dixons

Gebruikers over webshop dixons

Bestelling is op tijd bezorgd. De assortiment van Dixons is uitgebreid. Prijs / kwaliteit van de producten is prima. Alles is snel te vinden via de zoekfunctie.

Bestelling zondagavond geplaatst, een bericht via SMS als mail dat ipad besteld is. Ook dat de ipad verzonden is. Was netjes verpakt, niks op aan te merken. Hier hoef ik niet voor naar de winkel.

Levering was uitstekend, kreeg een SMS en mail dat bestelling verzonden was. De volgende dag netjes in huis.

Op de website zijn de producten goed te vinden. Bestellen gaat eenvoudig, en de link met de aanbiedingen folder werkt uitstekend.

Bestelling was een dag later binnen, het tweede product van de bestelling kwam op dinsdag. Tip: vermelding van deel-verzending zou handig zijn.

Gratis verzending en snelle verzending.Zeer tevreden over de gang van zaken, top. Zal zeker nog meer bestellen.

Snel en gratis, prima.

zeer overzichtelijke site, supersnelle levering! ik had mijn hdmi kabel om 11 uur savonds besteld en had hem de volgende dag om 2 uur in huis!
kortom, top!

hdmi kabel was goed verpakt.

Ik zocht naar de goedkoopste router die simpel in Nederland te bestellen is via een vertrouwd uitziende webshop. Dit is echt alles wat ik wilde dus meer informatie voor een review heb ik niet want goedkoop en vertrouwd uitziend bedrijf waren alle criteria voor deze bestelling,

Ik had al een dixons account dus de bestelling was zo gepiept

Op tijd geleverd en goed ingepakt. Ga zeker vaker bij hun bestellen.
Webshop is makkelijk en overzichtelijk.

Snel en goedkoop. Verzenden is gratis.

heel vriendelijk en snel geholpen.

de producten zijn gemakkelijk te vinden, goede prijs, gemakkelijk met airmailes Gewoon goed en handig.

levering ook op zondag of af te halen in de winkel, top

Scorekaart voor dixons