Gebruikers over webshop dixons
Review toevoegenBestelling geplaatst van filiaal voorraad artikel, dat later niet op voorraad bleek. Vervolgens een week lang bellen en niet worden teruggebeld. Zeer slechte voorraadbeheer en klantenservice.
KlantenserviceBestelling geplaatst van filiaal voorraad artikel, dat later niet op voorraad bleek. Vervolgens een week lang bellen en niet worden teruggebeld. Zeer slechte voorraadbeheer en klantenservice.
Het zoeken van het product had makkelijker gekund. Vooral op de mobiele site. voor de rest was de bestelling en levering perfect.
VerzendingAflevertijd en datum klopte precies met wat er op de site stond
Apple 5C hoesje besteld. Vooral om de snelle verzending. Netjes verpakt en goed aangekomen! Mooi passend hoesje!
VerzendingOp zondag besteld, maandag al in huis! Supersnel!
Super snelle service en goede prijs. Deze winkel blijft een van mijn favorieten tot nu toe. En met de verjaardags kortings nog beter.
VerzendingSnel en zonder problemen
Prima website! Betaling en levering van het bestelde product zijn soepel verlopen. Product was goed verpakt.
goede site snelle correcte levering verzendkosten nihil
prijzen zijn zeer goed zal zeker weer bestellen
snel goed verpakt
Klantenserviceweet waarover men spreekt
Meteen gevonden wat ik zocht. Heel goede prijs en snelle verzending. Ga hier vaker kopen.
Vlotte communicatie en snelle levering. Handtekening voor ontvangst, dus de bestelling wordt niet bij de buren afgegeven: da's erg fijn.
Overzichtelijk, goede prijs, makkelijk te bestellen, ideal, veel informatie emails en sms, misschien iets te veel, en op tijd geleverd
VerzendingGoede levering, tot 23:30 besteld morgen in huis! Alleen een beetje grote doos voor een klein artikel
De koptelefoon werkt naar behoren, enige minpunt hij was al open geweest de doos...en dat hoort niet vind ik
VerzendingHet pakketje was op tijd...Niets op aan te merken
KlantenserviceIk heb geen contact met de klantenservice...maar dat is altijd okay geweest....
Voldoet aan verwachtingen. Levering heb ik opgehaald en dit was netjes verpakt.
In de winkel werd ik ook netjes behandeld.
Gemakkelijke en snelle levering via overzichtelijke website. Product werd goed verpakt waardoor beschadiging voorkomen werd.
Verzending's middags besteld en de volgende middag in de brievenbus
Bijzonder snelle levering! Geweldig. 's Avonds besteld de volgende dag in huis.
Goede informatie op internet.
Betaling eenvoudig af te handelen.
De site is snel, duidelijk en de prijzen zijn laag. En binnen 24 uur heb je je product in huis!
VerzendingHet was snel en onbeschadigd in huis. Echt aan te bevelen.
Duidelijke omschrijving van de producten. Directe orderbevestiging met leverdatum. Vervolgens de code voor trac and trace. Zodat ik niet lang op de levering hoef te wachten.
VerzendingMet het volgen van track and trace is bijna op het half uur af te zeggen hoe laat Post.nl voor de deur staat. Met onbeschadigde producten.
Duidelijke omschrijving van de producten. Correcte orderbevestiging. En een tijdige melding van leveringsdatum gevolgd door trac and trace.
VerzendingVooraf tijdige melding van levertijd alsmede tijdige levering via Post.nl. Zonder beschadigingen.
Bestelproces is gemakkelijk, snelle verzending en goede artikelen voor een mooie prijs. Retourzenden is daarentegen erg moeilijk en communicatie is vaak slecht.
Advies alleen hier bestellen als er ook een winkel in de buurt is.
De levering was erg snel, en goed gecommuniceerd
KlantenserviceDe communicatie over de retourzending was slecht, en de beloofde nieuwe kortingscode en vergoeding van verzendkosten heb ik nog steeds niet ontvangen.
Na telefonisch contact gehad te hebben met en medewerker van Dixons en goede uitleg over de Urban Revolt Power Bank 4400 - Zwart heb ik deze besteld
Verzendingbesteld op1 september 2015 en 2 september 2015 in huis. snelle levering, goede servies
KlantenserviceGeven goede en duidelijke advies
In de winkel zeer behulpzaam doorverwezen naar de internetbestelling. Eenvoudig uit te voeren en snel geleverd.
Goed aanbod en voor een goede prijs en een overzichtelijke webshop, kortom zeker de moeite waard
VerzendingSnelle levering