Gebruikers over webshop SWW Computer
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeen2 stuks 10 TB besteld en zeer snel geleverd en tegen een mooie prijs super
VerzendingHet product snel geleverd en ook postnl gaf goede info en naa aflevering ook een mail van SWW dat het wat afgeleverd een super bedrijf een dikke 10.
KlantenserviceHeb hun niet nodig gehad maar lijkt mij oke.
AlgemeenSWW heeft mooie prijzen, duidelijke website, leuke aanbiedingen. Ze weten wat ze verkopen en geven duidelijke product informatie, soms duidelijker dan andere sites. Als je bijvoorbeeld ergens rekening mee moet houden, staat het er vaak duidelijk bij, waar een andere website je gewoon iets wilt verkopen, denkt SWW ook met je mee voor een alternatief.
VerzendingVerzending wordt duidelijk over gecommuniceerd.
KlantenserviceDe heren van SWW zijn professioneel, hebben ook verstand van wat ze verkopen en denken met je mee als je dat wilt. Zo hebben ze mij voor mij eens ter plekke uitgezocht of RAM geheugen met bepaalde timings wel compatible was voor een bepaalde laptop. Het advies was correct.
AlgemeenEerst een vraag gesteld aan de klantenservice over een computer kast omdat een andere webshop waar ik deze al besteld had hem ineens niet kon leveren. Eenmaal besteld was het de volgende middag al in huis. Al was het product iets duurder dan bij de oorspronkelijke webshop, heeft SWW wel een top service wat die paar euro meer dan waard is!
VerzendingVolgende dag in huis, zelfs midden in een pandemie. 4 sterren omdat ik ergens wel gratis verzending had verwacht bij een product wat bijna 100 euro is.
KlantenserviceIk had een vraag over een product en ik werd direct geholpen zonder eerst doorgestuurd te worden.
AlgemeenOp tijd geleverd en een uitstekend klanten service. Zal SWW zeker aanbevelen bij mijn vrienden
KlantenserviceBij het installeren van m’n nieuwe NAS stuitte ik op een probleem. Na enige mailwisseling belde de support van SWW en is het probleem vakkundig opgelost.
Een pluim voor Sai Wing Wu
AlgemeenProduct kwam uit de bus als beste prijs kwaliteit. Bestelling tot en met bezorging ging goed gezien de lockdown is een dagje vertraging aanvaardbaar.
VerzendingVan HDD naar SSD is sowieso een wereld van verschil maar dit slaat alles. Snelst.
AlgemeenVorige week een setje geheugen besteld bij SWW. Prima door het bestelproces op de website gekomen.
VerzendingOmdat het een klein pakketje was paste het in een bubbel enveloppe en kon het met de gewone post mee.
AlgemeenNieuw systeem samengesteld en met wat advies van de winkel tot mooi eindresultaat gekomen! Zeer tevreden.
VerzendingNetjes verpakt en snel geleverd. Iets vertraagd bij PostNL vanwege conrona drukte.
KlantenserviceGoede suggesties gehad mbt keuze geheugen, cpu en koeling. Aangezien het systeem in een Ncase M1 moest passen waren er zeker wat dingen om op te letten. Ook het advies dat de geheugen set die ik had gekozen niet was getest icm het moederbord dat ik had gekozen.
AlgemeenBestellen ging gemakkelijk en het product werd keurig op tijd geleverd. Ben heel tevreden over de werking van mijn aankoop
VerzendingBestellen ging gemakkelijk en het product werd snel geleverd (ondanks een kleine corona-gerelateerde vertraging)
AlgemeenZeer makkelijk te bestellen, maar prijs bleek niet te kloppen met Tweakers.. (in voordeel overigens 4 euro)
VerzendingOndanks corona maatregelen ruim op tijd en perfect verpakt.
Aanmerking is vele plastic waar er misschien voor bio afbreekbaar karton ofzo had kunnen worden gekozen.
AlgemeenDuidelijke site, helder over de specs, supersnel verzonden (en toen door PostNL trager afgeleverd, maar ja). Gewoon prima.
AlgemeenAfgaande op de reviews en ook de eigen positieve Crucial ervaringen, was de keuze vrij eenvoudig. En SWW leverde binnen ca 1 dag al de SSD. Super in deze corona tijd, niet verwacht. Geen contact met klanten/klachtenservice gehad, die vraag is NVT dus.
VerzendingPrima verzonden in een bubbeltjes enveloppe, daardoor brievenbus pakket, geen extra verzendkosten.
AlgemeenPrijs in de gaten gehouden. Amazon zakte, zo ook SWW. Dus heb ik maar bij SWW besteld.
VerzendingGoed op de hoogte gehouden, netjes verstuurd en afgeleverd.
AlgemeenPrima site, info is duidelijk wat het product is en het was prima verpakt voor koel pasta
VerzendingKwam in een mooie bubbeltjes plastic envelop en mijn tube koel pasta was dus veilig
AlgemeenGistermiddag een MX500 1TB besteld bij SWW Computer. Gebruiksvriendelijke website; product gemakkelijk en snel te bestellen. Direct na betaling een mail ontvangen en tot aan de bezorging netjes op de hoogte gehouden.
De volgende dag het product netjes verpakt en gratis thuis gestuurd gekregen. Ik ben helemaal tevreden en zal vaker bij SWW bestellen.
Supersnel en gratis verzonden door SWW. Daarnaast netjes verpakt en goed geïnformeerd middels mail. Helemaal top!
AlgemeenBestelling TP Link M4 prima afgehandeld voor een scherpe prijs. Levering op tijd en goed verpakt.
VerzendingNetjes geleverd in goede beschermende verpakkingen
AlgemeenMakkelijke website, duidelijke product pagina's. Na bestelling gelijk mail met order confirmatie en updates over de status tot het pakket in huis was.
VerzendingZelfs met vertraagde verzending vanwege het Coronavirus was het pakket snel binnen, zondag besteld, dinsdag binnen (een dag eerder dan PostNL hun eigen inschatting)
AlgemeenNog nooit hier wat besteld, maar ze waren de goedkoopste, dus toch even proberen. Heeft allemaal goed uitgepakt.
VerzendingDezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis, zoals beloofd. Prima verpakt, niets op aan te merken.
AlgemeenGoede performance behalve dat hij throttled bij lezen van 40mbps naar 30 als hij langer dan 30 seconden bezig is. Komt door de temps waarschijnlijk. Verder extreem snel met lezen (150mbps) en 30mbps schrijven is nog steeds niet weinig.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen via web site, goede prijs voor NAS en (aparte) disks. Je kunt het iets goedkoper elders krijgen maar dan blijkt dat je lang moet wachten of niet alle disks in 1 keer bestellen. Gekozen om op te halen (verzending was gratis) om te zien met welk bedrijf je te maken hebt. ++
AlgemeenBetrouwbare shop met goede prijzen. Soms gratis verzenden bij kleine spullen. Verzending gaat snel en ophalen is ook geen probleem.
VerzendingHeel snel, soms binnen een paar uur aan de deur. Dat zouden meer shops moeten doen...