zelf uit met de vervoerder.
Zoals vermeld, wordt het pakket door UPS verzonden.
Het pakket zou volgens UPS aangekomen zijn, en er is ook een afleverbewijs opgestuurd aan mij door Centralpoint, met hierop een vervalste handtekening.
Op genoemde datum was ik niet aanwezig.
Informatievoorziening inzake dit euvel laat te wensen over, en wekt niet de indruk dat men dit serieus neemt.
Geld terug gehad.
Ik koos voor CentralPoint omdat het product wat ik zocht (Conceptronics headset) hier als enige direct leverbaar was. Omdat de headset net niet voldoende kostte om voor gratis verzending in aanmerking te komen, voegde ik ook een USB-stick aan mijn bestelling toe. Het bladeren naar product vond ik niet echt gebruiksvriendelijk.
Na de bestelling op zondag, ontving ik maandag een mailtje dat alleen de USB-stick verzonden was. Op de website zag ik inmiddels staan de dat headset niet meer op voorraad was.
Pas 10 dagen na mijn bestelling ontving ik de headset.
Hoewel ik CentralPoint hierboven in de communicatie tekort vond doen, kan ik niet zeggen dat ik weinig van ze heb gehoord. Vanwege één bestelling met 2 producten, ontving ik in totaal 10 e-mails. Waaronder 2 mails verzoeken binnen 30 minuten om een review te plaatsen.
De verzending verliep via twee verschillende partijen (PostNL en een voor mij nieuwe partij). Deze tweede bezorgde om 19:00, wat voor mij een pluspunt was.
Bij PostNL kon ik helaas niet kiezen om op een PostNL punt te laten bezorgen, waar door de bezorger eenmaal voor niets naar mijn huis moest komen.
Ik ben zeer ontevreden over de handselwijze van Central Point. Wij zijn (of waren) een zakelijke klant van Central Point en ik heb onlangs een router van HP van €225 + gekocht. Deze router bleek niet voor de bij ons gebruikte Radius 802.1x methode te voldoen.
Bij de vraag of ik het apparaat mocht retourneren, was het antwoord kortaf; ze nemen geen geopende verpakkingen terug en dat voor zakelijke klanten de wet 'kopen op afstand' niet geldt.
Ik ben mij uiteraard van die wet bewust, maar alle leveranciers waar wij zaken mee doen, zullen hem uit coulance terugnemen en een percentage van de prijs aan ons berekenen.
Central Point niet; die gaan niet voor langetermijn relaties met hun klanten. Het is overigens niet dat ik voor het eerst bestel bij dit bedrijf. IN 2016 al voor duizenden Euro's aangeschaft.
Vanaf nu kunnen ze dat vergeten.
De klantenservice zelf heb ik niet gesproken, maar wel een sales medewerker. Die is in dit geval zeer klantONvriendelijk geweest.
Geachte heer Vet,
graag hoor ik om welk order of RMA nummer het gaat. We zullen bij een zakelijke aankoop, ondanks dat de Wet KOA niet van toepassing is, altijd kijken wat de opties zijn. Een restocking fee zoals u zelf ook schetst is dan zeker een mogelijkheid die we dan kunnen bieden. Het verbaast mij dat deze u niet is aangeboden.
U kunt het ordernummer per email doorgeven aan david@centralpoint.nl. Ik zal dan direct de mogelijkheid van een restocking fee bekijken.
Excuses voor de verwarring.
Centralpoint.nl
Bestellen ging eenvoudig, niet in winkel gezocht maar via Pricewatch direct naar het product gegaan
VerzendingGeen tijd ontvangen wanneer bestelling geleverd zou worden. Waren niet thuis. Alleen een briefje dat we de bestelling bij een afhaalpunt konden afhalen, geen tweede keer aangeboden. Ligt waarschijnlijk niet aan CP, maar wel hun distributeur.
KlantenserviceGeretourneerd binnen de zichttermijn. Was op site niet duidelijk dat de verzendkosten dan voor eigen rekening zijn. Veel winkels hebben reeds een antwoordnummer. Wel bestelbedrag snel gecrediteerd
LED view cover voor de Samsung S7 besteld waarbij stond "beperkte voorraad" (betrof een hoesje waarvan de doos open is).
Vervolgens hoor ik een aantal dagen niks en dan wordt doodleuk verteld dat het alleen voor de (volgens hun) normale prijs te koop is. geen tegemoetkoming voor hun fout. Erg jammer dit.
De view cover zou dezelfde dag verstuurd worden, aantal dagen niks gehoord en vervolgens is hij nooit verstuurd, daarom waardeloos dus
Klantenservicestandaard bericht dat het onderdeel niet leverbaar is, niks persoonlijk of uitleg. Alleen bericht dt het geannuleerd is.
Artikel stond goed beschreven op de website en werd de volgende dag afgeleverd zoals beloofd.
Het bestelproces is makkelijk en eenduidig. Heb zelf met ideal betaald. Opvallend is wel dat je drie mails krijgt:. 1 Orderbevestiging (terwijl betaling nog niet is verricht) 2 Bevestiging dat order is aanvraad na betaling met ideal 3 Algemene bevestiging dat de order is betaald. Zal wel conform proces zijn, maar voor mij had het wel bij twee mails kunen blijven.
VerzendingDe levering van alle producten was conform levertijd, met uitzondering van 3 harde schijven. Hierover contact gehad met klantenservice.
KlantenserviceVia de chatfunctie op de website contac gehad met een medewerker omdat een levering van twee schijven te lang duurde en een andere levering de harde schijf wel een erg lange levertijd had gekregen. Zeer behulpzaam en pakte de vragen snel op. Binnen vijf minuten was de bestelling van de vertraagde schijf gewijzigd in een schijf die direct leverbaar was. Geen probleem dat deze iets goedkoper was en er dus geld teruggeboekt moest worden. Bij de andere bestelling "er vaart achter gezet"In een woord super service
Bestelling ging makkelijk (via tweakers direct op de juiste pagina) en tussendoor de betalingskeuze wijzigen was ook geen probleem.
VerzendingProduct werd netjes op tijd geleverd.
KlantenserviceVia Centralpoint hebben we de Ricoh SP 3600SF aangeschaft.
Na ontvangst de printer uitgepakt en geïnstalleerd. Nu blijken er 2 knopjes/plaatjes te ontbreken onder het display.
Centralpoint gebeld. Daar werd mij gemeld dat ik een retourformulier moest invullen. Dit heb ik dus braaf gedaan. Na 2 dagen nog geen reactie, dus maar even gebeld. Daar werd ik doorverwezen naar hun partner TechData. Dus heb ik TechData maar gebeld. Daar werd ik verzocht om foto's te mailen. Dit heb ik gedaan en ik heb meteen gevraagd of ik de printer wel kon gaan gebruiken, want inmiddels zat ik al een week zonder werkende printer. Nou, dat mocht dus.
Toen bleek dat hij intern ook niet goed was, want hij ratelde enorm. Uiteindelijk via Ricoh een vervangende printer gekregen. En wat blijkt.....ook hier ontbraken dezelfde plaatjes/knopjes. Ik heb dit direct gemeld bij Ricoh.
Nu zijn wij er wel klaar mee en willen de printer gewoon retourneren en een andere gaan uitzoeken. Dus ik weer een retourformulier ingevuld bij Centralpoint. Maar dat werkt dus niet, omdat ik al een retourformulier had ingevuld. Dan maar weer bellen. En dan krijg je te horen dat CentralPoint hem niet terug wil nemen omdat hij al uit de verpakking is.......Na enige discussie hebben ze die reden laten vallen, immers op het retourformulier kan je zelfs aangeven dat het product niet voldoet aan je verwachtingen (en dat is pas te beoordelen nadat je het product hebt getest, dus uit de verpakking hebt gehaald). Maar omdat ik de printer al een keer heb laten omruilen door Ricoh, moeten zij het maar oplossen. En zoek het verder maar uit.
Ik heb volgens mij zaken gedaan met Centralpoint (overigens de laatste keer!) en niet rechtstreeks met Ricoh. Ik heb CentralPoint betaald en niet Ricoh. Wie gaat mij terugbetalen dan? Ricoh?!?!?
Kortom, de printer (en kwaliteit van het geleverde product) is slecht. Maar de service van Centralpoint is NOG slechter!
Centralpoint was de goedkoopste leverancier voor een 1,5 TB harde schijf voor mijn PS4. Bestelling ging prima, webshop oogt wat rommelig. Geen ervaring met aftersales daar mijn product prima werkt.
VerzendingVerzenden ging wat traag, het is niet bestellen en de volgende dag in huis. Tevens werd de hard disk verpakt in bubbel plastic met een grote overdoos. Hierdoor had ik mijn twijfels over beschadiging. Maar HD tune geeft geen fouten weer op de HDD.
Product is 4 dagen later op 23 februari 2016 bezorgd. Ik heb hem open gemaakt en dag later moest ik al bij HP support wezen. Want ik kreeg al paar keer blauwe schermpje en andere problemen. Hiervan was er bij HP support reeds notitie gemaakt.
Daarnaast heb ik gezien, dat het product conform de genoemde eigenschappen niet functioneerde; accu kwam niet eens aan 3 uur werken en sommige handelingen was enorm traag. En het schermkwaliteit was slecht.
Ik heb hem een dag uitgeprobeerd en daarna is het in zn orginele doos verpakt.
Kortom het apparaat voldoet niet aan mij verwachtingen en ik wil hem gelijk retourneren.
Ik dacht dat ik het recht had om van dit product af te zien.
Ik heb binnen 5 werkdagen mijn retour melding gemaakt. (meldingsdatum 01/03/2016). Dus ruim op tijd.
Ik kreeg vandaag een mail van Centralpoint.nl, ze wijzen retour aanvraag af omdat het product geopend is.
Je ziet een service tot het product betaald is, daarna is je eigen probleem.
Aftersale is buitengewoon waardeloos !!
Er is nog niet eens een week over heen gegaan en ik zit met een laptop van 1.500 euro die ik niet wil houden.
Als laatst ben ik vandaag aan de telefoon door Centralpoint.nl medewerker heel slecht behandeld, dat accepteer ik niet.
Centralpoint.nl medewerker vertelt dat zij bij retour verlies zullen lijden etc. etc.. .
Alles snel en duidelijk geregeld. Je hebt ook alle mogelijkheden om vragen te stellen over jouw bestelling, maar uiteraard ook over allerlei andere zaken / producten.
Verzending1e keer van de bezorging was ik niet thuis, de koerier zag later dat er een auto stond en kwam alsnog langs om de bestelling te bezorgen, chapeau!
Kortingscode welke niet werd verwerkt bij een bestelling, wil ik maandagochtend contact voor opnemen met Centralpoint. Code lijkt om onbekende reden geblokkeerd, zou niet de bedoeling zijn dat deze openbaar was geworden. Echter wordt er geen oplossing gezocht zodat ik het product alsnog voor de prijs kan bestellen. Erg jammer terwijl dit toch meer een fout van Centralpoint is in mijn ogen. (zat immers een minimale bestelwaarde aan van € 100 excl. BTW.)
KlantenserviceFout van niet werkende kortingscode wordt niet verholpen, ik kan het product bestellen, maar tegen de nieuwe (hogere) prijs.
Nav. reactie 10-03-2016:
Beste David,
Bedankt voor je reactie en goed te horen dat Centralpoint graag aan acties doet.
De kortingscode was echter in jullie ogen persoonlijk, maar wanneer deze op diverse "kortings sites" is verschenen is deze naar mijn idee niet meer persoonlijk. Daarnaast werd door jullie zelf aangegeven dat deze code geblokkeerd was omdat deze meerdere keren is gebruikt. De code was immers beschikbaar via Pepper, dus ik kan niet beoordelen of deze ooit is uitgegeven als persoonlijke code. De eis van een minimale bestedingswaarde van €100 doet ook niet denken aan een persoonlijke cadeaubon, maar meer een publieke actie (een persoonlijke bon kan je denk ik ieder bedrag besteden?)
Het product was daarnaast nog duurder dan bij andere winkel uit de pricewatch, maar omdat ik nog geen ervaring met jullie had wou ik graag een keer via jullie bestellen.
Nav.: reactie 2 10-03-2016:
Beste David,
Wederom bedankt voor je reactie en uitleg.
Begrijpelijk dat wanneer jullie een code aan iemand persoonlijk verstekken niet graag hebben dat iedereen deze te pas en te onpas kan gebruiken. Dit is zoals aangegeven voor mij niet direct inzichtelijk op een site als Pepper. Echter had ik de betreffende code reeds getest bij het product door deze in het winkelmandje te zetten en werkte deze in het weekend zonder problemen. Maandag had ik besloten het product te kopen en de code zou immers tot 9 maart geldig zijn, vandaar dat ik het weekend bedenktijd had genomen. Dit verhaal heb ik tevens telefonisch zo uitgelegd bij de medewerkers van de klantenservice en gevraagd of hiervoor een uitzondering of oplossing gemaakt kon worden omdat ik het product graag met de korting zou bestellen bij jullie. Echter werd hier geen gehoor aan gegeven en was dit niet mogelijk. Van de flexibiliteit / goodwill die jij beschrijft had ik dan ook op dat moment graag iets terug gezien. Misschien een idee om intern na te gaan?
Beste Nick,
Je wilde een bestelling plaatsen met een persoonlijke kortingscode van iemand anders die bovendien dus al was gebruikt. Deze code was niet aan jou verstuurd en het is dus ook niet zo heel gek dat je deze dan niet kunt gebruiken. Nu zijn we bij Centralpoint niet vies van een leuke actie en echt niet te beroerd om 10 Euro korting te geven, maar dat valt of staat natuurlijk wel met de manier waarop dit wordt gevraagd. In dit specifieke geval werd ons door jou direct verweten dat de, niet voor jou bedoelde kortingscode, niet meer werkte? Dat vinden wij toch een beetje de omgekeerde wereld. De poging waarderen we natuurlijk wel. Volgende keer beter.
Re: 10-3-2016
Beste Nick,
Dank voor je reactie. De kortingscode was niet alleen in onze ogen persoonlijk, maar ook feitelijk aan 1 uniek persoon verstuurd (bij ons is het dan een persoonlijke code ). Dat deze op Pepper verschijnt maakt hem niet minder persoonlijk. Het geeft hooguit aan hoe er op sites al Pepper met foutieve informatie bepaalde verwachtingen worden gewekt. Evengoed zijn wij, zoals eerder aangegeven echt niet de moeilijkste en is 10 euro korting niet iets waar we van schrikken. De manier en toon van communiceren nadat de code (terecht) niet werkt is echter voor ons een reden om niet alsnog direct een nieuwe korting te verlenen. Je had ook gewoon kunnen aangeven dat je de code had gevonden op Pepper, snapte dat deze misschien niet meer werkte, toch stiekem hoopte op korting en heel graag wat bij ons wilde bestellen. Ik had dan met veel plezier een nieuwe code voor je aangemaakt, alleen al voor je moeite en eerlijkheid. Wellicht een idee voor de volgende keer?
Centralpoint.nl
Far cry primal collectors edition maand van te voren gereserveerd. Op de afgesproken dag zelf niet geleverd gekregen. Zelf contact opgenomen. Antwoord: levertijd onbekend (terwijl andere grote winkelketens deze gewoon hebben).
Edit: eerste kort door de bocht antwoord van CP schoot mij in het verkeerde keelgat. Na toelichting een mildere beoordeling.
Chat functie werkt slecht. Antwoorden van de medewerker kwamen niet door bleek achteraf. Edit: snelle reactie op klacht.
Geachte heer Punt, Beste Roland,
het door u bestelde spel Far Cry Primal, is inderdaad helaas nog niet binnen. De getoonde levertijd was een verwachting welke, ook altijd voor u zichtbaar in uw account, een aantal keer is aangepast. De verwachte binnenkomst bij onze leverancier is 2e week maart. Dat andere winkels deze inmiddels wel op voorraad hebben is natuurlijk vervelend, maar helaas kunnen we daar niets aan veranderen. Uiteraard kunt u de order annuleren, waarna we het aankoopbedrag direct zullen terugstorten. U kunt dan bij een andere winkel ook direct een bestelling plaatsen.
Centralpoint.nl
Er stond een moederbord te koop, in "open doos " conditie met een leuke korting, ik ging er vanuit dat dit product was nagekeken en heb deze dus zonder aarzeling besteld. Toen ik het product had uitgepakt miste ik al meteen het I/O shield. Verder niet naar het moederbord gekeken meteen de klantenservice gebeld, zij wisten niet wat ik bedoelden maar gingen het uit uitzoeken. Na een aantal keer bellen met diverse mensen van de klantenservice, is het woord beugeltje gevallen en dit zou niet standaard bij een moederbord zitten. Na ruim 1,5 week werd het duidelijk dat Asus het een Q-Shield noemt op hun product pagina, en het niet los konden leveren. Het advies van centralpoint was " kijk maar even op marktplaats of ebay"
Om verdere frustratie en problemen te voorkomen dit advies toch maar opgevolgd, en nadat deze binnen was wilde ik meteen het moederbord inbouwen. Wat bleek een geruime hoeveelheid van de socket pinnetjes waren verbogen, en het retour formulier van de oude klant zat zelfs nog in de doos! vervolgens weer naar de klantenservice gebeld, toen kreeg ik meteen het verwijd waarom ik dit nog niet eerder had aangegeven. Ik gaf meteen aan dat verder niet had gekeken aangezien ik al het eerste onderdeel miste, maar daar werd verder niet op ingegaan. Op de vraag of ik een vervangend moederbord voor dezelfde prijs kon krijgen ook niet. Na veel gemail, gebel en frustratie ga ik nu mijn geld retour krijgen zowel van het moederbord als de gemaakte kosten voor het I/O shield. Maar ik weet 1 ding zeker nooit meer Centralpoint.nl in de toekomst.
Verzending was snel, en netjes een Tracking code ontvangen.
KlantenserviceDe klantenservice ligt niet op een lijn met elkaar, en ik mag van een IT leverancier klantenservice toch wel verwachten dat ze enige kennis van producten hebben, en zeker wat voor belangrijke accessoires daar bij horen te zitten. Tevens bied elke medewerker een andere oplossing met de melding dat er nog contact op word genomen, als ik zelf geen contact op had genomen had ik waarschijnlijk nu nog zitten wachten..