Dustin Nederland | Zakelijk

Gebruikers over webshop Dustin Nederland | Zakelijk

De winkel komt prijs afspraken niet altijd na wanneer je besteld hebt zou de bestelling zo geannuleerd kunnen worden omdat ze een andere prijs willen neerzetten.

Klanten service doet lijken alsof het je eigen probleem is en het enige waar zei zich druk over lijken te maken is hun handen schoonmaken.

Het product (Dell thunderbolt dock TB-16) dat ik hier heb gekocht werkte niet naar behoren, en het heeft mij veel tijd en moeite gekost om Centralpoint zover te krijgen dat ik het mag retourneren. Daarbij moet ik wel zeggen dat na aandringen van mijn kant de klantenservice van Centralpoint ook met de fabrikant contact heeft opgenomen, en er ook de nodige tijd in heeft gestopt.

Als iets gewoon werkt is Centralpoint prima, maar voor problematische producten moet je wel doorzetten.

GLS en DHL kunnen geen indicatie geven wanneer het product wordt bezorgd. Omdat ik ook een monitor had besteld, die apart werd verzonden, moest ik twee keer thuis werken om de spullen in ontvangst te nemen.

De klantenservice is in eerste instantie erop gericht om zo snel mogelijk van je af te komen als een product eenmaal besteld en betaald is. Problemen worden doorverwezen naar de fabrikant, ook als die niets kan doen. Retourneren kan niet als je en product hebt gekocht op een 'zakelijk' account.

Nadat ik heb volgehouden dat ik het Dell thunderbolt dock (TB-16) wilde terugsturen heeft Centralpoint contact opgenomen met Dell. Dell is met mij gaan onderzoeken of de dock toch werkend gemaakt kan worden.

Vervolgens heb ik enkele malen contact gehad met een technisch medewerker van de Dell helpdesk, die uitgebreid met mij door alle instellingen en drivers is gegaan. Nadat dat niet heeft geholpen is deze medewerker (net als ik ondertussen) verder gaan zoeken. Ik ga nu een kijken of het helpt om WIndows opnieuw te installeren, maar ik ben niet blij met de hoeveelheid tijd die dat gaat kosten. :(

Ondertussen had de medewerkster van Centralpoint hier ook verder naar gekeken, en ze heeft geregeld dat ik de dock toch kan retourneren. Daar ben ik blij mee, en ik twijfel nu tussen 3 en 4 sterren. Toch 3, omdat het hele verhaal mij erg veel tijd en moeite heeft gekost. Maar uiteindelijk ligt dat meer aan Dell dan aan Centralpoint.

Ik zocht naar een Archos Urban E6, en kwam op Central Point uit. Bestellen en afrekenen was geen enkel probleem, site is redelijk overzichtelijk en het bedrijf is redelijk dichtbij voor mij, voor het geval er iets retour zou moeten bijvoorbeeld. De Archos werd twee dagen later bezorgd door DHL, DHL heeft helaas geen indicatie wanneer iets wordt bezorgd, alleen de dag zelf. Dit is lastig, maar kwam goed. De Archos zat in een nauwsluitende gesealde doos, waaruit de onbeschadigde doos met de Archos zelf kwam. Wat direct opviel was dat de koplamp schuin omhoog scheen, ik moest deze zelf terugbuigen naar een normale stand. Het metaal is dan direct fragiel. Na twee ritjes bleek er een schroef onder het zadel weg te zijn. Mogelijk heft die er nooit ingezeten, maar kan er ook simpelweg uitgetrild zijn. Gemaild naar CS en kreeg een mailtje terug dat garantie via Archos zelf loopt, met een telefoonnummer 020-5040510. Dit nummer wordt direct verbroken als je het belt, ik probeer nu al drie dagen... Ik heb dit tevens gemeld aan Central Point, maar krijg daar simpelweg geen bericht meer op terug.

Het lijkt erop dat de CS van CP geen service wil bieden, wat het bedrijf reduceert tot een simpele dozenschuiver. De prijs is goed, de service is er nauwelijks, daarom de lage(re) prijzen? Het gaat bij mij om een vrij simpel mankement, maar zelfs het doorsturen van mijn vraag lijkt teveel moeite. Inmiddels heb ik ook een vraag bij Arhos International gepost, en wacht nog op antwoord. De ontbrekende schroef is onderdeel van een verzonken verchroomde inbus-bout met afgevlakte kop. Geen standaard schroefje dus, maar een mooi afgewerkt onderdeeltje. Als Archos ook niet thuis geeft, rest mij alleen nog de optie om het hele ding retour te sturen als RMA. Onzinnig, maar dan helaas noodzakelijk, ondanks dat de hele scooter prima functioneert... Ik twijfelde tussen een voldoende en een slecht, maar hang nu meer naar slecht, omdat dit simpele probleempje opeens een ergernis wordt als er iets simpels mis gaat met het product, en de verkoper zijn verantwoordelijkheid direct afschuift. Als de fabrikant dan vervolgens óók onbereikbaar blijkt, wordt het direct tandenknarsen.

DHL zending, prima geregeld, ware het niet dat er geen tijdindicatie wordt gegeven, zelfs geen dagdeel. Je bent dus verplicht thuis te blijven.

Een probleem met mijn product werd direct afgeschoven naar de fabrikant. Er is niet eens de moeite gedaan om mijn bericht even door te sturen. Het servicenummer van de fabrikant (Archos) is al drie dagen onbereikbaar, wordt direct afgebroken.

Nu hebben ze goedgemaakt door afgeven van kortingsbon,zo moet het zijn,ik wens hun success met hun verdere verkoop,hun reactie op mijn review heeft toch vruchten geworpen,afspraak is afpraak zeggen ze en dat is aardig gelukt..

Levering was snel.

Toch kortingsbon gekregen van hun dus klanten service was snel..

Loopt op rolletjes. Rare aan di review verzoek is dat ik dit met 15 woorden moet toelichten. Snap niet wat er fout was met de eerste drie woorden

Duurde iets langer, maar uiteindelijk helemaal tevreden. Zat niet te wachten

Ik werd voor ondersteuning gewezen door Central point op een mailadres van de oorsprong van het product ASUS. Bleek dat je moest bellen. Dat wist men niet bij Central Point m,aar werd wel opgepakt.

Krap zesje. Het product dat ik besteld heb werd vlot geleverd en de prijs was niet verkeerd. Toen ik het retour wilde sturen omdat de werking toch iets anders bleek dan ik verwacht had - doos was nog niet geopend - kwam het retourcircus op gang en dat ging minder soepel.

Eerst toestemming via RMA aanvragen, vervolgens wilde men weten waarom, daarna bericht dat de RMA goedgekeurd was en het product goed ontvangen maar ik wel nog moest aangeven of ik het geld retour wilde of een tegoedbon, en nog wat van dat soort dingen. Gewoon veel gezeur om iets dat heel eenvoudig had moeten zijn.

Het leek niet perse kwade opzet maar ik denk dat de processen meer gericht zijn op b2b. Wat een contrast met 'als je je bedenkt stuur je het naar dit en dat adres en storten wij het geld terug'. Volgens mij is een en ander ook niet helemaal in lijn met de WKA en ook niet met de richtlijnen van de stichting thuiswinkel.

Zie bij 'algemeen'. Veel gedoe om iets simpels. Het ging gewoon niet soepel en de klantenservice was, hoewel vriendelijk, daar onderdeel van.

Pas op ! Bedrog en misleiding door dit bedrijf. Men verschuilt zich achter dubieuze regeltjes. Zodat ze artikels kunnen verkopen die duurder eruit zien dan wat daadwerkelijk gelevert wordt.

Ik had een artikel bij dit bedrijf besteld. Toen het binnenkwam bleek het niet het artikel te zijn dat vermeld stond op hun website. Maar een model met minder mogelijkheden. Terwijl toch duidelijk op hun website dit artikel geadverteerd staat met de opties die ik zocht. Toen ik hun erop aansprak dat het een ander artikel is waar ik voor betaald heb, werd ik arrogant behandeld. En werd er mij verteld dat het mijn schuld was. Omdat de website geen aansprakelijkheid heeft met betrekking tot het plaatsen van artikelen. Met andere woorden.. Ze kunnen er alles wel plaatsen met een gunstige prijs. Maar dan is het dus een totaal ander artikel waar men voor betaald. Dit is dus gewoon bedrog. Dit was voor mij de laatste keer dat ik bestel bij Centralpoint.nl

Ik werd arrogant behandeld. En men probeert zich snel in te dekken voor hun eigen misleiding en bedrog.

Probleem met de verzender. Dit was voor hen makkelijk oplosbaar. Bereidheid tot medewerking nihil. Voor het eerst sinds jaren hier weer iets besteld, omdat de prijs het laagst was. Gelijk weer afgeleerd. Nu definitief nooit meer.

Vanaf het moment dat ze je geld binnen hebben, ben je geen klant meer. Klantenservice vriendelijk maar inhoudelijk hopeloos. Zoek het maar uit, lijkt het bedrijfsmotto.

Beste,

Dank voor de reactie en feedback. Kunt u uw ordernummer en/of klantnummer mailen naar david@centralpoint.nl?
We pakken uw klacht dan direct op.

Centralpoint.nl

Product besteld, maar het verkeerde geleverd. Geen reactie van hun klantenservice om het op te lossen. Alleen de automatische retourservice werkt gelukkig wel. Ik bestel hier nooit meer.

Het verkeerde product geleverd. Ik had een moederbord besteld en kreeg een fiets oplader.

Geen enkele reactie op mijn e-mail gehad. Totaal geen service. 1 ster is eigenlijk al teveel, ik wou dat ik er nul kon geven.

Beste,

Kunt u uw ordernummer en/of klantnummer mailen naar david@centralpoint.nl?
We pakken uw klacht dan direct op.

Centralpoint.nl

Hebben de boel qua automatisering niet op orde. Prijzen soms verkeerd in het systeem en leverdata die niet kloppen. Vervelende ervaring gehad, waarna ik ook weer een week op mijn geld moest wachten.

Vertellen dus onwaarheden en hangen een verhaal op om van het onderwerp af te komen, over bijvoorbeeld de voorraad of over het moment dat geld terugbetaald wordt.

Nu voor de 3e keer een bestelling gemaakt van een product die volgens de website op voorraad was en voor de 3e keer een reactie dat het product niet meer leverbaar is. Er wordt vervolgens een alternatief voorgesteld dat op de eerste plaats duurder is en daarbij ook mindere specs heeft.
Vervolgens kan ik weer dagen wachten op mijn geld. Dit was de laatste poging bij Centralpoint. Laat eerst maar eens zien dat jullie je voorraadsystemen op orde hebben.

Het duurt weet dagen voordat ik het geld terug krijg nadat een product later niet op voorraad bleek.

Heb in december een samsung 960 pro 1tb m.2 ssd besteld. Overal werd aangegeven dat hij niet beschikbaar was tot ik hem op centralpoint zag staan met 1 dag levertijd, niet dus. Ik bestel en betaal netjes en toen begon het wachten. Elke keer als ik op mijn account keek werd de verwachte levertijd weer met een maand uitgesteld. Ik hield alles goed in de gaten en zag een aantal keer dat hij op voorraad was, nadat ik bij de klantenservice had nagevraagd zeiden ze dat het niet klopte. Ik vind het gewoonweg bizar dat een winkel niet zijn voorraadbeheer perfect in orde heeft, zo misleid je klanten. Begin maart zag ik dat er een paar honderd op voorraad waren, dus ik weer contact opnemen werd me verteld dat de prijs anders was dan die nu op de site staat. Ik heb daar weinig mee te maken en verwacht dat hij geleverd word voor de prijs die ik heb betaald. Na een escalatie naar de leidinggevende werd me verteld dat de voorraad alweer niet klopte. Een week later, 4 maanden na mijn bestelling werd hij geleverd. Nu snap ik dat een groot gedeelte van de schuld bij de producent ligt maar een slecht voorraadbeheer zorgt ervoor dat je klanten in de maling neemt die denken dat ze morgen producten in huis hebben.

Verzending was prima, beetje raar dat een kleine ssd in een redelijke omdoos verstuurd wordt, beetje zonde van grondstoffen.

De chat was behulpzaam telkens, maar toen ze me zeiden dat het product nu voor een andere prijs op de site stond dan ik had betaald en ze moesten kijken of ze die konden leveren brak me de klomp. Maar de leidinggevende nam het daarna over en kwam alles nog goed.

Nalevering bleef enkele dagen even steken, maar snel en correct afgehandelt. Jammer dat de techische oorzaak niet meegegeven werd.

Via de chat functie op de website. Beter dan bellen ;-)

Slechte levering, product wordt in eerste instantie in twee leveringen opgestuurd, de tweede levering pas nadat er over is nagebeld waar het bleef. (Na een maand).
Het product bevalt niet en kan niet worden teruggenomen. Door de klantenservice wordt van het kastje naar de muur verwezen en uiteindelijk na betaling van een behoorlijk bedrag wordt het teruggenomen. De klantenservice is veruit brutaal te noemen en denkt op geen enkele mogelijkheid mee met de klant. In eerste instantie was de bedoeling om een ander product er voor in de plaats te nemen, maar dat gaat ergens anders besteld worden. Ik heb afgeraden hier meer producten te bestellen door het bedrijf.

Product stelde teleur, mede door de matige omschrijving van de website.

Zelden heb ik zo'n brutale en klantonvriendelijke klantenservice meegemaakt. In mijn beleving is een klant koning en dient er ieg naar deze geluisterd te worden wat voor klachten er zijn.
Een totaal gemiste kans omdat het probleem vrij simpel opgelost zou kunnen worden. En dat voor een bestelling van enkele duizenden euro's waar in de aanloop ook al menig fout is gemaakt door het bedrijf.

Geachte heer Salome, beste Rens,

u heeft een (zakelijk) bij ons gekocht artikel na 14 dagen aangemeld als defect. Zoals in zo een situatie gebruikelijk, starten wij dan een RMA procedure. Na telefonisch contact om het defect te bespreken, blijkt dat het wellicht niet defect is, maar dat het artikel u niet bevalt. We hebben u aangeboden het artikel te laten testen. Mocht na de test blijken dat het artikel defect is, dan wordt het uiteraard kosteloos gerepareerd danwel vervangen.

Manager Inside Sales

Een m-Sata SSD besteld. Ik had aan 16 GB voldoende, en Centralpoint had hem op voorraad. Bij afrekening kreeg ik een melding dat als ik voor 5 euro meer bestelde, de verzending gratis zou zijn. Dus nog maar een USB3 memory stick meebesteld. Als ik had gewild, zou ik gewoon door kunnen gaan en verzendkosten accepteren. Liever zo, dan dat ik pas vlak voor iDeal er achter kom dat verzending niet gratis is.

De SSD werd direkt na het weekend geleverd (besteld op zaterdag) en de memory stick een paar dagen later. Waarschijnlijk mijn eigen schuld, ik had naar de specs gekeken, niet of hij op vooraad was.
Beide waren uitstekend verpakt, in een kartonnen doos met van die opgeblazen luchtzakjes.

Ik heb een product besteld bij Centralpoint, waar er het volgende stond:
Screw terminals - 0,93 - aantal: 10.
Dus bestel ik er 10 (heb er 100 nodig), en krijg ik (ofcourse) één zakje met 10 schroefterminals. Best grappig, vond ik, maar toen ik belde (5x ofzo) kreeg ik uitéindelijk te horen dat ik er maar tien ging krijgen :P

Ik vind het erg onduidelijk, zij vinden van niet. Terugsturen mag gewoon, maar er is niks geen compensatie, en ik heb extreem veel tijd verdaan met bellen over zoiets sufs.

De eerste keer dat ik belde (over dit mijns inziens simpele probleem) werd ik vriendelijk te woord gestaan, maar absoluut niet verder geholpen. Er zou gemaild worden en ze moesten één of andere fabrikant contacteren. Ik had vroeg gebeld maar de volgende dag nog steeds niks gehoord, dus belde ik weer. Die wist het ook niet en moest het weer aan die persoon terugvragen, maar die was er niet, dus moest ik een andere dag maar wéér bellen;
Dat ging allemaal een paar keer zo, totdat ik vandaag iemand aan de lijn kreeg die me prompt vertelde dat ik er maar 10 ging krijgen, en dat ik niet zo moest zeuren over de "onduidelijkheid" van "aantal: 10", want dat snapt toch iedereen"? En elke webshop doet dat zo.

Ben ik lekker mee geholpen, maar niet heus. Een hoop nutteloze tijd verdaan.

Het opzoeken en bestellen van de producten ging zonder problemen. De betaling was snel en makkelijk geregeld.

De bestelling was 's avonds geplaatst en daardoor niet de volgende dag binnen. Dit was niet belangrijk en de bestelling was netjes de 2e dag na de bestelling binnen.

Snel verzonden en zat op 1 doos na goed verpakt. Bij de doos die niet goed verpakt zat was het plakband gedeeltelijk losgekomen waardoor de doos 3 kwart open was.

Het ging om een laptop tas dus er kon niet veel uitgehaald worden maar kon beter verpakt worden.

Onlangs heb ik via ons bedrijf een order geplaatst voor een Dell precision 7510. Na enkele weken gewacht te hebben kregen wij dan eindelijk de laptop binnen en bij aankomst bleek dat de scherm van de laptop geheel gebroken was. De laptop werd pas na 2 a 3 weken opgehaald en inmiddels zijn we alweer enkele weken verder en hebben nog steeds geen goed product retour gekregen. Ik snap niet waarom dit zo lang moet duren en ondertussen zitten wij zonder laptop waar wij grof geld voor neer hebben moeten leggen.

Als we een medewerker spreken wordt het probleem keer op keer niet verholpen en steeds wordt er meegedeeld dat we nog maar even moeten afwachten en word er totaal niet meegewerkt aan een passende oplossing voor het gemis van deze laptop. Dit vind ik voor Centralpoint.nl een zeer kwalijke zaak.

Verder wil ik wel vermelden dat het aanbod en service in het verleden wel gewoon prima was, dus ik begrijp totaal niet waar dit uit ontstaat.

Een zending die kapot aankomt bij ons, is zeer waardeloos te noemen.

Als we een medewerker spreken wordt het probleem keer op keer niet verholpen en steeds wordt er medegedeeld dat we nog maar even moeten afwachten en wordt er totaal niet meegewerkt aan een passende oplossing voor het gemis van deze laptop. Dit vind ik voor Centralpoint.nl een zeer kwalijke zaak.

Bij Central Point heb ik een hangbeugel voor mijn Public Display besteld en dit ging prima zoals verwacht

Centralpoint is een duidelijke en overzichtelijke site. Snelle levering en goede communicatie en begeleiding tijdens het proces. Ze maken hun beloftes waar.

De levering was binnen twee dagen binnen. Sneller dan verwacht.
Goede informatie over de verzending, zoals verzendmoment.

Niet nodig gehad. Bestelling is naar volle tevredenheid afgehandeld.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk