Onze passie
Uit liefde voor audio en video begonnen Math Stassen en Chr. Stassen in 1955 het Ingenieursbureau Math Stassen BV. Ons doel was om niet alleen de beste kwaliteit te leveren, maar dit ook aan onze klant te bieden. Centraal hierin was en is een onafhankelijk advies. Hierom hebben wij al in de jaren zeventig het Palazzo luisterkasteel geopend. Een uniek concept dat het mogelijk maakte om in een omgeving welke gelijk is aan de omgeving bij u thuis verschillende merken en opstellingen te beluisteren en te testen voordat u een beslissing neemt.
Dit concept heeft reeds vele jaren zijn waarde en gelijk bewezen. Hieraan hebben wij dan ook niets veranderd. Wij hebben het alleen uitgebreid en aangepast aan de huidige eisen en wensen. Wij hebben geen verkopers in dienst, maaar hifi adviseurs. Mensen met passie voor audio en video en vooral dankzij deze passie, kennis van audio en video. Wij geloven in advies op maat, ook als dit betekent dat u meerdere dagen komt luisteren en als u zich bedenkt, komt u nog een keer of ruilt uw aankoop om. Wij bieden u bij vele luidspreker merken meerdere jaren extra garantie boven op de fabrieksgarantie. Waarom? Omdat wij geloven in ons concept en zeker willen zijn dat u de juiste keuze maakt. Bij ons spreekt u niet met een klantenservice, maar met Marcel, Edwin, Tim, Bob, Richard, Niels, Maarten of Sjors. En dat vinden wij goed zo. Dit concept bewijst zich al vele jaren en zullen wij nog vele jaren voortzetten.
De passie en liefde voor hifi heeft er voor gezorgd dat onze collega Edwin Maas (Adviseur High-End Hifi en R&D) zijn jarenlange kennis heeft gebruikt om luidsprekers van het merk Phonar te modificeren. "Waarom ontwerpt Edwin deze luidsprekers?" kregen wij eens als vraag. Het antwoord is eenvoudig: omdat hij wil dat muziek liefhebbers een goed geluid krijgen voor een betaalbare prijs. Daarom durft Edwin te beweren dat de Phonar P6.5, de P9 en de P10 EdMa makkelijk op het niveau van drie maal zo dure luidsprekers spelen. Oftewel een superieure prijs/kwaliteit verhouding.
Wij nodigen u graag uit om onze passie met u te delen. Onder het genot van koffie met een lekker stuk Limburgse vlaai dompelen we u graag onder in ons unieke Palazzo luisterkasteel en nemen u mee in onze passie voor goede audio en video.
Tot snel,
Marcel, Edwin, Tim, Bob, Richard, Douwe, Roy, Niels, Maarten en Sjors.
Neem contact met ons op en maak een luisterafspraak
Stassen Hifi
Grotestraat 23