SWW Computer

Gebruikers over webshop SWW Computer

Dit jaar door drukte helaas geen tijd om zelf een nieuw systeem te bouwen en aangezien ik wel eens vaker bij sww besteld had en dat altijd heel goed ging besloten om een custom mainstream game systeem bij sww te bestellen. Bestel proces ging super 27-7 besteld en 01-08 had ik het systeem al binnen, super netjes in elkaar gezet

Heel goed ingepakt, doos in doos met alle dozen van de onderdelen erbij

Ik had het systeem besteld zonder GPU (die zou uit mijn oude systeem komen) kreeg gelijk een mail omdat te vragen of het klopte dat ik zonder GPU had besteld, dit uitgelegd en toen ik het systeem kreeg was er keurig rekening gehouden met mijn GPU en lagen de benodige powerkabels al klaar in het systeem. En verder was de extra HDD die ik bij systeem besteld ook netjes ingebouwd.

Voorheen nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar na een negatieve ervaring bij een concurrerende webshop waarbij een viertal harde schijven niet leverbaar bleken te zijn (ondanks dat de betreffende webshop aangaf van wel) via WhatsApp contact opgenomen met SWW om te kijken of de ze hier wel leverbaar zouden zijn. Ik kreeg een snelle bevestigende reactie, waarna ik de schijven heb besteld. Deze werden nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag had ik ze binnen. Ik ben zeer tevreden over de service van SWW en zal in de toekomst zeker overwegen hier een nieuwe bestelling te plaatsen.

Ze waren de goedkoopste voor mijn harde schijf en de levering was snel en goed.

Apparaat was niet op voorraad, maar werd terstond besteld en geleverd binnen de afgesproken tijd.Installatie was heel eenvoudig.

Onderdelen werden snel besteld en geleverd binnen de afgesproken tijd.

Perfect persoonlijke service

Het product was zeer snel verzonden, helaas ging er iets mis bij de bezorging buiten de schuld van SWW. De communicatie om dit op te lossen was zeer goed, en ik kreeg ook netjes een nieuwe opgestuurd.

Duidelijke website, goede prijs/prestatie verhouding. Wordt geleverd zoals besteld, alleen jammer dat je direct bij een 1e bestelling al om een review wordt gevraagd.

Levering door PostNL, dus op tijd.

Zoals gewoon is bij SWW goed. Geen overbodige vragen of wat dan ook.
Neem eens een kijkje.

Doos in doos.
Geen overmatige maar voldoende opvulling voor een veilige reis.

Kon mijn bestelling gemakkelijk plaatsen en de levering van het product liep prima. Misschien iets later dan verwacht, maar dat is te begrijpen als je wat besteld in Coronavirus tijd.

Product was prima verpakt.

Ik had nog een vraag omtrent mijn product, dus even gebeld. Ik werd netjes te woord gestaan en kreeg keurig antwoord op mijn vraag inclusief advies.

Bij bestelling van intern geheugen duidelijk aangegeven dat ik gehuegen van een specifieke fabrikant niet wilde. Toch kreeg ik geheugen van deze fabrikant. Na terugsturen, willen ze me slechts 75% van de prijs retourneren. Ik voel me belazerd

Terwijl ik iets krijgt wat niet datgene is wat ik bestelde wijzen ze me op de wijze waarop ik de verpakking heb opengemaakt. Ik voel me genaaid

Prima prijs voor Logitech MX Master 3, snel geleverd en met duidelijke communicatie van elke stap van het leveringsproces

Goed product, goede prijs. Alleen verzending was wat minder. Verder niks mis mee. Ook niks heel uitmuntend. Gewoon wat je verwacht.

Verzending duurde erg lang, had het product op een zondag besteld. Ik selecteerde de verzenddatum op die dinsdag. De maandag hierna was het een feest dag. Het product werd echter pas dinsdag avond (na eigen mail) op de post gedaan, PostNL tracking werkte pas die ochtend. Uiteindelijk kwam mijn product (dat er dinsdag moest zijn) pas de volgende week op maandag aan.

Conform verwachting op elk gebied. NAS werd verstuurd op de dag van bestelling en werd de volgende dagafgeleverd. Prima verpakt, heldere communicatie.

Prima verpakt, heldere communicatie over de verzending

Alles vlekkeloos. Snel en correct geleverd.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik bij SWW ging bestellen. En ik moet zeggen dat ik nog nooit zo'n fijne en snelle afhandeling heb gekregen bij een andere webshop. Van het bestel moment tot het leveren tot uiteindelijk hetgeen wat ik verder zal toelichten onder Klantenservice.

Op 13/05 om 14:33 had ik mijn bestelling geplaatst en kreeg ik hier een mail over. Omstreeks 14:50 de melding dat deze bij PostNL was aangemeld en in de avond nog de melding dat deze de volgende dag geleverd zou worden. En inderdaad, de volgende dag had ik mijn bestelling binnen.

Ik had bij SWW een Crucial kit van 2x8GB besteld welke helaas uiteindelijk niet compatibel bleek te zijn met degene welke ik al in mijn huidige configuratie heb zitten. Voordat ik daar achter was gekomen heb ik meerdere malen met Sai Wing Wu contact gehad bij SWW omtrent deze kit.

Sai Wing Wu heeft mij ongelooflijk veel support geleverd met het zoeken naar eventuele oplossingen en heeft mij zelfs Reddit links, Microsoft links e.d. toegestuurd om te kijken of het niet aan mijn moederboord o.i.d. kon liggen.

Uiteindelijk toch de keuze moeten maken om deze terug te sturen, maar dit was geen probleem. Betere klantenservice heb ik werkelijk waar nog nooit meegemaakt. Chapeau!

Snelle levering. Wat ik vreemd vond was dat het bestelde product uit de kartonnen verpakking gehaald leek te zijn en los in een envelop was gedaan. Hierdoor kon het in de brievenbus en alle onderdelen zaten er in plastic bij. Maar raar is het wel.

Bij SWW terechtgekomen vanwege de lage prijs en de goede beoordelingen (een 4TB SSD koop je niet elke dag). Betaling verliep zonder problemen. Duidelijke, no-nonsense website, al is de zoekfunctie wat aan de trage kant.

Levertijd niet helemaal gehaald, maar dat lag aan PostNL. Nette verpakking.

Zeer goed assortiment, prima winkel en zeer goede technische dienst. Ook echt een winkel waar aandacht is voor jouw wensen en je goed advies krijgt.

Service is uitstekend, ook toen bleek dat ik de PC niet zelf kon assembleren hebben zij het werk tegen een schappelijk tarief van mij overgenomen. Ik was daarna niet tevreden over de CPU-cooler; geen probleem het monteren van de nieuwe cooler viel gewoon onder de eerdere assemblage-service.

Mijn vorige desktop bestond uit een aantal componenten die soms wel twaalf jaar oud waren en ik kreeg te vaak onverwachte vast lopers en problemen met opstarten, al met al tijd voor een nieuwe PC. Ik heb niet zo veel tijd meer als vroeger en had geen zin om de componenten los te kopen en ze dan zelf in elkaar te zetten en was op zoek naar een firma die de door mijn gekozen componenten samenvoegde in een desktop. Al snel kwam ik er achter dat er best weinig bedrijven zijn dit met volledige vrijheid doen en de assemblage kosten ook binnen de perken hebben. Ik wist zelf heel goed wat ik wilde en SWW heeft dit perfect en zo snel als mogelijk uitgevoerd. De kast en bijbehorende kabelmanagement zag er perfect uit, zeker beter als dat ik het zelf gedaan zou hebben! Al met al vijf uit vijf sterren. Heb de kast opgehaald omdat ik die dag vrij was en niet een dag langer wilde wachten.

Het geheugen bleek uitverkocht, op advies SWW een alternatief gekocht die direct leverbaar was. Wat opviel is dat er ook op zondag en in de avonduren binnen een half uur gereageerd werd.

Bestelling plaatsen ging simpel, kreeg netjes bericht van betaling en levering, geen op- of aanmerkingen

Op zich was verzending snel en correct, maar ik kreeg een track en trace code die niet functioneel was. Klein puntje dus.

SanDisk Extreme PRO USB 3.1 Solid State-flashdrive besteld tegen een uiterst scherpe prijs. Goede informatieve website.

bestelling werd de volgende dag geleverd. Ik werd prima op de hoogte gehouden van de bestelling.

Scorekaart voor SWW Computer