Gebruikers over webshop De Wit Computers & Telecom
Review toevoegenK heb er nu bijna 3 weken geleden een D-link 624 router gekocht. Die gaf wat problemen (eerste 15/30min alles goed, daarna steeds geen verbinden & zeer zwak WiFi singaal)
Dus ben ik de week er na terug gegaan. Netjes een nieuwe gehad en zit nu al weer bijna 2 weken lekker te internetten met me routertje.
Overigens zodra je naar de winkel zelf gaat kan je beter niet vrijdag s'avonds gaan, dan is er markt en bijna geen pakeerplek
Heb hier m'n eerste PC besteld, hij was er precies op tijd(mjah... waren wat problemen met t leveren van m'n geluidskaart en mobo... A7N8X Deluxe, Rev 2.0 nog wel ). Alles werkte. K had aangegeven dat hij niet geinstalleerd hoefde(scheelde me 40 euro) en toch hadden ze het gedaan. Ze gooien me helemaal dood met promotiemateriaal(voornamelijk van LG) en die pc loopt lekker, dus k heb niks te klagen. Problemen worden niet moeilijk over gedaan.
Alleen is het wel jammer dat ze niet altijd op de hoogte zijn van de laatste hardware, maar daar word zo te zien al wat aan gedaan .