SWW Computer

Gebruikers over webshop SWW Computer

Een overzichtelijke website met een duidelijk menu en contact gegevens..
Hebben producten met aantrekkelijke priijzen

Duidelijke winkelwagen, makkelijke betaling, goede verpakking, snelle verzending.
Komen afspraken na.

Bestellen was eenvoudig, nette prijzen.
NAS geïnstalleerd, oude NAS (MyBookLive) gekopieerd (1,5 Tb).
Dit ging als een zonnetje. Ben zeer tevreden met deze NAS.

Klein product besteld, dus het kon via de brievenbus. Snel geleverd, geen gedoe, kortom prima ervaring.

Heldere website, eenvoudige en vlotte verkoop. Product in goede staat ontvangen. Zou hier zo weer bestellen!

Makkelijke site. Goedkope verzending: briefpost. Okay . .dan heb je geen track & trace, maar alles ging goed.

persoonlijk advies van de eigenaar. ook voorafgaand aan verkoop en ook bij kleine aankopen. DOA-test mogelijk (tegen bijbetaling)

goed ingepakt en DOA-test is mogelijk (tegen bijbetaling)

persoonlijk advies door de eigenaar

Makkelijk bestelproces en een duidelijke site. Ook prima info over de produkten en de voorraadstatus van alles.

Afhalen: Prima geregeld. Afgehaald op een ander tijdstip dan eigenlijk aangegeven bij het bestellen maar dat was geen probleem. Stond binnen een paar minuten weer buiten met m'n bestelling.

Boden voor een kleine vergoeding een bios update aan wat mij veel gedoe scheelde, goede service!

Ik doe al zo'n twintig jaar zaken met SWW computers en word elke kaar weer heel goed geholpen. Prima producten tegen een concurrerende prijs en prima ondersteuning bij technische vragen! Aanrader!

Top ervaring:
Scherpe aanbieding (SSD).
Accurate voorraad indicatie.
Heel vriendelijke klantenservice die meedenkt voor oplossingen.

Snel verzonden, zoals beloofd.
Uitstekend ingepakt.
Veel verzendopties.

Heel vriendelijke klantenservice, enige tijd aan de telefoon gehad.
Zeer goed meegedacht toen PostNL de fout in ging.

Goede kennis m.b.t. de geleverde hardware. Makkelijk om te bestellen. Goede prijzen t.o.v. concurentie. Snelle levering. Goede service. Helemaal top.

Scherpe prijs voor het product dat ik zocht. Product was makkelijk te bestellen en betalen op de site. Daarna directde een ontvangstbevestiging gekregen, plus verwachte leverdatum.

Aangezien het een SSD betrof, werd dit als een brievenbuspakketje verzonden. Vond ik wel enigszins opmerkelijk maar wel efficient gebruik van verpakkingsmateriaal (bubbeltjesplastic-enveloppe).

Bestelling ging prima. Prijs was zeer concurrerend. Keurig bezorgd de volgende dag zoals beloofd bij de bestelling

Tegen een scherpe prijs wd m2 ssd besteld. Twee dagen later in huis. Snelle service

Netjes verpakt verzonden

Kast en cpu besteld voor een projectje. SWW had deze op voorraad en scherpe prijzen dus besteld.

Ze hadden vermeld na verzenden in een email dat ze de CPU in de doos van de kast hadden gedaan. Dat scheelt weer een doos/verzendkosten. In dit geval vond ik het prima aangezien het gewoon door het gat van de voeding kon. Echter heb ik het wel is meegemaakt (andere webshop) dat verpakkingen geopend waren om de inhoud er van in een kleinere doos te stoppen en verpakking weg te gooien hier was ik natuurlijk niet blij mee. Als tip Ik zou zeggen vraag het eerst aan de klant om problemen te voorkomen.

Overzichtelijke site met goede prijzen. Betaling ging probleemloos. Zeer snelle levering van de processor. Aanrader.

Zeer snelle levering in een degelijke verpakking.

Snel en makkelijk door het bestelproces. Duidelijkheid over levertjijden en nette prijzen. Prima zaak om bestellingen te plaatsen!

Via de Tweakers site een Samsung 980 PRO 1 TB M.2 SSD gezocht en bij SWW uitgekomen obv prijs en beoordeling. Heel veel informatie op hun site over het product!

De SSD is op de dag van de bestelling als brievenbus pakje verzonden en is zoekgeraakt bij PostNL. De track&trace heeft nu nog de status "Gesorteerd" ;) Die ervaring was dus slecht, maar daar kan SWW niets aan doen. De herlevering hebben ze via PostNL pakketdienst gedaan. (Voor de zekerheid, denk ik). Die was binnen een dag binnen en goed verpakt. Het product was dus "Te laat geleverd", maar dat kwam door PostNL.

Zoals gezegd is de eerste zending zoekgeraakt bij PostNL. Na een paar dagen heb ik een mail gestuurd naar SWW. Daar werd heel snel op gereageerd met het voorstel het nog 2 dagen aan te zien. Dat was zonder resultaat. Dat heb ik gemeld en vervolgens hebben ze direct een onderzoek bij PostNL gestart. Toen dat voltooid was (met als resultaat dat het pakje zoek was....), heeft SWW mij zelf benaderd met die informatie met duidelijke instructies voor de vervolgstappen. Een dag later had ik de herlevering in de bus. Kortom: ze reageren heel snel en proactief.

Beschikbaarheid op de site is correct. Prijzen zijn laag. Beschrijvingen van de artikelen zijn duidelijk.

Goed verpakt, snel geleverd.

zeer snel geleverd voor een prima prijs en voldoet goed duidelijke web site en uitleg

Scorekaart voor SWW Computer