Gebruikers over webshop Beat-it.nl | alleen zakelijk
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelling plaatsen ging prima, levering was wat traag, klantenservice was goed. Beat-it verstrekte mij een kortingscode om deze review te plaatsen.
VerzendingNormaal gesproken verwacht ik dat als iets op voorraad is en ik het voor het middaguur bestel dat het dezelfde dag nog kan worden verzonden... maar helaas, dat was niet het geval.
Levertijden waren niet geheel transparant, pakketbezorging was er niet in het weekend en de verwerking van mijn bestelling liet 1 dag op zich wachten. Ik had mijn pakket vrijdag verwacht, kreeg het maandag na het weekend.
De pakketbezorger was UPS en deze gaf geen tijdsblok aan wanneer hun pakket werd bezorgd, "voor het einde van de dag" was hun specificatie van het tijdsblok... ook dat is een puntje voor verbetering.
Klantenservice (pre-sales) was vriendelijk en to-the-point, prima geregeld dus.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen , Werd direct online geholpen(CHAT) echt super snel dus besteld betaald en alles oke
AlgemeenOp 16 apr 2018 een nieuwe HP Aruba 2930F switch gezien op de website van Beat-It.nl voor € 896 ex btw, het product werd als een aanbieding met korting van ruim € 500 op de adviesprijs getoond. Vervolgens besteld via de website en netjes gelijk het geld betaald.
Na 3 dagen nog niets gehoord over de levering dus gemaild waar het bleef, maar kreeg geen reactie. De volgende dag weer gemaild en weer geen reactie. Drie dagen later weer gemaild en kreeg als antwoord Mijn collega is ermee bezig, U hoort vanmiddag hoe en wat! Niets gehoord. De volgende dag weer een email gestuurd waar het bleef, toen kwam de aap uit de mouw. Er was sprake van een prijsfout, het item was niet te leveren voor € 896 maar voor € 1445, een verschil van € 549 !!!
Ze wilden me zogenaamd tegemoetkomen en boden het aan voor € 1275. Ik zag dat hetzelfde product echter bij de concurrent RedShell goedkoper was voor € 1233 ex btw. Omdat ik het product snel nodig gevraagd of ze het ook voor dezelfde prijs snel konden leveren, dat kon. Toen het bedrag van maar € 407 bijbetaald.
De volgende dag werd het product geleverd, het product was verpakt in een doos van beat it en niet in een originele doos van HP zoals je zou verwachten. Ik zag al gelijk dat het om een geretourneerd / gebruikt product ging, er zaten gekopieerde handleidingen bij en het product had gebruikerssporen. Gelijk gebeld dat ik voor een nieuw product had betaald en niet voor een gebruikt product. Ik kreeg te horen dat de doos was beschadigd, maar dat het om een nieuw product ging, gelogen dus. Ik ging hier niet mee akkoord en wilde het product retourneren en mijn geld terug. Je raad het al, na vele pogingen, e-mails, telefoontjes weer een week verder en nog steeds niets!
Het product werd, ondanks belofte niet opgehaald. Ik moest het maar zelf terugsturen, kreeg telefonisch een vreemd adres door zonder de naam van het bedrijf, ik vroeg aan de medewerker Mr. Smit of hij het retouradres per email wilden doorsturen, daar ik het niet vertrouwde. Je raad het al, er werd geen e-mail gestuurd. Zo ga je toch niet met klanten om, je krijgt echt het gevoel dat je bent opgelicht.
Ik heb totaal geen vertrouwen meer in Beat-It.nl en raadt iedereen aan om hier niet te bestellen, je wordt verleid met goedkope prijzen die ze niet waar kunnen maken, zeer slechte klantenservice en afhandeling!
Nu weer 5 dagen verder wacht ik nog steeds op een bevestiging per email van het juiste retouradres. Ondanks de belofte van de medewerker (telefonisch) en al weer 2x een e-mail gestuurd met het verzoek om dit te doen, krijg ik gewoon geen reactie! Het is toch zeer eenvoudig om even een correct retouradres per e-mail te bevestigen, zodat ik de zekerheid heb dat bij het terugsturen dit bij het juiste adres aankomt.
Na vele dagen aandringen uiteindelijk het retouradres per e-mail gekregen. Gelijk dezelfde dag het product aangetekend teruggezonden. Na echter vele mails om het bedrag van € 1491,93 terug te storten, krijg ik geen bevestiging en geen reactie. Tot op de dag van vandaag wachten wij nog steeds op ons geld. Het hele proces van bestellen, retourneren en crediteren duurt nu al 1 maand.
Na weer een week wachten maar weer eens gebeld waar het geld bleef, ik kreeg Raymo G. aan de lijn die mij vertelde dat ik niet boven aan de lijst stond met terugbetalen. Hij kwam onvriendelijk en dreigend over en vond het erg vervelend dat ik de waarheid op Trustpilot had gezet.
Met andere woorden, ze laten je zo lang mogelijk wachten tot je het geld terug krijgt en dat terwijl ik het product al ruim 2 weken geleden netjes had teruggestuurd. Tot nu toe nog steeds mijn geld niet teruggehad.
Nu weer 1 week verder en nog steeds geen geld teruggehad, ik wacht nu al bijna een maand op mijn geld.
Het produkt was niet nieuw maar een gebruikt/geretourneerd product, verzonden in een zelfverpakte doos
KlantenserviceJe moet overal steeds achteraan zitten, je krijgt vrijwel geen reactie
De klant heeft de switch besteld voor een prijs die inderdaad foutief was. Deze switch voor € 896,- ex. BTW is onmogelijk. Nadat dit is vastgesteld hebben wij de klant een mail gestuurd met de vraag of de klant de bestelling wilde annuleren of dat hij het verschil wilde bijbetalen. De prijs die we konden maken voor een nieuwe switch is € 1.445,- ex. BTW. De klant kwam hierop met een target van € 1.233 ex. BTW. Deze target was alleen mogelijk o.b.v. een zgn. new open box status. Dat is een nieuwe, maar dan in een geopende box (bijv. omdat een andere klant dit item heeft geretourneerd omdat deze een verkeerde bestelling heeft doorgegeven). Nadat de klant de switch heeft besteld, bleek deze volgens de klant gebruikssporen te hebben. En gekopieerde handleidingen. Omdat dit niet wat afgesproken hebben wij de klant een retournummer gegeven. Vanaf het eerste moment heeft deze zeer frequent gepusht voor een creditfactuur.
Wat bleek: na de switch te hebben ontvangen bleek deze gewoon nieuw te zijn. Via HP is de garantie op het serienummer ook gewoon gecontroleerd en deze switch is nog niet geregistreerd. Kortom: de klant trekt een onjuiste conclusie. De switch is gewoon nieuw.
BM Air Reizen is uiterst tevreden over de wijze waarop Beat-It de zaak heeft opgelost, de reviews zijn te voorbarig geweest.
AlgemeenHet bestellen ging eenvoudig. Wat ik wel vreemd vond is dat voordat ik bestelde er nog 2 stuks voorradig waren en uren (tot dagen) nadat ik besteld had ook nog steeds 2 stuks voorradig.
VerzendingOndanks dat het bestelde product (Evo 970 1TB) ruim leverbaar is wacht ik al twee weken. Status blijft maar in behandeling staan. Ik heb hem wel tegen een actie prijs gekocht (388 euro incl. BTW) en ik vermoed dat ze hem daarom nu niet willen leveren.
KlantenserviceTelefonisch proberen contact te leggen. Wordt je afgescheept met het "ik neem even contact op met de leverancier en mail U terug" tot aan verschillende e-mails waar niet op gereageerd wordt. Tot op heden wacht ik nog steeds op antwoord wanneer ze denken mijn product te leveren.
Update: Inmiddels via chat contact gehad. Ze hebben mijn order van hun kant geannuleerd.
Inmiddels 48 dagen later wacht ik nog steeds op mijn geld.
AlgemeenProces was zeer goed. Contact met klantenservice super. Alles snel zoals je verwacht, zie ook kopje klantenservice.
VerzendingVerzending binnen 24 uur. Niks op aan te merken.
KlantenserviceBij het bestellen van de laptop de vraag of de laptop binnen 1 dag geleverd kon worden. Dit via de chat-functie van de klantenservice gedaan. Dit verliep zeer snel, en (positief) informeel. Gesprek was fijn en de laptop werd zoals beloofd netjes binnen 1 dag geleverd.
Algemeenna een paar problemen zijn we er over uit gekomen dat ik de review heb verandert,
AlgemeenNa enkele jaren BeatIT als standaard leverancier aan te houden en vele bestellingen naar volle tevredenheid geplaatst en ontvangen te hebben is het d elaatste tijd toch een stuk minder aan het worden met als klap op de vuurpijl mijn meeste recente bestelling waarbij foutieve producten geleverd werden. Na enkele weken nog niet de juiste producten ontvangen, geen reactie meer op de email. Een klantenservice die uiteindelijk een klacht ticket aanmaakt en zegt er vandaag nog op terug te komen; ondanks herhaalde mails na anderhalve week nog geen reactie.
Ontvangen foutieve spullen in een doosgestopt en teruggestuurd; wij gaan op zoek naar een andere leverancier.
Door de vele goede ervaringen de afgelopen jaren toch een voldoende. Klantenservice is echter zeer waardeloos.
Ik bestel hier in iedergeval niet meer.
Toezeggingen worden niet nagekomen: "Morgen binnen" en na een ruime week nog niets ontvangen. "Vandaag krijg je reactie" en na een ruime week nog geen bericht terug. De simpele vraag: "naar welk adres kunnen de foutief geleverde spullen worden geretourneerd" blijft ook een open vraag.
Na enkele jaren naar volle tevredenheid met Beat-IT te hebben samengewerkt, is het nu over en uit en gaan we op zoek naar een andere standaard leverancier.
AlgemeenAlles verliep goed. Van bestelling tot onvangst en betaling. Erg tevreden over Beat-it. Heel fijn dat er op rekening gekocht kan worden.
VerzendingLevering was goed
KlantenservicePerfect
AlgemeenIk heb op 23-02-2018 een printer besteld bij Beat-it die tot op heden (20-04-2018) nog als op voorraad aangegeven staat op de website. na wat zoeken op tweakers kon ik toch nog het model vinden waar ik naar op zoek was (het was ook te mooi om waar te zijn)
uiteraard meteen de bestelling betaald en toen begon de ellende. ik heb in de afgelopen maanden minimaal 5 keer gebeld met *knip* van Beat-it en elke keer weer hetzelfde verhaal, Ik kan hier even niets over zeggen ik zoek het uit en laat u wat weten.
Vandaag voor de zoveelste keer weer gebeld en weer afgewimpeld met meneer *knip* is er niet hij gaat u terug bellen. heb netjes aangegeven dat ik al 2 maanden op een printer (van 1500 euro) wacht die ook al lang betaald is en dat ik toch graag eens de status zou willen horen van *knip*.
Ook dringend verzocht om terug te bellen en telefoonnummer achter gelaten. er werd mij verzekerd dat ik zo snel mogelijk terug gebeld zou worden. uiteraard zoals verwacht komt *knip* zijn afspraken weer niet na, geen mail geen belletje en mag ik het weer uitzoeken.
ik heb zelden zo'n slechte service meegemaakt, *knip* geeft duidelijk niets om tevredenheid van de klant en communicatie komt maar van 1 kant. als ik de reviews lees lijkt dit ook met regelmaat voor te komen en dan vraag ik me toch wel af hoe het kan dat tweakers dit soort shops tollereert.
Erg teleurgesteld in de service en de vraag is nog maar of ik mijn geld terug kan krijgen of dat de printer ooit nog geleverd zal worden ik gok van niet maar ik heb gellukig het hele weekend om na te denken over de stappen die ik mag gaan ondernemen.
er is nog steeds niks verzonden door beat-it ondanks betalling
Klantenserviceer word constant beloofd om terug te bellen of te mailen gebeurt gewoonweg niet
De printer die besteld is, de Lexmark MS812DTN, was niet leverbaar ten tijde van het bestellen. De printer is net vorige week binnengekomen, maar bij een andere distributeur. Omboeken kan vanwege de inmiddels fors gestegen prijs niet.
We waren in gesprek met Lexmark om deze prijs nog te maken. Maar gezien de klant zich dermate zorgen maakt, annuleren we de order en zorgen voor restitutie van het betaalde bedrag.
PS in de tussentijd heeft de klant ook 2 Lenovo systemen op rekening besteld en keurig geleverd gekregen; jammer dat deze positieve ervaring niet meeweegt
AlgemeenIn totaal 2 bestellingen geplaatst bij Beat-it. De eerste werd netjes op tijd geleverd. De tweede was echter een drama. Het duurde en het duurde,, en Beat-it laat niks van zich weten.
VerzendingGoed verpakt, niks mis mee.
KlantenserviceSlechte / geen communicatie, Meerdere malen contact opgenomen via de chat, om te vragen naar de status van de bestelling. Je krijgt dan het antwoord "ik kijk" en vervolgens blijft het stil. Ook mails worden niet beantwoord.
Nadat ik vandaag nogmaals ben ingelogd, merk ik opeens dat mijn bestelling is geannuleerd! Communiceren kan dit bedrijf zeer slecht, en dat vind ik bijzonder jammer.
Edit: Beat-it heeft telefonisch contact met me opgenomen om me te laten weten dat ze net bezig waren met mijn order, en daarom nog geen mail heb ontvangen over de annulering. Kan gebeuren, en dit neem ik Beat-it ook niet kwalijk. Punt blijft dat er niet op mijn mails wordt gereageerd.
AlgemeenLevering duurt erg lang, moet er zelf steeds achteraan zitten. Stukje voor stukje geleverd na steeds weer contact opnemen, nog steeds niet alles ontvangen.
VerzendingHet duur erg lang, het is nog steeds niet compleet geleverd. Ik heb een computer, monitor, office pakket en een 3-jaar onsite garantie pakket voor de computer besteld.
Dit op rekening gedaan, gezien het bedrijf waar het voor is niet de voorkeur heeft om vooruit te betalen.
Allereerst werd er geen kredit toegekend, dit is nog enigzins begrijpelijk voor een eerste bestelling, alhoewel de meeste andere zakelijke leveranciers wel gelijk op rekening leveren aan hetzelfde bedrijf.
De betaling is dezelfde dag gedaan, het duurde twee dagen voordat de betaling verwerkt was. Vervolgens blijf de bestelling nog enkele dagen op 'In behandeling staan'. Eerst een e-mail verstuurd, geen reactie erop. Vervolgens gebeld, het zou dezelfde dag verstuurd worden. Twee dagen daarna werd de computer en monitor geleverd. Geen Office en de garantie uitbreiding.
's Avonds een e-mail gestuurd, geen antwoord. De daarop volgende dag 's ochtends dus maar weer gebeld, de Office licentie zou al per e-mail gestuurd zijn (wat niet waar was) maar zou nog een keer verstuurd worden. Het certificaat voor de garantie uitbreiding zou ook per e-mail verstuurd worden.
Aan het eind van de dag nog niks gehad, dus maar weer gebeld. De Office licentie werd toen direct toegestuurd, de garantieuitbreiding moest nog geregistreed worden op het serienummer van de computer, en zou dus later nog toegestuurd worden per e-mail.
Nu zijn we al twee weken verder en mis ik nog steeds het certificaat voor de garantie uitbreiding. Dit ondanks dat alles op voorraad was en ze een levertijd van uiterlijk 4 dagen beloven.
Telefonisch en via chat opzicht wel goed geholpen, maar beloofde dingen worden niet of pas veel later nagekomen.
Ik moet er steeds zelf achteraan zitten, anders gebeurd er gewoon niks. E-mails zijn nog nooit beantwoord.
UPDATE: Kan het nog slechter? Ja.. eigenaar stuurde zonet een e-mail dat de review kant nog wal zou raken (ondanks dit een precieze beschrijving is van hoe het gegaan is) en dreigt nu met een advocaat als ik deze niet zou verwijderen?! Ook zou deze aangifte van laster doen en mij verantwoordelijk stellen voor hierop gelopen schade.
Update 8-3-2018: Nu wel de carepack ontvangen. Dit heeft dus 2 weken geduurd. Zonet belde de eigenaar van Beat-IT telefonisch, deze blijft drijgen met het ondernemen van stappen tegen de review.
De klant belt steeds zijn e-mails na, en zoals hij zelf al aangeeft is hij daarbij per telefoon en/of chat netjes geholpen. Dus beantwoording per mail was niet nodig. Verder geldt:
26/2 betaling ontvangen
28/2 bestelling binnengekomen en doorgestuurd (pc en scherm)
De software en care pack worden digitaal geleverd zoals de klant ook schrijft. Voor de care pack geldt een levertijd i.v.m. de registratie bij HP. Hiervoor is het serienummer van de hardware nodig. Maar wel is aan de klant al het ordernummer doorgegeven van de care pack zodat de klant bij een storing gewoon geholpen zou worden.
AlgemeenProduct (HP M527DN) via de PriceWatch gevonden. 3 Winkels waaronder Beat-IT boden deze voor een scherpe prijs aan. Beat IT kon de volgende dag leveren, dus hier besteld.
KlantenserviceNa 2 dagen nog geen printer binnen, dus even gebeld in de ochtend. Ze moesten het even uitzoeken en zouden terugbellen. 's middags nog niks vernomen en weer gebeld. Toevallig zelfde medewerker als in de ochtend aan de lijn.
De printer die ik had besteld was een HP M527DN. Het bleek dat Beat IT op haar website een demo model had gezet, zonder dit erbij te vermelden. Dit demo model was ook reeds verkocht. Ze konden dus niet leveren. Op mijn opmerking dat ik gewoon de bestelde printer wilde ontvangen voor de overeengekomen prijs werd doodleuk gezegd dat "het vast wel in hun voorwaarden was afgedekt".
Natuurlijk vroeg ik waarom er niet even gebeld was dat dit mis gaat. "Hierop kreeg ik het antwoord dat er al 2 dagen iemand mee bezig was" Waarom deze dan niet als eerste even met mij gebeld heeft is mij een raadsel.
De medewerker adviseerde mij zelfs maar bij een concurent te bestellen, aangezien deze de printer voor dezelfde scherpe prijs aanbiedt.
Op mijn vraag BEAT IT met een voorstel kon komen om mij toch nog met een positief gevoel deze order hier af te ronden kon hij helaas niet veel beteken.
Al met al een zeer slechte ervaring, voor mij nooit meer beat-it. Leuk al die reclames met laagste prijs garanties, maar als je vervolgens gewoon de gesloten koop overeenkomst niet na komt, kan iedereen dat wel roepen.
De printer was gekoppeld aan een ander artikel (qua status) en daarom was de prijs niet haalbaar. Dit is een dag na de bestelling geconstateerd waarna wij navraag hebben gedaan bij HP om te kijken welke prijs wél haalbaar was. Hiermee wilden we dan een net voorstel doen aan de klant. De klant kon dit niet afwachten. We hebben gemeld dat één concurrent de printer voor een lagere prijs had staan, maar daar wilde de klant niet bestellen i.v.m. slechte ervaringen. Het voorstel wat wij deden was qua prijs de beste prijs in Nederland.
AlgemeenQNAP TVS-873 Besteld en betaald met iDeal omdat beat-it aangaf dat het op voorraad is. dit bleek niet waar te zijn en elke keer als je belt krijg je te horen dat ze je morgen/vandaag mailen of bellen met de exacte leverdatum. na 1 week weer het zelfde te hebben gehoord en door niemand te zijn gebeld heb ik aangegeven dat ze de bestelling maar moeten annuleren en mijn geld terug moeten storten waarna je vervolgens te horen dat ik 14 dagen mag wachten op mijn geld want ja dat staat in hun voorwaardes ook als de fout bij hun is.
Heb tot op heden nog steeds mijn geld niet terug gekregen.
als je belt moet je lang wachten en wordt je met het kluitje in het riet gestuurd als je een antwoordt wilt. ook de manier waarop hun met je omgaan laks overkomen en onzin discussies starten helpt ook niet.
De QNAP is afgelopen donderdag 15.17u besteld. Dinsdag is door de klant gebeld hoe het stond met de levering. De QNAP was op dat moment onderweg vanuit het magazijn in Duitsland naar Nederland. De klant kon er niet op wachten. Hierop is de annulering aangevraagd bij de importeur. Deze annulering is dinsdagmiddag 16.57u bevestigd. En dus is vandaag, 3,5 werkdag later (!), het bedrag teruggestort op de rekening van de klant.
AlgemeenPC besteld maar in het verwerkingsproces is er iets mis gegaan waardoor deze later werd geleverd.
Extra kosten hebben zij voor hun rekening genomen.
Het product is gewoon in de normale fabrieksdoos van HP verstuurd, niks op aan te merken
KlantenserviceNa telefonisch contact te hebben gehad en per email is alles netjes afgehandeld.
AlgemeenIk heb 5 februari 5 disks besteld, die 'ruim op voorraad' waren. Ik wilde per creditcard betalen, maar werd geconfronteerd met een random reader verzoek, terwijl ik de kaart zelf niet in de buurt had. Uiteindelijk met PayPal betaald.
Sindsdien helemaal niets meer vernomen. Ook geen update ('In behandeling') te zien in de account.
Meerdere keren gebeld - er werd me verteld dat de leverancier ze op backorder had -
elke keer kreeg ik de belofte dat ik dezelfde dag teruggemaild of teruggebeld zou worden, maar dat is geen enkele keer gebeurd.
Ik was het zat, en wilde de order annuleren, maar inmiddels namen ze de telefoon helemaal niet meer op.
Op de website staan de disks nog steeds als 'ruim op voorraad'.
[edit]
Na ze door middel van deze review aan de schandpaal te hebben genageld, werd ik opeens teruggebeld en vertelden ze dat ze net een nieuwe TV spot hadden en het daarom erg druk hadden. We hebben afgesproken de order te annuleren, en inmiddels heb ik het geld terug.
Gisteren met meneer gesproken en aangegeven de levertijd na te gaan. Dit stond nog uit bij de importeur. Vandaag belt hij ten tijde van de uitzending van onze TV commercial. Uit de logs blijkt dat hij 2m 46s in de wacht heeft gestaan en daarna de verbinding heeft verbroken. Dat is dan "inmiddels namen ze de telefoon helemaal niet meer op". Hij vindt het in zijn eerste versie nodig om te schrijven dat hij denkt zijn geld kwijt te zijn. Waar zijn we toch mee bezig?
We hebben na deze review uiteraard contact opgenomen met meneer. U ziet zijn edit. We voegen er maar niets meer aan toe.
AlgemeenBinnen het half uur telefonisch een order proberen te annuleren is niet mogelijk. De order is immers al doorgeschoten.
Retourneren mag niet omdat bedrijven geen rechten hebben.
RMA aanvragen voor het retourneren is niet mogelijk. Zelfs niet uit hun algemene voorwaarden van 3 dagen.
Ze reageren niet op mail.
Kunnen geen creditfacturen maken.
Denken absoluut niet in service.
Zijn niet oplossing's gericht.
Het is omdat het bedrag te nihil is anders had ik een rechtszaak aangespannen.
PS: Jammer dat als je je ervaring deelt ze dan pas over gaan tot crediteren terwijl telefonisch werd toegezegd dit meteen te doen. Als je na 2 weken dan aangeeft maar even langs te komen, om de boel weer wat te wakkeren, zien ze dit als een dreigement.
Even terug komend op de 118,- terwijl ik tracht de monitor te retourneren, worden de prijzen verlaagd. Leek mijn inziens een goed voorstel om dan toch maar de monitor te houden met dit verschil. Daar staan ze absoluut niet open voor.
Meneer plaatste een bestelling voor 3 artikelen. Drie kwartier later belt hij op om 2 van de 3 artikelen te annuleren. Sowieso natuurlijk bijzonder dat je zo kort na het bestellen al het grootste deel wil annuleren, maar uiteraard hebben wij dit wel gelijk opgepakt. De bestelling was echter al doorgezet. De QNAP hebben wij na inspanning in het magazijn nog kunnen tegenhouden, maar het scherm was al bij de distributeur doorgezet naar het magazijn. En dan is deze niet meer tegen te houden.
Vervolgens stuurt deze klant een e-mail met het bericht dat als we € 118,- ex. BTW crediteren voor het scherm, hij deze wel zal behouden (...). Uiteraard niet. Als dan het oordeel is dat wij geen service verlenen en/of servicegericht zijn.. Tja.
PS op het eind van de rit vindt meneer het nodig om ook nog even de boel te bedreigen; als we niet meewerken komt hij wel even deze kant op. Hij heeft bij de Tweakers registratie nog wel zijn eigen bedrijfsnaam opgegeven. Dus duidelijk.
AlgemeenOverzichtelijke webshop met scherpe prijzen.
Mocht je vragen hebben is de chatfunctie goud, snel antwoorden waar je wat mee kunt!
Had na mijn bestelling nog een vraag over een licentie, was binnen 5 minuten geholpen en kon weer verder met mijn project!
AlgemeenSnelle reacties op vragen per email ontvangen. Op maandag bestelt en op dinsdag werd de machine (ruim 100kg) al afgeleverd! Top service.
Achteraf ook nog een mail ontvangen of de machine goed bevalt.
AlgemeenProblemen zijn opgelost en alles is nu in orde. Kan deze review jammer genoeg niet verwijderen.
AlgemeenPrima webshop. Snelle respons via chatfunctie. Mijn vaste leverancier had een type server schijf in backorder staan, Beat-It had deze wel op voorraad, zij het voor een hogere prijs. Bij aanvraag was het geen probleem om mijn vaste leverancier te price-matchen. De bestelling werd vlot geleverd.