Dustin Nederland | Zakelijk

Gebruikers over webshop Dustin Nederland | Zakelijk

Overzichtelijke website, makkelijk te kiezen uit soorten en producten. Complete informatie over het gewenste product. Nog geen ervaring met klantenservice - hoop dat dit ook zo blijft😊

Duidelijk aangegeven wanneer product geleverd kon worden. Bleek in de praktijk veel eerder te zijn en daar keurig vooraf info over ontvangen - net zoals de update met track&trace.

Duidelijke site die ik vaak ook voor referenties gebruik. Professionele pagina en updates m.b.t. verzendingen. Zeker een aanrader en zeker ook een partij (mede gezien de voorraad/aanbod) om vaker zakelijk te bestellen.

Zeer snel geleverd en duidelijke, constante updates van van de levering. In tegenstelling tot enkele andere shops (waar we eerder hadden besteld).

NIks echt te klagen. Prima site, bestel proces was snel doorlopen en levering van Type Cover was direct de volgende dag.
Nog geen ervaring met klantenservice, dus kan er niet over oordelen.

Ze hebben veel en een duidelijke voorraad status.
Bestelproces is goed op orde en je word duidelijk stap voor erdoor geloodst.
Prima communicatie over de betaling en verzendingen.

Precies de goede switch die ik nodig had. :-)

Ik heb ze niet nodig gehad omdat alles gewoon vlekkeloos is verlopen

Erg duidelijke website en de zending was vlot geleverd. Ook de klantenservice was erg behulpzaam.

Support heeft me goed geholpen bij het maken van de order, zo wilde ik iets bestellen wat nog maar nét te bestellen was. Ik was daarom verbaasd over de levertijd.

Eind november MacBook Airs besteld. Vijf stuks in totaal. 7 weken (!) later zijn er slechts twee geleverd. De overige 3 laten nog 10 werkdagen op zich wachten. Dat kan echt niet meer in deze tijd.

Wát geleverd is, ging goed, maar het gaat er hier om dat er goederen niet geleverd kónden worden en dat zegt niets over de verzending zélf. Het is niet eens een uitlopend product (Apple zelf meldt 1 dag levertijd). Ik was gelokt met een mooie aanbieding.

Bijkomend probleem is dat de communicatie slecht is. Er is een chatfunctie waarbij je een vraag kunt stellen op de website, maar het antwoord is geautomatiseerd en verwijst naar je mailbox met een standaard verhaal en een link naar je online account waar je je status kunt bekijken. Leuk, maar dat had ik zelf al bedacht. Eerdere aankopen gingen wel goed, mar door deze misser denk ik wel twee keer na voordat ik weer bestel bij CentralPoint. Gemiste kans. Uiteindelijk zal ik er 2 van de drie cancelen.

In het weekend een Ipad besteld die ruim op voorraad zou zijn. Vervolgens hoor je dagen niets meer, op mails wordt niet gereageerd en na lang bellen krijg je te horen dat de Ipad over enkele weken geleverd kan worden. In en in triest deze handelwijze. Als vaste adverteerder op Tweakers hebben zij kennelijk een streepje voor .

Product werd niet geleverd. Ondanks toezegging dat product op voorraad was wordt niets gestuurd, maar ook geen mededeling verstuurd dat het product toch niet op voorraad was.

Klantenservice reageert niet op 4 gestuurde mailberichten. Is er wel een klantenservice?

Website werkt goed - meteen op de juiste pagina vanuit de pricewatch met de goede prijs. Centralpoint lijkt vooral aan de zakelijke markt te leveren, maar laat prijzen netjes inclusief BTW zien als je aangeeft een consument te zijn.
Verder van een goede aanbieding kunnen profiteren bij deze bestelling.

Een week voor de kerstperiode besteld, met als verwachte levertijd een week (de week tussen Kerst en Nieuwjaar) Uiteindelijk is het op 7 januari voor het eerst aangeboden. Dit is dus langer dan verwacht, maar gegeven dat dit een actieproduct was en ik het net voor de kerstperiode had besteld is de levertijd enigszins te verklaren.
Verder zou het fijn zijn als de bestelling direct bij een pakketpunt bezorgd zou kunnen worden. Dit is helaas nog niet mogelijk.

Gegeven de verwachte levertijd heb ik de klantenservice gemaild om het pakket op een ander adres laten bezorgen. Dit kon gelukkig nog aangepast worden.

Duidelijke website met voldoende informatie, juiste correspondentie over de stand van zaken betreft de levering en de snelle levertijd.

voldoende op de hoogte gehouden over de stand van zaken betreft de levering.

De levering (iPad pro 9.7) was niet in overeenstemming met de voorraadgegevens zoals op de site was afgedrukt. Dat was jammer omdat ik hem nu niet voor mijn vakantie binnen kreeg. Helaas.

Bij tergukomst van mijn vakantie bleek ik de verkeerde hoes te hebben besteld. (was voor grote ipad versie). Deze was echter veel sneller dan de ipad binnen, dus was daarvan alvast de retourperiode verlopen. :-(
Na telefonisch contact kan ik deze nu wel terugsturen. Er wordt echter wel 10 euro in rekening gebracht (plus de verzendkosten).

Aangezien ik voor meer dan duizend euro aan bestellingen had gedaan vind ik dit een vreemde zaak. Centralpoint gaat van mijn leverancierslijst af.

Ik snap niet dat je als bedrijf niet eerst even kijkt wat een klant bij je besteld heeft voordat je moeilijk gaat doen.

Ik heb nog wat hardware aan te schaffen, maar dat ga ik zeker niet bij Centralpoint kopen.

Ik wacht nu al 1,5 maand ipv 10 werkdagen op een MacBook via CentralPoint. Niemand kan mij duidelijkheid bieden over de leverdatum. Customer service via mijn e-mailadres werkt ineens niet meer, gek genoeg via een ander e-mailadres weer wel. Ik moet zelf altijd achter de status van de order aan, CentralPoint doet niet haar best je pro-actief te informeren, laat staan dat ze met een oplossing komen. Bij Apple geven ze aan niet via een reseller te kopen omdat verzamelorders vertraging kunnen veroorzaken.

Geachte heer Collette,

Dank voor de feedback. Zoals ook per live chat aangegeven op 2-1-2017, begrijpen we vanzelfsprekend dat het wachten op de Macbook zo langzamerhand er vervelend wordt. Toch kunnen we helaas niet anders dan een verwachting blijven aangeven. We staan nog steeds elke dag in contact met Apple en haar distributeurs om onze leverdata up to date te houden.

De wens voor productieve informatievoorziening snappen we natuurlijk. Echter valt er helaas vanuit Apple normaliter alleen op de dag voorafgaand aan de verzending een update te verwachten. Deze communiceren we altijd direct naar de klant. Tot dat moment is er gewoonweg geen concrete informatie beschikbaar anders dan een globale datum voor alle nog openstaande CTO's. We kunnen u tot die tijd dus eigenlijk niets nieuws vertellen.

Overigens werken uw beide mailadressen gewoon. Er is niets geblokkeerd zoals u in de chat suggereerde.

Dank voor het geduld en excuses voor de vertraging.

Manager Inside Sales

Fast delivery of the items even in holidays.
Good packing.
The item as described in the site.

AMD Radeon Fury aangeschaft. Via de Pricewatch kom je direct op de goede pagina terecht. Via de website zelf is het wat lastiger om je weg te vinden.
Met Kerst besteld en er stond een levertijd van enkele dagen tot max. 5. Werd echter al de woensdag na Kerst bezorgd, dus order op de eerste dag verwerkt en verzonden in een vakantie periode. Prima.

Goede stevige verpakking met verzegeling. Alles netjes en onbeschadigd aangekomen.

Waarschijnlijk een prima bedrijf, tot je contact met ze opneemt. Vreemde praktijken, klantonvriendelijke processen en ze verschuilen zich achter het feit dat ze zich niet aan consumenten wetgeving hoeven te houden.

Het product werd een dag te laat geleverd wat opzich geen probleem is. Echter had ik juist bij centralpoint besteld omdat ze aangaven dat volgende dag te leveren.

Medewerkers zijn klantonvriendelijk, kortaf, retourneren is bij centralpoint geen recht maar een privilege dat alleen wordt toegekend als een medewerker je goed gezind is. Zeer vreemde gang van zaken, jezelf verschuilen achter zakelijke regeltjes gaat natuurlijk nergens over, zet jezelf dan niet in de pricewatch. Afijn, retour eenmaal goedgekeurd kom ik er na 2 weken achter dat je voor een terugbetaling centralpoint handmatig even mag mailen als je je geld terug wil?? Wat is dit voor bedrijf... Ik zou iedereen willen aanraden hier ver vandaan te blijven, bestel lekker bij Coolblue voor een paar euro meer en bespaar jezelf deze praktijken.

Een aantal accessoires besteld voor de DJI Osmo Mobile. Bestellen en verzenden ging prima en snel. Na wat testen bleken er voor ons een aantal accessoires niet te voldoen. Dus heb ik een retour verzoek ingediend, waarop ik de reactie kreeg dat dit niet werd geaccepteerd.

Reden: "Geopende producten die zakelijk zijn besteld kunnen door ons niet retour genomen worden"

Waarop ik uiteraard reageer dat dit te belachelijk is voor woorden. Een consument mag wel iets retour sturen en een bedrijf niet?

Ik krijg de reactie dat ze in hun recht staan, lees de voorwaarden maar na.... En ja het blijkt dat ze in hun recht staan, chapeau!

Sneller geleverd dan aangegeven, onhandige onpersoonlijke verpakking (vergeleken met coolblue).

Prima dat je als bedrijf in je recht staat, maar om klanten op deze manier te behandelen met directe kortaffe reacties en retour beleid is niet meer van deze tijd.

Een Coolblue of Bol.com nemen zonder vragen je product direct retour, geopend of niet. Wij doen nooit meer zaken met Centralpoint.nl.

Geachte heer van Wagtendonk,

Bij een zakelijke aankoop zijn de retourvoorwaarden inderdaad wat strenger dan bij een consumentenaankoop. Het geopend zijn van een verpakking kan dan reden zijn voor afwijzing. Indien u twijfelt over een product, kunt u een verkoop medewerker vragen stellen over het product, waarbij wij u dan de zekerheid kunnen geven van het juiste product. Natuurlijk kan het zijn dat u net iets te snel bent overgegaan tot een aankoop of dat de aankoop overbodig blijkt. We kijken daarom per case wat de mogelijkheden zijn. In uw specifieke geval hebben we de retouraanvraag helaas moeten afwijzen.

Excuses voor het ongemak.

Manager Inside Sales

Bestellen gaat soepel maar voorwaarden zijn sneaky. Kleine lettertjes bij de bestelknop dat je niet kan retourneren of annuleren.

SLECHTE APPLEDEALER! MacBook Pro besteld eind nov met levertijd 10 werkdagen. Vooruitbetaald. Niets gehoord. Op 8 december navraag gedaan waar hij blijft. Hij zou 23 dec komen. Op 30 dec nog geen def leverdatum gehad. Apple kon binnen 2 weken leveren dus ik wilde annuleren maar dat kon niet omdat het een 'speciale' bestelling was; (staat inderdaad met minuscule lettertjes bij de bestelknop) ik had een andere processor gekozen. Je kan ook niet retourneren. Dus nooit meer bij CentralPoint

De medewerker was behulpzaam en netjes maar kan niets toezeggen of voor de klant betekenen.

Beste,

Ondanks dat we vanzelfsprekend begrijpen dat het wachten op de Macbook zo langzamerhand de nodige frustraties oplevert, kunnen we helaas niet anders dan een verwachting aangeven. We staan elke dag in contact met Apple en haar distributeurs om onze leverdata up to date te houden. Desondanks is er op dit moment alleen globaal een inschatting vanuit Apple beschikbaar. Een concrete leverdatum voor uw specifieke order is er niet eerder dan één dag voor het moment dat deze zal worden uitgeleverd.

Overigens geven we duidelijk aan dat een special build niet geannuleerd kan worden bij aankoop, in "normale" puntgrootte.

Excuses voor het ongemak.

Manager Inside Sales

Allereerst een product dat op voorraad zou zijn en wat in werkelijkheid niet was, ok kan gebeuren, direct per mail aangegeven dat ik dan bestelling wenste te annuleren, geen reactie, nog een mail geen reactie, vervolgens aan de telefoon bleek er niets bekend.

Uiteindelijk door medewerker aan de telefoon netjes geholpen die niet begreep hoe dit heeft kunnen gebeuren.

goede voorlichting scherpe prijs snelle levering, ook na een probleempje met installatie goed op weg geholpen

op voorraad snel geleverd

Prima winkel, lage prijzen, soms wat langere levertijd maar wel duidelijk op de website zichtbaar.

Ik had een MacBook besteld en zag later dat deze ook met US English toetsenbord was te bestellen. Via email wijziging aangevraagd en binnen 10 minuten werd ik gebeld om het telefonisch nog even te bevestigen. Geen gedoe met eerst annuleren en weer opnieuw bestellen. Werd gewoon direct gewijzigd.

Slecht en onduidelijk weergeven wanneer iets ontvangen wordt. Ik heb het nu al een aantal keer gehad. Dus het product was voor mij niet meer nodig omdat ik hem toen gewoon in de winkel had gehaald.

Helaas wordt er volgens mij voor 90% als niet 100% van de producten gebruik gemaakt van dropshipment. Niet heel erg, maar wel als de dropshipment uit het buitenland komt en als je vervolgens wat wilt terug sturen je dan én 5 euro restocking fee en 6,95 verzending moet betalen...

Ik heb het wel een beetje gehad hier en blijf lekker bij Coolblue ofzo!

Lees het verhaal hierboven, ik denk dat dat het wel duidelijk maakt.

En laten we er ook nog maar niet over beginnen dat het aanvragen van een retour mij meer dan 2 weken heeft geduurd? Ik heb er meerdere malen achter aan moeten gaan en zelfs toén konden zij mij niet tegemoet komen met of de restocking fee of de verzend kosten.

Ik heb het wel een beetje gehad hier en blijf lekker bij Coolblue ofzo!

Geachte heer Schilder, Beste Sem,

Bedankt voor de feedback. Zoals zojuist telefonisch besproken geven we bij onze producten een levertijd aan die rekening houdt met de herkomst van het product. In uw geval stond er daarom ook bij de producten een levertijd van 1-2 werkdagen en 3-5 werkdagen. Het weekend wordt dan vanzelfsprekend niet meegerekend.

Wat betreft de retourtermijn moet ik u volledig gelijk geven. Ook in deze drukke periode kan en moet de verwerking gewoon sneller. We zullen dat met onze klantenservicemedewerkers oppakken.

Uit coulance en begrip voor de situatie zullen we tevens een kortingscode aanmaken die u, mocht u het weer aandurven, kunt gebruiken bij uw volgende bestelling.

Centralpoint.nl

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk