Gebruikers over webshop NedGame
Review toevoegenkrijg het product niet geacftiveerd. Dat moet op een andere website, maar daar lukt het niet. Nedgame geeft geen fatsoenlijke ondersteuning. en als je te veel klaagt dreigen ze de telefoon op te gooien
KlantenserviceWAt is dat ; ze verkopen een product dat je moet activerren op een andere site die niet werkt. En dan niet fatsoenlijk helpen
Goede webshop, uitgebreide collectie. Ik heb er de Smash Bros Wii U + Gamecube controller adapter-bundel gekocht, deze was bij veel winkels al uitverkocht maar hier nog niet.
VerzendingDe bestelling en betaling (via Paypal!) heb ik maandag gedaan, vrijdag zou de releasedatum van de game zijn. Woensdag kreeg ik een mailtje met de bevestiging dat de game was verstuurd, en donderdag was deze binnen.
Ik verwachtte wat ik hoor te verwachten van een webshop, prima bestel process en informatie.
VerzendingGoed en snel verzonden, volgende dag netjes binnen. Zoals het hoort.
KlantenserviceVind het jammer dat ze een 7 dagen retour beleid hanteren, wat 14 dagen hoort te zijn. Het product wat ik besteld had vond ik toch niet zo mooi en kon dus niet geretourneerd worden 10 dagen. Ook omdat de verpakking geopend was. Het is deels ook mijn fout dat ik niet hier in verdiept had. Shops zoals 4Launch hebben een 30 dagen retour beleid.
De website reageerde wat traag maar was verder wel goed. Product omschrijving en alles was goed.
VerzendingPreorder een dag voor release gekregen, kan niet beter.
Ik heb bij Nedgame Apeldoorn mijn playstation 4 besteld. Ik ben zeer tevreden over hoe de afhandeling is gegaan. Goede service, eerlijke prijs en korte wachttijd. Simpelweg uitstekend
Mijn ervaring met de klantenservice was erg goed. Ik wordt altijd snel geholpen en het personeel is vriendelijk en beleefd. De werknemers geven nooit op en stoppen niet tot de situatie is afgehandeld.
Ik ben al jaren op zoek naar de limited edition Legendary Steins van World of Warcraft. Ik had niet verwacht ze ooit nog in een winkel tegen te komen. Maar ik was afgelopen mei door de shop pagina van Nedgame aan het bladeren (OMG wat hebben zij veel) en na een uur zie ik ineens dat zij de steins nog hebben, en dan ook nog goedkoper dan ze gemiddeld waren. Dus ik heb DIRECT zowel de horde als de alliance besteld. Ik was wel bang voor het vervoer, maar alles was heel netjes en stevig ingepakt en ik had ze heel snel binnen. Dus als je merchandise zoekt (of software) dan raad ik Nedgame zeker aan. (ordernummer 20049947).
VerzendingIk was wel bang voor het vervoer van de breekbare steins, maar alles was heel netjes en stevig ingepakt en ik had ze heel snel binnen.
Perfect! Snelle service, groot assortiment, vriendelijk personeel. Ik had een spel ge pre orderd, deze mocht ik zelfs 1 dag eerder al ophalen!!! Ik kreeg hier netjes een mail van.
VerzendingAltijd op de dag van release de bestelling binnen. Netjes een tracktrace via de mail zodat je ziet wanneer het binnen is!
KlantenserviceIk had een vraag (of ze mij een code wilden geven waar ik eigenlijk geen recht op had) en dit werd binnen een uur beantwoord, en ja, met de code! Super service.
Ik heb laatst (20-09-2014) een Nintendo 2DS gekocht bij Nedgame in Utrecht. Ik zat heel erg te twijfelen tussen die en een Nintendo 3DS. De jongen in de winkel heeft mij ontzettend goed geholpen en geadviseerd, want ik zou ontzettende last hebben gekregen van de 3D-functie. En als ik geen gebruik maak van de 3D-functie is een Nintendo 2DS natuurlijk een uitkomst (scheelt ook veel geld!). Zonder zijn hulp was het niet gelukt! Ik ben ontzettend blij met de aankoop en de fijne prijs-kwaliteitsverhouding bij Nedgame. In 1 woord: TOPPER!!
Bonnummer: 7708646
Niet van toepassing bij mij omdat ik in de winkel zelf heb gekocht.
KlantenserviceHelemaal super, niks mis mee!! Je wordt goed geholpen bij Nedgame!
Overzichtelijke site, meestal hebben ze producten wat langer dan andere winkels. In mijn ogen is dat een groot pluspunt. Geen problemen mee gehad afgelopen jaren! Site kan misschien iets beter en professioneler.
VerzendingVerzending volgende dag in huis, ik heb ook een keer pet besteld die was een beetje verkreukt maar voor de rest een goede levering
Nedgame is een winkel waar ik blijf terugkomen. Vaak vind ik hier de games die niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn.
Naar mijn ervaring vriendelijk personeel dat graag de tijd voor je neemt in de filialen Arnhem en Nijmegen. Dit onderscheid Nedgame van vele andere (online)winkels.
De verzending is vlot en games worden goed verpakt om schade te voorkomen! Ik word goed op de hoogte gehouden van mijn bestellingen.
KlantenserviceTop! Met een klein probleempje van een online bestelling kon ik in de winkel terecht. Ordernummer: 20054870
Deze games online besteld met order #20056084.
Een erg goede site, makkelijk zoeken en navigeren tussen de menu's. Zelf iets in de aanbieding gekocht, Battlefield 4 die ik al erg lang wilde. Makkelijk in het menu aanbiedingen navigeren en voorkeuren aan te passen.
VerzendingHelemaal geen probleem met de verzending. Goed verpakt en netjes de volgende dag in huis zoals beloofd was.
KlantenserviceVragen netjes en snel beantwoord. Verder eigenlijk niet nodig gehad zo goed is de service!
Ik vind het erg leuk om naar jullie winkel te gaan. Zelf ga ik altijd naar Amersfoort, omdat ik daar dichtbij woon. En vind het gewoon leuk dat er nog echte gamewinkels bestaan, waar ze action figures in vitrines hebben en allerlei game accessoires.
VerzendingIk stond verbaasd van de snelle levering van gebruikte games van Nedgame. Ik had zelf Alice Madness Returns op een vrijdagochtend besteld. Bij de leveringsinformatie stond erbij dat die een levering had van 8 tot 15 werkdagen, tot verbazing kwam deze al de dinsdag gelijk binnen.
De game was netjes verpakt in een bubbeltjes enveloppe en in zeer goede staat.