SWW Computer

Gebruikers over webshop SWW Computer

Voldoet aan de verwachting. De communicatie was goed op een klejn foutje na. De verzendkode was UPS en er stond dat het van PostNL was.

Het was de enige webwinkel waar ik deze grafische kaart kon krijgen (Sapphire NITRO R9 380 4G)

Op de website kon ik makkelijk een tweakers mainstream systeem samenstellen. Ik had genoeg opties om bepaalde onderdelen te veranderen. SSW kon door mij gekozen skylake processor snel leveren. De prijzen zijn netje vermeld bij de hardware opties. Nadat ik mijn onderdelen had gekozen, was het plaatsen van bestelling zo gedaan. Ik wist gelijk duur mijn systeem was. Ik kon contant betalen bij het ophalen van mijn systeem.

Had een aantal vragen voordat ik het systeem ging samenstellen. Ze stonden mij telefonisch vriendelijk te woord en denken graag mee.

Snelle levering product. Goeie service. Niks op aan te merken. Vandaag besteld, morgen in huis. :-}

Duidelijke website, prima bestelproces. Betaling middels ideal, helemaal niks op aan te merken. SWW is voor mij al jaren een goeie partij die doet wat het belooft.

SD kaartje, verpakt in nette enveloppe. Ook hier weer niks op aan te merken

Ik had een maand voordat het product uit kwam een email gestuurd naar verschillende leveranciers met de vraag of ze dit product gingen leveren. Vorige week alleen email van SWW ontvangen dat het product leverbaar was. Product dus meteen besteld. Makkelijk bestellen op overzichtelijke site.

Product was te volgen via track-trace. Product werd bezorgd op de aangegeven datum/dagdeel. Product was goed verpakt. De factuur werd verzonden via email.

Goede service dat er een email werd gestuurd toen het product binnen was.

Prima website.i, duidelijk en overzichtelijk. Ik heb hier een 16gb sd kaartje gekocht. Alhoewel deze duurder is dan bij anderen wat de verzending gratis waardoor het geheel toch veel goedkoper wat.

Gekozen voor brievenbus post zonder tracken en kwam 2 dagen later netjes in de bus

Overzichtelijke website en goede prijzen. Eenvoudig bestellen en gratis bezorgen of afhalen. Goede ervaring met nazorg.

Was snel geleverd

toen er problemen waren zijn die snel opgelost via prima communicatie.

Al met al snel en prettig uitgevoerde online order voor een goede prijs. Vaak een email update ontvangen, dus je weet precies waar je aan toe bent.

Met name netjes om email te krijgen over hoe te handelen om gebruik te kunnen maken van het herroepingsrecht. Dit heb ik nog niet eerder pro-actief gezien bij een webbestelling.

Goed verpakt en snel ontvangen.

Duidelijke site, geen problemen met een account maken, gewoon uitstekend zoals het hoort. Verder niets op aan te merken

Snel ontvangen, meerdere verzendkeuzes, netjes op de hoogte gehouden via e-mails.

Ik ben bezig een systeem (NUC NUC5i7RYH) samen te stellen en tijdens dat proces kom je allerlei zaken tegen (geheugen, SSD, monitoren) waar je graag een verstandige keus in wilt maken. Alle vragen die ik had heb ik aan SSW (Sai Wing Wu) gesteld en daar heb ik snel en volledig antwoord op gekregen. Ik heb o.a. aan SSW gevraagd een offerte te maken voor mijn systeem en gua prijs, keuze van onderdelen en support staan zij bovenaan mijn lijst.

Geweldige support. Ik heb nog niets gekocht bij SSW dus ik weet niet hoe dan de support is. Maar in het offerte traject is het uitmuntend. Chapeau!

Voor het eerst hier besteld, dat is goed bevallen. Prima bestelprocedure, prima spullen, sneller levering

MicroSD kaart besteld bij deze shop die 5 cent duurder was dan de goedkoopste shop. Maar de reviews waren beter.
Nette mails over de order ontvangen.

Werd keurig de dag erna bezorgd in een bubbeltjesenvelop.

Voor het eerst hier besteld, dat is goed bevallen. Prima bestelprocedure, prima spullen, sneller geleverd dan beloofd (toch nog volgende dag).

Gezochte product via Tweakers Pricewatch was bij SWW het goedkoopst. Besteld, via iDeal betaald en vlot verzonden met PostNL track&trace. Prima!

Originele doosje met bruik inpakpapier ingepakt en daarop het adres-label geplakt. Eenvoudig maar effectief.

Was op zoek naar een USB stick. Via de pricewatch uitgekomen bij SWW. Prima afhandeling!

Levering was de volgende dag, netjes in de brievenbus. Top!

Goede prijzen, prima website en snelle levering is wat ik tot nu toe heb meegekregen van SWW. Wel vind ik dat er erg veel emails worden verstuurd per order, ik vind een email orderbevestiging met factuur en een email verzendbevestiging wel genoeg maar verder niet zo problematisch.

Snelle levering, prima ingepakt (briefpost in mijn geval) ook de prijs van het verzenden is prima.

Op zoek naar een 32 GB Micro SD kaartje kwam ik via de pricewatch uit op SWW computer. Bestelling is snel behandeld en lag de volgende dag netjes in de brievenbus.

Snel en zoals belooft de volgende dag. Vanwege het formaat netjes in een bubbeltjes enveloppe zodat hij in de bus paste.

Technisch gezien misschien niet helemaal klantenservice, als in: ik heb geen contact gehad met hen. Maar wat ik erg netjes vond is dat de dag na mijn bestelling ze een mailtje stuurden waarin uitgebreid en correct het 14 dagen herroepingsrecht voor consumenten werd uitgelegd inc. een voorbeeld formulier/brief voor als ik er gebruik van wil maken.

Via Tweakers price watch kwam ik bij SWW Computer terecht. Scheelde in mijn geval 15,- met de rest van de aanbieders. In het begin toch een beetje huiverig omdat ik het bedrijf niet kende. Maar toch besteld en in 1 woord geweldig!

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Prima verpakt.

Goedkoop, snel geleverd. Verpakking was ook heel goed. Al met al prima. Wat moet ik nog meer zeggen als alles goed gaat.

Goede prijzen voor verscheidene producten en er is voor elk wat wils wel iets te vinden.

Een dik karntonnen envelop, daar kan ik nog over heen komen, maar een USB-stick zonder zijn fabrieksverpakking er zo in duvelen, dat geeft geen pas. Ook geen factuur- of verzendbescheiden erbij: onprofessioneel.

Bij producten die door de brievenbus passen hebben wij vermeld dat verzonden zal worden zonder blisterverpakking. Met het product is niets gebeurd en om de prijs extra laag te houden voor u en de verzending gratis, verzenden wij namelijk op de meest efficiënte wijze. Verzendbevestigingen gaan elektronisch via email. Ook de factuur heeft u via email mogen ontvangen. Extra papier is natuurlijk onnodig als wij email ervoor kunnen gebruiken. Toch hopen wij op uw begrip te rekenen en mocht u verdere vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

SWW.nl

Scorekaart voor SWW Computer