SWW Computer

Gebruikers over webshop SWW Computer

Interesting shop with good prices, good customer care. Website can be better but it is good enough to have possitive shoping experience.

Voor de eerste keer iets gekocht bij SWW. Dit omdat Afuture, Cool Blue en 4launch het niet hadden. Ben altijd wat voorzichtig met nieuwe shops omdat ik redelijk allergisch bent voor lange levertijden. De reviews gaven een positief beeld, m.u.v. de verzending.

Assortiment is op bepaalde vlakken uitgebreid en op andere vlakken wat beperkt.

Site ziet er ok uit, maar niet super spetterend. Ik had een specifieke koeler nodig voor een receiver, deze dus besteld.

Ideal betaling liep vast nadat ik mijn bank had geselecteerd. Of dit aan de ABN ligt of aan de betaalprovider weet ik niet. Wel jammer dat je bestelling dan verdwenen is en je deze opnieuw moet invoeren. Voor nu geen punt, maar je zult net je volledige pc config hebben ingevoerd. Vind ik dus een minpunt. Tweede keer werkt het prima.

Verder vind ik de bestellimiet qua tijd in vergelijking met andere shops (17:00) iets aan de beperkte kant.

Er wordt aangegeven dat je je bestelling binnen 24u ontvangt. Er zijn vaak geen verzendkosten van toepassing. Er wordt dan met DPD of PostNL briefpost verzonden.

DPD is prima. Netjes track & trace en bij ons prima bezorgers.

Helaas kun je niet kiezen uit PostNL of DPD.

Helaas is mijn bestelling met PostNL briefpost verzonden. Dat betekent in kersttijd i.i.g. dat je zeker weet dat het er niet met 24u is.

Ik zou het netjes vinden als je de briefpost optie gewoon op 48u levering zet. Helaas is dit de praktijk waar ook SWW niets aan kan doen, behalve het in bijv. kersttijd met DPD of als brievenbus pakketje te versturen.

Inderdaad kwam mijn bestelde artikel vanmorgen (3 dagen na bestelling) in een bubbeltjesenvelopje aan waarbij de originele verpakking kleingemaakt in het zakje was gepropt.

Toch een goed omdat SWW als 1 van de weinige webshops voor kleine bestellingen geen verzendkosten rekent.

Ik zocht grotere opslagcapaciteit met spoed omdat een familielid overmorgen naar Afrika reist. Nadat ik bij Bol, Amazon, e.d. had gekeken dacht ik even op Tweakers enkele reviews te lezen. De keuze viel snel op Transcend SDHC Extreme 16 en 32 GB. i.p.v de duurdere Sandisk. SWW stond bovenop in winkelreviews, en ze hadden ook nog de beste prijs!

Ik heb de bestelling op 5 December 2016 om 18:01 besteld, en bevestiging direct ontvangen, en via de gewone post de volgende dag een pakketje getroffen met de kaarten. Top!

SWW communiceert helder en duidelijk.

Transcend RDF5 geheugenkaartlezer besteld, goedkoopste inclusief verzendkosten. Goed op de hoogte gehouden, op tijd verstuurd.

Kaartlezer zat in transparant kunststof bulkverpakking, verpakt in enveloppe met bubbeltjesplastic. Werd met de gewone post bezorgd, helaas pas twee dagen na verzending.

Alles loopt vlekkeloos, geen enkel issue. Heb nog mails gehad van SWW m.b.t. of ik vragen had en hoe alles geregeld wordt als er iets mis is met het product. Je wordt goed vooraf geïnformeerd.

Garantie die ze noemen is "voor 17u besteld volgende dag op de post", ik bestelde 's avonds pas maar toch de volgende dag op de post, top!

Goede shop, goede service... snelle verzending. Ik zou nogmaals bestellen bij deze shop, helaas had de shop deze keer niet het geheugenkaartje wat ik zocht, wellicht tot een andere keer!

Snelle levering zoals beloofd

Goede aftersale service, doen niet moeilijk... Enig puntje is wel dat ze pas na 2 weken mijn geld terug gaven van een zeer snel defecte SDCARD die ik had teruggestuurd (terwijl ik al veel eerder bericht kreeg dat ik mijn geld terug krijg), maar verder prima en zonder gedoe, ik kreeg al mijn geld terug.

Prima webshop, product beschrijving zoals verwacht en levertijd zoals geadverteerd. Plus nog 5 extra woorden.

Levering USB stick via brievenbus post.

Bestelling is makkelijk geplaatst en ze houden zich prima aan de opgegeven levertijd. Kortom, als de prijs goed is ga ik hier de volgende keer weer bestellen.

De bestelde Synology NAS is een goede upgrade van mijn huidige NAS. Een heerlijke snelheids verbetering op zowel video-streaming als VPN throughput.

Alles wat je kan verwachten van een computerwinkel, sneller levering, goede nazorg toen ik het verkeerde product had besteld

Verzending was snel en goed verpakt.

Bij het openmaken dacht ik "Man man man, ze hebben het verkeerde geheugen opgestuurd (DDR4 ipv DDR3). tot ik erachter kwam dat ik het zelf verkeerd besteld had :)

Contact opgenomen met SWW en zeer snel antwoord terug gehad. Omruilen geen probleem. (zoals het hoort) maar toch zeer fijn en prettig.

Geheugenstripje gekocht. Heldere website en na de aankoop netjes per e-mail op de hoogte gehouden.

Zat in bubbelplastic envelop. Los van het plastic doosje op het geheugen.

ik zocht naar een kaart lezen en heb op de site gevonden . het leek me een goed ding

had besteld en de volgende dag had ik hem thuis al
het was perfect

Bestelling makkelijk te plaatsen. Betalen via I-Deal lekker makkelijk en zowat meteen bevestigingsmail van de order.

Bestelling was de volgende dag in huis zoals ook werd aangegeven.

Bestelling snel geleverd zonder problemen. Ik heb wel vaker wat besteld bij SWW e altijd wel goed geholpen.

Samsung micro sd besteld. Het product lijkt goed te functioneren, scherpe prijs en de afhandeling was prima. Ik heb een vraag over het ontbreken van de originele verpakking.

Micro sd en adapter zaten in plastic doosje met gebruiksaanwijzing, los in envelop, maar zonder originele verpakking van Samsung.
Voor mij is niet duidelijk waarom deze laatste ontbrak. Hierdoor kan ik niet zien of het kaartje idd van het type en de snelheid is, dat ik heb besteld, want van het kaartje zelf kan ik het niet aflezen. Paste de originele verpakking niet in de envelop, was deze al eerder geopend en retour gestuurd door een vorige klant, of...?

Heldere en snelle status-updates over bestelling en verzending, factuur.

Goedemiddag,

Ondanks dat het kaartje niet in een zogenaamde retail winkelverpakking zit, waar overigens geen jewel case wordt meegeleverd, betreft het hier uiteraard een gloednieuw origineel kaartje.
Echtheidskenmerken zoals type- en serienummers staan op het kaartje gegraveerd aan de achterkant. Wij verkopen namelijk ook de (groot)bulk verpakkingen. Daarbij krijgt u bij ons uiteraard 100% Samsung garantie.

Mocht u nog twijfels of vragen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

SWW.nl

Samsung EVO MB-MP128D - 128 GB - microSDXC-naar-SD-adapter besteld,
beste prijs, goede terugmelding, snelle verzending

Alles was zo gepiept. Van Tweakers rechtstreeks naar SWW Computer en de USB-stick was zo besteld.

De USb-stick was netjes ingepakt en was netjes op tijd in mijn bezit.

micro SD kaartje besteld en deze was volgende dag geleverd. Levering was wel vlot maar kon beter (zie verzending)

Ondanks de snelle en in mijn geval gratis verzending had deze wel beter gekund. SD kaart was namelijk wel uit originele verpakking gehad. Verloop en micro-SD zaten nog wel in gesealde verpakking maar kartonnen verpakking met type info zat er niet meer bij. Geheel was overigens wel in bubbelenvelop verzonden dus wel voldoende bescherming.
Reden van 3 sterren is dus eigenlijk gebaseerd op het niet melden dat het zo werd verstuurd.

SWW was de goedkoopste en had geen verzendkosten, direct gevonden doordat ze bovenaan de Pricewatch stonden.

Bestelling was de volgende dag in huis, niks op aan te merken.

Bij deze shop terecht gekomen via de Tweakers Shop review, was het goedkoopste en had erg goede beoordelingen. Mijn ervaring is ook zeer goed. Duidelijke communicatie.

Goed verpakt en erg snel het product in huis. Gratis verzonden.

Goede communicatie via mail. Snelle levering! De prijzen bij deze webshop liggen daarnaast erg laag.

Scorekaart voor SWW Computer