Gebruikers over webshop Dustin Nederland | Zakelijk
Review toevoegenBestelling plaatsen is eenvoudig en er wordt duidelijk gecommuniceerd over de bestelling via e-mail etc.
VerzendingIk heb geen problemen gehad met de bestelling, het op tijd geleverd. Wel jammer dat ik mijn bestelling pas dinsdag binnen kreeg omdat ik op zaterdag de bestelling heb geplaatst. Tegenwoordig krijg je bij veel webshops de bestelling dan al op maandag bezorgd.
KlantenserviceIk heb de klantenservice gebeld van Centralpoint over een vraag hoe het zit met eventuele retournering. Dit was voor de laptop geen probleem; de laptop mocht gewoon gebruikt worden en kon binnen 14 dagen nog teruggestuurd worden als ik dat gewild had.
Type cover Surface 4 besteld. Juist voor CentralPoint gekozen omdat er op de website staat vandaag voor 16:00 besteld volgende werkdag in huis en het artikel volgens de website op voorraad is.
De bestelling op woensdag gedaan. Donderdag einde dag nog geen track&trace of postbode aan de deur. Vrijdagochtend mail gestuurd, hierop reactie gekregen dat ik deze dag nog uitsluitsel krijg.
Hierna geen update gekregen. Zaterdag wederom mail gestuurd en maandag uitleg gekregen dat het artikel niet op voorraad is.
Uiteindelijke woensdag, week later, de typecover gekregen, echter in de verkeerde kleur.....
Zie boven, na eerdere belofte zelf achter aan moeten gaan en uiteindelijke levering is verkeerde kleur
Ik had een Cubi N-031XDE besteld.
De informatie over het product was uitstekend, duidelijke foto's en een uitgebreide product specificatie.
De bestelling was eenvoudig en het product werd direct geleverd.
Ik heb de klanten service niet nodig gehad.
Maar ik heb de indruk dat de service bij dit bedrijf uitstekend is.
Het was makkelijk om het artikel te vinden. Gewoon linkje op Tweakers volgen. Betaling via IDEAL ging ook eenvoudig.
VerzendingHet product was goed verpakt. Bij sommige winkels lukt het om een dag eerder te leveren, van Central Point weet ik dat het soms een dagje extra duurt. Dat was geen probleem, omdat ik er rekening mee had gehouden.
In dit geval was het een laptop. Direct na het uitpakken zag ik 4 dode pixels in de hoek van het scherm. Ze zijn echter erg klein en zijn weinig opvallend dus ik heb niet de moeite genomen om met de klantenservice contact op te nemen.
MSI Windbox gekocht bij Centralpoint, deze was bij aflevering al defect (geen signaal op hdmi/vga), dus heb ik hem voor reparatie terug gestuurd. Tot dan ook alles verder netjes, ze waren vriendelijk en reageerden snel. Toen ik het product terugkreeg, was het nog steeds defect. In het rapport stond dat er geen fout was gevonden. Hierover heb ik Centralpoint een mail gestuurd waar pas later op gereageerd werd. Dit is nu verder netjes opgelost, fout bleek niet bij het product te liggen maar de ongeaarde stroom waar het op aangesloten was. Klantenservice stond mij verder netjes te woord en waren vriendelijk.
Beste,
dank voor de update en positieve feedback. Veel plezier met je MSI Windbox.
Centralpoint.nl
Snelle levering. Goed aanbod en concurerende prijzen. Orderstatus wordt goed gecommuniceerd. Track&trace informatie is goed. Voldoende betaalwijzen.
VerzendingGoede communicatie en track&trace informatie. Tijdig geleverd.
KlantenserviceWeinig mee van doen gehad. Communicatie is goed.
Niets op aan te merken. Het product was eenvoudig te vinden, op voorraad, en de bestelling verliep soepel en snel.
VerzendingHet product werd met veel beschermend materiaal in een enorme doos verzonden. In zekere zin onnodig, maar zeker veilig verpakt. Bezorging was zelfs eerder dan oorspronkelijk aangegeven.
Ik ben op mijn werk verantwoordelijk voor de inkoop van alle (computer) hardware en bestel met veel plezier bij Centralpoint vanwege de goede support die ik ontvang zowel voor, tijdens en na het bestelproces. De website is duidelijk, bestellen gaat heel makkelijk en producten worden meestal de volgende werkdag al geleverd, mits het natuurlijk op voorraad is.
VerzendingIndien je meerdere producten besteld waarvan een gedeelte direct leverbaar is, dan worden deze alvast verstuurd en wordt er niet gewacht tot alle producten leverbaar zijn. Dit ervaar ik als heel prettig. Producten zijn altijd goed verpakt, ik heb geen enkele klacht tot nu toe.
KlantenserviceDe medewerkers van Centralpoint staan mij altijd heel vriendelijk te woord, zowel via de chat functie op de website of via telefoon of e-mail. Ze zijn vakkundig, vriendelijk en geduldig tijdens het beantwoorden van de vragen die ik heb gesteld. Het contact met Centralpoint was voor en tijdens het bestelproces, ik heb nog geen ervaring met de after-sales, aangezien daar nog geen aanleiding voor is geweest (goed nieuws dus).
Overzichtelijke website, echter de website laat je in de waan dat CentraPoint zelf een voorraad heeft. Dit hebben zij niet. Zij bestellen alles bij leveranciers met alle mogelijke gevolgen van dien.
VerzendingIk had een laptop besteld. Toen ik deze binnenkreeg zat de veiligheidssticker op de doos. Echter het zakje van de powercable was opengescheurd en er was iemand op ingelogd. Ik kon niet inloggen. Waarschijnlijk een refurbished laptop. Het idee dat iemands persoonlijke gegevens nog op deze laptop stonden is schrikbarend en naar mijn weten strafbaar. Volgens CentralPoint was dit de verantwoording van de leverancier welke mij de laptop hadden toegestuurd.
KlantenserviceDe klantenservice was goed bereikbaar en hielp mij waar zij konden, ze waren vriendelijk. Helaas nam CentralPoint weinig verantwoording voor het product zij mij toestuurden. De onbuikbare laptop was de verantwoordelijkheid van de leverancier volgens hen. Let hier dus op. De communicatie naar de leverancier verliep langzaam waardoor ik nu, na ruim een week nog steeds geen rma nummer heb en thuis met een onbruikbare laptop zit. De schuld ligt dus voor een groot deel bij de leverancier.
Geachte heer/mevrouw,
graag hoor ik welk ordernummer en/of klantnummer het betreft. We gaan dan direct met uw klacht aan de gang.
Met vriendelijk groet,
Duidelijke website
Goede klantenservice
Geleverd product was een dag na mijn bestelling €30,- goedkoper ;-(
Omdat ik in het weekend besteld had, werd het product op maandag verstuurd, waardoor het op dinsdag (pas) geleverd werd.
KlantenserviceVia webchat snel status ontvangen v.w.b. verzending/levering.
Meer dan twee weken geleden bestelde ik online een laptop ter waarde van €652,19 bij Central point. De reden dat ik koos om bij hen mijn aankoop te doen had te maken met de door hun vermelde levertijd van 1 werkdag. De laptop is voor mij van cruciaal belang en dit leek mij het beste om het zo snel mogelijk te ontvangen.
Nadat de overeenkomst tot stand was gekomen en ik voldeed aan de betaling kreeg ik een ontvangstbevestiging toegestuurd en alles leek in orde. Echter ontving ik pas een aantal dagen na de betaling bericht dat Central point de laptop niet meer kon leveren. Ze boden mij een laptop van matige kwaliteit aan of terugbetaling. In de dagen dat ze niet hadden geleverd heb ik kosten moeten maken door een laptop elders te huren.
Wel heb ik via de mail laten weten dat het rechtens niet mogelijk is om niet tijdig/helemaal niet te leveren. Hier zijn wettelijke eisen aan verbonden. Na meerdere juridische aanmaningen besloten de medewerkers om niet meer te reageren noch de door mij betaalde bedrag terug te storten. Laat staan de schadevergoeding waartoe ik gerechtigd ben.
Na heel lang bellen en mailen en zelfs de CEO te contacteren heb ik een email terug gehad dat ze slechts de door mij betaalde som van €652,19 hebben teruggestort op mijn rekening. (Die ik nog niet ontvangen heb). Central Point heeft nagelaten om in te gaan op de aanmaningen. De reacties die ik ook terug kreeg waren zeer onprofessioneel. Het zijn werkelijk leken zonder enkel juridisch verstand en ook hebben ze geen juristen in dienst lijkt mij. Aangezien het om een aanzienlijk klein bedrag ging, heb ik besloten om geen gerechtelijke stappen te ondernemen. Wel is het mij duidelijk geworden dat ik nooit meer een overeenkomst zal aangaan met Central Point.
Ben je van plan hier iets te bestellen? Wees er dan op voorbereid dat je ontzettend slecht behandeld wordt als consument! Normaliter deel ik geen recensies online, maar dit is om de mogelijk toekomstige klanten bij Central Point te waarschuwen.
Ze hebben niet meer geleverd zonder enkele toelichting. Als consument heb je wel het recht om te weten waarom iets niet meer geleverd kan worden!
KlantenserviceErg onprofessioneel! Ze besloten om uiteindelijk niet meer te reageren op mijn emails.
Geachte mevrouw Hoshmand,
helaas was de door u bestelde laptop niet meer leverbaar, wat we de dag na uw bestelling hebben gemeld. Een artikel wat uit het assortiment van de fabrikant gaat komt helaas zo nu en dan voor. Vanzelfsprekend zeer spijtig, maar helaas niet altijd te voorkomen. We bieden in zo'n geval een natuurlijk een gelijkend alternatief, zoals ook in uw geval, of een terugbetaling. Zelf een alternatief voorstellen mag uiteraard ook. Het voorstel/de eis van een schadevergoeding lijkt ons in zo'n geval een brug te ver.
De terugbetaling is dinsdag uitgevoerd en gisteren op uw rekening bijgeschreven.
Fijne avond.
Manager inside Sales
Product besteld: Asus WT-465
Op de website staat netjes vermeld: "Voorradige artikelen die u op werkdagen voor 18.00 bestelt, worden dezelfde dag nog verzonden."
Nu is mijn werkdag afgelopen om 17:00 en mijn muis was stuk, dus snel een nieuwe muis bestellen, dit heb ik gedaan om 17:30.
Toevallig was dit op donderdag, dus dit betekent als ik het na 18:00 zou doen, ik het hele weekend zonder muis moest doen, verder stond er bij dit artikel Centralpoint als enige leveraar, die de volgende dag nog kon leveren.
Volgende dag nog steeds niet binnen, contact opgenomen met een medewerkster, deze beweerde stellig dat de werkdag om 17:00 zou eindigen, een andere medewerker beweerde toch echt dat het een uitzondering zou zijn (staat niks vermeld bij het artikel op de website?). Vervolgens betaal ik bijna 10 euro / 30% meer (dan de goedkoopste in pricewatch), meer voor een een wachttijd van 3 dagen. Slechte ervaring, slechte service, het maakt me gefrustreerd dat bedrijven geen moeite doen voor een beetje service.
Goede verzending is goede service. Het product was wel goed verpakt, dus dat was wel oke.
KlantenserviceReageerde wel redelijk op tijd, al was de eerste medewerkster erg vaag met antwoorden. Bereikbaarheid was oke.
Geachte heer Mulder,
ik heb uw orderverloop nagelopen en u heeft volkomen gelijk. De order is na betaling te lang in ons systeem blijven hangen en pas om 18.21 doorgezet. Dit is natuurlijk niet wat u mag verwachten bij een 24-uurs artikel, waarvoor dan ook excuses.
We zullen om het leed wat te verzachten u een kortingscode toesturen per email. U kunt deze dan gebruiken bij een eventuele volgende aankoop.
Manager Inside Sales
Centralpoint had als enige de RAM geheugens die ik zocht (3200MHz CL14) op voorraad.
Nu deze in Nederland lastig te verkrijgen zijn, heb ik van te voren met de klantenservice gechat, deze bevestigde dat ze inderdaad nog 1 set over hadden in de magazijn.
Zij waren zeker niet de goedkoopste (€283 vs €244) maar konden als enige het geheugen überhaupt wel leveren.
Ik heb mijn bestelling op vrijdag om 14:40 geplaatst en rond 16:30 kreeg ik keurig een e-mail en SMS bericht dat de geheugens onderweg zijn.
Vanmiddag (maandag) om 16:00 zijn ze door UPS keurig afgeleverd.
Hierbij moet ik wel toegeven dat het vorraadbeheer van CP volgens mij niet echt klopt, of met de hand wordt bijgehouden. Na mijn bestelling stond er nog steeds "1 op voorraad" op de website.
Ook wordt er foutief een open nota op mijn persoonlijke pagina weergegeven, terwijl de geheugens vooruit middels iDeal zijn betaald. Hoop dat CP het spoedig oplost.
Gratis verzending, het is echter een loterij welke vervoerder Centralpoint op dat moment kiest.
In mijn geval was het UPS.
Helaas totaal geen tracking informatie ontvangen, vandaar 1 ster er af.
Prima te woord gestaan via de chat op de website
Iphone 7 besteld, er waren 10 stuks op voorraad, nog even via online chat gecontrolleerd of ze ook direct geleverd konden worden, en werd me bevestigd dat de levering 2-3 zou duren. 5 dagen later krijg ik na het opvragen van de status bericht dat er 100'en bestellingen binnengekomen zijn en dat de mijne in backorder staat, dus helemaal geen integratie van hun stock met de online winkel. Ik heb wel alles betaald, dus kan nu nergens anders eentje kopen als ik zie dat hij op stock is.
VerzendingLevering zal waarschijnlijk de eerste maand niet gebeuren aangezien er 100den mensen besteld hebben en ook betaald en de voorraad van iphone 7 zeer beperkt is.
KlantenserviceKlantenservioe is makkelijk te bereiken, maar waardeloos. Enige wat ze kunnen zeggen is "Van zodra ik iets weet stuur ik het je door"
Beste Joris,
inderdaad is er rond de release van de iPhone 7 zoveel besteld (per uur) dat de voorraad update het aantal bestellingen niet bij kon houden. Erg vervelend voor diegene die daardoor naast een iPhone grepen.
We zetten alles op alles om de nog openstaande backorders snel uit te leveren.
Overigens, kunnen we het aankoopbedrag direct terugstorten, mocht je dit willen. Je kunt dan een email sturen naar david@centralpint.nl. We maken het dan direct in orde.
Manager Inside Sales
Bij de release van een nieuwe iPhone is het altijd lastig om er 1 te bemachtigen. Centralpoint had er enkele op voorraad waarvan 1 die ik wilde hebben.
Via de chat gereserveerd en direct besteld. De medewerker heeft fysiek gekeken of de iPhone er nog werkelijk was. Top!
De levering is via UPS verlopen. Op zich prima maar het track & trace nummer ontbrak in de email van Centralpoint. Na deze te hebben achterhaald, weer via de chat functie kon ik de verzending traceren. Jammer dat UPS alleen geen goede tijdsindicatie geeft.
KlantenserviceDe medewerker werkte heel goed mee, ging zelfs in het magazijn kijken of de iPhone er was.
Overzichtelijke website met een mooi, uitgebreid assortiment, aantrekkelijke prijzen en een makkelijk betaalsysteem met directe e-mailverificaties.
VerzendingSnelle, gratis levering. Echter is het product kapot geleverd, maar ik neem aan dat dit niet door Centralpoint kwam.
KlantenserviceWachten op retourinformatie duurt een week. Immers retour gestuurd, ontvangen en bekeken door de fabrikant, zou ik binnen 14 dagen mijn geld terug kunnen verwachten. Na deze twee weken kreeg ik te horen dat het een halve week langer zou duren dan verwacht. Echter een week later kreeg ik te horen dat het nog eens 14 dagen zou kunnen duren. Dat zou 5 weken i.p.v. de beloofde 2 weken zijn.
De besteling is makkelijk geplaatst de website is overzichtelijk en het assosrtiment is breedt. Ook vind ik het dat fijn het een officele Dell partner is.
VerzendingDPD is een prima pakketservice. De verpakking van de laptop was wel wat karig, maar dit is aan fabrikant ze kant en komt waarschijnlijk omdat de laptop voor de zakkelijk markt is.
Klantenservicenvt
Leveringstijden waren correct (volgende dag bezorgd). Klantenservice heeft snel gereageerd en was vriendelijk. Gewoon, zoals het moet.
VerzendingLevering was op tijd.
KlantenservicePrima klantenservice.
Klantenservice niet bereikbaar buiten werktijd, verzending staat als 24 uur aangegeven en dat lukt dus ook niet. De vervoerder is van tevoren niet duidelijk en bij UPC kan je niet de afhaalpunten in de buurt kiezen.
VerzendingGeen track en trace, geen idee welk bedrijf vervoert. Speciaal vrijdag besteld omdat ik op zaterdag thuis ben en er 24 uurs levering bij stond. Maandag briefje in de bus van UPC. Afhaalpunt alleen mogelijk in Apeldoorn, ook lekker om de hoek. Pakketje gaat dus retour omdat in Apeldoorn afhalen geen optie is en ik net als de meeste mensen de hele week werk.
KlantenserviceKlantenservice is maar tot 18:30 bereikbaar, niet meer van deze tijd.
Beste Rob,
Dank voor je review. Wij leveren onze producten de eerstvolgende werkdag, zoals ook bij de producten zelf staat aangegeven. Indien je op vrijdag besteld wordt er dus op maandag geleverd, nooit op zaterdag. De track en trace link is in een aparte email verzonden. De keuze voor een afhaalpunt is een goede tip, welke we met onze vervoerder zullen bespreken.
Manager Inside Sales
Het product was eenvoudig te vinden op de website. Bestellen en betalen is ook vlekkenloos verlopen.
VerzendingGeen track & trace code bij bestelling ontvangen.