SWW Computer

Gebruikers over webshop SWW Computer

Prima webshop, lage prijzen, snelle levering en correcte informatie tijdens bestelproces. Zo hoort een webshop te werken.

Levering zoals afgesproken en op tijd.

Zoals eerder vermeld worden e-mails zeer snel beantwoordt. Ook fijn dat ik mijn bestelling dezelfde middag nog kon ophalen. Qua prijs zaten ze ook erg goed.

Ik had al eerder de ryzen 5900x op de sww site voorbij zien komen, maar vond de vraagprijs te hoog. 2 weken later stonden er weer een aantal op hun site. Ondanks nog steeds de hoge vraagprijs toch de processor gekocht, Mede vanwege het feit dat bij de shop waar ik op de wachtlijst stond ik geen vooruitzicht meer zag en ik het lange wachtten zat was. dan maar wat meer betalen. Via website betaalt en gelijk die middag in Zoetermeer kunnen ophalen.

Snelle reactie via whatsapp. en heldere communicatie

Ik kom al jaren bij SWW voor al mijn hardware. Deskundig en persoonlijke hulp. Vragen per mail worden zeer vlot beantwoord.

Altijd snelle levering. Ook bij het laten bouwen van machines gaat dit ook snel. De machine wordt uitvoerig getest zodat je thuis niet voor het eerst de machine aanzet en erachter komt dat er iets defect is.

Product optijd binnen en netjes verpakt, de mails die ik bij de bestelling kreeg waren duidelijk.

Mijn product deed het naar behoren en doet het goed voor de prijs die ik ervoor betaald heb.

Ja, snel geleverd, nee geleverd bij het factuuradres i.p.v. het afleveradres. Dit en het niet willen afhalen (zelfde gemeente) in corona-tijd is precies waarvoor ik zonder moeite verzendkosten betaal.

Van de week dus maar met frisse tegenzin naar m'n ex om de ssd op te halen... Volgende keer BETER LEZEN.

Geleverde meerwaarde bij deze bestelling: nul. Helaas, een volgende keer hopelijk beter.

Product is geleverd bij het factuuradres in plaats van het afleveradres. Gezien de omstandigheden niet wenselijk.

Prima verpakt in noppenfolie en dat weer in een de doos, Was op voorraad dus de volgende dag in huis.

Geen problemen ondervonden bij deze bestelling. Prijs was prima, verzending en ontvangst dik in orde. Voor herhaling vatbaar.

Deze zaak is net zoals vroeger met de groenteboer en de slager op de hoek van de straat. Al vele jaren mijn buurtwinkel in Zoetermeer met altijd een advies of gewoon een praatje. In mijn optiek een van de weinige echte winkels die altijd bereid zijn te helpen.

I.v.m. harddisk problemen op mijn NAS had ik een nieuwe harddisk nodig.
SWW is lekker in de buurt bij mij en kon deze direct afhalen.

Had zelfs een te late tijd doorgegeven, na het belletje met Sai kon ik de bestelling alsnog direct ophalen.

Alles snel in orde ontvangen. Ik had een netwerkkaartje besteld maar het was niet de goede versie dus niet compatibel met mijn moederbord. Helaas terug moeten sturen. Van de retour ontvangstbevestiging tot het terugstorten van het aankoopbedrag heeft een volle maand geduurd. In de retour ontvangst bevestiging wordt aangegeven dat ze binnen de wettelijke 14 dagen terugstorten maar dit is dus niet het geval. Geen communicatie waarom dit zo lang duurde.

Het kaartje kwam in een kartonnen envelop zonder extra bescherming.

Wij waarderen uw review, maar laat alstublieft de feiten, feiten zijn. Het heeft precies 23 dagen geduurd voor de terugebetaling. Helaas is het natuurlijk buiten de wettelijke termijn waarvoor onze excuses. Door de drukte rond de Black Friday week, is de administratie helaas niet toegekomen aan het klaarzetten van uw terugbetaling. We hadden iedereen nodig voor de drukke week. Wij zullen hier intern onze procedures op aanpassen en leren van uw suggesties.

Besteld via de website en kon direct afhalen. Vriendelijke mensen en prima prijzen. Wel beetje onduidelijke communicatie in de email als je hebt gekozen hiervoor, met woorden als 'verzending' en er wordt dan niet aangegeven vanaf wanneer je kunt ophalen.

Snel kunnen bestellen via de website, duidelijke communicatie over status van de order en de verzending.

Verzending door de originele doos van de PSU in te pakken. Naar mijn mening perfect, want die doos is daar toch al voor ontworpen, geen reden om er nog een extra omheen te doen

Goede communicatie met de telefonist en op tijd verzonden. Een keuze meer voor mij nu.

Had WiFi nodig bij ASRock DeskMini. SWW liet weten dat daar bijpassende set voor is.1 en 1 = 2 dus direct aangeschaft via de webshop van SWW

Vlot geleverd.

Vragen over het inbouwen werden snel beantwoord met link naar inbouwschema.

vaker al wat bij SWW besteld echter deze keer had ik gewoon niet goed gelezen en moest het product terug, aangezien het mijn eigen schuld was kreeg ik coulance en verliep de communicatie snel en top.

ook al had ik het verkeerde besteld was het er gewoon de volgende dag :)

eerste keer dat ik met de klanten service te maken kreeg maar die pakte dit netjes en vriendelijk op. Goede service en communicatie!

Netwerkkaartje voor in de laptop gekocht. SWW verstuurde het direct, maar de envelop kwam helaas nooit aan. Postnl was het 'kwijt', daar kon SWW niets aan doen. In overleg even afgewacht, formulier ingevuld en daarna hebben ze een nieuwe gestuurd, die er wel de volgende dag was. Probleem netjes opgelost dus.

Goed contact, komen afspraken na.

Beoordeel Logitech Z623 - Luidsprekersysteem - voor PC - 2.1-kanaal - THX-geluid
Prima bestelproces. Snel geleverd en goede prijs.

Besteld en gelijk de volgende dag in huis! Goed verpakt samen in een doos geleverd.

Makkelijk te bestellen, duidelijk website. Gratis verzending ook voor klein bedrag spullen. Ik ben tevreden.

Gratis verzending ook voor klein bedrag spullen.

Scorekaart voor SWW Computer