Waarom klant worden bij Tablet4u BV?
- Service: Wij staan bekend om onze uitgebreide service omtrent alle Wacom producten. Door dat wij jarenlange ervaring hebben met alle tabletten en pennen kunnen wij uw helpen bij uw problemen en vragen. Tevens kunnen wij u ondersteunen in de communicatie met Wacom wanneer er iets mis blijkt te zijn met uw product.
- Kwaliteit: Tablet4u BV verkoopt sinds 1999 Wacom tabletten. Wij hebben verstand van de produkten die wij verkopen. Dit blijkt uit onze website, maar ook uit het persoonlijke aankoop-advies dat wij u kunnen geven, zowel per email als telefoon. Wij proberen alle vragen die u heeft te beantwoorden.
- Snel: Wij leveren uit eigen voorraad. Bestelt u voor 17:00 uur dan ontvangt u uw bestelling in verreweg de meeste gevallen de volgende werkdag. U kunt uw zending online volgen. Afhalen is uiteraard ook mogelijk, u kunt met uw PIN-pas betalen.
- Lage verzendkosten: Omdat wij uit eigen voorraad leveren kunnen bij ons de verzendkosten laag gehouden worden. Tevens kunt u ook gebruik maken van gratis verzending vanaf een bepaald aankoop bedrag.
- Nieuw: Een nieuw produkt is bij ons ook altijd echt nieuw. Tabletten die wij van klanten terug ontvangen verkopen wij altijd als tweedehands en nooit als nieuw.
- Verzenddoos: Wij leveren kwalitatief hoogstaande produkten. Om zoiets per koerier te verzenden moet het goed verpakt worden. Wij gooien daarom niet zomaar iets in een doos, maar gebruiken verzenddozen waarin de producten goed passen en goed beschermd worden. Kleinere producten worden vaak extra verpakt in kaftpapier of luchtkussenfolie. Grotere tabletten worden altijd verpakt in stevige dozen van dubbelgolfs karton, vaak zelfs meerdere lagen. Dit alles garandeert dat het produkt onbeschadigd bij u aankomt.
- Keuze: Wij verkopen alle WACOM tabletten en alle onderdelen. Ook de kleine, lastig te krijgen onderdelen vindt u bij ons. Vaak bieden wij aantrekkelijke combinaties van produkten aan.
- Transparant: U betaalt een vooraf aangegeven bedrag, of niets, voor de verzending. Voor de betaalmethoden van uw keuze vragen wij slechts in zeer uitzonderlijke gevallen extra geld. Dit vermelden wij dan altijd duidelijk vooraf, en er is altijd een alternatieve betaalmethode die gratis is.