Gebruikers over webshop 123inkt.nl
Review toevoegenWe hebben bij 123inkt voor € 3500 besteld in 4 jaar tijd. Voor ons en voor onze klanten. Altijd netjes op tijd betaald. Sinds kort kregen we bericht dat we zijn gemarkeerd als wederverkoper, niet meer op rekening mogen kopen en max 1 printer. Vind ik apart maar kan ik nog begrijpen. Nu heeft mijn collega echter een doos papier besteld omdat wij hier intern zonder zitten. Wordt niet verstuurd blijkt na enkele dagen. Opgebeld en blijkt dat alle bestellingen met 7 dagen vertraagd worden omdat wij wederverkoper zijn.
En bedankt 123 inkt, na 4 jaar en € 3500.
Als het de policy is om geen wederverkopers als klant te hebben kan ik daar alle begrip voor hebben, maar neem dan netjes afscheid van ons, in plaats van de dienstverlening terug te brengen naar een onacceptabel laag niveau.
Bestelling wordt niet verzonden en dit wordt ook niet gecommuniceerd. Na opbellen blijkt dat er voor ons een standaard wachttijd van 7 dagen geldt. Voor een doos papier! Hier hebben we ooit een mail over gekregen blijkbaar.
KlantenserviceZijn bereikbaar en op zich wel gewoon vriendelijk maar service kan ik het niet echt noemen om wille van de redenen uit punt 1
Beste Fraggertje,
Het spijt ons te vernemen dat u zich niet kunt vinden in onze gewijzigde leveringsvoorwaarden. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor u is. Onze excuses voor het ongemak.
123inkt.nl
Kiezen op de site is makkelijk. Duidelijke voorwaarden en heldere productbeschrijving. Site werkt snel Betaling met iDeal loopt soepel. Zoals het hoort.
VerzendingBestelling werd gedaan om 22.06. Levering geschiedde de volgende dag om 11:48. Zo snel heb ik het nog nooit gezien!
KlantenserviceBestelling gebeurde als één pakket. Tijdens plaatsen van de inktcartridges geeft printer de geest (niet door het plaatsen maar gewoon door ouderdom.) De gebruikte schoonmaakcartridge en 1 kleurencartridge waren geopend. En toen hadden we nog drie ongeopende zwarte en 1 kleurcartridge voor een kapotte printer over ... Contact via de website gezocht en binnen het uur antwoord; de boel kan terug en wordt gecrediteerd.
Beste VirtualGuineaPig,
Bedankt voor je positieve beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de retourprocedure die we hanteren. We zijn je de volgende keer graag weer van dienst!
123inkt.nl
Mijn Samsung printer was zonder toner gevallen. Was een originele toner. Maar omdat deze zo verschrikkelijk duur zijn, dacht ik eens een huismerk te proberen aan 1/3e of 1/4e van de prijs.
VerzendingBesteld. Dag later al de post op en ontvangen. Kon niet veel sneller zijn.
1 klein minpuntje. Als Belg zijnde, had ik eerst op 123inkt.be gekeken en daar moest ik 5 euro verzending betalen.
Op de nederlandse site, identiek dezelfde prijzen maar gratis verzending naar België ook.
Nu wij Belgen zijn een rijk volkje maar zou tof zijn moesten de prijzen op beide sites voor de verzending zelfde zijn; wij arme Belgen hebben het al zo moeilijk
De (eerste) huismerk toner was geen groot succes. Ik stak het ding in mijn printer. Hij gaf geen fouten, maar bij zowel windows testpagina als de printer self test, bleef de printer maar witte bladeren uitspuwen zonder enig spoor van toner.
Na contact met de helpdesk (sneldesk), heel snel antwoord en kwamen we tot de conclusie dat het toch mss aan de toner zelf kon liggen. Zelfs na 22u nog reacties gehad op mijn mails.
Ze hebben direct een nieuwe huismerk toner opgestuurd samen met flesje wijn en een balpen.
Nieuwe toner doet het perfect. Was gewoon pech hebben met de eerst toner maar is super afgehandeld door 123inkt.
Top winkel!
Beste azz_kikr,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is opgelost. We zijn je de volgende keer graag weer van dienst.
123inkt.nl
Echt BIZAR; ik bestel 3 dymo label cartridges voor min labelwriter. Maar bestelling blijft steken. Wat blijkt? 123inkt merkt mij doodleuk aan als wederverkoper, want ja ik ga die 3 labeltjes natuurlijk in een markt-kraam verkopen...?? En niet dat ze dan even bellen om te vragen hoe of wat, nee hoor ze laten je gewoon wachten...
VerzendingGewoon niet verzenden op basis van eigen aannames, echt bizar.
Beste xeedot,
Goed dat u meldt dat u niet tevreden bent over de wijze waarop uw bestelling is verwerkt. Naar aanleiding van het mailcontact met onze klantenservice hebben we uw order gisterenavond verzonden. Onze excuses voor het ongemak.
123inkt.nl
De website ziet er een beetje outdated uit, maar ik kon het product snel vinden. De bestelling verliep soepel en de volgende dag was het al binnen.
Beste Hai Hui,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Wat onze website betreft melden we je graag dat onze focus op onze kwaliteiten achter de schermen ligt. We zijn je de volgende keer graag weer van dienst!
123inkt.nl
Eerst op de website gekeken welke toner ik nodig had. Website zelf oogt wat gedateerd en druk, maar je kan er wel goed vinden wat je nodig hebt.
Toner uitgekozen en in winkelwagen gedaan - en daarna browser gesloten, want er stond mij nog bij dat m'n moeder een kortingscode voor 123inkt had.
De volgende dag werd ik gebeld door 123inkt: men had gezien dat het traject afgebroken was - en was benieuwd of dat expres door mij kwam, of dat er iets mis gegaan was.
Heb even getwijfeld of ik het teveel 'big brother' vond, of juist wel netjes - en toch dat laatste: aandacht besteden aan de klanten in plaats van gaan voor grote aantallen en fouten accepteren. Ofwel: prima!
Prima! 's-Avonds besteld, de volgende dag al bezorgd, kan je niet over klagen.
Beste vanaalten,
Hartelijk dank voor je positieve bericht. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de persoonlijke aandacht. Dat vinden we inderdaad belangrijk! We zijn je de volgende keer graag weer van dienst.
123inkt.nl
Ik was op zoek naar een nieuwe toner cartridge voor mijn printer. Via Google kwam ik rechtstreeks terecht op een pagina waar ik kon kiezen tussen zowel de originele cartridge als het (veel goedkopere) huismerk. Het bestelproces is verder eenvoudig en snel.
Noemenswaardig is dat er een telefonische controle volgde omdat het mijn eerste bestelling was. Er werd kort nagegaan of het opgegeven adres echt klopte. Er werd gelijk ingegaan op een opmerking die ik gemaakt had over de algemene voorwaarden. Het feit dat er door 123 inkt actief contact gezocht wordt schept zeker vertrouwen.
De cartridge kwam binnen 24 uur na bestelling keurig verpakt aan in een nieuwe doos. Bij huismerk toner en inkt zie je soms nog wel eens dat er dozen hergebruikt worden maar dat was hier zeker niet het geval.
KlantenserviceHelaas bleek bij ontvangst dat er een onderdeeltje van de cartridge geblokkeerd was waardoor de cartridge de printer niet in wilde. Ik heb gebeld met 123 inkt. Het telefoonsysteem gaf aan dat het druk was en dat de wachttijd 5 minuten kon zijn. Gelukkig duurde het niet zo lang. Er werd direct een RMA aangemaakt. Een nieuwe cartridge werd direct verzonden. Ik hoefde dus niet eerst de oude terug te sturen. Dat kan binnen 14 dagen.
De nieuwe cartridge was wederom de volgende dag bezorgd. Tot mijn verrassing zat er een kaartje en klein flesje wijn bij de levering. Het zijn dit soort kleine attenties waarmee een webwinkel het verschil kan maken.
Beste questo,
Hartelijk dank voor je positieve review. Goed om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service. Graag tot de volgende keer!
123inkt.nl
Ik zocht een Edding marker (glanslak) en kwam uit bij 123Inkt.
Besteld en betaald en de volgende dag netjes bezorgd door pakketdienst
Ruim voldoende verpakt en netjes bezorgd door PostNL
Beste Hackus,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We zijn je de volgende keer graag weer van dienst!
123inkt.nl
Slechte webshop, lastig om onderdelen voor printers te vinden. Eigenlijk doet alles aan de webshop gewoon tekort. Je kunt beter een paar euro meer betalen en bij een fatsoenlijke Webshop bestellen, dan bij deze mensen.
VerzendingGeen vulmateriaal gebruikt, slechts een doos om een doos. Er was weinig moeite gedaan om het goed te beschermen tijdens het versturen. Verzending was er wel optijd, dat dan weer wel.
KlantenserviceKlantenservice is uitermate slecht bij 123inkt. Er is totaal geen sprake van coulance of aanbieden van hulp. Wettelijke regels lappen ze bij 123inkt gewoon aan hun laars.
Geachte heer,
Onze klantenservice heeft hierover uitgebreid contact met u gehad via e-mail. U hebt de fuser unit in uw printer geïnstalleerd en gebruikt. Om deze reden kunnen wij het artikel niet retour nemen.
123inkt.nl
Duidelijke webshop, en nette prijzen. Al meerdere keren besteld, volgende dag in huis. Perfecte service!
Beste Koen179,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Daar doen we het voor! De volgende keer zijn we je graag weer van dienst.
123inkt.nl
Ik koop al jaren bij 123inkt en heb nog nooit problemen gehad. Eén keer ging er iets mis met een betaling, en dat werd na een mailtje vriendelijk rechtgezet.
Ik ben IT-er op een grote technische school en mijn ervaring is dat bij sommige mensen alles ALTIJD misgaat en bij anderen NOOIT. Bij wie het misgaat, gaat het ook steeds fout met de auto, de fiets, de mixer,....Even een handleiding doornemen of met gezond verstand werken helpt écht. Een printcassette tweemaal verkeerd inrammen en dan eens anders proberen is natuurlijk om problemen vragen. Een collega is er zelfs in geslaagd om een inktpatroon mét verpakking in de printer te stoppen en was boos dat het niet werkte. Ongelofelijk? U wordt bij deze uitgenodigd om eens een weekje met me mee te lopen.
Ook dit: printerfabrikanten verkopen hun printers met verlies en maken woekerwinsten op inkt. Dus doen ze er alles aan om alternatieven te bemoeilijken. Is er kwaliteitsverschil tussen 'exht' en 'namaak' ? Ja, absoluut. Het meest in het oog springt de kleurvastheid. 'Echte' inkt houdt het wat langer vol in het licht. Daar betaal je dan honderden euros voor, dus even opnieuw printen is goedkoper, véél goedkoper.
Gaat het wel eens mis met een alternatief. Ja. Met 'echt' ook. Een kennis hzzft dezelfde auto als ik en hij heeft een resem problemen die ik niet heb. Geluk? Andere behandeling?
Om terug te komen bij het onderwerp: tot nader order koop ik bij 123inkt.
Beste JanOdb,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We waarderen je nuchtere en realistische kijk op de zaak. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. We zijn je graag van dienst!
123inkt.nl
Heb deze Printer bij 123inkt.nl gekocht omdat het zeer veel goedkoper was als bij de twee beste aanbieder nl. voor €213.50 Incl. verzendkosten
VerzendingBesteld en de andere dag al in huis "wouw dat is snel"
KlantenserviceAltijd al jaren een prima service gehad en eigenlijk nooit klachten wel informatie die ik nodig had voor de aankoop.
Beste Friksie,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Goed om te lezen. Veel plezier van je aankoop gewenst!
123inkt.nl
A merken tegen scherpe prijzen. Een keer huismerk van 123inkt besteld; cartridge had meer inhoud maar ging veel minder lang mee. Origineel kopen is daardoor beter en uiteindelijk ook goedkoper.
Verzendingsnel en volgens afspraak
KlantenserviceMijn tegoed van gerecyclde cartridges was net verlopen (is een jaar geldig) maar heb ik alsnog mogen gebruiken. Goede service.
Na deze review ook goede service ontvangen rondom de cartridge (huismerk) die zo gauw leeg was.
Beste Yorinky,
Bedankt voor je positieve beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Heb je destijds gemeld dat de huismerkcartridge niet naar wens werkte? We bieden 100% garantie op ons huismerk en helpen je vanzelfsprekend graag verder. Je kunt ons bereiken via: klantenservice@123inkt.nl of 0294-787123.
123inkt.nl
Let op: Als je per ongeluk bij 123inkt een verkeerd artikel bestelt, mede veroorzaakt door verwarrende typenummers op de site, mag je retourneren maar moet je de verzendkosten zelf betalen. In mijn geval € 6,95. Een dure misverstand en reken niet op coulance van 123inkt. Regel=kennelijk regel. Ook als trouwe klant.
VerzendingPrima op tijd geleverd.
KlantenserviceKrijg wel snel antwoord op mijn mail(s) maar van coulance is geen sprake. Ja ze willen de verzendkosten van de nieuwe levering wel op nul zetten, maar die krijg ik pas terug bij een volgende bestelling. Niks volgende bestelling dus. Na 9 jaar einde verhaal voor 123inkt.
In de reactie van 123inkt wordt gesuggereerd dat ze direct de juiste cartridges hebben verzonden zonder verzendkosten. Dat is ONJUIST. Ze hebben inderdaad de juiste cartridges direct verzonden, maar zoals ik al schreef de verzendkosten krijg ik pas terug bij een volgende bestelling.
Beste Ernest46,
Jammer om te vernemen dat u zich niet kunt vinden in onze retourvoorwaarden. Onze excuses voor het ongemak. Ter tegemoetkoming heeft onze klantenservice u direct de gewenste cartridges toegestuurd zonder de verzendkosten in rekening te brengen.
Geachte heer Leupen,
Onze klantenservice heeft op 11 januari telefonisch contact met u opgenomen. Uit ons gesprek kwam naar voren dat u de aangepaste factuur nog niet hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor. Zoals reeds besproken, worden de verzendkosten van de nieuwe zending niet in rekening gebracht. Als u nog vragen hebt, dan vernemen wij deze graag via klantenservice@123inkt.nl of 0294-787123.
123inkt.nl
Bestel hier altijd de huismerk cartridges voor mijn Brother printer, nooit problemen gehad en snelle levering!
VerzendingVandaag besteld is morgen in huis, nooit anders meegemaakt!
KlantenserviceVriendelijke en behulpzame klantenservice!
Beste LucasNL,
Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer!
123inkt.nl
Ik bestel hier zo af en toe toners, inktpatronen en andere printer benodigheden. Prima prijzen en snel geregeld.
VerzendingPrima. Geen bijzonderheden.
KlantenserviceDe reden voor de beoordeling: na ruim een jaar is mijn "eigen merk" toner leeg voor mijn Brother 2270DW. Alleen is dat bijna 1500 prints eerder dan bij deze toner is aangegeven. Omdat ik al eerder, na een paar maanden, problemen had met deze toner heb ik er toch maar een mailtje aan de klanterservice aangewijd: dat dit wel teleurstellend was, zonder verdere verwachtingen. Tot mijn grote verrassing kreeg ik een antwoord dat men mij een nieuwe toner had toegestuurd en dat ik de oude (kosteloos) kon terugzenden. Niets dan lof heb ik daarvoor (en ik hoop natuurlijk dat deze wel de 'normale' hoeveelheid aan kan) !!
Beste Raypie,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de geboden oplossing. Dat horen we natuurlijk graag. Met veel plezier gedaan!
123inkt.nl
Wilde toners bestellen voor onze HP printer MPF 775. Echter op site staat laagste prijs garantie. Toch maar even verder gekeken. Kom ik bij tonerproducts ook originele set tegen echter met een behoorlijk prijsverschil bijna 200 euro goedkoper. Toch maar 123 gemaild met link van de producten van tonerproducts. Krijg ik dezelfde dag een mailtje terug dat ze tonerproducts niet meenemen in laagste prijs garantie omdat ze open verpakkingen of beschadigde verpakkingen leveren. Wat een onzin, haal dan laagste prijs garantie van je site als je het niet waar kan maken. Als tegemoet koming wil 123 de zending gratis versturen.
KlantenserviceZie hierboven. Maak waar waar je voor staat en wat je beloofd. Simpele mailtjes heb ik als klant niets aan. Zoals je aan reactie kunt zien blijkt dus dat 123 het niet kan waarmaken dat ze de laagsteprijs garantie hebben. Ik zou zeggen let allemaal goed op de prijs. En lees alle reviews hierboven eens na.
Beste Raimond007,
Het spijt ons dat uw aanvraag niet voldoet aan de voorwaarden die wij hanteren voor de laagste prijsgarantie.
123inkt.nl
Simpele site die ze gelukkig niet om de 3 weken restylen :-) Kan bestellingen tot in lengte van dagen terugvinden. Handig omdat je voor sommige apparaten maar eens per 2 jaar een bestelling doet.
KlantenserviceAls ze iets door krijgen dat er iets niet goed is, dan bellen ze gelijk na.
Beste Lennart,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. De volgende keer zijn we je graag weer van dienst.
123inkt.nl
Let op: wanneer je goederen retourneert wordt het bedrag als 'Tegoed' weggeschreven. Bij een volgende bestelling blijkt het tegoed ineens verdwenen. Pas als je veel piept wordt het toch teruggestort.... vreemde gang van zaken.
Beste cheese63,
Jammer om te lezen dat je dit zo ervaren hebt. Dat is zeker niet de bedoeling. Onze excuses voor het ondervonden ongemak. Als je nog vragen hebt, zijn we je graag van dienst via webcare@123inkt.nl.
123inkt.nl
Intussen heb ik daar zowel gewone printers en cartridges gekocht als plastiek voor 3d printer- altijd heel snel en correct, zowel voor als na verkoop.
Beste Sulya,
Hartelijk dank voor je positieve bericht. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. We zijn je de volgende keer graag weer van dienst!