123inkt.nl

Gebruikers over webshop 123inkt.nl

Bij 123inkt.nl een nieuwe printer en extra cartridges besteld. Volgens hun website zou alles DIRECT LEVERBAAR zijn. Krijg ik na uren een e-mail "Helaas is de printer niet leverbaar. We kunnen u een andere printer model XXXX sturen".
1. Hoe bestaat het anno 2024 dat een webshop een niet werkend voorraadsysteem heeft?
2. Of is het een lokkertje geweest om de andere DUURDERE printer te slijten?
3. Nu moest ik bij een andere webshop nogmaals die printer bestellen, en ben nu dus 2x verzendkosten kwijt. Het doel was nou juist om dit te voorkomen en alles bij 1 webshop te bestellen.
4. Dus nu weer voor Jan met de korte Achternaam wachten totdat geld wordt teruggestort :-(((
5. En als reactie een mager excuusje. Niks over terugbetalen van dubbele verzendkosten die door hen zijn veroorzaakt.

Hoezo "Beste webshop 2024"????

Eerder ook al mindere ervaringen gehad. Had ik -met enige moeite- ORIGINELE Canon cartridges besteld, wat best lastig is omdat je wel 3 keer moet uitkijken dat je geen huismerk cartridges bestelt. Word ik vervolgens nog gebeld door een medewerker met de vraag waarom ik geen huismerk wil (...). Omdat ik die keus bewust gemaakt had. Kennelijk wordt daar erg veel meer aan verdiend.

Zou op voorraad zijn, maar bleek dat dus toch niet te zijn.

De bestelde cartridges worden vertraagd geleverd, omdat de printer niet op voorraad is.

Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt. Wij snappen dat je dit liever anders had gezien.
Zou je je klantgegevens naar webcare@123inkt.nl sturen? Dan kijken wij of we hierin iets voor je kunnen betekenen.

Verder bellen wij klanten om ons 123inkt huismerk aan te bieden in verband met onze voordelige prijs. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit als negatief ervaren wordt. We zullen je feedback doorgeven bij de juiste afdeling.

Je e-mail zien wij graag tegemoet!

Groetjes, Kim van 123inkt

Een Dymo LetraTag 200b besteld en wat eigen merk tapes.

Producten waren binnen 24 uur in huis.

Verpakking op maat en recyclebaar, lekker duurzaam!

De eigen merk labels zijn goed van kwaliteit en zijn eenvoudig aan te brengen omdat de bescherming van de lijmlaag in 2 delen is.

De Dymo werkt overigens ook prima

Goed en duurzaam verpakt. Doos precies groot genoeg waardoor alle producten vast lagen.

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te vernemen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen je veel plezier van de Dymo LetraTag 200b en wij zien je graag terug in onze webshop voor een volgende bestelling. Groetjes, Christianne van 123inkt

Bestelproces verliep goed, producten zijn van goede kwaliteit. Ik raad het huismerk zeker aan. Ze hebben geen onnodige verpakking gebruikt, wat ik op prijs stel.

Bedankt voor de positieve review, Gaby. Dit wordt zeer gewaardeerd! Groetjes, Kim van 123inkt

Overwegend goede ervaringen bij deze shop, maar (net als vele andere gerenomeerde) shops, lijken ze zich oprecht schuldig te maken aan foutieve-voorraad praktijken. Erg jammer. Ook dagen na (overigens prima) communicatie over een product dat niet op voorraad blijkt te zijn, staat het product online nog gewoon als "op voorraad/direct leverbaar" beschikbaar.

De producten worden netjes en (mits op voorraad) vlot verzonden.

De klantenservice is absoluut één van de betere. Snelle en heldere communcatie.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen! Wij zijn blij om te lezen dat je met name positieve ervaringen hebt bij onze webshop. Onze excuses dat onze voorraad niet helemaal juist vermeld staat op de website, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zullen je feedback intern doorgeven aan de juiste afdeling en hopen je nog eens terug te zien bij een volgende bestelling! Groetjes, Romy van 123inkt

Diverse 123inkt huismerk inktpatronen / toners besteld het afgelopen jaar. Ze worden na enige tijd geblockt door HP die daar erg actief in blijkt. Vervolgens start de printer niet meer omdat ze als ''niet genuine'' worden bestempeld.

[edit] dat snap ik, en dat is ook allang gebeurd 123inkt. Maar de tijd en moeite die je kwijt bent om die patronen van 15 euro tot zes tientjes terug te sturen is net zoveel of veel meer als de aankoopprijs. Kortom, als je ze aanbied zorg ook dat het gewoon minstens 2 jaar gegarandeerd werkt.

Goed dat je dit kenbaar maakt. Op onze 123inkt huismerk bieden wij 100% en levenslange garantie. We willen je daarom vragen om contact met ons op te nemen zodat wij je verder kunnen helpen! Zou je een e-mail willen sturen met je printertype en een foto van de foutmelding? De e-mail kun je sturen naar klantenservice@123inkt.nl. We zien je mail graag tegemoet. Groetjes, Sanne van 123inkt

Had laatst een printer besteld bij 123inkt en nog wat dingen en dacht komt snel aan, maar kreeg mail dat bestelling was geannuleerd vanwegen prijs fout? Dus op de mail kreeg geen andere optie of wat dan ook en vind als zo'n bedrijf fout maakt gewoon zelf moet oplossen binnen in het bedrijf (onlangs zo iets ook bij Megekko gebeurd en kreeg gewoon de bestelling) Maar vond zelfs de klantenservice heel erg slecht.

niet gekregen omdat bestelling geannuleerd was dus moet ik zelfs op de geld wachten paar dagen wat ik echt niet fijn vind

Die waren gewoon veel te onvriendelijk vind ik tegen mij als ik om geld vroeg dat ik meteen terug wil hebben zodat ik andere kon bestellen.

Goed dat je dit kenbaar maakt. Wat spijtig om te vernemen dat je ontevreden bent over de afhandeling van jouw bestelling. Wij helpen je graag verder. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met jouw klantgegevens zodat wij kunnen kijken naar een oplossing? De e-mail mag je sturen naar klantenservice@123inkt.nl. Groetjes, Christianne van 123inkt

Kort na het plaatsen van een bestelling werd ik gebeld met de vraag waarom ik niet voor de huismerk cartridges gekozen heb.
De verkoper was erg pusherig en bij iedere afwijzing bleef hij aandringen dat ik toch echt de 123inkt cartridges moest kopen.
uiteindelijk erg bot af moeten kappen.
Vroeger met veel tevredenheid besteld en dit was mijn vaste adres maar mij zul je hier niet meer zien bestellen, dan betall ik liever 10 euro meer bij de concurrent!

uiteindelijk erg bot af moeten kappen.
Vroeger met veel tevredenheid besteld en dit was mijn vaste adres maar mij zul je hier niet meer zien bestellen, dan betaal ik liever 10 euro meer bij de concurrent!

Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij bellen onze klanten om ons 123inkt huismerk aan te bieden, omdat dat voordeliger is. Echter, het is niet de bedoeling dat je het ervaart als aandringen. Het is spijtig als je om die reden liever elders je inkt koopt.
Om dit intern verder op te kunnen pakken ontvangen wij graag van je een e-mail met uw klantgegevens. De e-mail mag je sturen naar webcare@123inkt.nl. Groetjes, Christianne van 123inkt

Net HP cartridges besteld, ook 2 minuten later gebeld door de klantenservice met de smoes "om mijn adres te controleren" (leuke omzeiling van de AVG zo) om vervolgens te vragen "Is er een specifieke reden waarom u voor de HP cartridges heeft gekozen?" Wat een waardeloze vraag, werd ook heel ongemakkelijk. Daarna kwam de vraag "weet u dat wij ook een huismerk hebben?" Nadat ik ja had gezegd weer de topvraag "Maar er is dus geen specifieke reden waarom u de HP heeft gekocht?" en de vraag of hij ze niet om mocht ruilen voor het huismerk.

Nou ja, in elk geval is het zeer discutabel om mijn telefoonnummer te misbruiken om meer spullen te verkopen aangezien dit persoonsgegeven alleen verzameld is voor het uitvoeren van de order en niet voor het aansmeren van andere producten.

Ik bestelde vrij regelmatig hier, maar laatste keer, hier heb ik geen trek in.

"Klantenservice" belt je op met de smoes om je adres te controleren, maar eigenlijk gaat het om het aansmeren van huismerk spullen ipv wat je hebt besteld.

Goed dat je jouw ervaring via deze weg kenbaar aan ons maakt. Wij bellen klanten om ons 123inkt huismerk aan te bieden in verband met onze voordelige prijs. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit als negatief ervaren wordt. We zullen je feedback doorgeven bij de juiste afdeling. Groetjes, Kim van 123inkt

Geprobeerd printer te bestellen. Aangezien ze geen creditcard lijken te accepteren en ik niet het risico wil lopen dat ze niet leveren en ik een iDeal betaling niet terugkrijg, gekozen voor achteraf betalen. Prima dacht ik.

Even later belt iemand en begint eerst heel lang te pushen dat ik ook vooral toner mee moet bestellen (wil ik niet), maar aanhouden over 10% korting (wil ik niet), heel wat aandringen. Vervolgens geeft ie aan dat ze weigeren te leveren met achteraf betalen.

Bestelling geannuleerd. Dit slaat nergens op.

Update n.a.v. reactie webwinkel: claim dat dit niet de bedoeling is, is op z'n best twijfelachtig. Bedoelt de winkel dat de medewerker dit zomaar uit eigen initiatief zo gedaan heeft? Ik geloof het niet. Het is beleid, en smerig beleid.

Goed dat je je ervaring via deze weg aan ons laat weten! Het is natuurlijk absoluut niet de bedoeling dat je bestelling bij ons op deze manier verlopen is, waarvoor onze oprechte excuses. Mocht je ervoor open staan om de bestelling alsnog bij ons te plaatsen, dan ontvangen we graag een mail met je klantgegevens op webcare@123inkt.nl. Dan kijken we graag met je mee! Groetjes, Romy van 123inkt

Als je originele toner besteld gaan ze je bellen om hun huismerk te pushen. daar trekken ze alles voor uit de kast en om van het gezeik af te zijn doe je dat dan. Ik bestel er niets meer.

Goed dat je dit kenbaar maakt. Wij bellen klanten inderdaad vaak na om de klanten op de voordelen van ons 123inkt huismerk te attenderen. Wanneer je hierover niet meer gebeld wilt worden kun je dit natuurlijk aangeven. Wij maken dan een notitie op je account en zullen je hier niet meer over bellen. Groetjes, Sanne van 123inkt

Probeer maar eens een originele toner te bestellen. Dat gaat je niet lukken. Ze trekken alles uit de kast om hun eigen huismerk ROMMEL te verkopen.

Nou, dan proberen we die maar een keer. Zou blijkbaar langer meegaan en goedkoper zijn. Goedkoper? Ja. Langer meegaan? Zeker niet, want m'n arme printertje was compleet over de zeik en kapte er vrijwel direct mee.

Uiteindelijk 4 keer m'n winkelmandje mogen vullen, omdat hij telkens terugschoot naar die afgeprijsde troep. Waardeloos.

Update: Nu zijn ze zelfs mijn moeder gaan bellen om haar te overtuigen. Dit is werkelijk SCHANDALIG! Ik zal absoluut nooit meer hier bestellen. Wat een verschrikkelijke gang van zaken. Respectloos!

Verzending vertraagd, omdat ze zo graag hun eigen meuk willen verkopen. Dit kan je toch niet geloven?

Leuk antwoord op m'n review. Heb ik helaas zeer weinig aan. Feit dat de klantenservice zelf gaat bellen vind ik werkelijk onbegrijpelijk. Waanzin!

Goed dat je dit kenbaar maakt. Als je online een originele toner toevoegt in je winkelwagentje wordt deze niet aangepast naar huismerk artikelen. Wel vind je bij het originele artikel een gele bestelknop voor het originele artikel en daaronder staat de tip om ons 123inkt huismerk te bestellen met een gele bestelknop. Mogelijk dat je op deze bestelknop drukt waardoor je steeds een huismerk artikel in je winkelwagentje krijgt.

Wat balen dat de 123inkt huismerk toner niet goed werkt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij bieden 100% en levenslange garantie op onze 123inkt huismerk artikelen. Mocht je nog geen contact hebben gehad met onze klantenservice, adviseren wij je om dit te doen zodat wij de garantie kunnen verlenen. We zien je mail graag tegemoet! Groetjes, Sanne van 123inkt

Printer bij mij gaat kapot, bestel een nieuwe bij 123inkt. Betaald per iDeal (€500).
Moet voor het eind van het jaar als zzp-er veel printen, dus haast geboden.

Word ik de dag na de bestelling gebeld, wij gaan niet aan u leveren!!!
Ik vraag waarom. Antwoord: u bent wederverkoper.
Ik vraag waarop maakt u dat op en waarom krijg ik wel andere spullen geleverd?Ja dat kunnen wij zien aan de bestelhistorie.

Ok, ik ben werkzaam als ZZP-er in de ICT, maar wederverkoper. Laat mij niet lachen.

In bijna 25 jaar ondernemerschap heb ik zoiets nog nooit meegemaakt. Een bedrijf wat iets niet wilt verkopen. Ronduit belachelijk.

Nooit meer bestellen dus bij deze waardeloze onderneming!

Niet geleverd gekregen omdat ze niet willen leveren aan een ZZP-er in de ICT. In 25 jaar ondernemerschap nog nooit een bedrijf meegemaakt wat niet wilt leveren.

Vriendelijk gesprek dat ze niet aan mij wilde verkopen omdat ik wederverkoper zou zijn. Om te lachen toch.

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Bas! Wij richten ons op particuliere en zakelijke eindgebruikers. In verband met logistieke redenen hebben wij een beleid waarin staat aangegeven niet te leveren aan resellers. Mocht je voor eigen gebruik huismerk cartridges willen bestellen, is dat uiteraard wel mogelijk! Groetjes, Romy van 123inkt

Overzichtelijke site. Goede prijzen. Goede kwaliteit huismerk-toner (in ieder geval voor mijn printer). Snelle verzending.

Niets op aan te merken. Goed verpakt en snel verzonden.
Helaas met PostNL: dat is bij ons dramatisch: 9 van de 10 keer komen ze niet langs en gaat het pakket direct naar een afhaalpunt. Soms na 1 of 2 dagen, omdat ze zogenaamd een tweede poging doen.
Dat ligt aan PostNL, maar 123inkt is wel de opdrachtgever.

Uitstekende afhandeling bij probleem met huismerk-toner. Brother cartridges (en dus ook de huismerk-klonen) hebben een chip die defect kan raken bij stroomuitval. Bij het huismerk van 123-inkt valt dat onder garantie. Na melding had ik binnen 2 dagen vervangende tonercartridges in huis en kon ik weer printen.

Bedankt voor deze mooie woorden! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Sanne van 123inkt

Op zich hebben ze veel, verzenden snel. Ik had echter 1 item met betaling achteraf gekocht. Ze hebben 1 herinnering gestuurd naar een e-mail adres wat niet meer wordt gebruikt en daarna een aanmaning met €40,-- extra kosten. Ik bestel daar voor honderden euro's per jaar, met meerdere accounts wat ze daar ook hebben gezien. Contact gezocht met klantenservice die keer op keer verwijzen naar hun incasso afdeling. Die meerdere keren benaderd maar geen reactie. Zo gaat dit bedrijf dus om met trouwe klanten. Ik bestel er nooit meer iets.

Betrof inktcartrigdes. Tsja, je krijgt wat je betelt. Wat moet je er verder over zeggen?

UPDATE: op verzoek van 123 nav een review op 5 december contact gezocht met webcare. Voor de goede orde; dit is al een tijdje bekend bij uw klantenservice en incasso afdeling. Deze laatste ook destijds gemaild maar nooit reactie ontvangen. Ik ben benieuwd wat dit gaat brengen maar gezien het bovenstaande verwacht ik weinig. Ik meld de uitkomst hier.
UPDATE 2, 9 december: zo snel als 123inkt hier reageerde (binnen 1 dag) met hun bekende standaard bericht, zo lang duurt hun reactie op mijn bericht naar hun webcare adres. Nog steeds niets gehoord.

UPDATE 3, Ik zeg niet dat niet niemand reageerde, u moet lezen. Ik heb met u contact opgenomen met klantenservice, incasso en webcare. Alleen de eerste heeft gereageerd. En dat weet u want u refereert er zelf aan in uw mail. U geeft weer het standaard riedeltje. U bevestigt helaas mijn verwachtingrn rn reviews.

UPDATE 4, uiteindelijk op verzoek van 123 inkt op 13/12/2023 via messenger contact gezocht. En ze hebben geantwoord. Samenvatting, jammer helaas, zak er maar in. Nooit meer 123 inkt dus.

Goed dat je dit wederom kenbaar maakt! We kunnen ons hier echter niet helemaal in vinden. Op werkdagen behandelen we de mails binnen 24 uur en zelfs in de weekenden doen we ons best om de mails zo snel mogelijk te beantwoorden. Je geeft aan dat je op mails naar incasso, klantenservice en webcare geen reactie hebt ontvangen. Om deze reden vermoeden wij dat wij je mails niet goed binnen krijgen.
We hebben helaas geen klantgegevens van je en daarom zouden we je willen vragen om even contact met ons op te nemen via Facebook Messenger of Instagram. Dan kijken we graag nogmaals met je mee om samen tot een oplossing te komen! Groetjes, Romy van 123inkt

Ik had een HP 6020e printer waarvan de inkt op was, bij 123inkt het huismerk besteld. Ondanks de garantie dat deze zouden moeten werken gaf de printer geen sjoege. Klantenservice gebeld en zouden andere cartridges sturen. Deze waren de volgende dag binnen, maar wederom geen printjes. Paar uur op internet gezocht om te kijken hoe de beveiliging van HP te omzeilen. Wat aanbevolen werd werkte niet, dus besloten om de printer te vervangen door een andere daar ik helemaal klaar ben met de inkt van HP, die namelijk verschrikkelijk duur in gebruik is en de cartridges snel leeg zijn. Mijn oog viel op een Canon printer. Toen de klantenservice gebeld over retourneren van de cartridges en bestellen van de nieuwe printer. Wachttijd was best lang, maar nadat ik eenmaal contact had werd ik snel geholpen. De cartridges mochten allemaal kosteloos retour gezonden worden en ik kreeg m'n geld terug. Daarna doorverbonden met de afdeling printers en van hen kreeg het advies voor een andere printer daar mijn keuze ook duur in gebruik was. Na even doorpraten meldde ik dat ik eigenlijk de scanfunctie niet nodig had daar ik over een prima werkende flatbedscanner beschik. Uiteindelijk op advies van 123inkt de CANON Pixma TS705a aangeschaft. Werd wel aangedrongen op aanschaf van papier en andere cartridges. Volgende dag geleverd en de aanschafprijs verrekend met de cartridges. Vlot opsturen en goede service. In alle zendingen zit idd een aardigheidje, maar ik vind dat geen punt. Pennen heb je altijd wel nodig en zo'n flesje wijn en kaartspel is toch aardig toch? Kom er zeker nog wel eens terug.

Volgend dag in huis, Rekening met creditnota van retour gezonden cartridges ook de volgende dag. Snelle verwerking.

Behalve de lange wachttijd goed en snel geholpen en werd vakkundig meegedacht over mijn wensen.

Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen. Dit waarderen we zeer. Fijn om te lezen dat je naar tevredenheid geholpen bent door onze klantenservice. Veel plezier van de nieuwe printer. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123inkt

Heb hier nou al vaker wat besteld. En de spullen zijn altijd zonder problemen geleverd.

Ze zijn snel met verzenden, schappelijke prijs. Voor 4,95 aan huis of voor 3,95 bij een DHL of PostNL ophaalpunt.

Meermaals hier producten besteld. Hetgeen wat ik bestelde was volgens de website direct leverbaar en dat is tot op heden ook altijd zo geweest. Heb het dan de volgende dag al in huis. Zelfs een keer iets laat in de avond besteld en de volgend ochtend om 09.00 uur stond de postbode op de stoep. En ja, ze doen er altijd balpennen en andere spullen bij als cadeau zoals een kaartspel. Ik pleur dat ook weg. En die pennen vindt ik niet lekker schrijven. Zonde. Ze kunnen het beter achterwegen laten. Maar ik heb er dan ook weer geen moeite meer als het er wél bij zit. En ja: ze sturen aan om hun huismerk te kopen. Logisch mensen. Het is een bedrijf. Dat wil geld verdienen en dat doen ze het meest met hun eigen huismerk. Net als de supermarkten. Om precies dezelfde reden. Het is immers geen liefdadigheidsinstelling. Supermarkten net zo min.

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling, dit wordt zeer gewaardeerd! Zou je ons een e-mail willen sturen met daarin je klantgegevens? Dan kunnen wij een notitie bij je klantgegevens plaatsen, zodat je in de toekomst geen gadgets meer ontvangt. De e-mail mag je sturen naar webcare@123inkt.nl. Alvast bedankt en graag tot een volgende keer!

Inmiddels inkt en veel accu's besteld bij 123inkt / 123accu. Aanbod en prijzen zijn oke. Retourprocedure is omslachtig en oubollig met formulieren, maar worden wel altijd goed afgehandeld.

Wat ik wel erg vind aan het 123 emperium is het meeverzenden van allerlei zaken zoals pennen, tipex en vroeger zelfs een flesje wijn. Bij zoveel mensen gaan deze spullen linea recta de prullenbak in. Ik weet dat de intentie goed is, maar anno 2023 is dit gewoon echt not-done om zoveel afval en onnodige verspilling te veroorzaken. Ik ben bewust dat inkt op zichzelf al een toxisch goedje is, moeten we daar nog extra CO2 uitstoot en plastic afval bovenop gooien?

Weinig op te merken aan verzending, prima op tijd en de keuze uit meerdere koeriers.

Er wordt inhoudelijk gereageerd op vragen en verzoeken. Retourneren wordt doorgaans niet moeilijk om gedaan.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen voor het plaatsen van deze review. Dat waarderen we zeer!
Fijn dat je over het algemeen zo tevreden bent over onze webshop. Je feedback betreffende het retourneren geven we door aan de desbetreffende afdeling.
De gadgets worden meegestuurd als bedankje voor jouw bestelling. Wil je deze toch liever niet ontvangen? Dan kun je dit aangeven in stap 1 in het opmerkingsveld tijdens het bestellen. Groetjes, Kim van 123inkt

Ben tevreden over de producten maar mijn waardering gaat naar beneden vanwege de nodeloze cadeautjes die meegestuurd worden met de bestelling.
Vooral balpennen, die gaan direct de vuilnisbak in.
Zelfs als ik bij de bestelling aangeef dat ik die niet wil hebben, wordt het toch meegestuurd.
Nu kreeg ik er zelfs een plastic kaartspel bij, terwijl we juist plastic moeten minderen.

Verzending gewoon goed, weleens een dag later.
Hier moet ik persé 15 woorden in moet vullen, dus op deze manier.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen. De gadgets worden meegestuurd als bedankje voor jouw bestelling. Wil je deze toch liever niet ontvangen? Dan kun je dit aangeven in stap 1 in het opmerkingsveld tijdens het bestellen. We geven je feedback door zodat hier nog beter op gelet wordt de volgende keer. Excuses voor het ongemak. Groetjes, Kim van 123inkt

Ik had een Brother DCP-L2550DN bij ze besteld. Ik vond het een positieve ervaring waar ik zeker zal terugkeren.

Ik had deze gistermiddag besteld, het pakket kwam vandaag in de middag bij me aan. Ze hadden het gelerd in de originele Brother-doos.

Ze hadden mij na de bestelling mij telefonisch gebeld om mij erop te wijzen dat mijn laserprinter geen Wi-Fi heeft, maar ik had aangegeven dat dat geen probeem was omdat ik er een wil met Ethernet. Zo'n proactieve benadering kan ik wel waarderen.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve en uitgebreide review te plaatsen! Dat waarderen wij enorm. We hebben je natuurlijk heel graag geholpen en zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling in onze webshop. Groetjes, Romy van 123inkt

Niet bij hun bestellen. Dankzij hun huismerk geraakt uw printer stuk. En als je dan een klacht schrijft draaien ze rond de pot.
Achteraf sturen ze u OP UW EIGEN KOSTEN andere inktpartonen op zonder te vragen of je als klant ermee akkoord gaat!!

Waardeloos!!!

Ze bieden geen oplossing, denken alleen aan hunbzelf en aan grote bedrijven!
Als je iets bij hun besteld gaat de printer kapot! 2 printers kapot gegaan bij mij dank zij hun, hun oplossing? 1x nieuwe inkt opsturen dat ik mag betalen!!

Klantenservice bij hun is slechter dan waardeloos!!

Goed dat je je ervaring via deze weg met ons deelt, Valentina! Het gebruik van 123inkt huismerk inktcartridges of toners kan geen schade aan je printer veroorzaken. Wij verkopen enkel artikelen die door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant worden geproduceerd, dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Op het moment dat een van onze artikelen een defect vertoont, heeft u hier levenslang garantie op. We vermoeden dat dit om een misverstand gaat, dus we kijken graag nogmaals even met je mee. Zou je daarom een e-mail willen sturen naar webcare@123inkt.nl met je klantgegevens? Groetjes, Romy van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk