Gebruikers over webshop SWW Computer
Review toevoegenDeskundigheid en hulp is groter dan in welke winkel ook. Ook de service na levering.
KlantenserviceOngelooflijk snelle, deskundige en vriendelijke service.
Sd kaartje voor een zeer scherpe prijs besteld bij deze winkel. Levering was snel en communicatie was duidelijk.
VerzendingIk had de keuze de bestelling onverzekerd per briefpost te laten verzenden. Dit durfde ik wel aan en scheelde me dus een hoop verzendkosten. Fijne optie!
M'n Synology DS211j uit 2010 had de geest gegeven, nieuw moederboard was ongeveer even duur als een nieuwe DS215j. Prima geïnformeerd over status van bestelling. Omdat ze in de buurt zitten, werd er zelfs nog aangeboden om de bestelling zelf thuis af te leveren. Overall super tevreden.
Mcrio sd kaarje voor laagste prijs, snelle levering en het was goed verpakt. Kortom goed
Order geplaatst. Order betaald. Order volgende dag in de brievenbus... Wat wil je nog meer?
VerzendingHet klinkt op zich wel intimiderend wanneer je kiest voor een gratis brievenbus bezorging en leest dat die op eigen risico is. De USB stick die Ik bestelde was niet zo duur dus durfde 'het risico' aan. Overdag ben Ik aan het werk en kan ook niet op een pakketbezorger wachten.
Eenmaal thuisgekomen nadat Ik gewerkt had heb Ik de brievenbus geopend en trof daarin een bubbel enveloppe met daarin mijn bestelling. Iedereen blij.
Goede prijs, snelle verzending en kleine artikelen zoals een USB stick worden gratis verstuurd in een envelop, wat gewoon handig is :-)
Omdat ik het bedrijf niet kende, maar er via de PW terecht kwam en ze met afstand de goedkoopste waren ben ik er de eerste keer maar naar toe gegaan.
Zoetermeer is 15 minuten vanaf mijn huis, dus dat was haalbaar.
Vriendelijke ontvangst, en een gedegen uitleg over het product wat ik kocht.
De volgende keer wordt het dus gewoon bestellen en bezorgen.
'Kingston - 64 GB - microSDXC - Class 10 UHS-I met SD adapter' besteld. Goed prijs en lage verzendkosten.
VerzendingVolgende dag al in huis. Gekozen voor onverzekerde briefpost. Gewoon in envelop verzonden.
Goed werkend product ontvangen. Intel Wifi kaartje voor laptop. Ook zijn ze snel met update mails versturen.
VerzendingSnel geleverd. Was brievenbus post waar ik voor gekozen had. Geen problemen, netjes en stevig verpakt in bubbeltjesenvelop.
gisteren tegen half 6 een nieuwe router besteld kreeg vlak na betaling een post.nl track and trace nummer. snelle verzending en goed geleverd
Makkelijke bestelling via de webshop. Eenvoudige betaling. Prima opvolging via email met alle status updates.
VerzendingDe twee SD kaartjes zijn erg snel geleverd. De volgende werkdag. Via de reguliere post.
Ik was op zoek naar een USB Type-C geheugenstick.
Ik kwam bij SWW uit die als goedkoopste uit de bus kwam.
Bestellen op de website is makkelijk en voor 17:00 besteld is inderdaad de volgende dag binnen.
Voor 17:00 besteld is inderdaad de volgende dag binnen. Netjes in een bubbeltjesenvelop.
Zeer goede service! Het komt niet vaak voor dat een webshop meedenkt, zeker voor een bestelling met een laag bedrag. In mijn geval stuurde de webshop, ongevraagd, een link door naar een Youtube filmpje voor het inbouwen van een netwerkkaartje in een laptop. Niet nodig, maar wel zeer netjes. Ook snelle en duidelijke communicatie én snelle verzending!
Top service bij SWW. Ik bestelde een onderdeel dat niet meer leverbaar bleek te zijn. Binnen een halfuurtje kreeg ik een mailtje met de mededeling dat het niet meer leverbaar was en met een alternatief.
VerzendingOp de woensdag besteld en de volgende dag gelijk in huis. Uitstekend dus.
Gister 2x Intel Wifi kaartjes gekocht bij SWW. Website eenvoudig en product gunstig geprijst.
Werking van de kaartjes nog niet getest, maar ik ga er vanuit dat dit wel goed zit.
Vandaag gebeld door SWW dat mijn bestelling per ongeluk was verwisseld met een andere koper. Hierdoor lag een verkeerde bestelling in mijn brievenbus. Omdat ik de wifi kaartjes vandaag nodig had, kwam SWW ze persoonlijk brengen (ritje van 50minuten!!!!). Hulde voor de service.
KlantenserviceSnelle en duidelijke communicatie.
Duidelijke site, erg gemakkelijk om te bestellen. Volgende dag was de bestelling al geleverd. Keurig netjes verpakt!
VerzendingBestelling was netjes verpakt en snel geleverd.
Bestellen gaat snel en eenvoudig en evenals de betaling. Overzichtelijke site en bijzonder concurerende prijzen. Bedrijf als uiterst klantvriendelijk ervaren.
VerzendingVrijdagmiddag half zes besteld, even telefonisch contact aangezien ik nogal haast had of het alsnog mogelijk was dezelfde dag te verzenden, Volgende dag reeds in huis. Top.
KlantenserviceTelefonisch contact gehad tijdens bestelprocess, zeer netjes te woord gestaan. Uiterst correct geholpen. Daarnaast alle info aangaande bestelling en factuur netjes per mail maar vooral ook op tijd.
Afgelopen vrijdag zelf de verkeerde camera's besteld, ze werden zaterdag netjes geleverd. Na gisteren (maandag) telefonisch contact te hebben gehad vandaag al de nieuwe ontvangen. Geweldige service! Hartelijk dank!
VerzendingZoals hierboven reeds aangeven geweldig snel verzonden!
Na goed (telefonisch) advies met een medewerker een PC samengesteld o.b.v. de tweakers est-buy guide. Deze PC was na een week geassembleerd en werd goed verpakt thuis bezorgd. PC is zeer netjes in elkaar gezet en ziet er van binnen ook netjes afgewerkt uit, en doet het zeer goed.