Stassen Hifi

Gebruikers over webshop Stassen Hifi

Mooie winkel, vriendelijke mensen. Toen ik de zaak inliep en vertelde dat ik een behoorlijke reis achter de rug had, werd ik eerst verwezen naar de bar, waar de koffie al klaar stond. Leuke ontvangst!

Kwam slechts een versterker kopen, maar kreeg toch een rondleiding door het hele pand met uitleg over van alles en nogwat. Was leuk, mooie zaak, betrokken medewerkers, allemaal uiterst vriendelijk gewoon.

De medewerkers hebben stuk voor stuk verstand van de spullen die ze verkopen.

Ik heb via de website contact gehad met ze over de versterker, ze konden hem versturen maar ik heb besloten hem op te halen. Verzending heb ik dus geen oordeel over.

Niet nodig gehad

Bij Stassen heb ik (voor een uitermate goede prijs) een Sonos Bundle 250 aangeschaft. In eerste instantie heb ik per e-mail contact met hen opgezocht en daarop werd snel en adequaat gereageerd. Uiteindelijk een exemplaar besteld en op de afgesproken leverdag (product moest nog binnenkomen) werd ik keurig op de hoogte gehouden.

Bij afhalen werd ik uitgebreid te woord gestaan en heb een korte rondleiding door hun enorme 'luisterkasteel' gekregen. In een woord: Wauw!

Technische kennis was goed en het contact wekte bij mij het vertrouwen dat ze weten waar ze het over hebben. Bij mijn volgende HIFI aanschaf zal ik zeker weer naar Stassen gaan.

Het product is naar tevredenheid in gebruik genomen en de after sales is dus (nog) niet van toepassing. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat ook hun aftersales goed zal zijn.

Op 29 april heb ik hier telefonisch een nieuwe 3D tv besteld. Ik moest wel meteen een aanbetaling doen van 255 euro. Dit heb ik dezelfde avond nog gedaan.
Ik heb nooit een orderbevestiging gekregen en ook nooit een ontvangstbevestiging van mijn aanbetaling.
Er werd mij beloofd dat ik de tv uiterlijk de tweede week van mei in huis zou hebben.
Half mei had ik echter nog geen tv in huis en ik heb ook niks gehoord over een vertraging. Dus heb ik zelf maar even opgebeld. De vriendelijke meneer vertelde mij dat ze de tv nog niet binnen hebben, maar dat hij uiterlijk eind mei geleverd zou worden. Dus ik moest nog even geduld hebben.
Het werd eind mei. Weer geen mailtje of telefoontje gehad dat mijn tv binnen was en ook weer geen bericht dat de levering van de tv nogmaals vertraging had opgelopen. Ondertussen zag ik dat de tv bij de meeste webwinkels en bij enkele gewone winkels al op voorraad was. Dus ik weer gebeld. Ze hadden nog steeds geen tv's ontvangen. Maar uiterlijk de tweede week van juni zou hij er dan echt zijn.
Ik weer wachten. Half juni nog steeds geen tv en ook weer geen bericht over een eventuele vertraging in de levering. Dus heb ik zelf maar weer gebeld. Eind deze week kreeg ik deze keer te horen. Het is nu eind deze week en weer geen tv en ook geen telefoontje of mailtje over een vertraging. De tv is vrijwel over nu gewoon op voorraad, dus ik zie geen enkele reden waarom hij hier nog steeds niet geleverd zou zijn.

Vertraging in de levering zou kunnen, maar dit begint echt belachelijk te worden. En waarom ze de moeite niet nemen om even te laten weten dat de levering uitgesteld is, snap ik ook niet.

Ik ben vooral zeer tevreden met de service, het personeel wist mij bijzonder goed te adviseren. Ik heb heel goed kunnen luisteren naar hifi-sets van ontzettend veel verschillende merken, onder het genot van een gebakje en koffie.

Mijn AVR 3310 is vorige week zaterdag bij mij door Stassen zelf afgeleverd. Dit vond ik heel fijn omdat ik in het verleden nare ervaringen heb gehad met een pakketdienst.

na mijn aankoop heb ik nog verschillende keren met Stassen gemailt voor advies over eventueel nieuwe speakers en ik werd uitgenodigd om nog eens te komen luisteren.

Ik heb een slechte ervaring met deze winkel.

Veel gemaild maar geen relevant antwoord. Gebeld, slecht bereikbaar. Na twee weken kwam ik er achter dat de versterker die ik zocht (Marantz PM7001 ki) door hun niet leverbaar was. Dat hadden ze mij veel eerder kunnen vertellen.

Het product staat trouwens nog steeds te koop aangeboden op hun website.

Op 18 Augustus heb ik een bestelling geplaatst voor twee Kef iQ3 boxen. Ik wist dat ze al uit de productie waren gehaald, maar op de website van Stassen stonden ze nog, en voor de mooie prijs van 135 euro per stuk, dus maar even gemaild of ze deze boxen nog op voorraad hadden. Ik wou ze graag in het zwart hebben, maar die was er niet meer. Ze hadden nog wel de maple uitvoering van de iQ3.
Ik mailde dat dit geen probleem was, waarop ze om mijn gegevens vroegen. Ik zou betalen onder rembours.

Hierna had ik niks meer van ze vernomen, dus op 23 Augustus maar even een mailtje gestuurd, maar ook hier is nooit op gereageerd.

25 Augustus maar even bellen dan. Blijkbaar was er niets ondernomen, maar ze zouden de zwarte uitvoering van de iQ3 zo snel mogelijk naar me op sturen. (wacht, was het niet maple?) Ze zouden mij bellen als ze verstuurd werden.

Natuurlijk geen telefoontje, dus vandaag (29 Augustus) weer even gebeld. Ze zouden het uitzoeken en zou de zelfde dag nog terug gebeld worden. Zoals ik al wel verwacht had belden ze me niet terug, dus ik bel zelf maar even.

Eindelijk kreeg ik eens een antwoord... de iQ3 zou al een maand niet meer leverbaar zijn!

Ik had eerder al bij een zaak in de buurt een nieuwe versterker gekocht en kon dus niet wachten op mijn nieuwe boxen. Helaas is het allemaal uitgelopen op een grote teleurstelling en een hoop frustratie.
Blijkbaar hebben ze hun zaken daar niet goed op orde en is er een hoop mis qua communicatie.
Met zo'n bedrijf wil ik geen zaken meer doen.

Ik heb een tijdje terug Focal JMLab Chorus 705 V speakers gekocht bij Stassen Hifi. De service was erg goed. Ik heb een mooie rondleiding door het Palazzo gehad en hierna kon ik in alle rust mijn gewenste speakers beluisteren als ook enkele vergelijkbare modellen. Doordat ze me meerdere speakers lieten beluisteren heb ik uiteindelijk de keuze laten vallen op de JMlab speakers (ik had eigenlijk andere voor ogen). Ik kan niet anders zeggen dan dat de service erg goed was en het personeel erg vriendelijk!

Ik heb de speakers bij me thuis laten bezorgen aangezien ik ze niet mee kon nemen. De dag erna stonden ze bij me voor de deur. Ook hier heb ik niks te klagen...

Nadat ik wat problemen ondervond met het aansluiten van de speakers werd ik goed en snel geholpen. Ging allemaal prima.

Bij een Stassen speaker besteld (Heco Celan Centre).
Uitdrukkelijk gevraagd of de speaker op voorraad was. En jawel dat zou het geval zijn. Ik geld overgemaakt en wachten. Er werd echter niets geleverd. Op mail werd niet gereageerd. Telefoontjes werden vriendelijk, maar doorgaans nietszeggend beantwoord. Men zou het uitzoeken.
Wat blijkt.. men kan toch stiekem niet leveren.
Het geld zou zsm teruggestort worden. Ik ben nu een maand verder en heb geen cent teruggehad. Zojuist nog geprobeerd te bellen, zonder succes.
Way to go Stassen.

Mijn ervaring is dat ze het allemaal wel best vinden en geen poot uitsteken als het niet echt moet. Misschien dat ik wat milder gestemd ben als ik mijn geld terug heb, maar tot dus ver raad ik iedereen deze zaak af.

Scorekaart voor Stassen Hifi