Gebruikers over webshop SWW Computer
Review toevoegenMemory besteld voor mijn nieuwe iMacs.
Netjes de volgende dag geleverd zoals ook aangegeven op de website.
Prima verpakt.
Maandag besteld, dinsdag in huis. Netjes aangegeven met een track en trace code. Ik ga hier vaker bestellen
Geeft nog een beetje het gevoel van het aloude computerwinkeltje op de hoek. Ik bel of ik mijn videokaart dezelfde dag nog op mag halen, en de medewerker (eigenaar?) denkt meteen even mee of dit de juiste videokaart voor mij is, of mijn voeding de benodigde plugjes heeft, etc. Gewoon Top!
Gewoon een goede duidelijke website, fijn dat het mogelijk is te bestellen zonder account aan te hoeven maken. Verder zijn de te ondernemen stappen duidelijk.
VerzendingEen camera licentie voor synology gekocht. Hiervoor moest een mail aan te passen komen dat men afstand doet van de consumentenrechten omtrent retourrecht, wat te begrijpen is. Hierna krijgt men vrij snel de lingescande licentie toegestuurd.
Goede prijs voor de bestelde producten. Producten waren goed verpakt. Website vrij eenvoudig, maar wel overzichtelijk.
VerzendingSnelle levering, zoals beloofd was het de volgende dag in huis.
Het is heel fijn dat je "kunt" bestellen zonder eerst een account te moeten maken, dit is echt een pluspunt voor mij.
Goede prijs en mijn product werd gratis verzonden, ook fijn voor de klant.
Gemakkelijke manier van betalen.
De bestelling was degelijk verpakt en snel geleverd, ga zo door. SWW Computer.
Nette site met redelijke prijzen. Toevallig was de SSD die ik zocht het goedkoopste bij hun.
VerzendingEen SSD besteld, voor ik het wist stond de eigenaar dezelfde dag voor mijn deur met de bestelling! Kan het nog sneller?
ok, ik woon in dezeflde locatie, maar dan nog.
Het plaatsen van de bestelling ging makkelijk en duidelijk. (Zoals in principe wordt verwacht bij een webshop) Geen rare of vage gegevens nodig.
VerzendingHet product (MSI GTX 1080) Werd netjes, veilig en anoniem verpakt. Na de standaard kartonnen doos kwam de originele MSI doos die ook helemaal netjes verpakt was met alles erop en eraan. Product was in perfecte staat.
KlantenserviceIn principe, voor zover ik gebruik heb moeten maken van de klantenservice, was alles snel en duidelijk. Je krijgt meteen mailcontact over je bestelling, betaling en de factuur. Daarna krijg je netjes een Track&Trace code opgestuurd zodat je je pakket makkelijk kunt volgen.
Fijne website, de door mij gekochte USB stick was makkelijk vinden. product info is goed en de indeling van de site is logisch en overzichtelijk.
VerzendingGeleverd binnen de beloofde termijn. goed ingepakt zonder hiervoor een overdreven grote doos te gebruiken.
Duidelijke website met voldoende informatie. Koop sinds jaren zo nu en dan wat componenten bij SWW en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Zo ook deze keer!
Ik had op dinsdagavond laat een Synology DS416Play bij SWW besteld met in gedachten dat deze op vrijdag (ivm Hemelvaart) geleverd zou worden door een pakketbezorger.. Toen ik vandaag (woensdag voor Hemelvaart) van werk thuiskwam zag ik de verzendbevestiging met daarin verzendwijze "SWW Bezorging" en inderdaad, zojuist is de NAS persoonlijk door de grote baas zelf bezorgd! DAT is nog eens service!
Het is enorm goed om te zien dat Sai Wing Wu na al die jaren nog steeds enorm om service en de persoonlijke aanpak geeft. In het verleden ook weleens gebruik moeten hebben maken van hun aftersales en ook daar had ik niets over te klagen. In een wereld vol "snelle dozenschuivers" is SWW imo een verademing. Keep up the good work!
Fantastische service. Was vandaag op zoek naar een NVMe drive en gekozen voor een Intel 600p. De 1Tb was hier het goedkoopst én op voorraad, dus besteld.
Een paar uur later stond de eigenaar met mijn nieuwe disk voor de deur! Geweldig!
Persoonlijke bezorging, kan het beter? Ik denk het niet. Natuurlijk, ik woon toevallig in de buurt van de zaak (~15 minuten met de auto), maar had deze service niet verwacht! Zeer positief!
Sai Wing Wu (SWW) is één van mijn favoriete webshops op Tweakers. Accuraat, volledig, duidelijk en vaak nog één van de goedkoopste ook.
VerzendingAltijd op tijd. Stelt nooit teleur.
KlantenserviceSWW is ook niet zomaar en dozenschuiver. Enige tijd geleden bestelde ik een NVR en een paar hdds bij SWW. De hardeschijven (WD Red) waren niet optimaal voor de taak, dus belde Sai me of ik niet liever een paar WD Purple schijven wilde. Een beetje wantrouwend heb ik toen eerst even snel wat reviews gelezen. Dat had ik niet hoeven doen. Geweldig!
Blijkbaar verkeerde webshop aangeklikt, wil de review verwijderen maar dat lukt niet. Helaas moet ik nu 15 woorden tikken om het te kunnen opslaan.
Bestelling was snel geplaatst. Duidelijke terugkoppeling over voortgang en levering. Wel even wenkbrauwen omhoog bij Derdenrekening bij betaling en Herroepingsrecht. Maar op zich ook heel correct dat dit transparant is. Alle vetrouwen.
VerzendingSWW leverde pijlsnel. Enige minpuntje was de onduidelijke communicatie door de pakket-bezorger omdat ik niet thuis was (ja, je werkt natuurlijk overdag, anders kan je die spullen niet betalen). Bezorger gaf op het kaartje aan opnieuw langs te komen terwijl het pakket volgens de track-dienst allang op het ophaalpunt lag.
KlantenserviceNette terugkoppeling van het proces.
Zeer snelle reactie, zeer snelle en zorgvuldige levering van een digitaal product (ingescande codes voor surveillancestation).
Prima webshop. SD-kaart besteld, volgende dag geleverd in een bubbeltjes envelop. Wordt dmv meerdere mailtjes keurig op de hoogte gehouden (bevestiging bestelling, betaling, factuur en verzending). Enig puntje van verbetering zou zijn dat ik in één mail de bevestiging/betaling, herroeping en factuur zou versturen en één mail voor de verzending. Want nu krijg je vier mails, dit kan dus korter. Overzichtelijke website overigens.
VerzendingBubbeltjesenvelop, keurig verpakt.
Goedkoop en snelle levering. Kleine artikelen gaan IIRC in een envelop. Garantie afhandeling is een stuk minder, binnen 2 jaar krijg je ongeveer 80% van de nieuwwaarde vergoed.
KlantenserviceNiet zulke goeie garantie regeling: Ik had anderhalf jaar geleden een USB stick gekocht voor 20,95, en die is stuk gegaan. Ik krijg slechts 16,95 teruggestort op mijn rekening, "want Kingston vergoedt niet meer dan dat". Echter, binnen 2 jaar heb je recht op een werkend product. Ik kan voor 16,95 niet hetzelfde product kopen. Nou ga ik voor 4 euro niet moeilijk doen, maar dit is wel iets om rekening mee te houden bij deze winkel.
Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen. Prijs van bestelde product is volledig en wordt goed getoond. Betaling was gemakkelijk.
VerzendingLevering was goed, mijn bestelling kon per briefpost.
Prima geen klachten optijd geleverd en in prima staat geleverd alles wat erbij zou geleverd moeten worden zat er ook bij
VerzendingOp tijd geleverd dus geen klachten
2e bestelling die ik er geplaatst heb. Netjes afgehandeld. Product code via mail toegezonden gekregen. Sneller kan niet.