SWW Computer

Gebruikers over webshop SWW Computer

Supersnelle levering. Ik heb op een vrijdagochtend de printer besteld en op zaterdagmiddag gekregen. Voorts ruime info gekregen over status van bestelling en vezending.

Printer die ik heb besteld is in goede orde ontvangen en ben er dik tevreden over. Een klein minpuntje is dat wifi connectivity weer met een apart aan te schaffen module kan worden geactiveerd.

Ik heb geen gebruik hoeven te maken van klantenservice aangezien alles vlekkeloos was verlopen.

Goed koopste ddr3 geheugen van 4 GB gekocht hier. Andere zaken waren duurder ,helaas ook een stuk duurder bij 4-launch.Een verschil van 5 euro.
Ja ,dat is mij te veel om trouw te blijven aan een winkel.

Zat in een pakketje ,bezorgd door T.N.T ,goed in ge pakt met bubbeltjes wrap.

Heb ze toch moeten bellen omdat het geheugen beschadigt bleek.Dit kon je zien onder de microscoop .1 telefoniste begreep het niet ,waarna ik om haar supervisor vroeg.Die het geval uitgelegd en normaal is de procedure dat ze zelf kijken wat er aan de hand is,maar hij had deze maand al 2 dezelfde klachten ontvangen,en de volgende dag kreeg ik een exemplaar dat wel werkte.Supergoed

makkelijk en snel goede website duidelijk alles op tijd bezorgd met post nl
Kortom tevreden

snel

Hier bij Tweakers gevonden dat SWW de laagste prijs had inclusief verzendkosten. Bestelling heb ik snel kunnen plaatsen door de, in mijn ogen, duidelijke site, een paar kliks en ik had het besteld!

SWW ligt letterlijk op minder dan 10 minuten fietsen bij me vandaan. Omdat ik de hele week moest werken heb ik toch voor verzending gekozen, dit was ook gratis. Ik had de bestelling ver in de nacht geplaatst en dezelfde dag kwam iemand van SWW het bestelde product langsbrengen (!). Had ik niet verwacht, maar werd zeker gewaardeerd :)

Bestel info en voorwaarden zijn duidelijk. Na zowel de bestelling als na de betaling en de verzending krijg je een mail van SWW.

Verzending is snel en de kwaliteit van de verpakking en adressering is uitstekend.

Overzichtelijke site, makkelijk om te vinden wat je zoekt. Prijzen zijn prima. Betaling ging makkelijk met iDeal en verzending eveneens.

Geen track & trace, maar de USB stick die ik gekocht heb was wel goed verpakt en werd netjes en snel afgeleverd.

Goede en snelle service! De prijs was ook netjes, duidelijk lager dan de rest. Zeer tevreden

Usb stick gekocht en laten versturen met de gewonen post. alles naar wens gegaan

Prima webshop, logisch ingedeeld en eenvoudig informatie te vinden. Afrekenen met Ideal verliep zoals verwacht.

Levering was echt supersnel! Ik koos voor briefpost, wat natuurlijk tricky blijft gezien deze onverzekerd zijn. De producten waren echter goed verpakt.

Maatwerk pc door SWW in elkaar laten zetten en configuratie met behulp van tweakers uitgezocht. Lijst met componenten nog even laten checken en ik kreeg ik goed advies. Kon de pc na bestellen uiteindelijk twee dagen later afhalen. Ook bij het afhalen werd netjes uitgelegd hoe het systeem in elkaar gezet is en of er bijzonderheden waren. Alle verpakkingen, niet gebruikte componenten (standaard koeler, kabeltjes), verwijderde klepjes, boekjes etc. werden meegeleverd. Netjes en vakkundig afgehandeld! Zou hier zeker weer zaken mee doen.

Snel verstuurt, duidelijke terugkoppeling, zelfs een duidelijke mail over evt retourzending. Goede website. Goed verpakt verstuurt

Snelle toegang en keus om een bestelling te plaatsen eerlijke prijs en correcte uitleg omtrent verzending

Snelle en correcte levering

Dat zal ook wel prima zijn

Ik heb al jaren een account bij SWW, super makkelijk om even een bestelling te plaatsen & op het werk te laten leveren.

Zoals gewoonlijk een super service. Besteld, zelfde dag verzonden, volgende dag geleverd.

Dankzij de scherpe prijs voor het product en de uitstekende reviews voor deze winkel besloten om m'n sd-kaartje bij SWW te bestellen. Fijn om al binnen een paar uur na de bestelling een bericht te ontvangen dat het kaartje reeds verzonden was. En gelukkig beloonde ook postnl deze ijver door het de volgende ochtend bij mij af te leveren. Sd-kaart was netjes verpakt.

Al met al een goede ervaring en dat verdient simpelweg een goede review!

Vlotte afhandeling, direct verzonden, netjes geïnformeerd over de vordering en de volgende ochtend ontvangen.

Na de betaling werd het product werd de volgende dag keurig bij ons thuis afgeleverd.

Heel te vreden, mailtje verstuurd snel beantwoord s,avonds besteld en de volgende dag in huis!

De site is even wennen, maar goed door te komen. Verschillende filters maken het zoeken makkelijker als je in de goede categorie aangekomen bent. Scherpe prijzen en duidelijke e-mails maken het geheel af.

Mijn Kingston DataTraveler microDuo 3C was verpakt in een bubbelenvelop. Het vreemde was dat er geen blister in zat maar alleen het kartonnetje met de stick. Het lijkt dus op een omgeruild product die weer opgestuurd is. Omdat de stick er onbeschadigd uitzag en leeg was geen groot probleem, maar dit verlaagt de score wel wat.

edit: nav de reactie van SWW een puntje erbij: klinkt als een logische verklaring, bedankt voor de toelichting

Beste klant,

Sommige blisterverpakkingen maken het verzenden met briefpost onmogelijk door de dikte. Daarom verwijderen wij de blisterverpakking om het met briefpost mee te kunnen sturen. Papier en plastic worden bij ons ook gescheiden verwerkt, beter voor het milieu en kostenverlagend door de efficiënte verzendwijze. Als het een gebruikte stick zou zijn geweest, dan zijn er altijd krassen en gebruikssporen te vinden. Het is dan niet gek dat u een puntgave ongebruikte stick heeft aangetroffen. Wij vermelden altijd of een product zonder blisterverpakking verstuurd zal worden, mocht het met briefpost mee kunnen gaan.

SWW.nl

Het bestellen was heel makkelijk en vlot. Alles op de mobiel gedaan en ook daar was alles goed inzichtelijk. Bij SWW terecht gekomen via tweakers omdat ik een goed en goedkoop geheugenkaartje moest hebben voor mijn lumia550. Werkt prima

gewoon een envelopje, geen poespas en dus de volgende dag in huis

lastig toe te lichten, omdat ik weinig contact heb gehad, maar ze houden je heel goed op de hoogte, waardoor je het gevoel hebt dat ze echt de regie hebben

Goede deal voor een iets verouderd product (GS108PE versie 2 ipv versie 3) van Netgear. Mooi dat SWW deze nog had. Voor de rest prima service en alles netjes, compleet en vooral helemaal net op tijd binnen.

Op zaterdag besteld online, dit ging soepel en snel. Strakke website, waar ik niet hoefde te zoeken, omdat ik vanuit de Pricewatch direct bij het juiste product uitkwam.

Ik had een 8GB DDR3 SODIMM besteld en deze werd gratis per onverzekerde briefpost verstuurd. Dit vond ik hartstikke prima. Helaas is de SODIMM alleen in een dichtgevouwen antistatisch zakje in een bubbeltjes enveloppe gedaan en zo verstuurd. Als ik zie hoe postNL soms dingen aflevert zou ik graag hebben dat ze er de volgende keer iets meer bescherming omheen doen.

Via iDeal betalen gaat makkelijk. Zo gebeurt en je krijgt snel bevestiging via de mail wat je hebt besteld en dat er is betaald.

Werd dezelfde dag nog thuisbezorgd. Nog nooit zo een snelle bezorgservice gehad. Perfect!

Scorekaart voor SWW Computer