Gebruikers over webshop Dustin Nederland | Zakelijk
Review toevoegenEen bestelling geplaatst bestaande uit meerdere onderdelen voor het bouwen van 2 PC's. Helaas doet Centralpoint zaken met een onbetrouwbare vervoerder en was een pakketje doodleuk ergens onder een afdakje gezet terwijl er een handtekening vereist was. In de bus een briefje met onleesbare text. Op de track and trace stond dat e.e.a. afgeleverd was. Toen ben ik in de telefoon geklommen en trof een vriendelijke mijnheer van centralpoint welke met de vervoerder zou bellen. E.e.a. bleek dus onder een afdak neergezet te zijn. Echter toen ik daar ging kijken was er geen pakketje te vinden. Centralpoint heeft op dat moment zonder mij te informeren de order nog een keer afgeroepen. Heel servicegericht maar toen de volgende dag een pakketje kwam dacht ik dat het het ontbrekende pakket was. Niets bleek minder waar. Het was een nieuwe zending. De eerste zending was door een oplettende buurman in zijn schuur gezet mbt evt diefstal. Echter vertelde hij dit pas na een dag of 2. Toen begon de ellende van RMA. Ten eerste krijg je een RMA welke maar een paar dagen geldig is. Niet handig als je vaak van huis bent. De eerste optie dus gemist waardoor ik een pissig telefoontje kreeg van centralpoint, waarom e.e.a. niet was verzonden! Uiteindelijk zo afgestemd dat e.e.a. goed getimed opnieuw aangemaakt zou worden. Kreeg ik voor 3 dozen 1 label. Weer in de chat/mail/telefoon. Wat een ellende dat bedrijf. Chat mag niets, weet niets. Uiteindelijk toch 3 labels. Alles in oorspronkelijke ongeopende verpakking RMA naar een adres in Duitsland of all places. Toen begon de ellende pas echt. Eerst een vaag mailtje met hoeveel kasten ik teruggestuurd had?! Het magazijn had er 3 ontvangen ipv 2. Geen woord over de andere onderdelen. Ik duidelijk teruggemaild met boodschap 3 dozen, waarvan 2 kasten en 1 doosje onderdelen. Geen reactie meer. Daarnaast 3 losse mail met allemaal RMA info, allemaal dus opgesplitst. Zeer onduidelijk. Toen kreeg ik ineens een rekening. Of ik even wilde betalen voor iets wat al RMA was gegaan. Hierop heb ik geen reactie gegeven. Vervolgens een aanmaning. Want ja er zat iets niet goed in de administratie bij centralpoint dus daar vallen we de klant dan maar mee lastig. Daarop gereplied met alle RMA bevestigingsmailtjes. Alle contactpersonen in de CC die tot dan toe er bij betrokken waren. Zonder enige reactie van centralpoint uiteindelijk een mailtje dat er terugbetaling zou plaatsvinden. Ondertussen ontvang je allerhande "deel je ervaring" enquetemailtjes. Er is nooit een excuses aangeboden voor de slechte interne communicatie en administratie. Nooit terugkoppeling op de slechte levering door de transporteur. Niks, nakkes, nada. Ik koop hier nooit meer wat.
VerzendingLijkt rechtstreeks van hun leveranciers te komen, verschillende bronnen dus. Drama met RMA en onbetrouwbare transporteur.
KlantenserviceZie eerdere relaas. De chat mag en kan niets. Verder een grote bende vwb administratie van RMA. Mogelijk doordat ze alleen als tussenpersoon fungeren. Never again!
Productenspecificatie onvolledig op de website, waardoor foute aankoop, waarna geen klantenservice meer wordt verleend. d
VerzendingEen product dat op voorraad is heeft nog steeds tussen de 2 a 3 dagen nodig om verzonden te worden. Slijm op de plank.
KlantenserviceDe klantservice denkt niet met je mee en geeft na overleg aan "als je er niet blij mee bent, retourneer je het toch". Vervolgens ontvang je geen RMA nummer en krijg je een paar uur later via e-mail de vraag "Is het pakketje open geweest?". Vervolgens het verhaal uitgelegd dat bij het configureren van het apparaat, is gebleken dat bepaalde functies niet mogelijk zijn. Alles netjes terug in de doos en wachten op het RMA nummer.
Daarna krijg ik een e-mail dat de RMA is afgewezen en dat ze voor zakelijke relaties andere voorwaarden hebben dan voor consumenten. Koop op afstand, welnee. Via de telefoon opgebeld, en hier werd me bevestigd "U heeft nu een stuk dood metaal op uw bureau staan."
Uit de specificaties op de website was niet af te leiden dat het apparaat Niet aan de eisen en wensen voldeed. Jammer, als je je klanten zo laat zitten dan was dat de laatste keer.
De webshop is zeer overzichtelijk en ik kon hierdoor zeer snel het gewenste artikel vinden. Daarnaast verliep de betaling ook zeer soepel en eenvoudig zoals je van een goede webshop mag verwachten.
VerzendingIn eerste instantie was ik teleurgesteld dat mijn bestelling pas na 6 dagen zou worden geleverd i.p.v. de volgende werkdag dat stond aangegeven tijdens het bestellen. Ik heb hierover contact gehad en ze heb dit direct opgelost. Mijn bestelling zou nu de volgende werkdag komen. Ik was positief verrast dat mijn bestelling i.p.v. maandag zelfs zaterdag al werd aangeboden.
KlantenserviceDe klantenservice is altijd heel correct en weet je goed te informeren. Ik heb diverse malen gebruik gemaakt van de chatfunctie en deze bevalt mij zeer goed. Of het nu gaat over de status van een bestelling of productvragen, ik heb tot dusver altijd een bevredigend antwoord gekregen.
Redelijk overzichtelijke website met correct getoonde prijs- en actuele voorraadindicatie. Uitgebreide productspecificaties aanwezig en de brochure van het product is direct vanaf de site te bekijken. Gratis verzending, geen toeslag betalingskosten creditcard. Snelle ontvangst orderbevestiging en opeenvolgend verzendbevestiging. Ontvangst factuur achter per email (pdf).
VerzendingDe order werd ruim op tijd geleverd. Track & Trace code wordt verstrekt via email.
Zorgvuldig verpakte zending in een neutrale doos.
Ruim voldoende opvulmateriaal aanwezig en afgewerkt met garantietape, zodat je kunt zien of het vervoersbedrijf er niet mee gerommeld heeft.
TL;DR:
Vermijd deze winkel. Informatie is onduidelijk, trage verwerking en de klantenservice denkt niet met je mee.
Verhaal:
Voor een nieuwe pc build een kast nodig. CP.nl had deze op voorraad met 24-uurs levering t.o.v. hun concurrenten. De knoop doorgehakt en €11,- meer betaald dan de goedkoopste in de pricewatch. €11,- is niet een hoog bedrag, maar op een build van €1150,- tikt dit toch wel aan.
Aangezien ik de rest van mijn producten elders heb besteld (gelukkig !) en elke winkel aangaf dat ze de volgende dag zouden leveren (hulde) én ik die dag vrij zou zijn, had ik besloten om die dag de computer in elkaar te knutselen. Dus ik bestelde de kast bij CP.nl, weliswaar duurder (wat al tegen mijn instinct ingaat), maar ik zou vrijdag 12-08 aan de slag kunnen.
Vervolgens krijg ik rond 15:30 de volgende dag de melding dat mijn bestelling verwerkt- en verzonden is. In de mail stond vermeld dat ik met een track&trace het pakketje kon volgen.
Hierop met de klantenservice 'gechat' met de boodschap dat ik voor hen had gekozen vanwege de 24-uurs levering.
Men gaf aan dat de bestelling na 18:00 was geplaatst en dat het daarom pas de volgende dag verwerkt wordt.
Dit vond ik heel vreemd omdat er NERGENS op de gehele website staat (in tegenstelling tot CoolBLue, Bol.com etc), staat dat er voor die tijd besteld moet zijn. Alleen staat er doodleuk: 'Vandaag besteld? Morgen in huis'. Ook gaf de kleuren indicator (diep groen), aan dat deze binnen 24-uur geleverd zou zijn.
Met de vraag omtrent de track&trace code kon de medewerker mij niet verder helpen. In de e-mail staat dat er via een onderstaande track&trace het product gevolgd kan worden. Echter staat er GEEN track&trace code in de e-mail of mijn account.
Nu is het zaterdag en zou het product naar schijn worden geleverd. Ik zag PostNL (**Ik kwam er later achter UPS de levering doet**) de straat in rijden, ik blij dat het er alsnog dit weekend is, maar de beste man ging naar de buren met een schoenendoos en reed weg.
Nu zal ik de zending pas op woensdag of donderdag ontvangen, aangezien ik niet thuis ben i.v.m. werk; tenzij de buren aardig genoeg zijn om mijn pakket aan te nemen.
Ik besloot om telefonisch contact te leggen met CP.nl met de vraag om een Track&Trace code. Nogmaals; dat dit NIET in de verzenbevestiging stond én dat ik hier apart voor moest na bellen vond ik geen stijl.
Via de chat contact gehad. Hierin kreeg ik de informatie dat de bestelling voor 18:00 geplaatst had moeten zijn. Op de vraag wat ik kan doen omdat ik niet tevreden was gaf de meneer het antwoord: Je kan het als retour aanmelden of de zending weigeren.
Op de vraag die direct volgde; Retourneer ik naar een antwoordnummer ? Kwam het antwoord, pas 20 minuten later!!!, ; Nee, je betaalt zélf de kosten.
Ik zit niet te wachten om het product te moeten retourneren omdat ik het wel nodig heb. Op de vraag of zij mij tegemoet kunnen komen in deze situatie omdat ik speciaal bij hen heb gekozen voor de snelle levering, maar de hogere kosten t.o.v. hun concurrentie gaf hij aan: "We kunnen je een kortingsbon aanbieden van €10,-"
Vriendelijke meneer, mijn hele computer is al binnen exclusief de kast. Ik heb de komende 2 jaar niks nodig.
En dan aankomen met een kortingsbon zodat ik dan verplicht ben om bij jullie weer iets aan te schaffen? Ik trek nog liever mijn vinger uit de kom dan dat ik ooit nog iets bij jullie bestel.
Onze eerste ervaring met Centralpoint was helaas erg teleurstellend. Volgens de verkoper zou W10 op de machine staan. Mooi niet dus. Moet je eerst W7 er vanaf laten halen en dan ergens een ouderwetse dvd lezer vandaan halen en vervolgens W10 laten installeren vanaf een schijf en daarna weer helemaal laten bijwerken omdat het een hele oude versie was. Verontschuldigingen van Centralpoint hebben we hier nooit voor gehad, laat staan een tegemoetkoming. Door de extra installatiekosten wordt het machientje dan toch weer heel wat duurder dan wanneer W10 pre installed zou zijn.
We hebben gegokt en verloren en hadden ze beter eerst kunnen natrekken. Centralpoint is niet meer dan een intermediair dat orders noteert en vooraf laat betalen en vervolgens zelf die artikelen pas gaat inkopen. En daar maken ze dan gemiddeld een armzalige marge mee van nog geen 10% ofwel een paar tientjes op een klein computertje. Wat mag je dan verwachten van zo'n bedrijf vragen we ons oprecht af. Hadden we beter eerder kunnen weten.
De woorden excuses en schadeloosstelling kennen ze niet. Wel zogenaamde coulance, maar dan jagen ze je zo op restockingkosten, verzendkosten, etc. kosten dat je de computer beter meteen de container in kunt gooien.
Geachte heer/mevrouw,
graag hoor ik welk ordernummer en/of klantnummer het betreft. We gaan dan direct met uw klacht aan de gang.
Met vriendelijk groet,
Centralpoint.nl
geen problemen ondervonden bij het bestellen van een ssd, het produkt werd de vogende dag bezorgd. Prima.
Verzendingkeurig verpakt
Per ongeluk de verkeerde versie van een product besteld maar niet te ruilen omdat we een bedrijf zijn. Klaarblijkelijk heeft men geen behoefte om goede klanten die met enige regelmaat voor honderden euro's bij hen kopen te houden. Men deed niet eens moeite om te zien of er oplossing voor was.
In één woord een WAARDELOZE shop die het allemaal geen bal interesseert.
Er zou binnen 3-5 dagen geleverd worden en pas na 3x bellen bleek dat de fabrikant het rechtstreeks aan ons zou sturen. Zonder aankondiging of trackingnummer.
KlantenserviceMen doet geen enkele moeite om je te helpen als blijkt dat je een fout product hebt besteld. Er is letterlijk niets mogelijk en de klantenservice spreekt zichzelf ook nog tegen. Vrijdag zeggen ze dat we gebeld worden en omdat dit niet gebeurde maar zelf gebeld en dan zegt dezelfde jongen dat ik schriftelijk moet reageren. Duh.
Geachte heer/mevrouw,
naar aanleiding van uw email heb ik de case nogmaals bekeken. In dit specifieke geval ligt het wel iets ingewikkelder dan uw review doet vermoeden. U heeft bij ons zakelijk een Ironkey USB stick besteld. Dit betreft een speciale beveiligde USB stick welke door de hardwarematige beveiliging en het daarbij behorende certificaat van veiligheid, eenmaal geopend niet meer door ons herverkocht kan en mag worden. Dat u per ongeluk zelf een verkeerd product heeft besteld, is vanzelfsprekend erg vervelend, maar ik hoop dat u begrijpt dat dit een speciaal geval is waarbij we helaas niets meer met het product kunnen. We hebben uiteraard wel degelijk moeite gedaan en zijn met Ironkey in overleg getreden of er wellicht een mogelijkheid is om een nieuw certificaat toe te kennen, maar helaas bleek dit niet mogelijk.
Wat betreft de communicatie omtrent levering kan ik alleen maar aangeven dat dat absoluut beter moet. We hebben inmiddels wat wijzigingen doorgevoerd waardoor dit in het vervolg niet meer voor zou moeten komen.
Uit coulance en begrip voor de situatie willen we u toch een korting van 20 Euro Ex BTW aanbieden bij uw eerstvolgende aankoop. Misschien niet de oplossing waar u op hoopte, maar een naar ik denk toch nette geste.
Centralpoint.nl
Bestelling van product en betaling met Ideal ging vlekkeloos. Ook meteen de bevestigingsmail ter info ontvangen.
VerzendingLevering was zeer snel, binnen 2 werkdagen.
Helaas verkeerde product besteld; en meteen na bestelling doorgegeven. Echter als de procedure eenmaal in gang is gezet is deze niet meer te stoppen, en maakt het product onnodig een retourtje naar de klant. Retourzending ging vlot en correct. Ook de terugbetaling was per ommegaande geregeld en stond meteen op de rekening.
Via chat meteen contact gehad en snel een reactie op mijn vraag.
De site is een goedgeverfte rammelbak, leuk design maar onbruikbaar. Winkelwagens verdwijnen, totaalbedragen komen niet bij de betalingsverwerkers aan en er blijven niet te annuleren zombie orders staan. De support staff in chat is cool maar houden de technische puinzooi zo ook niet bij.
Wordt bovendien zonder duidelijke aankondiging een account aangemaakt en er is ook nog geen ingebouwde 'verwijder mijn account' optie.
Chat is snel en geeft duidelijke antwoorden. Helaas kunnen ze je vaak niet de oplossingen bieden waar je op zit te wachten.
Een ander probleem is dat de technische implementatie achter de chat zeer te betreuren is en een betrouwbare browser (terecht) een waarschuwing geeft dat je gegevens in de pagina niet langer veilig zijn. (In princiepe gigantische XSS tunnel)
Beste Jaber,
allereerst dank voor je uitgebreide inhoudelijke feedback. We hebben onze IT afdeling natuurlijk direct op de hoogte gebracht van het feit dat onze bak, ondanks de mooie verflaag, erg rammelt. We zullen kijken of we de spreekwoordelijke schroeven kunnen aandraaien.
Manager Inside Sales.
Ik heb de mogelijkheid van achteraf betalen gekozen. Echter bleek bij de bevestiging in de tekst dat er pas na betaling verstuurd werd. Erg verwarrend.
VerzendingDe bestelling werd snel en goed bezorgd.
Beste MivaDr,
dank voor je review. Ik zie inderdaad dat je gekozen hebt voor Afterpay, maar dat er na het checken van je ingevoerde gegevens er een negatief advies vanuit Afterpay werd gegeven. Ons systeem schakelt dan direct om en er gaat een email uit met alternatieve betaalmethodes.
Excuses voor de verwarring.
Manager Inside Sales
Bedankt voor het antwoord. Het was mij niet duidelijk dat ik geweigerd was door Afterpay, ook heb ik geen email ontvangen met alternatieve betaalmethodes. Het stond in de bevestiging tekst op de website zelf. Ik begrijp ook niet waarom ik geweigerd ben. Graag hoor ik waar ik mijn beklag kan doen over mijn status bij Afterpay.
Michael.
Ricoh SP203s laserprinter besteld in het weekend.
Deze werd de dinsdag daarop keuring netjes afgeleverd in goede verpakking.
En dat alles voor 66 euro, incl. verzendkosten.
(Ze hopen wellicht later op de toner te verdienen)
Ik schrijf deze review namens mijn zus die in België geneeskunde studeert en in het ziekenhuis werkt. Haar oude laptop is onlangs kapot gegaan en ze heeft met spoed een nieuwe nodig om haar scriptie te schrijven. Centralpoint bood een mooie acer aan voor de goedkoopste prijs in de pricewatch (op 8 eurocent na). En gelukkig levert centralpoint binnen 1 werkdag. Dat kwam perfect uit aangezien mijn zus in het weekend thuis zou komen en bij een bestelling van de laptop op donderdagochtend, wel vrijdag geleverd moet worden. Helaas liep het anders.
Donderdag 7 juli heeft ze in de vroege ochtend de laptop besteld zodat hij vrijdag binnen zou zijn. Ze heeft betaald met mastercard van haar partner en het geld is gelijk van de rekening afgeschreven. Dit gaat altijd goed, maar bij centalpoint blijkbaar niet. Ze wilde verificatie van de ID om creditcardfraude te voorkomen. Dat staat niet aangegeven op de site dat dit nodig is, anders had ze dit meteen kunnen doen om ongemak te voorkomen. Maar goed, het is geen slechte zaak dat ze hieraan denken, maar vermeld dit dus bij de aankoop.
Vervolgens heeft ze donderdagavond heeft ze een kopie van de ID van haar partner opgestuurd en begrijpenderwijs wordt dit bij centralpoint pas gezien op vrijdag. Ik heb vrijdagmiddag rond 15:30 gebeld en heb doorgegeven dat het ID gisteren per mail verstuurd is en de meneer aan de lijn heeft dit ook bevestigd dat die is aangekomen. Ik heb beleefd gevraagd of ze het naar België konden sturen aangezien daar ook een centralpoint zit, maar er werd me vriendelijk duidelijk gemaakt dat ze ondanks dezelfde naam onafhankelijk van elkaar opereren. Prima.
Zaterdag wordt er blijkbaar niets meer verstuurd. Helaas voor mijn zus, die moet dan tijdens haar drukke studie en werk alsnog op en neer naar Nederland rijden om de laptop op te halen. Het zij zo... Maandag is de laptop er echter nog steeds niet, wat je dus wel mag verwachten. Dus vandaag nog maar eens gebeld en blijkbaar moeten ze nóg steeds het ID verifiëren terwijl de email van het ID naar het goede emailadres is gestuurd. Intern gaat het dus niet helemaal geweldig daar. Dit was vrijdag al gebeurd en bevestigd.
Mijn zus zit dus nog steeds zonder laptop wat niet echt heel prettig is aan het einde van een schooljaar. Je zou verwachten dat centralpoint haar dan tegemoet komt voor het ongemak van het lange wachten en het op en neer rijden van België naar Nederland puur en alleen omdat er op de site niet aangegeven wordt een kopie van de ID mee te sturen, vervolgens de communicatie intern slecht is en wij er zelf achteraan moeten gaan. Er is (nog) niet meegedacht in een oplossing en (nog) geen tegemoetkoming gedaan.
En dat terwijl er aangegeven wordt dat wanneer er voor 16:00 besteld wordt, je je product de volgende werkdag in huis hebt. En bovendien telefonisch is bevestigd dat het ID nadat het is opgestuurd in orde is en er op dezelfde dag het geld is afgeschreven.
Mocht centralpoint dit toch nog correct afhandelen, dan voeg ik dat met alle plezier toe.
Edit: Bovenstaande is helaas niet gebeurd. Sterker nog: mailtjes van mijn zus naar de klantenservice werden helemaal niet beantwoord. Dat is natuurlijk lekker makkelijk; gewoon niet reageren. Echter ga je zo niet met je klanten om.
De verzending is dus slecht. Hopelijk is het bij aankomst wel allemaal in orde. Dit laat ik jullie graag weten.
Edit: woensdag 13 juli is de eindelijk laptop binnengekomen. Nog niet opengemaakt (laat ik aan mijn zus over), maar hij is in ieder geval in een stevige doos/verpakking geleverd. Doos is ondertussen opengemaakt. Laptop was goed verpakt. Alles is meegeleverd.
De klantenservice is via de telefoon goed bereikbaar. Ik heb twee keer gebeld en ben twee keer snel en vriendelijk te woord gestaan en voldoende geholpen. De communicatie naar de klant via de telefoon is goed. De communicatie binnen het bedrijf was dat in mijn geval niet. Aangezien ze daar fouten hebben gemaakt mbt de ID van de creditcard.
Edit: omdat er dus helemaal niet is gereageerd op de mails en ze ze gewoon genegeerd hebben, heb ik helaas de klantenservice ook met een slecht moeten beoordelen.
Geachte heer, mevrouw,
Door een mogelijke fraudemelding vanuit de creditcardmaatschappij/Ogone hebben wij de betaling niet direct kunnen doorzetten en u om een legitimatie gevraagd. Helaas is deze na ontvangst niet goed verwerkt, waarvoor uiteraard excuses. De communicatie hieromtrent kan absoluut beter en de betreffende medewerkers zijn daarop aangesproken.
Uit coulance en begrip voor de situatie bieden we U een kortingscode aan van 25,- Euro. Wellicht niet de 50 euro waar u meermaals om gevraagd had, maar een naar wij denken evengoed nette geste.
Manager Inside Sales
Deze ongelukkige gebeurtenis is uiteindelijk via de email nog goed afgehandeld door Centralpoint. Bedankt meneer Hombroek.
Na mijn bestelling heb ik 3 mails ontvangen met verzoek om mijn mening te geven over centralpoint. Dus om eventuele vervolg spam te voorkomen nu maar een review geschreven. Het ging hier om een aankoop van 32GB DDR4 ram, tegen een uitstekende prijs, maar niet dusdanig laag dat het ongeloofwaardig werd.
Bleek het achteraf dus wel te zijn. Ondanks dat er 32 GB geadverteerd werd, en ook het productnummer (HX426C13SB2K4/32) op 32 GB duidde, zag ik de volgende dag in de factuur dat het om 16GB ging. Een fout bij hun leverancier, zo werd mij verteld. Fout bij leverancier of niet. Het staat op de site van Centralpoint, dus neem dan je verantwoordelijkheid, en schuif het niet af.
Een aanbod om het geheugen dat geadverteerd word tegen gereduceerde prijs o.i.d. te krijgen had ik reëel gevonden. Volgens mij zijn ze zelfs wettelijk verplicht om het geadverteerde product tegen die prijs te leveren. Immers er is een koop overeenkomst, en dan mogen ze als bedrijf niet de koop ontbinden. Maar goed, dat is niet mijn vakgebied dus durf ik ook geen harde uitspraken over te doen.
Het product is i.i.g. retour gestuurd en nu nog even wachten op mijn geld (momenteel 2 dagen, dus nog binnen reële termijn).
Product was snel binnen, volgende dag, zoals op de site werd belooft, alleen wel het verkeerde product. Retour sturen van dit foutieve product moest ik na mijn eerste aanvraag aanvankelijk zelf betalen, en pas na dat ik er achteraan had gebeld hoe dit zat werd mij een gratis retour label aangeboden.
KlantenserviceMet afschuiven van schuld, tot het niet direct aanbieden van een gratis retourzending. Eigenlijk verdienen ze hier een dikke slecht. Het enige dat ik nog wel respectabel vind is de bereikbaarheid. Een goed bereikbare chat, en een telefoon nummer zonder extra kosten. De hoeveelheid losse mails die mij vragen om mijn mening te geven is dan wel wat overbodig. Een mail achteraf is wel voldoende, en eigenlijk al te veel. Je kunt het nog net onderaan de laatste statusupdate of factuur zetten als verzoek.
En om deze slechte review nog maar met een complimentje af te sluiten zijn ze vooralsnog wel optijd geweest met status updates, 1 dag na het sturen van mijn retourzending ook een ontvangstbevestiging gekregen.
Beste Topquark,
wat kan ik hier anders over zeggen dan, "je hebt volkomen gelijk". Zoals zojuist even telefonisch met je besproken, vind ik dat we niet goed op je case hebben gereageerd. We hadden je minimaal een goede korting moeten bieden en zeker direct de optie voor een gratis retour. Dat dat niet is gebeurt is zeer spijtig, waarvoor dan ook excuses.
We zullen, om je toch enigszins tegemoet te komen, een kortingscode aanmaken voor 50,- Euro welke je kunt besteden in onze webshop. Ik hoop daarmee het nare gevoel wat je aan deze order hebt overgehouden in ieder geval een beetje te kunnen verlichten.
Manager Inside Sales
de bestelling plaatsen ging vrij makkelijk. De uiteindelijke levering vond plaats in gedeeltes. Op zich niet erg, maar wel vreemd.
VerzendingDe levering was zeer goed. verpakking in orde!
Klantenserviceeen voorbeeld voor elk andere webshop hoe men omgaat met de klanten.
Website ziet er goed en overzichtelijk uit. Ook is er goed aangegeven wat op voorraad is. Levertijden zijn wel een beetje verwarrend aangezien er stond vermeld dat de levertijd 1 werkdag wat denk ik inhield dat het 1 dag duurt voor verwerken en leveren en dan nog een dag voro bezorgen?
Klantenservice is ook erg vriendelijk en reageert meteen.
Product is verzonden en aangekomen en ook goed ingepakt, kwam alleen een dagje later dan ik had verwacht.
KlantenserviceKlantenservice is erg vriendelijk en reageert meteen.
Er stond op de site dat mijn product op voorraad was toen ik het bestelde en ik kreeg maar geen updates over de levering, dus ik ben er zelf voor 2 dagen achteraan gegaan om informatie hierover te krijgen en toen bleek dat het product toch niet op voorraad was en mijn levering pas een week later hier kon zijn. Ik had alleen voor dit bedrijf gekozen omdat er stond dat ze snel konden leveren.... Nu moet ik weer op mijn geld wachten...
KlantenserviceIk probeerde informatie te krijgen over de beschikbaarheid van een product, maar ik moest eerst op 3 verschillende platformen contact opnemen om dat uberhaupt te krijgen. Ik had het gevoel dat het product niet op voorraad was, terwijl dit wel op hun site stond, en ik had gelijk. Ik heb 2 dagen lang deze informatie bij ze proberen te krijgen (uiteindelijk kreeg ik geen antwoord meer op whatsapp) en kreeg telefonisch eindelijk het antwoord dat ik nodig had. Je moet er zelf achteraan blijven gaan om antwoord te krijgen, anders hoor je niks.
De website ziet er goed uit en lijkt op het eerste gezicht prima te functioneren, maar de rest van mijn verhaal is helaas niet zo mooi.
VerzendingCentralpoint.nl bood een tijdelijke korting op een laptop die ik wilde hebben en die ik snel nodig had. Er stond op de website dat die laptop op voorraad was, dus ik bestelde de laptop (dag 1). Ik betaalde vooruit en ontving de volgende dag een betalingsbevestiging (dag 2). Aangezien er een levertijd van 1 werkdag werd beloofd, verwachtte ik de laptop op dag 3, maar ik ontving op dag 2 geen verzendbevestiging en op dag 3 geen laptop.
Op dag 4 had ik nog steeds geen verzendbevestiging en ook geen laptop. Ik besloot een email te sturen met het verzoek om de laptop zsm te versturen, maar hierop heb ik tot op de dag van vandaag geen reactie ontvangen.
In het weekend tussen dag 4 (een vrijdag) en dag 5 (een maandag) bekeek ik mijn bestelling in mijn accountpagina. Hier stond dag 5 vermeld als verwachte leverdatum. Ik had op dat moment echter nog steeds geen verzendbevestiging.
Op de ochtend van dag 5 keek ik weer naar de bestelling in mijn accountpagina, en nu was de verwachte leverdatum veranderd in dag 6. Mijn oog viel op de mogelijkheid om details van het verwerkingsproces te bekijken (overigens een goede zaak dat die mogelijkheid er is). Hieruit bleek dat er sinds dag 2 helemaal niets was gebeurd met mijn bestelling. Ik zat dus al drie werkdagen te wachten terwijl er niets gebeurde.
Ik had er op dat moment geen vertrouwen meer in dat de laptop op afzienbare termijn verstuurd zou worden. Het had er alle schijn van dat mijn accountpagina als verwachte leverdatum tot in het einde der tijden de volgende werkdag zou vermelden, ongeacht de werkelijke status van mijn bestelling.
Hierop besloot ik contact op te nemen met de klantenservice (nog steeds dag 5). Ik wilde dat Centralpoint.nl mij een harde garantie zou geven over het moment van verzending. Dit bleek niet mogelijk; men kon mij alleen een vage toezegging doen dat de bestelling alsnog op dag 6 geleverd zou worden. Hierbij werd mij een tegoedbon voor een volgende aankoop geboden als tegemoetkoming voor het ongemak, maar ik was er op dat moment natuurlijk niet zo zeker van dat ik opnieuw iets bij Centralpoint.nl zou willen bestellen. Daarnaast vond ik dat het geboden kortingsbedrag niet in verhouding stond tot het geleden ongemak.
Tenslotte heb ik besloten de koop te annuleren. Het enige positieve dat ik over dit verhaal kan zeggen, is dat Centralpoint me per email een transcript van mijn chatsessie met de klantenservice heeft toegestuurd. Daarnaast is mij beloofd dat ik alsnog die kortingscode zou ontvangen.
Geachte heer Gonggrijp,
allereerst excuses voor de vertraging in de afhandeling van uw order.
Door een fout in ons bestelsysteem is er na het plaatsen van uw order voor een Macbook 12" helaas geen bestel/picking order doorgestuurd naar ons magazijn. Dit door een fout in onze software, welke pas aan het licht kwam n.a.v. uw feedback en die van andere klanten. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we anders deze fout pas veel later hadden opgemerkt. We hebben u een kortingscode a 15 Euro aangeboden uit coulance voor het wachten. Wellicht niet het bedrag dat u wilde, maar evengoed een, naar ik denk, nette geste.
De kortingscode wordt ondanks de annulering uiteraard gewoon aangemaakt en verstrekt. U kunt deze voor het eind van de week per email verwachten.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Manager Inside Sales
Ik waardeer dat u de moeite heeft genomen om de situatie uit te leggen. Tot op heden heb ik geen kortingscode ontvangen. Hierbij beschouw ik de review als definitief.
Het is in eerste instantie een prima webshop, maar het blijkt dat de voorraden die genoemd staan op de site niet altijd juist zijn. Ik had een computerkast besteld via deze site en had speciaal voor deze winkel gekozen ondanks dat ze iets duurder zijn dan een concurrent omdat ze de kast op voorraad hadden volgens de site.
Dit bleek niet het geval en na er meerdere keren achteraan gebeld te hebben (ze zouden weer contact opnemen de volgende dag maar dat hebben ze niet gedaan en dus ben ik maar weer gaan bellen) bleek dat ik tot wel 2 maanden zou moeten wachten. Toen heb ik gelijk telefonisch de order geannuleerd maar uiteindelijk heb ik wel 5 dagen moeten wachten totdat ik een bevestiging kreeg van de annulering.
Ik heb vervolgens een andere kast uitgezocht en weer bij hun besteld, maar tot mijn grote verbazing gebeurde er weer precies hetzelfde. Op de site staat duidelijk dat ze nog 2 producten op voorraad hebben maar toen ik belde bleek dit opnieuw helemaal niet juist en toen kreeg ik te horen dat ik pas 2 weken later de kast kan verwachten.
Al met al nogal een teleurstelling want het was het laatste onderdeel wat ik nodig had voor mijn nieuwe build.
Zoals in bovenstaand verhaal te lezen is komen ze hun levertijden niet na en ik zit op het moment van schrijven (1 week later) dus nog steeds te wachten totdat ik mijn bestelling binnen krijg
KlantenserviceZe helpen je heel vriendelijk en nadat ik mijn probleem uitgelegd had is er ook meerdere keren excuses aangeboden, maar ze zijn hun afspraken over levering maar ook over contact opnemen niet na gekomen.
Goede service, nette behandeling en ook naderhand wordt er gevraagd of alles goed is gegaan
VerzendingPrima snel, zoals beloofd op juiste dag geleverd!
KlantenserviceNetjes en vragen word beantwoord