SWW Computer

Gebruikers over webshop SWW Computer

Sneller verstuurd dan verwacht. Top levering. Duidelijke prijzen en gewoon zoals je verwacht een mooi overzicht van de specificaties.

Gewoon een goede computerwinkel met vriendelijk personeel. Ik zou er zeker nog eens bestellen. Aanrader.

Levering werd sneller bezorgd dan verwacht. Daarnaast was het geheel goed verpakt en was de prijs scherp

Ik bestel al denk ik zo'n 15 jaar mijn hardware meestal bij SWW. Tot op heden is altijd alles netjes en snel geregeld. Ik wilde de nieuwe Logitech MX Master 3 proberen voor mijn werk.

Logitech MX Master 3 besteld en de volgende dag ontvangen. Niks op aan te merken!

Altijd prima contact met SWW. Duidelijke communicatie, ook als een product minder snel beschikbaar is vanwege beschikbaarheid etc.

Binnen een half uur na bestelling kreeg ik een mail dat ik deze kon komen ophalen. Een half uur later kon ik mijn hardware in mijn mooie nieuwe pc kast inbouwen.

Bij mij in de buurt, dus ik haal het dan ook af. Wordt altijd goed geholpen, bij het afhalen proberen ze altijd nog even wat advies over de producten te geven (zonder dat je er om hoeft te vragen).

Gewoon makkelijk en goedkoop. Niet teveel poespas, niet meer informatie gevraagd dan ze nodig hebben voor de levering.

SWW is voor mij dichtbij zodat ik het product zelf kan ophalen. Hiermee zijn zij de goedkoopste uit de lijst. Daarnaast heb ik er eerder gekocht en is alles gewoon prima in orde.

Gemakkelijk bestellen en betalen. Goede en snelle levering. Goede prijs voor onderdelen tov andere aanbieders

Op de website werd wat anders vermeld dan hoe de zaken daadwerkelijk liepen. Voor de rest wel een prima overzichtelijke webwinkel.

Voor deze partij gekozen omdat er duidelijk bij het product stond dat als ik het vandaag bestelde ik het de volgende dag in huis zou hebben. Ik bestelde rond 14:00 en kreeg vervolgens direct een bevestigingsmail met de mededeling dat de bestelling na het weekend geleverd zou gaan worden. Ik koos juist voor deze partij omdat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Dan had ik het elders goedkoper kunnen krijgen, echter de concurrenten waren wel eerlijk over de levertijd.

Bestelling en levering van producten was goed .. geen klachten website en betalings mogelijkheden werkte ook goede

Geen enkel probleem werd geleverd op afgesproken dag

Het plaatsen van de bestelling was makkelijk en de e-mails die volgen zijn duidelijk en overzichtelijk. Zoals vermeld op de website, wordt het pakket de volgende werkdag bezorgd (mits voor 17.00 besteld). Ik ben tevreden!

Het pakket wordt goed verpakt en komt op de afgesproken dag aan.

Het plastsen vd order ging prima. Bestelling keurig op tijd geleverd. Na vijf weken een defect. Na snelle maar zeer matige ondersteuning van SWW kreeg ik als oplossing de link naar het serviceportaal van Netgear opgestuurd met de melding succes.

Ik had toch iets meer service verwacht. Zal dan ook niet meer bestellen bij SWW.

De service was snel en oppervlakkig. Daarna geen service meer.

Had een uitbreiding een nieuwe nas nodig en de keuze viel op deze omdat ik extra bestandopslag nodig had. Door link op tweakers gekozen om mijn keuze hier te bestellen. Had ook HD's nodig, maar die kon ik hier helaas niet vinden en heb ik elders besteld. Pakketje was goed verpakt.

Besteld en op tijd geleverd zonder kosten zoals in voorwaarden aangegeven.

Website is zeer overzichtelijk alles staat netjes beschreven.
Snelle verzending, Lage prijs en geen verzendkosten voor brievenbus bezorging.

Gratis brievenbus bezorging en tzeer snel geleverd.

Bestellen verliep vlot en zonder bijzonderheden (doorgelinkt vanuit de Pricewatch). Op 6 augustus besteld, de dag erna in huis.

Verzonden per briefpost. Zoals verwacht dezelfde dag verzonden, de dag erna in huis.

Had een USB stick nodig voor mijn Nvidia shield, vond het bij SWW computer voor een schappelijke prijs, besteld en rap geleverd (gewoon door de brievenbus).
Prima verpakt!

Woensdag besteld, volgende dag met UPS geleverd.
Ze waren slechts €14 duurder dan wanneer in Duitsland gekocht maar wel de goedkoopste in NL.

Levering zoals beloofd de volgende dag.

Producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen
Bestelling werd geleverd op de aangegeven dag
Duidelijke berichtgeving na het bestelproces :)

Snelle verzending, Lage prijs en geen verzendkosten voor brievenbus bezorging.
Super klanten service, extreem behulpzaam.

Gratis brievenbus bezorging en toch netjes ingepakt!

Top service, verkeerde product besteld, retour geen probleem. Toen weer verkeerde product besteld en ze waarschuwden me in plaats van bestelling. Gaven advies voor goede product en binnen 24 uur ontvangen!

Scorekaart voor SWW Computer