Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling werd netjes op tijd geleverd en werkt naar behoren, ik heb er verder geen klachten over.
AlgemeenSSD besteld via Cdromland, Via pricewatch bij cdromland terecht gekomen. Nog even via de webshop verder gekeken, en ze hebben een uitgebreid assortiment en veel was zeer snel leverbaar tegen een goede prijs. Verdere afhandeling verliep soepeltjes
VerzendingProduct is netjes verpakt op tijd afgeleverd
AlgemeenWifi-repeater aangeschaf. Via pricewatch op de site gekomen, goede prijs, snelle service. De site zelf is niet heel overzichtelijk maar je kunt eenvoudig bestellen ook zonder account.
Daarnaast is de naam CD-ROM-LAND natuurlijk prachtig!
AlgemeenHet gekochte produkt was achteraf gezien aan de dure kant. Ik vraag mij af of Megekko en CD-Rom-land bij dezelfde eigenaar horen. Klantenservice kan ik niets over zeggen omdat dit gelukkig (nog) niet nodig is geweest.
VerzendingLevering zoals afgesproken
AlgemeenOverzichtelijke winkel met vriendelijk personeel en een uitstekende klantenservice. Ik zou hier zeker opnieuw producten kopen of bestellen.
KlantenserviceBij het kopen van een Ryzen 5 3600 CPU (boxed) werd me verteld dat ik het volledige product kon retourneren. Ook wanneer ik de stock koeler had gebruikt. Bij het retourneren bleek dat het retourneren van de stock koeler echter normaal gesproken niet kan. In goed overleg is uiteindelijk besloten dat de stock koeler niet in mindering werd gebracht en dat ik het volledige bedrag zou terugkrijgen. Ik werd hierbij vriendelijk en netjes te woord gestaan.
AlgemeenHoewel de prijs en de producten prima zijn, had ik toch een klein momentje wat mij enigszins ontevreden stemde. Door welke reden dan ook was mijn bestelling dubbel uitgevoerd. Weliswaar maar één keer betaald maar ik kreeg daaropvolgend wel een aantal keer een emailtje of ik niet alsnog wilde betalen voor mijn bestelling. Storend, vooral omdat op mijn vraag of dit kon ophouden door de klantenservice niet begrijpend werd gereageerd.
KlantenserviceKlantenservice begreep mijn vraag niet en gaf in plaats daarvan antwoord op een andere vraag in de hoop dat dat voldoende zou zijn.
AlgemeenProducten opgehaald in de winkel. Spullen gehaald die op voorraad stonden.
Dit ging goed. Totdat ik een probleem kreeg met één van de producten...
Toen ik een probleem kreeg met het moederbord begin de ellende:
Ik terug twee dagen dagen na aankoop " waarschijnlijk wordt u vandaag of morgen gebeld" en kunt u hem ophalen.
Toen begon het bekende verhaal van bellen en wachten wat je wel eens hoort van bedrijven met slechte service.
Ik kan nu 3 tot 6 WEKEN wachten en ik mocht geen gebruik maken van de bedenktijd
AlgemeenCooler Master voeding gekocht. Product binnen een dag ontvangen zoals beloofd. Aangezien ik 'm zonder problemen heb kunnen inbouwen kan ik verder niks over klantvriendelijkheid etc. zeggen. Zou echter niet weten waarom ik niet tevreden moet zijn en mocht ik voor een goede prijs alsnog een product bij hen tegenkomen, zal ik niet aarzelen er overnieuw een bestelling te plaatsen.
AlgemeenEerst een nieuw (?) gesealed product binnen gekregen. Na openmaken bleek direct dat er al een schroefgat dolgedraaid was. Ook was de voeding naar de SATA schijven defect.
Aan de telefoon een hele neerbuigende en betuttelende medewerker aan de telefoon gehad.
Product teruggestuurd voor wat ik dacht een terugname, maar een vervangend product in mijn vakantie toegestuurd gekregen. Deze werkte wel goed.
Daarnaast was het ook erg lastig de weg te vinden op hun jaren 90 website.
De medewerker aan de telefoon was erg neerbuigend. Na het melden dat ik een defect product had gekregen, werd ik ondervraagd alsof ik een of andere achterlijke debiel was. Nul motivatie om mij als consument te willen helpen. Erg jammer.
AlgemeenHeb bij hun een Corsair behuizing aangeschaft die in drie dagen bij mij op de stoep stond.
VerzendingVerzending ging super snel. Top.
AlgemeenKeyboard/muis combo besteld. Ze hadden geen eigen voorraad, maar de leverancier zou nog 5 stuks hebben met als levertijd 2 dagen. Na een dag een mailtje dat het toch niet op voorraad was, nieuwe leverdatum over anderhalve maand. Bestelling geannuleerd.
KlantenserviceNa annulering was twee werkdagen later het bedrag terugestort. Klasse!
AlgemeenDe bestelling via de website ging vlekkeloos en ook het betalen was zo geregeld. Ik had nog nooit van de winkel gehoord maar door de goede beoordelingen toch maar de gok gewaagd. En ik ben zeker niet teleurgesteld.
VerzendingZaterdag besteld, maandagochtend in huis. Perfect.
AlgemeenProduct info op site is duidelijk. Prijs is scherp. Bestelling is volgens afspraak geleverd. Communicatie duidelijk.
VerzendingProduct nieuw geleverd in doos, goed verpakt.
AlgemeenGoede prijs en een snelle levering. Ik heb geen ervaring met de klantenservice tot op heden.
VerzendingProduct goed verpakt en snel verstuurd.
AlgemeenIk heb nu meerdere malen iets besteld bij CD-ROM LAND.
Het is een prettige webshop die, met een misschien wat daterend ogende website, alles wel op voorraad heeft en ook vlot levert.
Enige nadelen die misschien beter kunnen zijn je accountbeheer en de design die wat gedateerd is.
Van bestellen tot leveren gaat vlot. Je wordt netjes op de hoogte gehouden en voor 22:30 besteld is dan ook ook volgende dag in huis.
AlgemeenKan niet anders zeggen dan dat de ervaring erg goed is. Ik zag vrijdagavond opeens daat de monitor die ik in de gaten (iiyama g3466) had weer op vooraad was en heb hem meteen besteld. Om iets voor 22:00 kreeg ik de bevestiginsmail binnen en tot mijn grote verrassing werd deze daadwerkelijk de volgende dag al bezorgd.
VerzendingVerzending was goed, PostNL is daarin ook over het algemeen een goede partner. Wel 1 puntje voor de webshop zelf, de monitor werd in de doos zelf verstuurd, de daadwerkelijke doos dus, er zat verder niks omheen waardoor meteen duidelijk was wat erin zit. Ik kan me voorstellen dat dit diefstal in de hand kan werken. Tevens zat er een buts in de doos maar de monitor zelf was niet beschadigd.
AlgemeenTop winkel en webshop.
vakkundige mensen werken er, service is top.
cd-romland is mijn favoriete shop, echt een aanrader!
snel en vertrouwd
Klantenserviceje wordt altijd vakkundige geholpen en netjes te woord gestaan.
AlgemeenAsus AiMesh AX6100 WiFi System (RT-AX92U 2 Pack) gekocht, betaald en een dag later al in huis.
Dus alles supersnel afgehandeld en tot op heden de goedkoopste webshop.
En zo moet het in 2020, kan niet beter!
Goed verpakt en snel geleverd in 1 dag.
AlgemeenCd Rom land hebben hun naam niet mee. Iets van 20 jaar geleden. Maar hebben hun service hoe het zal moeten anno 2020!
VerzendingVerzendkosten wat prijzig. Maar wel erg snelle service
KlantenserviceHad gebeld, over order wijzigenen, klantenservice neemt direct op tot 2130 bereikbaar
AlgemeenNieuwe onderdelen besteld voor mijn nieuwe gaming pc. Alles werd de volgende dag netjes geleverd. Heb in het verleden vaker hier besteld en de kwaliteit is nog steeds top.
VerzendingAlles werd netjes aangeleverd. Niets op aan te merken.
KlantenserviceHelaas miste er wat moederbordschroeven van mijn behuizing. Dit is natuurlijik niet de schuld van CD-ROM land. Hier reageerde ze snel op en heb contact opgenomen met het desbetreffende bedrijf. Mocht ik er niet uit komen met het bedrijf dan kunnen ze mij alsnog helpen.