SWW Computer

Gebruikers over webshop SWW Computer

Makkelijk, goedkoop en snel, alles wat je vraagt in een webshop. Al met al prima dus.

Goedkoop. Kreeg wat ik bestelde (niet de volgende dag maar na 2 dagen maar dat weet je van te voren) en de memory card die ik bestelde werkt ook echt.

Sai at SWW is an awesome honest person who always looks after your best interest, based on years of vast experience in the PC build/peripheral hardware arena. He even advised on a different CPU, and I regretted I didn't listen to him. What I did purchase came the next morning as he had promised.. its the perfect service... call him before anyone else!

My products came the next morning just as they had promised.. this is not the first time... several times I ordered over the years, products arrived as promised.. its the perfect service...

Genius and expert knowledge on PC builds.. best of the best!

Goede prijs, snel geleverd en goed verpakt. SWW heeft bij mij een prima indruk achtergelaten.

Goedkope webshop met een overzichtelijk aanbod van producten, de betaling ging snel en kreeg vlot informatie binnen betreft de zending.

Snelle Verzending, in de doos zat veel versnipperd papier, dat een beetje lastig was om te verwijderen, voor de rest prima verpakt.

Scherpe prijs, en bijzonder goede en snelle communicatie over de bestelling, gewoon top en een reden om hier in de toekomst opnieuw te kopen.

Overzichtelijk, snelle verzending, goede prijs, netjes verpakt en verzonden. Kortom: voldoet prima aan de standaarden die je van een webshop tegenwoordig mag verwachten.

Netjes en stevig verpakt/

Ik heb hier vaak besteld, heb er nooit problemen gehad, leveren de bestelling altijd snel.

Nu al meerdere keren een Synology NAS bij SWW besteld inclusief wat extra HD's. Daarmee eigenlijk het to-go-adres hiervoor geworden. Met de rest van het assortiment geen ervaring maar prijzen voor Synology en toebehoren zijn keurig en als je advies nodig hebt kan je gewoon bellen en dan neemt er iemand op die je keurig te woord staat en ook nog eens weet waar hij het over heeft.

Er was een schijf uitgevallen en natuurlijk geen reserve meer op de plank, die was de volgende dag gewoon in huis. Duidelijk over levertijd, verzending met PostNL (en niet dat gare UPS of zo). Prima verpakt.

Ook na kantoortijden snelle reactie, geen blabla

Snelle service, gemakkelijke betaal mogelijkheden, Correcte product informatie op de website. Werkt perfect met Windows Hello!

een PWM 1-to-4 Splitter was bij hen het goedkoopst, werkt naar behoren.
Goede duidelijk website ook!

Netjes ingepakt bezorgd, gewoon goed.

De goedkoopste NZXT H500i in de pricewatch, snel verzonden en snel geleverd. Ik kan niet anders dan tevreden zijn.

De levering was erg vlot, een klein nadeel vond ik dat de behuizing in de originele doos verzonden werd. Het laat niks aan de verbeelding over van wat er in de doos zit.

Geleverd aan verkeerd adres. SWW ging er snel achteraan bij PostNL. Bestellen en response van SWW goed.

PostNL leverde aan verkeerde adres. Niet aan SWW toe te schrijven, bleek nieuwe bezorger. Pakket wel ontvangen uiteindelijk wegens attente buurtgenoot.

Goede opvolging van SWW bij verkeerde levering

De site was nice en clean en het winkelwagen gedeelte werkt goed. De betaling verliep ook soepel.

Pakket wat retour is gestuurd naar SWW Computer, is nooit aangekomen. SWW geeft hierbij PostNL de schuld en hun andersom. Je wordt lettelijk van kastje naar de muur gestuurd, ookal klopt het label adres op pakketje exact! Ik begrijp dat PostNL zorg moet dragen voor dat pakket daadwerkelijk op bestemming komt. Maar hoe SWW hiermee om gaat vindt ik ook beneden peil. Reactie van SWW Computer is doodleuk daar kunnen we niks aan doen helaas.

Ik denk als je klanten op z'n manier behandeld dat je dat veel trouwe klanten kwijt raakt....

Totaal niet met een oplossing komen voor het probleem. Alleen maar beroepen op dat hun hierin niet fout zijn.

Het is een erg vervelende situatie voor u.

Wij hebben tot op heden niets van u retour ontvangen. Persoonlijk denk ik dat het onderweg kwijtgeraakt is, of bij de onbestelbare poststukken ligt. Postpakketten komen normaal gesproken gewoon aan. Maar wat hier is misgegaan, weet ik niet te vertellen. Dat moet uit onderzoek bij PostNL uitwijzen die u zelf in gang kunt laten zetten als verzender van het pakket. Hierover dient u PostNL aansprakelijk te stellen voor de opgelopen schade, mocht uit onderzoek blijken dat het pakket daadwerkelijk verloren is gegaan. Wij kunnen hier helaas niets aan doen.

Waarom u van mening bent, dat wij voor het niet aankomen van uw pakket aansprakelijk zouden moeten zijn, is ons niet geheel duidelijk.

Snel afgehandeld, voorraadstatus en verzending was zoals beloofd (volgende dag binnen). Telefonisch contact verliep prettig: geen onzin maar recht voor z'n raap, duidelijk en vriendelijk.

Zoals beloofd de volgende dag idd ontvangen.

Via telefoon contact gehad, goed verlopen en to the point.

Het gehele bestelproces verloopt zoals je verwacht van een professioneel bedrijf, met status email en track en trace codes. De bestelling is goed verpakt, in 48 uur thuis geleverd.

Het was makkelijk om te bestellen en de klantenservice was opmerkelijk goed. Ik ben heel erg tevreden!

Ontzettend tevreden over de klantenservice! Binnen een minuut al een zeer nette reactie op mijn e-mail.

Synology DS1618 besteld - was de goedkoopste. Ken ze verder niet; dit was eerste bestelling ooit bij deze toko.

Op voorraad (denk ik, ten miste), want snel (binnen 36 uur) geleverd. Goed en neutraal verpakt, met een blanco (precies passende...) doos om de echte.
Status van verzending keurig per email doorgegeven: dezelfde dag verstuurd, de volgende dag ontvangen!

Had snel een usb nodig en de volgende dag kon ik hem al gebruiken. Netjes verzonden en ook nog de goedkoopste.

Scorekaart voor SWW Computer