CD-ROM-LAND Breda

Gebruikers over webshop CD-ROM-LAND Breda

Ik wilde een nieuwe voeding kopen omdat ik ook een nieuwe GPU besteld heb. Kwam bij hun uit via Tweakers.net.

De levering was snel zoals verwacht, goed verpakt. De levering was de dag erna zoals vermeld op de site.

Toe aan een nieuw PCtje. In de ochtend via het contactformulier een pre-sales vraag gesteld, Snel via mail een inhoudelijk antwoord gekregen. In de middag besteld en de volgende ochtend stond het kastje hier te zoemen.

Niet de allergoedkoopste, scheelde een paar euro, maar gewoon een echte winkel die meedenkt en snel levert.

Snel, binnen 24 uur binnen. Sneller dan een groot webplatform voor altijd vertraging optreed.

Top. Deskundige mensen geven inhoudelijke antwoorden al voor je een bestelling plaatst. Jaren geleden in de winkel een aankoop gedaan en eenzelfde ervaring gehad. Goed te zien dat de Klant nog steeds bovenaan staat.

Geen site met supergelikt uiterlijk, maar alle informatie is makkelijk te vinden, dat is waar het uiteindelijk om gaat.

De volgende dag geleverd, zoals medegedeeld.

Mijn ervaringen met CD-ROM-land zijn tot nu toe altijd zeer positief geweest. Snelle, goede service, prijzen zijn meestal niet de allerlaagste in de pricewatch. Ze zijn echter ook zeker niet de duurste en wat betreft de verhouding tussen de prijs van het product en de het niveau van de ondersteuning is dit een van de fijnste elektronicawinkels die ik ken. Ook de eigen verkooplocaties zijn goed verzorgd en voorzien van prettig personeel.

Fijne webshop met prima prijzen. Daarnaast ook een erg fijne winkel. Hij zit vlak bij mijn werk.

Snelle verzending die klopte met wat beloofd was op de website. Nette status updates per mail.

Meedere keren besteld. Tot dusverre goede ervaringen. Ook met Black Friday weten ze zich aan de beloofde levertijden te houden.
Je kunt telefonisch advies inwinnen als je vragen hebt.

Wat nodig is om nog extra te verpakken gebeurt dat mee. Reeds degelijk verpakte zaken worden zonder omdoos verzonden.
Goed voor milieu en duidelijk voor bezorgers dat er iets duurs en breekbaars in zit.

Bij een eerdere bestelling telefonisch advies ingewonnen over een item. Ik werd netjes geholpen.

Er was een snelle afhandeling, verzending en ontvangst, niets op aan te merken, alles in orde!

Bestelling gedaan en de volgende dag in al huis (ondanks drukte bij PostNL). Updates kwamen snel binnen via e-mail.

Reviews op verschillende sites gelezen. De prijs zeer gunstig vwb het product.
Bestellen ging vlekkenloos. Gelijk email met bevestiging. Daarna scherm gelijk de volgende dag al binnen.

Zeer goed verpakt vanuit de fabriek.

Goede prijs & duidelijke prijs, niets op aan te merken! Was de enige die het product op voorraad had (SF750), vandaar mijn keuze :).

Geen problemen, werd bezorgt volgens verwachting.

Op 8 november had ik in de avond wat RAM besteld. 's Nachts (9 november) realiseerde ik me dat ik het verkeerde type geheugen had besteld en heb een e-mailtje gestuurd..
De ochtend van 9 november kreeg ik een bevestiging dat de order geannuleerd was en werd naar mijn bankrekening gevraagd. Die heb ik 's avonds doorgegeven en de volgende dag stond het volledige aankoopbedrag weer op mijn rekening.

Mailtjes waren helder, correct en volledig. De responstijd en reactietijd waren erg kort (veel korter dan die van mij ;) )

Zondagavond besteld, maandag al geleverd. Top! Top top top Top! Top top top top top

Een AMD Ryzen 5 3400G gekocht, de volgende dag bezorgd en uitstekend verpakt, een winkel waar ik graag zaken mee doe.

Goede webshop én fysieke winkel. Goede prijzen, goed en snel verzonden. Webshop soms wat ouderwets maar werkt wel prima.

Voor mijn al een paar jaar oude NAS nog op zoek naar een CPU upgrade om de oude Celeron te vervangen door een nieuwere i3. Het mainboard ondersteunt officieel alleen 7xxx serie CPU's en CD-Rom land had er nog wel één, voor een schappelijke prijs ook. Zondagavond besteld, maandagochtend was ik 'm aan het inbouwen. Goed geregeld :)

Website mag wel eens vernieuwd worden, lijkt erg verouderd en de locatie van het winkelmandje is onhandig c.q. onverwacht.

Heel netjes verpakt met voldoende goede opvulling

Vrijdag avond besteld... Zaterdag 10 uur in huis. Mijn zoon helemaal gelukkig. Verder deed alles het, dus geen verdere nood voor contact gehad

Tijdens grote drukte een RTX 3070 videokaart besteld. Helaas was ik net te laat terwijl de website toch aan gaf dat de kaart op voorraad was. Gezien de abnormale druke voor RTX kaarten begrijpelijk, maar toch jammer. De volgende dag toch nog een kaart kunnen bestellen, deze is prima en net verpakt geleverd.

Tijdens mijn eerste bestelling van een RTX3070 kaart was het product helaas toch niet op voorraad. Bestelling geannuleerd en de volgende dag had ik mijn geld al terug na snel en duidelijk mail contact.

Zoals velen een RTX 3070 besteld. Site bezweek niet onder het verkeer. Binnen 2 minuten een orderbevestiging en een uurtje later de verzendbevestiging! Dag erna in huis en binnen 24 uur een nieuwe videokaart in mijn systeem. Helemaal top.

Deze zaak is 1 van mijn favoriete. De videokaart MSI RTX 2070 gekocht tegen een goeie prijs van nu en de volgende dag geleverd door PostNL. Niets om aan te merken. Ik ben happy.

De volgende dag geleverd in een goeie verpakking voor de transport.

Deze zaak is 1 van mijn favoriete. De videokaart MSI RTX 2070 besteld nu tegen een goeie prijs.

Goed verpakt en de volgende dag binnen door PostNL. Niets om aan te merken.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda